SG Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Аз съм от хората върху които точно това отсъствие на Деса от Митковата чалга фабрика е повлияло да не съм запознат толкова много с творчеството и' и да не ми е сред по-фаворизираните чалгарки. Знам само хайлаитовете и' - Просто забрави, Някой ден, дуетите с Азис, Регетона, Най-неправилния мъж и Пусни го пак и толкова от този период - между напускането и връщането и' в Пайнер. Иначе таланта и' го признавам и факт че е от А класата певици на този жанр. „Не го прави" ми е супер проект, дано прави повече такива. И този лайв харесвам. Благодаря, на практика без дори да си бил запознат успя с честно мнение да подкрепиш твърдението на мен и на други, че тя Е имала хитове и през въпросния период 2007 до 2014. :1000 (29): На мен ми е чудно колко ли от звездите с хитове в жанра в цялото му съществуване биха се справили като нея без компания. 11 години да изпускат най-вкусните парчета от баницата и въпреки това пак да хапват от нея, на моменти доста солидно. Досега нямаме много примери, само една е. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Не, на Марс бях и слушах денонощно Излел е Дельо Хайдутин. Добре, че Татяна направи нова версия, че да мога спокойно да си слушам песента и на Земята. Татяна е по-успешна от Деси Слава в цялостен план - няма спор. Пазарджик и Стамболийски са нейни, бичес!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Успешна сред кравите на полето, нали е краварка. Аа и във фитнеса е успешна, ама там с друго Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Татяна е по-успешна от Деси Слава в цялостен план - няма спор. Пазарджик и Стамболийски са нейни, бичес!!! Пропускаш Асеновград, Кричим, Перущица, Стряма, Раковски. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Успешна сред кравите на полето, нали е краварка. Аа и във фитнеса е успешна, ама там с друго asylum всеки ден чува "Мамасита" да я надуват отнякъде. Кара ме да се чудя в една и съща държава ли живеем!? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 asylum всеки ден чува "Мамасита" да я надуват отнякъде. Кара ме да се чудя в една и съща държава ли живеем!? Стоя на балкона в очакване да профучи още някоя кола, надула хита. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Пропускаш Асеновград, Кричим, Перущица, Стряма, Раковски. На Марс чу ли я? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 На Марс чу ли я? :1000 (29): Не, затова се върнах на Земята. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Стоя на балкона в очакване да профучи още някоя кола, надула хита. Кажи в кой блок си, паля колата на бащата и ще я надуя да ти направя кефа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Кажи в кой блок си, паля колата на бащата и ще я надуя да ти направя кефа. Надувай и обикаляй из Южна София, все ще чуя, ако е достатъчно силно. А трябва да е силно! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 asylum всеки ден чува "Мамасита" да я надуват отнякъде. Кара ме да се чудя в една и съща държава ли живеем!? Не, просто там където живеем ние, не разбират от музика явно. При нас се надуват само провали като "Шефката". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Не, просто там където живеем ние, не разбират от музика явно. При нас се надуват само провали като "Шефката". Може да сте в съседство в махала. Нека не виним съседите ви! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 На Марс чу ли я? :1000 (29): На Марс може да се чуе само Деса! Тя все пак щеше да издава албум там! BTW къде изчезна фена на Татяна? С него ставаха добри разговори, понякога подкрепяше и Десислава, а и аз подкрепях Татяна, когато имаше какво да й се подкрепя. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Може да сте в съседство в махала. Нека не виним съседите ви! Направо в махалата си живеем. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Надувай и обикаляй из Южна София, все ще чуя, ако е достатъчно силно. А трябва да е силно! Южна София? Баровец го раздаваш. Татяна, ако разбере, че жителите на богатите квартали на София редовно надуват "Мамасита", ще се подмокри и насере от кеф. По принцип е свикнала на фйенчита от Стряма и Кричим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 На Марс може да се чуе само Деса! Тя все пак щеше да издава албум там! BTW къде изчезна фена на Татяна? С него ставаха добри разговори, понякога подкрепяше и Десислава, а и аз подкрепях Татяна когато имаше какво да й се подкрепя. :1000 (29): Командироваха го на мое място на Марс. Ще се задоволявате с моето присъствие. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 На Марс може да се чуе само Деса! Тя все пак щеше да издава албум там! BTW къде изчезна фена на Татяна? С него ставаха добри разговори, понякога подкрепяше и Десислава, а и аз подкрепях Татяна когато имаше какво да й се подкрепя. :1000 (29): Посе някое от стадото крави на Татяна. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Направо в махалата си живеем. Няма лошо! Там и палати има. Южна София? Баровец го раздаваш. Татяна, ако разбере, че жителите на богатите квартали на София редовно надуват "Мамасита", ще се подмокри и насере от кеф. По принцип е свикнала на фйенчита от Стряма и Кричим. Певица с късмет е Тотя! Покрай кариерата си се озова първо в Сен Тропе на участие, после имаше концерт със Сердар Ортач, а е време да научи, че владее и южните квартали. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Командироваха го на мое място на Марс. Ще се задоволявате с моето присъствие. Значи трябва да се заемем и теб да те направим поддръжник на Деса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Аз през 2004 повече харесвах Тотя отколко Преслава! :1000 (29): Трите ми Тотини топове. (+ Оцковите от 2015) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 https://www.instagram.com/m___dimitrov/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Щом устройваме Тоти вечер, поздравявам всички с най-личния ми неин хит, на който имам безброй спомени Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 https://www.instagram.com/m___dimitrov/ Ами евала за страхотното тяло. Това на тия години аз не съм виждал друг човек да изглежда така. Ако барне и лицето малко, ще е топ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Ами евала за страхотното тяло. Това на тия години аз не съм виждал друг човек да изглежда така. Ако барне и лицето малко, ще е топ. Аз се смея, защото случайно ми попадна профила и не очаквах да се вихри в социалните мрежи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 https://www.instagram.com/m___dimitrov/ Кой е този? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари