presi_fen! Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Защото до оня ден бяха в траур и сега изведнъж ще правят празненства И не ми говорете, че "животът продължава", точно след такава загуба много хора не виждат смисъл в нищо, камо ли да се женят и то 50 дни след това. Ема е много тъпо парче и се оказа по-голяма златотърсачка от Мария. Язък за бруталната дискография, която има, след като е с мозък на врабче. В Ема отдавна се наблюдава злоба незнам за вас , ама на мен така ми се струва сякаш си мисли, че всичко знае и във всичко е номер 1. Напълно ми падна от очите след този брак! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 В Ема отдавна се наблюдава злоба незнам за вас , ама на мен така ми се струва сякаш си мисли, че всичко знае и във всичко е номер 1. Напълно ми падна от очите след този брак! Брао бе. Мноо си я чакал. Лично съм я отписал като човек от както си каза "Ми да не ми е сестра". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 1 000 000+ за "провала" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Траур се спазва 40 дни и тя си го е спазила. Дори не е работила, докато нормалните хора имат 2 дена почивка при смърт на близък и после на работа. Така че, много се изсилвате, хейт да се сипе. Щеше да ви е по-забавно да си посегне от мъка, ама няма да стане тая. Емилия и Жорж имат нужда от щастиливи мигове, а какво им е в душите те си знаят, вие тяхното не го теглите, че да ги поучавате. Супер е, че дъщерята на Жорж и Иван са били шафери, дано се разбират добре. И едва изчака да минат 40 дни и веднага се ожени, ще кажеш че е брояла дните .. отделно че сватба не се организира от днес за утре, със сигурност в рамките на траура я рокля е избирала, я ресторант е резервирала Каквото иска да си прави, просто такива постъпки показват що за човек е. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 1 000 000+ за "провала" Провал я. Поне си признавате. За 20 дни 1 милион е трагично. Не сме 2014... Запдналячка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Нещо не я виждам като голям хит, а Ваня в "Ара" успяваше да пробие. Но мога да гарантирам, че ще гърми в "Мегами" Пловдив, където Дамян е DJ... Да, народът е зажаднял за такава музика... Ами ако и с готов хит не пробие, по добре да се отказва милата. Добре, че Дамян има заетост, че да и плаща проектите. Очаквам до седмица да вдигне гледания Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Траур се спазва 40 дни и тя си го е спазила. Дори не е работила, докато нормалните хора имат 2 дена почивка при смърт на близък и после на работа. Така че, много се изсилвате, хейт да се сипе. Нормалните хора не работят в нощни клубове, забавлявайки друсани и пияни. Да не говорим, че едва ли има крещяща нужда от пари. Супер е, че дъщерята на Жорж и Иван са били шафери, дано се разбират добре. Е, как? Ема ще гледа да ги ожени сигурно, та така да се подсигури още повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Наистина ли Емилия е зарязала децата си на детегледачка? И наистина ли е живяла с другата му жена. Ако е така, малко бой е яла от Коко ми се струва... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Да направят нещо такова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Малко бой е яла от Коко ми се струва... Пълна идиотщина, както винаги. Това, че е боклук като човек, не значи че трябва да търпи домашно насилие. Освен това, едва ли ще стане по-добра, ако яде бой. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Пълна идиотщина, както винаги. Това, че е боклук като човек, не значи че трябва да търпи домашно насилие. Освен това, едва ли ще стане по-добра, ако яде бой. Тогава защо го търпя 14 години, изпоскуба се с половината си колежки заради него и едва когато му намери милионер заместник се опълчи срещу домашното насилие. А и има жени, които обичат да ядат кютек. Питай Янева. Не, певица, а форумския караконджул. Тя е на ти с малтретирането И ако наистина е предпочела да живее с новия си мъж, вместо с децата си, смятам, че и бой е малко... Но все пак това може да е поредната клюка на хотарена. Не вярвам да е толквоа безмозъчна, че да предпочете мъж и пари пред най милото и свидното - децата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Защото явно парите са ѝ по-важни. Това не променя казаното от мен. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Защото явно парите са ѝ по-важни. Това не променя казаното от мен. А аз смело заявявам, че всяка жена, която предпочете мъжете и материалните блага пред децата си, заслужава много бой и мизерия... В случая не съм убеден само от една статия дали при Емилия ситуацията е такава. Но ако е така, и боя и хейта , които отнася, са по заслуги. Ако не е така, то тогава си е нейна работа дали ще се жени. Просто децата трябва да са приоритет номер 1 за всяка една майка... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Тогава защо го търпя 14 години, изпоскуба се с половината си колежки заради него и едва когато му намери милионер заместник се опълчи срещу домашното насилие. А и има жени, които обичат да ядат кютек. Питай Янева. Не, певица, а форумския караконджул. Тя е на ти с малтретирането И ако наистина е предпочела да живее с новия си мъж, вместо с децата си, смятам, че и бой е малко... Но все пак това може да е поредната клюка на хотарена. Не вярвам да е толквоа безмозъчна, че да предпочете мъж и пари пред най милото и свидното - децата! Точно това не ми звучи вярно. В хотарена пишат големи простотии. В Блиц и Клюки почти всичко е истина. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Точно това не ми звучи вярно. В хотарена пишат големи простотии. В Блиц и Клюки почти всичко е истина. И според мен не е чак толкова безскрупулна. Едно е да си леко тъпа и наивна, а съвсем друго да оставиш дете на по малко от 2 години, "за да бъдеш щастлива". Такива хора за мен са за разстрел, защото обричат невинни и невсръстни души на лутане и нещастие в живота. Без значение дали говорим за Емилия, Деси Слава или Мадона. Просто едно подобно отношение към собствената ти плът и кръв изразява малодушието и грозната ти същност. Това за мен е в топ 5 на най големите жестокости, които могат да съществуват. Това е по жестоко и от убийството, защото ако убийството трае един миг, то живота на тези деца е дълголетия мъки и вини... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Тц тц ужас. Защо се била омъжила? Защото това е нейния живот и ще си го живее, както тя си реши. Дайте, като е имало смъртен случай в едно семейство и животът да спре тотално - да няма женитби, да няма празненства, да няма нови деца - да плачем и да сме вечено депресирани, за да угодим на злобния и вечно критикуващ българин. Осъзнайте се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Ся една жена принципно не би си зарязала децата, ама то и Емилия нещо не ми прави впечатление като да прави нещо нормално. Сигурно си има причина да го прави, и бих спекулирал, че Коко е причината. Обаче ако кръчмаря верно я е поступвал, си е бая време да го е изтърпяла, същото се отнася и за останалите от харема, интересно кво му се лепят сичките певачки баш на него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Ся една жена принципно не би си зарязала децата, ама то и Емилия нещо не ми прави впечатление като да прави нещо нормално. Сигурно си има причина да го прави, и бих спекулирал, че Коко е причината. Обаче ако кръчмаря верно я е поступвал, си е бая време да го е изтърпяла, същото се отнася и за останалите от харема, интересно кво му се лепят сичките певачки баш на него. Други богаташи явно не щат чалгарки. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 А аз смело заявявам, че всяка жена, която предпочете мъжете и материалните блага пред децата си, заслужава много бой и мизерия... В случая не съм убеден само от една статия дали при Емилия ситуацията е такава. Но ако е така, и боя и хейта , които отнася, са по заслуги. Ако не е така, то тогава си е нейна работа дали ще се жени. Просто децата трябва да са приоритет номер 1 за всяка една майка... Да, трябва. Може би в нейната глава това е начина за грижа. Не е особено различни, колато някои заминават за чужбина, за да работят и се женят там. Пращат пари на децата си в България. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Нормалните хора не работят в нощни клубове, забавлявайки друсани и пияни. Да не говорим, че едва ли има крещяща нужда от пари. Е, как? Ема ще гледа да ги ожени сигурно, та така да се подсигури още повече. Ти какво работиш? Оп.. забравих, ти си в манастир и ние не можем да се мерим с твоята праведност. Значи хората които работят в нощни клубове не са нормални според теб. По каква логика? Емилия трябваше да стане отшелник и никога повече да не пее за да сте доволни. А брак? Сега вече е истинска грешница. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 И понеже темата за Емилия продължава да ми е безинтересна, вкрайна сметка квот иска да прави, да не ми е сестра все пак ... Да се върнем на гледания на ИМПЕРАТРИЦАТА. 1 милион за 2 седмици не е провал (Авенджърката е качен на 6.7, днес сме 21), още повече че Райнуш с определяната за успешна Тена Милка има аха да станат милион и 1/2 за 20 дена и отгоре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Да, трябва. Може би в нейната глава това е начина за грижа. Не е особено различни, колато някои заминават за чужбина, за да работят и се женят там. Пращат пари на децата си в България. Дълбока тема. Има много ако-та. Ако децата са ти на 2 и на 7 със сигурност не е нормално да тръгваш по гурбети. Моята например замина когато бях 6 клас, а брат ми беше 7, но още след първата година имахме избор дали да отидем при нея и запишем във византийски даскала или да си останем при приятелите и роднините. Така, че съвсем не е едно и също. А да не говорим, че имахме и много добър пример вкъщи в лицето на дядо ми Славчо Николов. Нашата семейна гордост. Но не всеки има моя късмет, родословие, капацитет и живот за жалост Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 И понеже темата за Емилия продължава да ми е безинтересна, вкрайна сметка квот иска да прави, да не ми е сестра все пак ... Да се върнем на гледания на ИМПЕРАТРИЦАТА. 1 милион за 2 седмици не е провал (Авенджърката е качен на 6.7, днес сме 21), още повече че Райнуш с определяната за успешна Тена Милка има аха да станат милион и 1/2 за 20 дена и отгоре. Време е. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Да, трябва. Може би в нейната глава това е начина за грижа. Не е особено различни, колато някои заминават за чужбина, за да работят и се женят там. Пращат пари на децата си в България. Колкото и да ми е неприятна Емилия, пак да кажа че да си зареже децата може да не е изцяло неин избор нали. Със сигурност си има причина - я Коко не дава да живеят при новия, я те не искат. Едното поне е достатъчно голямо да не разбира баш точно какво се случва и да не иска нов "татко". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Време е. +безкрайност Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари