Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Защо му викате така, изпуснала съм.

Слави беше казал, че навремето Сторарови крадели кисело мляко от магазините в Шумен. Не знам дали на базик или наистина.

Сподели в други сайтове

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Защо му викате така, изпуснала съм.

Очаквах да се досетиш по второто определение. Нали онова Янева припадаше и хвъргаше мазга по него.

За Стораро говоря. Краде кисело мляко преди 20 години от супера в който майка беше управител.

image.png

Сподели в други сайтове

Слави беше казал, че навремето Сторарови крадели кисело мляко от магазините в Шумен. Не знам дали на базик или наистина.

Язва да ме хване ако лъжа. Майка и до ден днешен го храни като го види да се обяснява в ефир.

Аз съм фен на творчеството му. Защо да си измислям точно за него...

image.png

Сподели в други сайтове

Очаквах да се досетиш по второто определение. Нали онова Янева припадаше и хвъргаше мазга по него.

За Стораро говоря. Краде кисело мляко преди 20 години от супера в който майка беше управител.

Мислех че говориш за различни хора.

Значи е вярно това за млякото, не се шегуваш :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Мислех че говориш за различни хора.

Значи е вярно това за млякото, не се шегуваш :1000 (29):

АННЕЛЕ и Янева са един и същ социопат.

НЕМ. няма шега. Той си го изпя на времето. Няма бизнес няма пари и за 2 цигари. А и никога не съм хейтил по човека глас топ е. Но и другото им е в манталитета.

image.png

Сподели в други сайтове

АННЕЛЕ и Янева са един и същ социопат.

НЕМ. няма шега. Той си го изпя на времето. Няма бизнес няма пари и за 2 цигари. А и никога не съм хейтил по човека глас топ е. Но и другото им е в манталитета.

Аз не мисля, че са един и същи човек. Не виждам логика в подобно нещо.

А за Стораро няма кой да спори за пеенето му. Винаги съм го харесвала, но в последните години творчеството му е потресаващо зле. Еднакви мангалски песни, просташки текстове. Преди поне имаше хубави песни.

Сподели в други сайтове

Сметнах гледанията на самостоятелните песни на Преслава и Галена от всички канали на клиповете над 1 млн. гледания

Преслава - 167 951 399 гледания

Галена - 136 951 603 гледания

Сподели в други сайтове

Сметнах гледанията на самостоятелните песни на Преслава и Галена от всички канали на клиповете над 1 млн. гледания

Преслава - 167 951 399 гледания

Галена - 136 951 603 гледания

Чудеса ще направиш да изкараш Преслава напред. Защо смяташ само самостоятелтите? И как ги изкара 167 млн. само самастоятелни, като в класацията са общо 96 заедно с дуети и всичко.

Сподели в други сайтове

Аз не мисля, че са един и същи човек. Не виждам логика в подобно нещо.

А за Стораро няма кой да спори за пеенето му. Винаги съм го харесвала, но в последните години творчеството му е потресаващо зле. Еднакви мангалски песни, просташки текстове. Преди поне имаше хубави песни.

Има много логика, но сега събира тен на село на гаража и не е удачно да я клеветя, защото не може да се защити. Като влезе ще я зачекна на неудобни за нея теми. Следи развитието, за да видиш логиката :р

Сега пак прави и добри неща, но кючеците му са най успешни. Баладите му трудно минават 2 милиона...

image.png

Сподели в други сайтове

Чудеса ще направиш да изкараш Преслава напред. Защо смяташ само самостоятелтите? И как ги изкара 167 млн. само самастоятелни, като в класацията са общо 96 заедно с дуети и всичко.

Класацията включва нещата от 2014 до днес. Не е отчела милионите преди това и тези във фенските канали като Шушана например

image.png

Сподели в други сайтове

Както споменах, включил съм гледанията от всички канали. Освен това Popnable съществува едва от 2015 година.

Сподели в други сайтове

Невъзможно е да са 96, само сборът на Горе-долу, На тебе..., Не се изтриваш, Царя на купона, МСМ и Няма да ти пиша е 110.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Невъзможно е да са 96, само сборът на Горе-долу, На тебе..., Не се изтриваш, Царя на купона, МСМ и Няма да ти пиша е 110.

Горе долу е от 2014 и не е включен явно. Само от началото на 2015. До днешна Дата

image.png

Сподели в други сайтове

Никога не съм харесвал Цветелина Янева, даже в миналото доста съм я хранил. Но...само на мен ли ми се струва по-готина и харизматична след раждането? Много яка жена е станала. Тук се изказаха мнения, че си била пипала лицето и много й личало. Аз не мога да разбера дали си е правила нещо, но е страшно зарибена мадама. И в "Честито", където още е леко пълничка, а за "Маракеш" да не говорим....

Сподели в други сайтове

Защо смяташ "Горе - долу" и "Царя на купона", те дори не са дуети, аз си ги броя като песни на Галин и Фики. Съгласна съм да се зачитат дуетите, там има повече логика.

Сподели в други сайтове

Светлин Къслев aka Starlight, един от топ композиторите на попаджиите започна да навлиза в чалгата. Колко години му давате преди да го изцедят?

Кои чалга песни е композирал до този момент?

Кои са най-големите му хитове за попа?

Сподели в други сайтове

Защо смяташ "Горе - долу" и "Царя на купона", те дори не са дуети, аз си ги броя като песни на Галин и Фики. Съгласна съм да се зачитат дуетите, там има повече логика.

Казаха, че и фт. се броят.

Сподели в други сайтове

Светлин Къслев aka Starlight, един от топ композиторите на попаджиите започна да навлиза в чалгата. Колко години му давате преди да го изцедят?

Деси Славка има песен от него. Дуета и с Устата.

Поне 2 години могат да го цедят. Какво друго има в чалгата?

image.png

Сподели в други сайтове

Сега пак прави и добри неща, но кючеците му са най успешни. Баладите му трудно минават 2 милиона...

В последно време не мога да се сетя за нещо негово което да ме кефи. Само "Шефката". И пак, че постъпиха глупаво и останаха без клип и в канали с малко абонати, иначе положението щеше да е по-добро. А можеше и друг текст да барнат.

Сподели в други сайтове

В последно време не мога да се сетя за нещо негово което да ме кефи. Само "Шефката". И пак, че постъпиха глупаво и останаха без клип и в канали с малко абонати, иначе положението щеше да е по-добро. А можеше и друг текст да барнат.

В канала в който е качил Шефката има добри неща от последната година. Не е плащал права и затова не ги е издавал официално. Правил ги е за кеф

image.png

Сподели в други сайтове

Време е да заложи и на Емрах. Чакам самостоятелна песен, а защо не и дует с Галена.

Време е да се заложи и на Преслава, клетата виж как изостава в класациите :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...