Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 То и Деса уж концерт щеше да прави за ква измислена годишнина беше, ма вече цяла петилетка май го чакаме. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 То и Деса уж концерт щеше да прави за ква измислена годишнина беше, ма вече цяла петилетка май го чакаме. Ето откъде е тръгнала модата на неясно дефинираните годишнини, десетилетия и прочее Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Десови още си чакаме тройния диск който обеща през 2007-2008 :1000 (6): Мина десетилетие а следи от такъв няма Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Десови още си чакаме тройния диск който обеща през 2007-2008 :1000 (6): Мина десетилетие а следи от такъв няма Напомнете й за всички неспазени обещания чрез някакво писмо или видеобръщение. Сигурно много ще се киска Бая певици имат неспазени обещания, впрочем, защо не направим тема по тоя повод, да се позабавляваме? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Десови още си чакаме тройния диск който обеща през 2007-2008 :1000 (6): Мина десетилетие а следи от такъв няма Тогава кво и се радвахте телешки като се беше размечтала наглас (и където има кой да я слуша и отрази по медиите, колко случайно) за концерт, като значи всички сме били наясно как такъв няма да има? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Помните ли ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Редно е да припомним, че Роксана обяви концерт на 24 май преди 2 години, но такъв така и не се състоя. Уж щеше нов албум да представя тогава, но и такъв до днес не е излязъл. Така че изобщо не е лесно да се организират концерти, камо ли от прости мангалки, които все пак биха събрали някаква публика. Според мен на Софка на магия й се получи, сигурно и тя самата не е очаквала, въпреки че е голямо име. Така е, като няма читави продуценти, които да движат подобна дейност. Певиците не са чак толкова начетени и дисциплинирани, пък не е и нужно. Тяхната работа е друга. Малцина са свестните организатори в страната и пак няма гаранция. Браво на Глория! Еми Глория не е Лили Иванова, но пак се справя. За себе си и за хората го прави. Ето, утре е в Летния театър в Обзор. Едно време, когато всичко беше концерти, всички имаха такива, защото Пайнер им ги организираше. Но Глория винаги се е оправяла предимно сама. Не е лесно, разбира се. Договорки с импресария, кметове, собственици на зали, общини, рекламодатели. Да ме извиняват, но бизнесът с дискотеките прецака всичко. И сърбите ходят по дискотеки, но това не им е основното препитание. Всички големи имена трябва да имат по някой и друг концерт. Но те сами виждат, че всички вкупом вече едва пълнят зали, камо ли сами. И разбира се, че при Глория не ходят заради новите й песни, но ако тя не беше постоянна през годините с едно прилично ниво, нямаше да я отразяват грам. Да не мислите, че на Лили Иванова на концертите ходят заради новите й песни? Просто всичко е от уважение, а тя дори не пее най-големите си хитове, което е супер тъпо, де, ама като се е изпокарала с половината автори... Дано Глория не я застига същата съдба и да бъде по-хитра в това отношение. На нея ще й е много по-трудно, но смятам, че трябва да се бори до последно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Помните ли ? Помним цялото творчество на Теда! Класа е. Еми Глория не е Лили Иванова, но пак се справя. За себе си и за хората го прави. Ето, утре е в Летния театър в Обзор. Едно време, когато всичко беше концерти, всички имаха такива, защото Пайнер им ги организираше. Но Глория винаги се е оправяла предимно сама. Не е лесно, разбира се. Договорки с импресария, кметове, собственици на зали, общини, рекламодатели. Отделно данъци после се плащат, така че за печалба изобщо не може да се говори. Важното е да не е на загуба... и че го прави с кеф. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Напомнете й за всички неспазени обещания чрез някакво писмо или видеобръщение. Сигурно много ще се киска Бая певици имат неспазени обещания, впрочем, защо не направим тема по тоя повод, да се позабавляваме? Дес ни е обещала видео на Забрави за мен още през 2004 - 2005. Тя е лидер по отношение на неспазени обещания. С Дует със Слави Трифонов СЕ хвалеше. С юнивърсъл се била обвързала 101 глуписти издрънка навремето. Сега ни лук яла, ни лук Мирисала. Кралица Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Дес ни е обещала видео на Забрави за мен още през 2004 - 2005. Тя е лидер по отношение на неспазени обещания. С Дует със Слави Трифонов СЕ хвалеше. С юнивърсъл се била обвързала 101 глуписти издрънка навремето. Сега ни лук яла, ни лук Мирисала. Кралица Нямаше ли и в Испания да се мести? