Сашо Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Въпреки всичко още си пуска яки неща. А за старите да не говорим. Има много хитове тая жена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Уникална... още в началото избухваше с хитачки. Тая вечер ще ви заливам с песни на гъзарката ! Тая ми е любима: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Нейните миришат на Долче и Габана, а твоите на неизмити вангалци. Ооо, ето още един лайноядец. Е, щом знаеш миризмата на моите (каквото и да значи онази дума), значи си ги опитвал Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Мога й да кажа няколко неща, вече знам, просто знам как ще гледа тя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Ооо, ето още един лайноядец. Е, щом знаеш миризмата на моите (каквото и да значи онази дума), значи си ги опитвал На Галена лайната бих й ги изял само за пари, много пари. Ако имат някакъв фетиш с Галин да гледат как някой им яде изпражненията - аз съм насреща. После ще си измия зъбите и никой няма да разбере за това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 На Галена лайната бих й ги изял само за пари, много пари. Ако имат някакъв фетиш с Галин да гледат как някой им яде изпражненията - аз съм насреща. После ще си измия зъбите и никой няма да разбере за това. Фетишът им е Галена да яде лайната на Преслава. Това ги възбужда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Любимата ми песен на Глория! Добре де, една от любимите. Такава песен искам пак от нея Клип, текст, музика - всичко е изпипано тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Любимата ми песен на Глория! Добре де, една от любимите. Такава песен искам пак от нея Клип, текст, музика - всичко е изпипано тук. За мен тази песен и "Сбогом, адиос" са абсолютния връх в творчеството на Глория откъм бързи песни. Тогава беше във вихъра си. Стеле, 02:00 часа е, а аз още не съм легнал. Утре е понеделник. Ко ши прайм? :3fdb8960598fa63e: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 За мен тази песен и "Сбогом, адиос" са абсолютния връх в творчеството на Глория откъм бързи песни. Тогава беше във вихъра си. Стеле, 02:00 часа, а аз още не съм легнал. Утре е понеделник. Ко ши прайм? :3fdb8960598fa63e: :1000 (29): Ми няма да лягаш, как какво? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 :1000 (29): Ми няма да лягаш, как какво? Брук, пристани, ма! Пристани да си дърта! Приличаш на мумия от тоя ботокс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Брук, пристани, ма! Пристани да си дърта! Приличаш на мумия от тоя ботокс. След малко ще стане и 03:00 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 След малко ще стане и 03:00 А пък Денис не ни лайква коментарите във фейса. Много е гадЙен! Ми ти как ще ставаш за работа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 А пък Денис не ни лайква коментарите във фейса. Много е гадЙен! Ми ти как ще ставаш за работа? Не знам, не ми се спи.. развълнувах се :1000 (29): Между другото тъкмо си мислех дали си легнал и за утре (тоест за днес) и ти написа коментара. Телепатия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Не знам, не ми се спи.. развълнувах се :1000 (29): Между другото тъкмо си мислех дали си легнал и за утре (тоест за днес) и ти написа коментара. Телепатия Телепатия с човек с Асцендент Дева в трета декада ли? Мдааа, знаем ги тия.. От какво се развълнува? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Телепатия с човек с Асцендент Дева в трета декада ли? Мдааа, знаем ги тия.. От какво се развълнува? Това твоя асцендент ли е? Хич не ги разбирам.. :1000 (29): От утрешния ден хаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Това твоя асцендент ли е? Хич не ги разбирам.. :1000 (29): От утрешния ден хаха Твоят е. Моят е Скорпион. Сега ще ти пиша на ЛС. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Докато бях във Инстаграм, във фийда ми изникна снимка на Фики, в която се фука, че има 200000 последователи. От любопитство реших да видя какви хора го следват и не останах изненадан. 99% араби и индийци. Смешник. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Докато бях във Инстаграм, във фийда ми изникна снимка на Фики, в която се фука, че има 200000 последователи. От любопитство реших да видя какви хора го следват и не останах изненадан. 99% араби и индийци. Смешник. :1000 (29): И на Петя може да и прегледаш да видиш същата работа като едно 90% от известните кукувици. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 И на Петя може да и прегледаш да видиш същата работа като едно 90% от известните кукувици. Кога ще излезе новия трак на П.? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 И на Петя може да и прегледаш да видиш същата работа като едно 90% от известните кукувици. Аз араби в профила на Преси не виждам. В профила на Фики буквално извират. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Коментирайте тази снимка на Андреа https://www.instagram.com/p/Bli9ftZDjCh/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Аз араби в профила на Преси не виждам. В профила на Фики буквално извират. И мен ме следват предимно чужденци. Един като те последва, повлачва крак на сумати още, понеже почва да те предлага и на тях... При известните това би следвало да работи на още по-бързи обороти. Но може и да се купуват последователи, разбира се, и на мен редовно ми предлагат, което ме шокира Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Коментирайте тази снимка на Андреа https://www.instagram.com/p/Bli9ftZDjCh/ Кралица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари