Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Кажете нещо за сексуалния живот на лелча Ванче? Верни ли са слуховете, че със Стоянка Николова си правят шпакли? :3fdb8960598fa63e:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Стига ми кълна техниката. :1000 (29): Не искаш ли творчеството на Петрана да живее нов живот?

Че то си има достатъчно живот в него, и в никой случай не може да ме убедиш, че някоя "актуална" бездарница ще направи качествен кавър.

Междудругото на Калин предлагам да се приземи с дебютен кавър на тази песен, а клипа ще го решотнем 1:1, евентуално тряя да побързаме докато все още се намира жив добитък от тая страна на границата, че до Швейцария мноо скъпо шса охарчим, а и да хванем докато темата е актуална.

Просто в момента СРСтата не са няква актуална тема, та Перденца не са най-добрия избор. Но ако дръжиш, нали, да слагаме бръмбъри на Митьо в офиса и ша организираме един бърз Бръмбъргейт част поредна за целта.

Сподели в други сайтове

Не се виждам в ролята на краварка - тази роля е запазени за Тоти тяло от Съединение :Vishenka_05:

Коментирай визията! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

В клипа ще имитирам хореографията и бягането на заден ход зад перденцето :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e:

"ЗОРО" - още един чуден хит на ПЕТРА! :Vishenka_05:

Какво мислиш за ТВ версията на "Златна роза", където се е загърнала с един гирлянд за елха над сутиена? :1000 (29):

Това е новия ми спирит енимъл, пътеводна светлина за остатъка на живота ми и първата ми идея за костюм ако някога реша да се маскирам за Хелоуи или чалга косплей. Не съм убеден как ша стане номера да се шматкам нагоре надолу с лампички, но съм сигурен, че има съвременни, модерни решения в правилната посока!

А ако някой успее да ми направи аватар от тая визия, който да е с някво нормално качество, цена няма да има.

Сподели в други сайтове

Мира ми изглежда свръхпорядъчен професионалист и едва ли си я вади на работното място. :D

През годините се е писало, че Луна е машина и никой нищо не може да й откаже след разтърсващото преживяване.

Наскоро се оказа, че Президента е свалила с 2 изречения топ репортера на Господарите. Подчинила го е като свой сексуален роб, но президентшата може да си го позволи. Предполагам е от тези жени, които обичат поне час да са поседнали върху лицата на подчинените си, забелвайки очи от кеф, а когато реши ги наказва като ги оставя завързани и свръх възбудени в спалнята :3fdb8960598fa63e:

Аз пък имам спомен , че едно гадже на Мира, което почина в катастрофа беше точно от музикалните сфери. Може и да греша. И все пак ми изглежда перверзна с редки за българите фетишии. Мръсотийка е в лице.

За Мария пак смятам, че е намразила секса покрай дебелаците, които трябва да радва вечер, но е много добра в симулирането :3fdb8960598fa63e:

image.png

Сподели в други сайтове

Кажете нещо за сексуалния живот на лелча Ванче? Верни ли са слуховете, че със Стоянка Николова си правят шпакли? :3fdb8960598fa63e:

И тя крие грях под расото!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Не се виждам в ролята на краварка - тази роля е запазени за Тоти тяло от Съединение :Vishenka_05:

Коментирай визията! :Vishenka_05:

Коментирах я. Едвам ма нави, в ролята на краварката ша кандърдисаме Тотя - надали ша е мн трудно, пък и тя е с опит все пак, ако не ще, ш сложим компютърна крава вместо нея. Теб шта сложим в ролята на таньорките. На всичките едновременно.

Сподели в други сайтове

Наскоро се оказа, че Президента е свалила с 2 изречения топ репортера на Господарите. Подчинила го е като свой сексуален роб, но президентшата може да си го позволи. Предполагам е от тези жени, които обичат поне час да са поседнали върху лицата на подчинените си, забелвайки очи от кеф, а когато реши ги наказва като ги оставя завързани и свръх възбудени в спалнята :3fdb8960598fa63e:

Аз пък имам спомен , че едно гадже на Мира, което почина в катастрофа беше точно от музикалните сфери. Може и да греша. И все пак ми изглежда перверзна с редки за българите фетишии. Мръсотийка е в лице.

За Мария пак смятам, че е намразила секса покрай дебелаците, които трябва да радва вечер, но е много добра в симулирането :3fdb8960598fa63e:

Така се прави! https://www.blitz.bg/goreshtite-novini/sham...news367776.html

Не като Мара, която бе натирена без пукната стотинка.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Коментирах я. Едвам ма нави, в ролята на краварката ша кандърдисаме Тотя - надали ша е мн трудно, пък и тя е с опит все пак, ако не ще, ш сложим компютърна крава вместо нея. Теб шта сложим в ролята на таньорките. На всичките едновременно.

Аз ще си сложа сутиен и гирлянд, а отзад ти ще вееш едно перденце :3fdb8960598fa63e:

Започвам да репетирам за момента с тичането назад ... Тоти ще захвърли вимето на кравата и ще вдигне от едната страна перденцето, ти от другата - и ще ме скриете зад него :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Марии много, Луната е само една!!! :notworthy:

Пука и на Марчелис. Има списък с дебели мазни чички. Единия ако неще, другия нема да я върне.

Луна, каквото и да прави, го е направила умно, така че и до ден днешен всички да предполагат и да се маят. Майка и (лека и пръст) беше същата хитруша, но нейните амбиции се простираха за жалост до една бутилка ракия... А Луна превзе света {}

image.png

Сподели в други сайтове

#2мандата! Луна е ясно как е виртуозна майсторка на всякви S&M ексцесии и доминира всички наред. Бедна ни е фантазията какви аксеоари и играчки има в нейния дънджън.

Сподели в други сайтове

Аз ще си сложа сутиен и гирлянд, а отзад ти ще вееш едно перденце :3fdb8960598fa63e:

Започвам да репетирам за момента с тичането назад ... Тоти ще захвърли вимето на кравата и ще вдигне от едната страна перденцето, ти от другата - и ще ме скриете зад него :3fdb8960598fa63e:

Чакай, аз съм гледал другия клип. Тва с гирлянда е яко, ама така даже и аз съм се разкарвал за цифра коледно - новогодишни мероприятия, а даже не съм го чопил от Петруна. Ти виж това, ето кво е визия която е редно да се репликира дори със риска да се изпържим на 220 волта!

Сподели в други сайтове

#2мандата! Луна е ясно как е виртуозна майсторка на всякви S&M ексцесии и доминира всички наред. Бедна ни е фантазията какви аксеоари и играчки има в нейния дънджън.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Чакай, аз съм гледал другия клип. Тва с гирлянда е яко, ама така даже и аз съм се разкарвал за цифра коледно - новогодишни мероприятия, а даже не съм го чопил от Петруна. Ти виж това, ето кво е визия която е редно да се репликира дори със риска да се изпържим на 220 волта!

Според мен трябва да се репликира и визията от "Котаците и маците" с нарисуваните мустаци и пухената опашка :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Искам линк към цялото и участиееее при Азо :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Има го във вибокса, гледах го преди няколко месеца... за поне осми път :D

Забележи как куфее на 1:50, 2:48 и 3:18!

Поздрав и с това култово изпълнение от още по-култово интервю.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

И на мен ми е топ на Мария . Най-добрата песен за лятото до момента.

Веднага след нея слагам на Ваня и на Кали песните, както и на Анелия и Крум.

Другото ми писна след няколко слушания.

Абе отдавна не ми се е случвало да поискам да си пусна някоя от новите неща и да се сетя за тях по никое време на деня и да ми се дослушат. Само Мара и Ваня засега. Самото им изпяване ми харесва, музиката, аранжиментите. Ганев да се съсредоточи върху аранжименти. В това поне има още хляб в него. Дали е балада, чалгорап, или мазнотийка, аранжиментите са му топ!!!

За Мария е ясно, че няма да бъде някакъв тотален хит, но при Ваня наистина си мисля, че ще направи бум , както навремето с Котето и Пробвай с друга :girl_witch: Не е лоша и като певица. Много добро изпяване на Богиня. Малко биха се справили толкова добре :1000 (19):

На Крум с Анелия е добра, но Крум ми е толкова противен, че само 3-4 пъти съм я слушал. На Кали също парчето не е лошо като музика, но като изпяване и текст е трагедия и стои нелепо. Може би някой по нежен глас траябваше да го изпее - Джулия, Ема или Деса например. Тази Фекали хич не усеща парчето... Има нещо дразнещо в начина по който го пее. И тръгнала да ми пише статуси, че не пяла била за наркотици, а всъщност масур е синоним на качак, коз, марихуана... Тъпо парче...

image.png

Сподели в други сайтове

Абе отдавна не ми се е случвало да поискам да си пусна някоя от новите неща и да се сетя за тях по никое време на деня и да ми се дослушат. Само Мара и Ваня засега. Самото им изпяване ми харесва, музиката, аранжиментите. Ганев да се съсредоточи върху аранжименти. В това поне има още хляб в него. Дали е балада, чалгорап, или мазнотийка, аранжиментите са му топ!!!

За Мария е ясно, че няма да бъде някакъв тотален хит, но при Ваня наистина си мисля, че ще направи бум , както навремето с Котето и Пробвай с друга :girl_witch: Не е лоша и като певица. Много добро изпяване на Богиня. Малко биха се справили толкова добре :1000 (19):

На Крум с Анелия е добра, но Крум ми е толкова противен, че само 3-4 пъти съм я слушал. На Кали също парчето не е лошо като музика, но като изпяване и текст е трагедия и стои нелепо. Може би някой по нежен глас траябваше да го изпее - Джулия, Ема или Деса например. Тази Фекали хич не усеща парчето... Има нещо дразнещо в начина по който го пее. И тръгнала да ми пише статуси, че не пяла била за наркотици, а всъщност масур е синоним на качак, коз, марихуана... Тъпо парче...

масу̀р

Тълковен речник

мн. масури, (два) масура, м.

1. Цев за навиване на прежда и навитите върху нея нишки.

2. Диал. Царевичен плод със зърната.

3. Прен. Дълга къдрица коса.

Синонимен речник

(същ.) цев, тръба, калем

(същ.) совалка, шпулка, макара

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

масу̀р

Тълковен речник

мн. масури, (два) масура, м.

1. Цев за навиване на прежда и навитите върху нея нишки.

2. Диал. Царевичен плод със зърната.

3. Прен. Дълга къдрица коса.

Синонимен речник

(същ.) цев, тръба, калем

(същ.) совалка, шпулка, макара

Но в разговорния език и жаргон последните 7-8 години в много краища на България се използва в друг смисъл особено сред младите - "свий един масур/масе". И тъй като тази музика се прави за младите, бъди убеден, че е вкарала двусмислието с умисъл...

image.png

Сподели в други сайтове

Има го във вибокса, гледах го преди няколко месеца... за поне осми път :D

Забележи как куфее на 1:50, 2:48 и 3:18!

Поздрав и с това култово изпълнение от още по-култово интервю.

линка не работи. Пусни го като нормално урл, да го отворя в др прозорец

да, да, гледах го с еуфория. Мачка с крака с движения :girl_witch:

image.png

Сподели в други сайтове

Но в разговорния език и жаргон последните 7-8 години в много краища на България се използва в друг смисъл особено сред младите - "свий един масур/масе". И тъй като тази музика се прави за младите, бъди убеден, че е вкарала двусмислието с умисъл...

Е тя пее милионите да са свити на масури и да се палят, не се пее за нещо друго.

Сподели в други сайтове

линка не работи. Пусни го като нормално урл, да го отворя в др прозорец

да, да, гледах го с еуфория. Мачка с крака с движения :girl_witch:

https://www.vbox7.com/play:25e01bd1

Винаги се е пеело прикрито за какво ли не - Искам го, стискам го беше за тотофиша, например. :D

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...