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Абе за последните 24 часа клипа на Галена и Цура е направил приблизително 200 хиляди. Повече от Алисия или Скандау, но все пак са по-надолу в началната страница. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Абе за последните 24 часа клипа на Галена и Цура е направил приблизително 200 хиляди. Повече от Алисия или Скандау, но все пак са по-надолу в началната страница. За последните 2 дни са направили около 300. По 150 ка на ден Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Маракеш писва толкова бързо. Не знам как още ви държи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Само Райнуш я доближава до успех. Нали съм ти казал в дискусии за големите, че нямаш работа да се обаждаш. Гледай тенът да е Милка и не разсъждава много много Мечтите са безплатни. Помечтайте на воля Отново ли се жегна и започна да нападаш на ниво 1ви клас? Още ти държи влага от последния път, но истината боли. Деса е балон, който отдавна се спука и не вълнува никого. Да излезе с Гло на една сцена да видиш какво става. Концерт голям няма и да направи, защото повече от 100 души няма да се излъжат да отидат. Голяма певица беше, но си повярва прекалено и към момента не струва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Отново ли се жегна и започна да нападаш на ниво 1ви клас? Още ти държи влага от последния път, но истината боли. Деса е балон, който отдавна се спука и не вълнува никого. Да излезе с Гло на една сцена да видиш какво става. Концерт голям няма и да направи, защото повече от 100 души няма да се излъжат да отидат. Голяма певица беше, но си повярва прекалено и към момента не струва. Как ще коментираш звездния статус на твоята бивша любимка - Преслава? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Как ще коментираш звездния статус на твоята бивша любимка - Преслава? Петя ме заплени още в началото на 2004 с “Тази нощ безумна”, когато всички и се смееха, но аз я боготворях. И така до 2010-11, припадах по нея със всеки следващ проект. Винаги съм искал Райнуш да е на нейно място, но Пепе винаги е успявала да бъде над нея и да е масова любимка. После с тези комерси ме позагуби като фен, но винаги ще я харесвам и съм я признал за голяма. Имам над 20 любими нейни песни. Нека да прави по-качествена музика. Дай Боже за рестарт след раждането. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 То и Деса уж концерт щеше да прави за ква измислена годишнина беше, ма вече цяла петилетка май го чакаме. Деса има далеч по-сериозен проблем в момента.... :1000 (19): Падат участия на Десислава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 То и Деса уж концерт щеше да прави за ква измислена годишнина беше, ма вече цяла петилетка май го чакаме. Деса има далеч по-сериозен проблем в момента.... :1000 (19): Падат участия на Деси Слава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Деса има далеч по-сериозен проблем в момента.... :1000 (19): Падат участия на Деси Слава Ами да пуска песен вече. Защо се бави толкова? Онази с Джордан не стана хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Ами да пуска песен вече. Защо се бави толкова? Онази с Джордан не стана хит. Какво общо има новата песен с паднало участие в Слънчев бряг у средата на лятото? Та там в Слънчака има 500 000 души в момента. Нали Деса е от вечните, с голямата фенска маса, с ангелският глас, многото деца и младият тъпкач? Нали уж вечни хитове имаше? Нали легенда беше? Как и пада участие, особено на такова място? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Много неспазени обещания, но и много спазени. Има ли друга чалгарка или изобщо Бг изпълнител с толкова разнообразна дискография? Ми не, само Деса е толкова смела. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Много неспазени обещания, но и много спазени. Има ли друга чалгарка или изобщо Бг изпълнител с толкова разнообразна дискография? Ми не, само Деса е толкова смела. Андреа и Анелия(до 2011) са по-разнообразни от Деса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 А къде е концерта на Софка? Нали уж го записаха, а не се излъчи? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Деса има далеч по-сериозен проблем в момента.... :1000 (19): Падат участия на Десислава Статия от несериозна медия бълваща фалшиви новини и клюки ежедневно, която дори не е подписана от "автора". И това ти доставя удоволствие? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Андреа и Анелия(до 2011) са по-разнообразни от Деса. Явно не си запознат с дискографията на Десислава :1000 (29): Та тя има във всеки албум народна песен почти + още във втория си има песен на английски (иновация за 2000) + няколко, които сама си е писала :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари