Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

6 ли минаха, чафчи? Помниш ли как бяхме тук, седяхме и се вълнувахме заедно. Направо ги разби, а аз тогава вече бях в team Galena. Жалко, че "Спри ме" не прозвуча на концерта да направим сравнение, тъкмо и двете песни бяха пресни.

Преслава излезе по шорти, изпя само една песен и си даде газ, а хората дето бяха чакали 3 часа за нея останаха с пръст в гъз. Това кратко представяне май беше заради фиаското със закриването на наградите няколко месеца по-рано, когато имаше масови изнасяния на нейното изпълнение.

Да, но тук приема беше коренно различен от онзи на наградите. Поне нещо акапелно можеше да изпее. :gun_bandana:

п.с. След 6 години Преси ще е на 40 .. ;( :girl_cry2:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Да, но тук приема беше коренно различен от онзи на наградите. Поне нещо акапелно можеше да изпее. :gun_bandana:

п.с. След 6 години Преси ще е на 40 .. ;( :girl_cry2:

Кво ти пука, Камелия на 47 скри шапките на всички с добре направен и премерен рефреш на лицето си. Важното е младите да не започнат да я възприемат в образа на лелка. :ad: А тя никога няма да го допусне.

Сподели в други сайтове

Кво ти пука, Камелия на 47 скри шапките на всички с добре направен и премерен рефреш на лицето си. Важното е младите да не започнат да я възприемат в образа на лелка. :ad: А тя никога няма да го допусне.

Гло и Ванча ги възприеха за такива още на 35 :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Или Гери Никол е брутално тъпа да си купува гледания или някой я е почерпил с купени гледания.. и в двата случая песента й се изпари от Трендинг. А щеше да стои там поне още месец.

Сподели в други сайтове

Доста силно изказване, но до някъде си прав. Тези, които биха отишли да слушат гореизброените, няма да отидат да слушат Глория или Ивана, но бъди сигурен, че концерта на Глория в Попово е по-посетен отколкото ще е един такъв от изброените изпълнителки.

Глория в Попово.

R4Z8JnJ.jpg

8X2BC8R.jpg

Цялата вихрушка на Пайнер в разгара на сеозна във Варна - 500 човека.

Много ми допада как непрестанно подценявате Глория (въпреки че заслужава, особено последните 2 години), ама не сте прави. :) И не, Десислава не е била ТОП по начина, по който Глория е била топ. Че е имало истерия по Десислава, имало е, но Глория си беше ТОП и Десислава само гледаше и се учеше от Глория. ;) Останалото .. може само да хвърляте прах в очите на дечурлигата.

Никой не подценява Глория. Те от години не могат да се договорят за участието и в турне поради трудния и нрав и високомерието и. Не съм я споменал , защото ми е ясно , че не биха стигнали до компромисен вариант с Пайнер. Иначе Глория би била престиж за подобно турне. Само да не пее бозите от последните 7 години. А и на общите концерти Глория винаги минаваш безразлично. Ивана е сила в това отношение.

Глориевите сте опасни. Като я споменаваме - оставете Глория на мира. Като не я споменаваме - пак изригвате... :3fdb8960598fa63e:

image.png

Сподели в други сайтове

Кога Галена ще спаси чалгата?

Чакането за този дует надмина чакането за дуета с ДесиСлава. :mf_surrender: :mf_surrender:

Галена не е спасявала чалгата от 2 години, не бих се надявал на твое място .. може пак да е флоп :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Галена не е спасявала чалгата от 2 години, не бих се надявал на твое място .. може пак да е флоп :3fdb8960598fa63e:

Не ми е важно дали е флоп или не, важно е да ми харесва.

Тaзи година освен #GiveMeLove, нито една друга чалга песен не ми харесва. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Ще има турне през Август, Люси и Ани са го казали на концерт днес.

Много странно къде е този концерт, щото във Видин няма такъв? А по обяд жена ми е видяла Ани Хоанг без Люси в китайският магазин срещу стадиона, а после и на кафе с Люси из градската градина. Сигурно са на гости при Люси в Тополовец. Концерт тук имаше Деса на 24-ти, на 29-ти е Кама, а на 30-ти Гери Никол. Другото са събори без изпълнители.

Сподели в други сайтове

Няма да е лошо и Кама да спаси чалга скуката. какво чака? :whistling:

Ще проведа кръстосан разпит по въпроса в петък, че нещо много се е покрила напоследък, снима се с евъргрийн педали и нищо не продумва....

Сподели в други сайтове

След два часа е рожденият ден на Преси. Форумът готов ли е да посрещне този Национален празник? :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

След два часа е рожденият ден на Преси. Форумът готов ли е да посрещне този Национален празник? :Vishenka_05:

Форумът гледа световно по футбол - най-голямото събитие на годината. Преси ще почака....

Сподели в други сайтове

Фокси, как ще коментираш, че повечето Пайнерци си пазят летните проекти за юли, а не ги пуснаха през май и юни, както е обичаят? Дали това не е показател, че наистина се подготвят за нещо интересно? :whistling:

Сподели в други сайтове

Фокси, как ще коментираш, че повечето Пайнерци си пазят летните проекти за юли, а не ги пуснаха през май и юни, както е обичаят? Дали това не е показател, че наистина се подготвят за нещо интересно? :whistling:

Ти мислиш, че "пайнерците" имат нещо интересно? След 5 дни е 1 юли, което ще рече, че активният сезон е започнал, а няма нищо, дори песен на Азис. Но предполагам, че и него ще поканят на бъдещото турне на Пайнер. Щото, ако онова от Варна миналото лято им се струва, че не е провал ще припомня, че 9, цели 9 най-елитни "пайнерци" пяха пред 300 души, а Кама в същия ден пред 1100 в малка видинска дискотека на открито, намираща се на малко басейнче, но с вход 10 лева, на което преди 2 дни (24.06.2018) пя и Деса. Та като споменах Деса се чудя, защо още няма снимки от нейното участие? Така и така бях на бачкане и не ходих, но и никой приятел не ми се похвали, че е бил там.

И още нещо. Вече е почти 1 юли, тагнал съм всички възможни морски дискотеки и почти никъде чалга. В същото време в моят уж най-беден район в европейският съюз за 1 месец от поп музиката бяха Дара, Били Хлапето и на 30-ти ще е Гери Никол, а от чалгата Райна, Алисия и Деса. И понеже това е в едната дискотека, другата взима мерки и почват в петък с Кама. Да споменавам ли хонорарите от бланките на Алисия и Деса? А на Кама и Гери Никол? Нещо така да ви прави впечатление, че клубчетата ни по морето никакви ги нема и не само чалгата взе да се храни из провинцията? В най-дълбоката и най-бедна провинция....

Сподели в други сайтове

Ти мислиш, че "пайнерците" имат нещо интересно? След 5 дни е 1 юли, което ще рече, че активният сезон е започнал, а няма нищо, дори песен на Азис. Но предполагам, че и него ще поканят на бъдещото турне на Пайнер. Щото, ако онова от Варна миналото лято им се струва, че не е провал ще припомня, че 9, цели 9 най-елитни "пайнерци" пяха пред 300 души, а Кама в същия ден пред 1100 в малка видинска дискотека на открито, намираща се на малко басейнче, но с вход 10 лева, на което преди 2 дни (24.06.2018) пя и Деса. Та като споменах Деса се чудя, защо още няма снимки от нейното участие? Така и така бях на бачкане и не ходих, но и никой приятел не ми се похвали, че е бил там.

И още нещо. Вече е почти 1 юли, тагнал съм всички възможни морски дискотеки и почти никъде чалга. В същото време в моят уж най-беден район в европейският съюз за 1 месец от поп музиката бяха Дара, Били Хлапето и на 30-ти ще е Гери Никол, а от чалгата Райна, Алисия и Деса. И понеже това е в едната дискотека, другата взима мерки и почват в петък с Кама. Да споменавам ли хонорарите от бланките на Алисия и Деса? А на Кама и Гери Никол? Нещо така да ви прави впечатление, че клубчетата ни по морето никакви ги нема и не само чалгата взе да се храни из провинцията? В най-дълбоката и най-бедна провинция....

Испанци, италианци и австрийци сe върнаха за лятото? :1eye:

qp3wk4.jpg

Сподели в други сайтове

Испанци, италианци и австрийци сe върнаха за лятото? :1eye:

Още не са масово, но вече се виждат чуждите регистрационни номера из града, из областта и по селата. Август ще е мазало....

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...