asylum Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Доста по-талантлива е от Цура Пеевска. И по-красива. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Хитът на лято 2011 днес става на 7 години. #summerhitsthroughtheyears Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Крадени пари. Същата като Пеевска За парите ясно, ама откакто е пристанала на Ковачки, нито е харчила пари за клипове по Маракеш, Луната и прочее, нито парадира със финансово положение. Да не говорим, че си е имала кариерата преди парите на мъжо си, даже откак му е пристанала направо прекрати пеенето, заразлика от другата пача, на която името изобщо се чу щом почнаха едни ежемесечни финансови инжекции прао в касата на Митьо Пайнера. Изобщо разлика от земята до небето м/у двете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Доста по-талантлива е от Цура Пеевска. И по-красива. Не е по-красива. Цура е прелестна. За таланта също бих спорил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 След неколкогодишна пауза Деса пусна албум за собствен кеф, като реализира само 2 клипа, при това нискобюджетни. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Какъв богаташ е хванала тая селска пръчка? Не е ли станала чистачка или шивачка? Иначе навремето тая Деси проправи този път, хвана милиардер и приключи Ожени се за някакъв несебърски...новобогаташ по онова време. Последния й албум с нормалните песни той го спонсорира, ама нищо не излезе. Сега не знам какво прави, ама си е все така кичозна https://www.instagram.com/mariana.kalcheva/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Ожени се за някакъв несебърски...новобогаташ по онова време. Последния й албум с нормалните песни той го спонсорира, ама нищо не излезе. Сега не знам какво прави, ама си е все така кичозна https://www.instagram.com/mariana.kalcheva/ Снима си само главата. Вероятно е 100 кила. Направи ми впечатление сергията за сладолед - явно е семеен бизнес Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Не е по-красива. Цура е прелестна. За таланта също бих спорил. Абе по-красива е, а Цура толкова се е тунинговала, че прилича на експонат от Мадам Тюсо сигурно и на живо. За коя колко е талантлива говори сам по себе си факта, че едната е била известна фолк певица, като е забърсвала милионера, а другата прави кариера с тлъстата банкова сметка на толстолоба . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Деса се водеше за една от най-гласовитите Цура направи плейбек кариера Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Цура кариера няма. Нейното е проституция и постоянно парадиране и опит да се компенсира липсата на харизма, талант и обаяние с пари. Без Шиши, все още щеше да прави клипове и песни на ниво Милица. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Разговарях с няколко собственици на дискотеки по различна от музика работа и всичките хвалеха най-много Алисия (за мое огромно учудване). Събирала страшно много хора и най-вече готини мацки Толкова ли са добри участията й...според мен е само плейбек, ама де да знам... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Разговарях с няколко собственици на дискотеки по различна от музика работа и всичките хвалеха най-много Алисия (за мое огромно учудване). Събирала страшно много хора и най-вече готини мацки Толкова ли са добри участията й...според мен е само плейбек, ама де да знам... Кифлите много й се кефят, нормално е да е пълно. Тя си е хитова певица. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Разговарях с няколко собственици на дискотеки по различна от музика работа и всичките хвалеха най-много Алисия (за мое огромно учудване). Събирала страшно много хора и най-вече готини мацки Толкова ли са добри участията й...според мен е само плейбек, ама де да знам... Ако някой гледа инстаграм сторитата ѝ - (почти) всеки ден качва клипчета от участията ѝ, и аз малко се учудвам защо точно нея - нито има актуален хит, нито нищо. Но пък има хубави стари песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Разговарях с няколко собственици на дискотеки по различна от музика работа и всичките хвалеха най-много Алисия (за мое огромно учудване). Събирала страшно много хора и най-вече готини мацки Толкова ли са добри участията й...според мен е само плейбек, ама де да знам... Това са хора без мозъчна дейност, дето й ходят на участията на тая мумия. Или такива, които изобщо не им пука кой пее, а са там да се напият. plambata много добре е описал ситуацията при Алисия в темата за новата й песен: Тази жена е синоним на скука във всяко едно отношение - звучене на песните, визия, изпълнение, клипове, медийно поведение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Разговарях с няколко собственици на дискотеки по различна от музика работа и всичките хвалеха най-много Алисия (за мое огромно учудване). Събирала страшно много хора и най-вече готини мацки Толкова ли са добри участията й...според мен е само плейбек, ама де да знам... А, не е плейбек. И преди съм писал относно Алисия - ходих и миналта година 2 пъти на участия, втория беше, защото ми хареса първия. Пусна синбеци, но пее в/у тях, дефакто пак може да се се каже, че е на живо. Тук-таме има плейбек ("Не си ти" примерно), но отгоре пак пее. Голям купон, контакт с публиката. Може би втората Камелия по кеф на участията. Много е готина. Плейбек и прехваленост е при Емануела - тази само подвикванията са и на живо, 40 мин. мърдане на устни и това е. Един тон няма на живо, ходил съм, видял съм. Хитови песни, но на плейбек "изпълнени". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Свиня цветна :1000 (29): Бе видях я на живо скоро, то нема такава такова нещо бе... Осталбнала била. В клиповете може би. Свиня, трътлеста и широка. Грима си лчии от километри, че точно тя си го е правила. Ми като не можеш дай 50 лв. да те направят на човек, наистина си е цветиста свиня. Сама щяла да се гримира, брех , че важна. Гримирай се, ако можеш. Ама не става. По клиповете ретуш, замазване - всичко жица, даже се учудих колко добре изглежда свинята в рокля в "Твое копие". Ама на живо... леле. То лошия грим и замазан на клипа стои зле, ама живия контакт с прасето е един път. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Най-голямата прехваленост е смядовската комплексарка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Най-голямата прехваленост е смядовската комплексарка. Изяде си гъза от злоба, отрепкоооо. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Деса се водеше за една от най-гласовитите Цура направи плейбек кариера Деса е добра, аз я харесвам. Но на живо не съм я чувал за да кажа... дай изпълнение да чуя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Това са хора без мозъчна дейност, дето й ходят на участията на тая мумия. Или такива, които изобщо не им пука кой пее, а са там да се напият. plambata много добре е описал ситуацията при Алисия в темата за новата й песен: Аз ходя! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Аз ходя! Знам. Очаквах да цитираш този пост. Ти си извинен, тъй като си ми личен приятел. Коментирай поста на Пламен обаче. Не е ли супер прав колко е скучна - една и съща песен вече не знам колко години, една и съща визия, едни и същи клипове. Еми аман! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Изяде си гъза от злоба, отрепкоооо. :1000 (29): А ти изяде нейния заедно с изпражненията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 А ти изяде нейния заедно с изпражненията. Нейните миришат на Долче и Габана, а твоите на неизмити вангалци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Знам. Очаквах да цитираш този пост. Ти си извинен, тъй като си ми личен приятел. Коментирай поста на Пламен обаче. Не е ли супер прав колко е скучна - една и съща песен вече не знам колко години, една и съща визия, едни и същи клипове. Еми аман! Еми не е 1 и съща песен. Последните 2 години малко се отпусна, но няма как 17 години да пускаш все различни неща. Аз съм влюбен в стила й, просто има собствен почерк в музиката. Парчетата й звучат винаги модерно и се открояват от останалите. 2017 беше зле за нея, тая година само Запали ми харесва...но преди това вадеше по 2 хита на година. Малко ли е? Участията й наистина са мнота успешни, тука е поне 2 пъти в месеца и винаги е фраш. Варненци я тачим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Еми не е 1 и съща песен. Последните 2 години малко се отпусна, но няма как 17 години да пускаш все различни неща. Аз съм влюбен в стила й, просто има собствен почерк в музиката. Парчетата й звучат винаги модерно и се открояват от останалите. 2017 беше зле за нея, тая година само Запали ми харесва...но преди това вадеше по 2 хита на година. Малко ли е? Участията й наистина са мнота успешни, тука е поне 2 пъти в месеца и винаги е фраш. Варненци я тачим. Камелия как 20 години се старае да пуска различни неща? Галена как всяка песен й е различна от предните. Алисия преди я харесвах и правеше зарибени парчета, но поне от две ли, три години - едно и също ми е, не ги различавам. Дуетът с Илиян ми харесва, ако трябва да кажа нещо позитивно, тя си стана и голям хит. Алисия беше и една от малкото изпълнителки, за които получихме сигурни доказателства, че купува гледания. Като излезна сайтът artistis.youtube.com се оказа, че на самостоятелните й песни доста от трафика й идваше от страни като Боливия, Конго, Танзания. С Флори и Оцко имаше най-добри попадения и тогава можех да кажа, че е различен от останалите изпълнител. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари