Stela Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Кой ти каза, че угажда на червата си с храна? А къщата ѝ виждала ли си? По време на снимките на Пей сърце била казала на майка си по телефона, че циганските къщи били много по-чисти от нейната. Ти видя ли дали къщата й не е чиста? Казала го е образно това. Какво очаквате да крие стандарта си на живот ли? Живее си добре и защо трябва да се притеснява от това? Не е само до парите, трябва да си имаш и стил и да знаеш как да ги използваш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 26 Author Report Share Публикувано Юни 26 :1000 (29): :1000 (29): Не знам, но е най-богатата в чалгата откъм генерирани приходи в кариерата си. Изчадието от Смядово пък е най-богатата, като включим кариерни приходи + мъжа до нея. Уредени животи отвсякъде. Ние да му мислим. Ся ще накупя малко гледания и ще я махнат. Я ми дай личния си топ 5 на чалгарките, че ми стана интересно. И петте анти, ако може! Искам да видя дали съм познала... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 26 Author Report Share Публикувано Юни 26 Ти видя ли дали къщата й не е чиста? Казала го е образно това. Какво очаквате да крие стандарта си на живот ли? Живее си добре и защо трябва да се притеснява от това? Не е само до парите, трябва да си имаш и стил и да знаеш как да ги използваш. На теб съм ти сърдита! Преслава пред Ванча... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 похот чревоугодие алчност леност гняв завист горделивост Пропуснал си интригантство. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Пропуснал си интригантство. Ти ако изредиш може и 100 негативни неща да напишеш. Какви интриги? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 :1000 (29): :1000 (29): Не знам, но е най-богатата в чалгата откъм генерирани приходи в кариерата си. И най-бедната в личен план. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Ти ако изредиш може и 100 негативни неща да напишеш. Какви интриги? Задкулисни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Ти видя ли дали къщата й не е чиста? Казала го е образно това. Какво очаквате да крие стандарта си на живот ли? Живее си добре и защо трябва да се притеснява от това? Не е само до парите, трябва да си имаш и стил и да знаеш как да ги използваш. И какъв стил има на тая снимка от подписа си? А това са къщата си го измислих, но не бих се изненадал, ако е повлекана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 На теб съм ти сърдита! Преслава пред Ванча... Замислих се, но към момента Преслава ми спечели вота. Ивана едно "Твое копие" където изкара, но не ме е зарибила, като "Не се изтриваш и "Обратно в играта". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Я ми дай личния си топ 5 на чалгарките, че ми стана интересно. И петте анти, ако може! Искам да видя дали съм познала... Въпросът е, че той е различен за двете десетилетия, в които слушам чалга: 2000-2009: 1. Камелия 2. Деси Слава 3. Емилия 4. Ивана 5. Глория 2010 - до днес: 1. Галена 2. Емилия 3. Преслава 4. Деси Слава 5. Камелия АНТИ: 1. Татяна 2. Алисия 3. Кали 4. Джена 5. Райна Позна ли ги? Твоите анти кои са? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Пропуснал си интригантство. Добре, че те има теб да допълниш списъка. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Задкулисни. Това го казваш ти, не сме там и не сме разбрали нещо такова. Аз може да кажа, че итригантката е друга, това са просто твърдения. И какъв стил има на тая снимка от подписа си? А това са къщата си го измислих, но не бих се изненадал, ако е повлекана. На мен ми харесва снимката, въпрос на вкус е. Не смятам, че жена като Галена може да е повлекана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 И какъв стил има на тая снимка от подписа си? А това са къщата си го измислих, но не бих се изненадал, ако е повлекана. :1000 (29): Да, Галена, дето има две деца, за които се грижи, работи като луда и е милионерка точно си няма чистачка да й чисти къщата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Въпросът е, че той е различен за двете десетилетия, в които слушам чалга: 2000-2009: 1. Камелия 2. Деси Слава 3. Емилия 4. Ивана 5. Глория 2010 - до днес: 1. Галена 2. Емилия 3. Преслава 4. Деси Слава 5. Камелия АНТИ: 1. Татяна 2. Алисия 3. Кали 4. Джена 5. Райна Позна ли ги? Твоите анти кои са? :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana: И това ще преживееееееш.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 :1000 (29): Да, Галена, дето има две деца, за които се грижи, работи като луда и е милионерка точно си няма чистачка да й чисти къщата. Леля Гинче ли? Нищо не чисти. Само мачка чаршафите с Галин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 И това ще преживееееееш.... Извинявай, но да слагаш името на Райна до това на Татяна е подсъдимо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Извинявай, но да слагаш името на Райна до това на Татяна е подсъдимо. :1000 (29): :1000 (29): Лигава, невротизирана, хиперемоционална, не може да се владее, държи се грубо с фенове в социалните мрежи, избухва - не ми харесват тия черти. Тялото, визията и разпознаваемият тембър й ги признавам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 26 Author Report Share Публикувано Юни 26 Замислих се, но към момента Преслава ми спечели вота. Ивана едно "Твое копие" където изкара, но не ме е зарибила, като "Не се изтриваш и "Обратно в играта". А цялостно? Коя от двете би предпочела, като се отърсиш от "към момента"? Въпросът е, че той е различен за двете десетилетия, в които слушам чалга: 2000-2009: 1. Камелия 2. Деси Слава 3. Емилия 4. Ивана 5. Глория 2010 - до днес: 1. Галена 2. Емилия 3. Преслава 4. Деси Слава 5. Камелия АНТИ: 1. Татяна 2. Алисия 3. Кали 4. Джена 5. Райна Позна ли ги? Твоите анти кои са? В топа познах за Камелия, Деса, Ивана и донякъде Галя. С Преслава и Емилия ме изгуби, как може, бе?! За анти класацията знаех за Кали, не предполагах за Райна и Джена. Тотя сте я гаврили и се досещах! Моите анти не са ли ясни на всички тук? Башурка костенурка Преса пачавреса Галин Теди Александрова безвратата пъпчивка Яница Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 :1000 (29): :1000 (29): Лигава, невротизирана, хиперемоционална, не може да се владее, държи се грубо с фенове в социалните мрежи, избухва - не ми харесват тия черти. Тялото, визията и разпознаваемият тембър й ги признавам. Ама ако зависи според теб ще я вкараш директно в 9-ти километър. С годините спря да е толкова лигава и все повече се владее. Да си емоционален не е лошо качество. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 26 Author Report Share Публикувано Юни 26 Ама ако зависи според теб ще я вкараш директно в 9-ти километър. С годините спря да е толкова лигава и все повече се владее. Да си емоционален не е лошо качество. Мен пък ме кефеше зверски в първия Вип брадър! "Пиле, студени са ти ръцете!" Жената с право му дуднеше на този простак, малко му беше, че го ошамари веднъж! Тогава беше много сладка, още момиче. Сега вече си е жена, та дрънка. Малко глас не достига, за да ми е в топа, но е някъде около! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 А цялостно? Коя от двете би предпочела, като се отърсиш от "към момента"? В топа познах за Камелия, Деса, Ивана и донякъде Галя. С Преслава и Емилия ме изгуби, как може, бе?! За анти класацията знаех за Кали, не предполагах за Райна и Джена. Тотя сте я гаврили и се досещах! Моите анти не са ли ясни на всички тук? Башурка костенурка Преса пачавреса Галин Теди Александрова безвратата пъпчивка Яница Ами, Янева, Преслава ненапразно е певицата с най-много последователи в социалните мрежи и може би с най-голяма твърда фенска маса. Дала е незабравими песни на публиката, кефил съм се на сума ти нейни парчета през годините, докарвали са ми емоция. Затова. За Емилия изобщо няма смисъл да говорим - тук сме на диаметрално противоположни мнения. Галин и на мен ми е анти в последните години, дето се прай на рапер и на много отворен. Чу ли го какво каза? Не Фики, а Криско и Гери-Никол му били конкуренция!! А всъщност копира стила на сръбския Реля, който още 2015 почва да прави чалга-рап. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Извинявай, но да слагаш името на Райна до това на Татяна е подсъдимо. Тотя има по-хубав глас от мънкащата хремава Райна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 А всъщност копира стила на сръбския Реля, който още 2015 почва да прави чалга-рап. