Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 По-нелепото е, че певици като Глория и Тони Дачева още нямат 100 000 на песните си. Много е зле положението със слушателите... отвикнаха от можещите. Просто потребителите на канала в Ютуб са предимно набор 2000+, за които имената на Глория и Тони Дачева не им говорят нищо, освен че са някакви баби и лели. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Просто потребителите на канала в Ютуб са предимно набор 2000+, за които имената на Глория и Тони Дачева не им говорят нищо, освен че са някакви баби и лели. То и аз като малък мислех Кристина Димитрова, Петя Буюклиева, Силвия Кацарова и Кичка Бодурова за 70+, така че не ги виня децата. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Просто потребителите на канала в Ютуб са предимно набор 2000+, за които имената на Глория и Тони Дачева не им говорят нищо, освен че са някакви баби и лели. Много лошо... за жанра като цяло, защото точно тези имена са оставили едни от най-хубавите песни, които посоченият набор сигурно и не ги е чувал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kremena55 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Кама как пее и подскача на песните на Гло :1000 (29): И гномът - лицемер - педеругата Антон Стефанов й се мазни и тя го прегръща :1000 (29): п.с. Гло била влюбена в "Дай една ракия" :roll1: :roll1: ЖОРО?! Илиев ли ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Много лошо... за жанра като цяло, защото точно тези имена са оставили едни от най-хубавите песни, които посоченият набор сигурно и не ги е чувал. Не са виновни децата. Просто въпросните имена с нищо не доказват златния си статус, нито се опитват да са адекватни в съвремието. Защо не смятат Деси Слава за дърта лелка? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Не са виновни децата. Просто въпросните имена с нищо не доказват златния си статус, нито се опитват да са адекватни в съвремието. Защо не смятат Деси Слава за дърта лелка? Защото на последните снимки в инстаграм е като пищно 25 год пиче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 ЖОРО?! Илиев ли ? Немогааа... Камелия как ги избута и се размята на сценана. Падам :1000 (29): :1000 (19): Още от едно време се обичат с Деса и Гло Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 1 320 000 гледания за първата седмица на Маракеш. Добре е като за тях, но се очакваше доста повече. Дано задържат гледания това лято. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 1 320 000 гледания за първата седмица на Маракеш. Добре е като за тях, но се очакваше доста повече. Дано задържат гледания това лято. Дори е супер, имайки предвид масовото разочарование, че не е ударна, че няма мазно, че звучи като още 5 песни на Кости. След премиерния ден означава, че средно са правили по 200К на ден. Доволно е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 1 320 000 гледания за първата седмица на Маракеш. Добре е като за тях, но се очакваше доста повече. Дано задържат гледания това лято. Очаквах повече. Да не говорим, че от втория ден са на началната страница на youtube и официалния канал на Планета. Абе щом Галена е снимала нов клип значи и тя не е особено доволна от крайния резултат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 имаше вечер в която я слушах тази песен над 100 пъти :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Е, това че е снимала клип не означава, че ще я пусне след 2 седмици. Може и догодина. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Пикпук, давай направо към въпроса, какво се обясняваш 3 минути с глупости? Чоко е много красив, бе дейба! Супер тъпо, че са се разделили - направиха хитове, Анаконда е топа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Очаквах повече. Да не говорим, че от втория ден са на началната страница на youtube и официалния канал на Планета. Абе щом Галена е снимала нов клип значи и тя не е особено доволна от крайния резултат. това й е втория за този месец :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Дори е супер, имайки предвид масовото разочарование, че не е ударна, че няма мазно, че звучи като още 5 песни на Кости. След премиерния ден означава, че средно са правили по 200К на ден. Доволно е. Първия ден е направила 300 ка. Тоест 1милион за другите 6 дни. По 170 000 на ден ако трябва да сме точни. Да видим ще ги задържи ли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Първия ден е направила 300 ка. Тоест 1милион за другите 6 дни. По 170 000 на ден ако трябва да сме точни. Да видим ще ги задържи ли Оф, верно - мен главата ми я няма. Ми пак бива, аз очаквах бързо да паднат на 100К. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Оф, верно - мен главата ми я няма. Ми пак бива, аз очаквах бързо да паднат на 100К. Да не си пушиш коз :1000 (29): Аз като пуша и моята я няма :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Ля-ляй, аз казах тихо, тихо - после ахо-ихо, ахо ахо-ихо. Много яка песен. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Кама как пее и подскача на песните на Гло :1000 (29): И гномът - лицемер - педеругата Антон Стефанов й се мазни и тя го прегръща :1000 (29): п.с. Гло била влюбена в "Дай една ракия" :roll1: :roll1: Сега гледах и със звук. Глото е на градус, много сладка. "С дъщеря ми сме лудо влюбени в Дай една ракия" 😁 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Тая не ли в Диапазон вече защо си пуска песните все още в собствения си канал Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Тая не ли в Диапазон вече защо си пуска песните все още в собствения си канал Май се самопродуцира, откакто хвана някой с пари. Направо е ударила джакпота. Последното, което все още ми харесва от нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Май се самопродуцира, откакто хвана някой с пари. Направо е ударила джакпота. Последното, което все още ми харесва от нея. Преди около месец беше казала че уж подписала с Диапазон даже сега като видя публикацията е от одавна https://signal.bg/%D0%B1%D0%BE%D0%BD%D0%B8-...apason-records/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Татяна уби колежките си с новата си песен „Мамасита“ Пайнерката Татяна за пореден път сложи в джоб младите си 20-годишни колежки, като им показа как трябва да изглежда една 40-годишна фолк фурия. Преди около седмица тя представи новия си хитов проект „Мамасита“, дело на нашумелия хитмейкър Аднан Бийтс. Парчето е изцяло съсредоточено върху актуалното напоследък модерно звучене, а певицата влиза в него толкова добре, все едно цял живот е творила в този стил. И въпреки това "Мамасита" успя да се открои от музикалните еднодневки, с които мрежата ни залива ежедневно. Във високобюджетното видео, дело на Николай Скерлев, Татяна демонстрира и ползите на усърдния труд във фитнес залата. Излишно е да подчертаваме, че много от представителките на жанра трябва да взимат пример от нея, за да може на нейните години да се радва на безупречна физика. В лентата Татяна сменя няколко визии, като всяка една от тях подчертава сексапила й. Нещо повече – в последната една година, откакто е разделена с мъжа си, изпълнителката мачка конкуренцията и дори успя да се нареди отново сред топ имената в „Пайнер“. Тя е и майка на син, който тази година бе абитуриент и който не спира да се хвали със своята родителка и начинът, по който тя изглежда Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари