Slavi Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Като излезе Моли се да не почна, Джена гостуваше в Открит микрофон и там я питаха защо не работи с Ганев и тя директно каза- следващия въпрос :1000 (29): Джена мачка с интервюта. Още не е простила на Илиян изцепката му преди 8-9 години, като го бяха питали дали ще направи отново дует с Джена, а той отговори че вече е на друго ниво и ще прави дует с Анелия От тогава и двамата са и черни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Джена мачка с интервюта. Още не е простила на Илиян изцепката му преди 8-9 години, като го бяха питали дали ще направи отново дует с Джена, а той отговори че вече е на друго ниво и ще прави дует с Анелия От тогава и двамата са и черни �� Уважавам такива хора като Джена! Прави уважение за да ти правят и на теб! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Джена мачка с интервюта. Още не е простила на Илиян изцепката му преди 8-9 години, като го бяха питали дали ще направи отново дует с Джена, а той отговори че вече е на друго ниво и ще прави дует с Анелия От тогава и двамата са и черни �� Но пък нивото му сега е като това на Наско Ментата преди хитовете Жулиета и Шушана Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Джена мачка с интервюта. Още не е простила на Илиян изцепката му преди 8-9 години, като го бяха питали дали ще направи отново дует с Джена, а той отговори че вече е на друго ниво и ще прави дует с Анелия От тогава и двамата са и черни �� Хаха, густо, браво на Илиян. Тая злобарка беззъба. Всички са й черни и криви на нея. Джено, ако четеш, язва да фанеш дано, майка ти шейба селска. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Хаха, густо, браво на Илиян. Тая злобарка беззъба. Всички са й черни и криви на нея. Джено, ако четеш, язва да фанеш дано, майка ти шейба селска. От топ имената само с Преси се разбира Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Джена мачка с интервюта. Още не е простила на Илиян изцепката му преди 8-9 години, като го бяха питали дали ще направи отново дует с Джена, а той отговори че вече е на друго ниво и ще прави дует с Анелия От тогава и двамата са и черни �� Той беше на участието й във Вижън преди 2 седмици, изпяха двата дуета. Ама се усещаше напрежение, Илиян като взе микрофона каза нещо от сорта: Джена, знам че това е твое участие, ама хората ще се изкефят ако изпеем Слепи бяхме :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 От топ имената само с Преси се разбира Изключително противна и злобна персона. С Даниел Ганев тя не работи! Илиян и Анелия са й черни! Галена и Цветелина Янева също. Сестра си да не види и чуе! Майка й и баща й не се знае виждали ли са внучето си. Егати търговищкия изрод! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Хаха, густо, браво на Илиян. Тая злобарка беззъба. Всички са й черни и криви на нея. Джено, ако четеш, язва да фанеш дано, майка ти шейба селска. Джена, Кали или Алисия. Подреди ги в топ 3 по антипатичност. Иначе Джена наистина е крайно проклета, но малко ли я подценяваха топ имената. Анелия в най силните години на Джена твърдеше че още трябвало да поработи за големите награди... Не си била изиграла картите достатъчно добре. Има за какво да не ги долюбва, но е злопаметна като слон, което и пречи да израстне духовно и да почувства вътрешен мир. А и Джена е страшно добре подготвена вокално. Композира и усеща музиката по свой начин. Обожавам я като творчество По добре Калито да се сгърчи от язва. Хем ще спре да бълва помиите си, за които сама си била платила Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Той беше на участието й във Вижън преди 2 седмици, изпяха двата дуета. Ама се усещаше напрежение, Илиян като взе микрофона каза нещо от сорта: Джена, знам че това е твое участие, ама хората ще се изкефят ако изпеем Слепи бяхме :1000 (29): Бог прощава, Джена НЕ :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Добре си е Джена, не я мислете! Кой е казал, че трябва да си е приятелка с всичките й колеги? Има се с основни фигури - Преслава, Тони Дачева, Глория, Тони Стораро, Емилия и Борис Дали, няма смисъл от повече. Мога да ви издам, че покрай албума "Моли се да не почне" имаше планове за дует с една от горепосочените, но пропадна проект. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 "Не работя" не значи "няма да работя". Сигурно са много досадни тия въпроси към певиците. Със сигурност са решили за няколко проекта напред с кого да работят, а това е свързано с време и пари, така че вероятно е много отегчително да те попитат за някого, с когото засега не възнамеряваш да работиш. Иначе дочух преди време, че Ганев е отказал да направи песен на Валя под предлог, че подготвя албум за Галена Явно и той си подбира. Ганев казал на Валя, че работи с макс 5-6 имена и да го потърси след година и половина. Сега не ми се брои, но ми се струва, че имената са много повече от 5-6. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Добре си е Джена, не я мислете! Кой е казал, че трябва да си е приятелка с всичките й колеги? Има се с основни фигури - Преслава, Тони Дачева, Глория, Тони Стораро, Емилия и Борис Дали, няма смисъл от повече. Мога да ви издам, че покрай албума "Моли се да не почне" имаше планове за дует с една от горепосочените, но пропадна проект. С Глория. И вероятно не са стигнали до консенсус за песен А Нова и Стара Деса долюбват ли се. Веднъж Миро нещо клепаше Джена в Гласът (дали е било по молба на Анелия?) и Стара Деса я подкрепи. Но нямат снимки. Нито са се изказали една за друга Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Ганев казал на Валя, че работи с макс 5-6 имена и да го потърси след година и половина. Сега не ми се брои, но ми се струва, че имената са много повече от 5-6. :1000 (29): Огладнял е човекът. Сам семейство храни 😁 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 А едно време Драганински какви песни правеше бих казал че той беше един от най търсените композитори Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 А едно време Драганински какви песни правеше бих казал че той беше един от най търсените композитори Всеки е имал такива славни периоди, след което се е изчерпвал. То и Пламен Велинов сумати хитове направи през 90-те, но след 2004-2005 беше много зациклил. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Top 10 Popnabel Artist за целия период откакто съществува класацията: 1.Азис - 297 милиона от 15 видоклипа 2.Криско - 248 милиона от 16 видеоклипа 3.Галена - 196 милиона от 25 видеоклипа 4.Галин - 195 милиона от 27 видеоклипа 5.Анелия - 176 милиона от 26 видеоклипа 6.Фики - 170 милиона от 25 видеоклипа 7.Деси Слава - 151 милиона от 19 видеоклипа 8.Емануела - 140 милиона от 18 видеоклипа 9.Гери Никол - 125 милиона от 8 видеоклипа 10.Теди Александрова - 118 милиона от 15 видеоклипа 11.Тони Стораро - 110 милиона 12.Павел и ВенциВенц - 108 милиона 13.Преслава - 106 милиона 14.Алисия - 101 милиона 15.100 кила - 100 милиона 16.Константин - 98 милиона 17.Емилия - 89 милиона 18.Димчо - 77 милиона 19.Илиян - 76 милиона 20.Яница - 75 милиона Ако продължават да се дънят до 2 години ще ги изместят имената от попа, които доста бързо наваксват милионите... Галена с 90 млн. повече гледания от Преса. Това как ви стои? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Галена с 90 млн. повече гледания от Преса. Това как ви стои? Десислава с 45 милиона повече от Преслава. А изтърва 2013 и 2014 от стрийминг ерата и участва с по малко видеоклипове от другите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Десислава с 45 милиона повече от Преслава. А изтърва 2013 и 2014 от стрийминг ерата и участва с по малко видеоклипове от другите Дори Павел и Венци Венц имат повече гледания, а стартираха доста след Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Къде го е казала? На Ганев аранжиментите му са топ. Най-добрия е. И чалгорапи, и балади, и попфолк. Всичко му е на ниво. Пред Биолчев никой не върви ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Джена, Кали или Алисия. Подреди ги в топ 3 по антипатичност. Иначе Джена наистина е крайно проклета, но малко ли я подценяваха топ имената. Анелия в най силните години на Джена твърдеше че още трябвало да поработи за големите награди... Не си била изиграла картите достатъчно добре. Има за какво да не ги долюбва, но е злопаметна като слон, което и пречи да израстне духовно и да почувства вътрешен мир. А и Джена е страшно добре подготвена вокално. Композира и усеща музиката по свой начин. Обожавам я като творчество По добре Калито да се сгърчи от язва. Хем ще спре да бълва помиите си, за които сама си била платила Слави, пак имам личен момент с Джена и оттам ми е неприятна. То не много личен де, но все пак. Веднъж през 2016 пусна снимка във фейса, на която изглеждаше потресаващо грозна. Ама ти казвам - 55 годишна състарена и употребявана за садо-мазо гаври сбръчканячка. Съвсем любезно и добронамерено написах под фотоса "Джена, това не е най-добрата ти снимка, махни я преди жълтите медии да са я докопали". И тая ме блокира! Без да съм я обиждал, без да съм хейтил, нищо! Анелия си ги плещи редовно без да мисли, но поне е неподправена и истинска. Един по-умен човек би й простил, както Преслава направи за подобни изказвания по свой адрес. Иначе, да - за вокални качества, няма грешка Джена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Дори Павел и Венци Венц имат повече гледания, а стартираха доста след Преслава. И Гери Никол я мачка само с 8 проекта. Дори и крадеца на кисело мляко... Мъжът мечта на АННЕЛЕ е преди Преслава. Хем е лапнала 30 милиона от Горе долу. Попнейбъла отчита и фийтовете. Не очаквах да е толкова назад Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 И Гери Никол я мачка само с 8 проекта. Дори и крадеца на кисело мляко... Мъжът мечта на АННЕЛЕ е преди Преслава. Хем е лапнала 30 милиона от Горе долу. Попнейбъла отчита и фийтовете. Не очаквах да е толкова назад А кой е крадеца на кисело мляко? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 А кой е крадеца на кисело мляко? Антон Стораро Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Антон Стораро Защо му викате така, изпуснала съм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Пред Биолчев никой не върви ! Мен не ме кефят парчетата му. Простовати от по 3-4 ноти. Нито пък с аранжименти ми се е отличавал. Цялостно не мож е да се сравни с Оцко, Ганев, Кости или Драганински. Особено по мегахитове. Азис изпя най добрите му неща сякал Слави, пак имам личен момент с Джена и оттам ми е неприятна. То не много личен де, но все пак. Веднъж през 2016 пусна снимка във фейса, на която изглеждаше потресаващо грозна. Ама ти казвам - 55 годишна състарена и употребявана за садо-мазо гаври сбръчканячка. Съвсем любезно и добронамерено написах под фотоса "Джена, това не е най-добрата ти снимка, махни я преди жълтите медии да са я докопали". И тая ме блокира! Без да съм я обиждал, без да съм хейтил, нищо! Анелия си ги плещи редовно без да мисли, но поне е неподправена и истинска. Един по-умен човек би й простил, както Преслава направи за подобни изказвания по свой адрес. Иначе, да - за вокални качества, няма грешка Джена. Глория номер 2. Ай си гъкнал, ай съм те блокирал. На моменти ме удивяват с комплексите си. Уж успели жени а подобно поведение не е типично за хората които знаят какво могат. Райнуш е същата. Що народ изпоблокира... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари