Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Ванчето най-накрая уцели хит в Пайнер!! Уникален трак! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 http://m.bgdnes.bg/Article/6969882 Джулия Ангелова: Ивана е най-красивата глава. Най-хубави без грим са Глория, Ивана, Камелия и Николета Лозанова. ДесиСлава никога не си е давала лицето на тая никаквица. Кирил Чалъков би казал друго!!! Мис Бони пък трето... Всеки ще хвали тези, с които работи... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 20 Author Report Share Публикувано Юли 20 АНЕЛЛЕ, подготвяй диазепама и вазелина. Върнах се. Тази вечер педали ще ти правят фистинг с меките си китки, така както и мазните дебели чички не са те обладавали :1000 (6): И пак не си разбрала. Не ми е важно Кондома да ми каже, че те мачкам. Густо ми е ти да видиш, че го казва. Густо ми е публично да се знае кой кого шамари Аз виждам, че те разбивам. Няма нужда някой да ми го потвърждава. Тази вечер ще правя смях на форума с теб. Влизаш в ролята на опитомения ми клоун Много бързо мина "разходката" в Южния парк! В галоп ли препуска обратно, за да дойдеш при мен? Имам усещането, че се превръщам в твоя фикс идея и това е разкош. Притеснителна е, обаче необходимостта ти от публичност на садистично - изродските ти желания. Защо не направиш нещо по въпроса с нагона наистина? Не е хубаво човек да стои незадоволен и да търси компенсаторни механизми за задоволяване на скритите си пориви! Ако трябва, ще сложа един пенис колан накрая и ще те онодя! Какво да правя, ще се жертвам за каузата... Виж каква съм жизнелюбка! Мунче, я да послушаме малко хубава музика, докато измислиш с какво да ме "разчекнеш"! Гледай да си заслужава, за да поплача и да реша да напускам форума! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 ДесиСлава никога не си е давала лицето на тая никаквица. Кирил Чалъков би казал друго!!! Мис Бони пък трето... Всеки ще хвали тези, с които работи... Всички гримьори харесват Камелия. Не го ли разбра? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Много бързо мина "разходката" в Южния парк! В галоп ли препуска обратно, за да дойдеш при мен? Имам усещането, че се превръщам в твоя фикс идея и това е разкош. Притеснителна е, обаче необходимостта ти от публичност на садистично - изродските ти желания. Защо не направиш нещо по въпроса с нагона наистина? Не е хубаво човек да стои незадоволен и да търси компенсаторни механизми за задоволяване на скритите си пориви! Ако трябва, ще сложа един пенис колан накрая и ще те онодя! Какво да правя, ще се жертвам за каузата... Виж каква съм жизнелюбка! Мунче, я да послушаме малко хубава музика, докато измислиш с какво да ме "разчекнеш"! Гледай да си заслужава, за да поплача и да реша да напускам форума! Знаем ги твоите решения за напускане. Като паразит си. До 3 дни ще плачеш пред портите на форума да се връщаш обратно. А и вече не искам да напускаш. Все пак ще играеш главна роля в сюжетите ми. Най - накрая в живота си получаваш главна роля и внимание. Нали това искаше. Колана си го запази за себе ти. Колани и вибратори изпозват онези , лишени от истински плътски удоволствия. Аз нямам такива нужди. Единственото нещо, с което можеш да ме примамиш е детето. Обожавам деца, но съм сигурен, че ти нямаш дете, а това е част от твоя форумен макиаж и фейк образ. Вече получих 2 ЛС–та с похвали как съм те разкрил. Не съм единствения, който се съмнява какво стои зад никнейма Янева. На хората им е странно, че поставих 6-7 въпроса за реалното ти съществуване, а ти в 3 изречения спомена 10 пъти думата педал и разнородните и. Сякаш те боднах по неудобно за теб място... Фикс идея ми е да докажа, че или си 50 годишен чичак чикиджия или 40 годишна дебела самотница, живееща с котки и известна като АНЕЛЛЕ за по паметливите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 20 Author Report Share Публикувано Юли 20 Знаем ги твоите решения за напускане. Като паразит си. До 3 дни ще плачеш пред портите на форума да се връщаш обратно. А и вече не искам да напускаш. Все пак ще играеш главна роля в сюжетите ми. Най - накрая в живота си получаваш главна роля и внимание. Нали това искаше. Колана си го запази за себе ти. Колани и вибратори изпозват онези , лишени от истински плътски удоволствия. Аз нямам такива нужди. Единственото нещо, с което можеш да ме примамиш е детето. Обожавам деца, но съм сигурен, че ти нямаш дете, а това е част от твоя форумен макиаж и фейк образ. Вече получих 2 ЛС–та с похвали как съм те разкрил. Не съм единствения, който се съмнява какво стои зад никнейма Янева. На хората им е странно, че поставих 6-7 въпроса за реалното ти съществуване, а ти в 3 изречения спомена 10 пъти думата педал и разнородните и. Сякаш те боднах по неудобно за теб място... Фикс идея ми е да докажа, че или си 50 годишен чичак чикиджия или 40 годишна дебела самотница, живееща с котки и известна като АНЕЛЛЕ за по паметливите Аз вече плача пред портите на форума, на колене пред месията св. Слав тънковежди, прося милост, разкаяна и сломена! Умолявам ви да върнете Румяна и да я замените с Кали! Простете, отче, моето непокорство! Щастлива съм, че благодарение на мен, получавате похвали. Сигурна съм, че много добре ви се е отразило - едва ли ви се случва често в реалния живот, който самоотвержено пренебрегвате и бързо зарязвате разходките в парка, за да дойдете при мен! Вие сте не само месия, но и гений - така ме разкрихте! Аз съм един 50 годишен мъж, който онанира на прелестните ви снимка пред мити чинии и Ехо балсам! Вашите 6-7 въпроса ме накараха да достигна един нравствен катарзис и реших да разкрия тази така съкровена тайна! Мъж съм и вече няма пречки пред нас - да се взимаме! :1000 (29): 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Аз вече плача пред портите на форума, на колене пред месията св. Слав тънковежди, прося милост, разкаяна и сломена! Умолявам ви да върнете Румяна и да я замените с Кали! Простете, отче, моето непокорство! Щастлива съм, че благодарение на мен, получавате похвали. Сигурна съм, че много добре ви се е отразило - едва ли ви се случва често в реалния живот, който самоотвержено пренебрегвате и бързо зарязвате разходките в парка, за да дойдете при мен! Вие сте не само месия, но и гений - така ме разкрихте! Аз съм един 50 годишен мъж, който онанира на прелестните ви снимка пред мити чинии и Ехо балсам! Вашите 6-7 въпроса ме накараха да достигна един нравствен катарзис и реших да разкрия тази така съкровена тайна! Мъж съм и вече няма пречки пред нас - да се взимаме! :1000 (29): Постнала си една от най-великите песни в чалгата!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Ужасна е . Защо така ни мъчииииииииии Да се възползва от слабото лято и да изригне с нещо като ''Дразни ме''. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Ето това е хит :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Как ни е убегна. този ту,бохит!? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Taзи песен задължително трябва да я изпее някоя по известна и талантлива певица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Започваме деня с ХИТА НА 1999 г. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Коя ще се сети най-накрая да направи мелодична мазнотийка с приятен текст и да види хит? Преси, на теб разчитам, дотогава ще слушам това! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Коя ще се сети най-накрая да направи мелодична мазнотийка с приятен текст и да види хит? Преси, на теб разчитам, дотогава ще слушам това! Ваня го направи. Но не е от певиците чиито проекти ще гръмнат за една вечер Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Постнала си една от най-великите песни в чалгата!!! Не те виня и А ми се плаче са шедьоврите в онзи албум. От 2008 насам ни пробутва плява с 4-5 ИЗКЛЮЧЕНИЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Не те виня и А ми се плаче са шедьоврите в онзи албум. От 2008 насам ни пробутва плява с 4-5 ИЗКЛЮЧЕНИЯ Има много качествени песни от 2008 насам, на които обаче не заложи. "Закъснях", "По всяко време", "Чаша живот" са едни от тях и заслужаваха хубави клипове и ротация. Все пак се радвам, че прибави "Твое копие" в дискографията си, която и сега слушам с кеф. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Има много качествени песни от 2008 насам, на които обаче не заложи. "Закъснях", "По всяко време", "Чаша живот" са едни от тях и заслужаваха хубави клипове и ротация. Все пак се радвам, че прибави "Твое копие" в дискографията си, която и сега слушам с кеф. И аз харесвам Твое копие. Тя е една от тези които слушам. Онази за цигарата и Никога няма да знаеш са най слушаните от мен ивановите песни последните години. Тя залага на пълнежи и им снима клипове. Тези дето си изброил не съм ги чувал. От кой албум са? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Емилия се е омъжила днес. Честито! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Коя ще се сети най-накрая да направи мелодична мазнотийка с приятен текст и да види хит? Преси, на теб разчитам, дотогава ще слушам това! Дай ми още, Каква съм луда, Богиня... И виж, че все стават хитове. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Емилия се е омъжила днес. Честито! Честито нека и' е. Чалгарките живеят 200 на час. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Ваня го направи. Но не е от певиците чиито проекти ще гръмнат за една вечер Нещо не я виждам като голям хит, а Ваня в "Ара" успяваше да пробие. Но мога да гарантирам, че ще гърми в "Мегами" Пловдив, където Дамян е DJ... Дай ми още, Каква съм луда, Богиня... И виж, че все стават хитове. Да, народът е зажаднял за такава музика... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Емилия се е омъжила днес. Честито! Сега видях на фейса. Честито, само хубави неща вече да й се случват и да е щастлива! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 И аз харесвам Твое копие. Тя е една от тези които слушам. Онази за цигарата и Никога няма да знаеш са най слушаните от мен ивановите песни последните години. Тя залага на пълнежи и им снима клипове. Тези дето си изброил не съм ги чувал. От кой албум са? "Чаша живот" е от последния албум, а другите две от "Обяснения не давам". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Емилия се е омъжила днес. Честито! Душичка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Това нормално ли е?! Два месеца след трагедията с Феди Емилия и Башур се ожениха! http://hotarena.net/tova-normalno-li-e-dva...shur-se-ojeniha Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари