GSA Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Тайна. Дано е достоверно. Хубаво заглавие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Непознат човек - да. Запиши си го, нужно ти е. Доказва, че не можеш да вдяваш поднесената инфромация и се опитваш чрез захващане към някакви детайли, да отместиш вниманието от основата, но разбира се тоя номер няма как да мине. Айде, като видя, че тезата ти пропада измисли това за непознатия човек. :1000 (29): Няма основа, не го ли разбра? Няма какво да отмествам ... Поне да имаше нещо в този чат, а то няма. За справка, аз дори не си спомням за този разговор, но не бих си правила труда да ровя 8 години назад по архивите :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Айде, като видя, че тезата ти пропада измисли това за непознатия човек. :1000 (29): Няма основа, не го ли разбра? Няма какво да отмествам ... Поне да имаше нещо в този чат, а то няма. За справка, аз дори не си спомням за този разговор, но не бих си правила труда да ровя 8 години назад по архивите :1000 (29): Моята теза е основана над доказаните и показаните факти, не съм усетил, че е пропадала. И не съм си измислил нищо, мисля, че не сте били приятели, което автоматично ви прави непознати, но това е само спрямо моите разбирания. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Някой да е бил на концерта на Азис в Летния театър в Бургас на 03.08? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Някой да е бил на концерта на Азис в Летния театър в Бургас на 03.08? Единствената новина, която излиза за Азис, от последната седмица в Гугъл, е тази: https://www.flagman.bg/article/165025 За концерт ни дума никъде - очевидно не се е състоял Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Единствената новина, която излиза за Азис, от последната седмица в Гугъл, е тази: https://www.flagman.bg/article/165025 За концерт ни дума никъде - очевидно не се е състоял Състоя се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 1 year Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Ако си за по-класик вариант (а предполагам че не си) Каролина ще пее в Античкия театър в събота в Охрид. Тази мадама не участваше ли в Пей с мен? Иначе брат ми се ядосва, че не е хванал лов феста с електронна музика Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Състоя се. Разкажи тогава. Имало ли е поне 100 човека? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Не се опитвайте да изкарвате Азис дъното. В Албания го обичат повече от своите изпълнители. Пускат го буквално във всеки клуб или заведение. За моя приятна изненада и Деси е популярна тук с Пусни го пак, Казваш, че ме обичаш и В друг живот. Знаят я младите, но Азис им е като национален герой Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Не се опитвайте да изкарвате Азис дъното. В Албания го обичат повече от своите изпълнители. Пускат го буквално във всеки клуб или заведение. За моя приятна изненада и Деси е популярна тук с Пусни го пак, Казваш, че ме обичаш и В друг живот. Знаят я младите, но Азис им е като национален герой Ами, освен да го поздравим, че не и изкарал една стотинка от тая всенародна любов. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Ами, освен да го поздравим, че не и изкарал една стотинка от тая всенародна любов. Когато нямаш добри продуценти, такива неща се случват за съжаление. Азис е единствения, който може да направи успешно балканско турне. За жалост българските организатори на такива не го тачат. От което губят и трите страни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Когато нямаш добри продуценти, такива неща се случват за съжаление. Азис е единствения, който може да направи успешно балканско турне. За жалост българските организатори на такива не го тачат. От което губят и трите страни. Да се договори с местни играчи, както правят Юлия Бикова и Джансевер. Юлия е единствената ни реализирана и все още действата чалгарка на Балканите. Може би й помага фактът, че живее в Сърбия. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Време е да си припомним световния хит на Биляна, прясно качен одеве: Апропо, една от първите песни, покрай които прослушах чалга отново :D Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Останахме само с Шефката това лято май? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Останахме само с Шефката това лято май? Каква шефка? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Каква шефка? Шефката любима Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Шефката е пълна боза и флоп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Липсва ми тази Емилия ... Последните й проекти са много тъпи, а тя погрозня ужасно. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Липсва ми тази Емилия ... Последните й проекти са много тъпи, а тя погрозня ужасно. Не разбрах. И на мен ми липсва предишната Емилия. Сега някакви еднодневкии и циганизирани Сторарови проекти тука. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Не разбрах. И на мен ми липсва предишната Емилия. Сега някакви еднодневкии и циганизирани Сторарови проекти тука. Прилича на някаква циганка с тъмна коса и крив нос ... преди беше като Барби Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Разкажи тогава. Имало ли е поне 100 човека? Единствения концерт на чалгарка,който бих посетил е такъв на Андреа.На Азис не съм ходил,но видях сторита на хора,които са били. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Не се опитвайте да изкарвате Азис дъното. В Албания го обичат повече от своите изпълнители. Пускат го буквално във всеки клуб или заведение. За моя приятна изненада и Деси е популярна тук с Пусни го пак, Казваш, че ме обичаш и В друг живот. Знаят я младите, но Азис им е като национален герой Деса не е популярна вече и в Слънчев бряг, а ти в Албания я буташ! :1000 (29): Та какво за Азис? Дай линк да му видим феноменалният успех. И да, аз твърдя, че Азис е абсолютно дъно - опровергай ме! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Деса не е популярна вече и в Слънчев бряг, а ти в Албания я буташ! :1000 (29): Та какво за Азис? Дай линк да му видим феноменалният успех. И да, аз твърдя, че Азис е абсолютно дъно - опровергай ме! Точно на изперкалия Фоксе ще опровергавам и ще се обяснявам. Как ли пък не. За Ками тук никой не е чувал. Това не ти е село Равда... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 - Кой не ти дава, любов? - Па Добри... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари