Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Аз съм от хората върху които точно това отсъствие на Деса от Митковата чалга фабрика е повлияло да не съм запознат толкова много с творчеството и' и да не ми е сред по-фаворизираните чалгарки. Знам само хайлаитовете и' - Просто забрави, Някой ден, дуетите с Азис, Регетона, Най-неправилния мъж и Пусни го пак и толкова от този период - между напускането и връщането и' в Пайнер. Иначе таланта и' го признавам и факт че е от А класата певици на този жанр.

„Не го прави" ми е супер проект, дано прави повече такива.

И този лайв харесвам.

Благодаря, на практика без дори да си бил запознат успя с честно мнение да подкрепиш твърдението на мен и на други, че тя Е имала хитове и през въпросния период 2007 до 2014. :1000 (29):

На мен ми е чудно колко ли от звездите с хитове в жанра в цялото му съществуване биха се справили като нея без компания. 11 години да изпускат най-вкусните парчета от баницата и въпреки това пак да хапват от нея, на моменти доста солидно. Досега нямаме много примери, само една е. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Не, на Марс бях и слушах денонощно Излел е Дельо Хайдутин. Добре, че Татяна направи нова версия, че да мога спокойно да си слушам песента и на Земята. :Vishenka_05:

Татяна е по-успешна от Деси Слава в цялостен план - няма спор. Пазарджик и Стамболийски са нейни, бичес!!!

Сподели в други сайтове

Татяна е по-успешна от Деси Слава в цялостен план - няма спор. Пазарджик и Стамболийски са нейни, бичес!!!

Пропускаш Асеновград, Кричим, Перущица, Стряма, Раковски.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Успешна сред кравите на полето, нали е краварка. Аа и във фитнеса е успешна, ама там с друго :3fdb8960598fa63e:

asylum всеки ден чува "Мамасита" да я надуват отнякъде. Кара ме да се чудя в една и съща държава ли живеем!?

Сподели в други сайтове

asylum всеки ден чува "Мамасита" да я надуват отнякъде. Кара ме да се чудя в една и съща държава ли живеем!?

Стоя на балкона в очакване да профучи още някоя кола, надула хита.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Стоя на балкона в очакване да профучи още някоя кола, надула хита.

Кажи в кой блок си, паля колата на бащата и ще я надуя да ти направя кефа.

Сподели в други сайтове

Кажи в кой блок си, паля колата на бащата и ще я надуя да ти направя кефа.

Надувай и обикаляй из Южна София, все ще чуя, ако е достатъчно силно. А трябва да е силно!

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Не, просто там където живеем ние, не разбират от музика явно. При нас се надуват само провали като "Шефката".

Сподели в други сайтове

Не, просто там където живеем ние, не разбират от музика явно. При нас се надуват само провали като "Шефката".

Може да сте в съседство в махала. Нека не виним съседите ви!

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

На Марс чу ли я? :1000 (29):

На Марс може да се чуе само Деса! :walkman: Тя все пак щеше да издава албум там!

BTW къде изчезна фена на Татяна? С него ставаха добри разговори, понякога подкрепяше и Десислава, а и аз подкрепях Татяна, когато имаше какво да й се подкрепя. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Надувай и обикаляй из Южна София, все ще чуя, ако е достатъчно силно. А трябва да е силно!

Южна София? Баровец го раздаваш. :3fdb8960598fa63e: Татяна, ако разбере, че жителите на богатите квартали на София редовно надуват "Мамасита", ще се подмокри и насере от кеф. По принцип е свикнала на фйенчита от Стряма и Кричим.

Сподели в други сайтове

На Марс може да се чуе само Деса! :walkman: Тя все пак щеше да издава албум там!

BTW къде изчезна фена на Татяна? С него ставаха добри разговори, понякога подкрепяше и Десислава, а и аз подкрепях Татяна когато имаше какво да й се подкрепя. :1000 (29):

Командироваха го на мое място на Марс. Ще се задоволявате с моето присъствие.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

BTW къде изчезна фена на Татяна? С него ставаха добри разговори, понякога подкрепяше и Десислава, а и аз подкрепях Татяна когато имаше какво да й се подкрепя. :1000 (29):

Посе някое от стадото крави на Татяна. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Направо в махалата си живеем.

Няма лошо! Там и палати има.

Южна София? Баровец го раздаваш. :3fdb8960598fa63e: Татяна, ако разбере, че жителите на богатите квартали на София редовно надуват "Мамасита", ще се подмокри и насере от кеф. По принцип е свикнала на фйенчита от Стряма и Кричим.

Певица с късмет е Тотя! Покрай кариерата си се озова първо в Сен Тропе на участие, после имаше концерт със Сердар Ортач, а е време да научи, че владее и южните квартали.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Ами евала за страхотното тяло. Това на тия години аз не съм виждал друг човек да изглежда така. Ако барне и лицето малко, ще е топ.

Аз се смея, защото случайно ми попадна профила и не очаквах да се вихри в социалните мрежи.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...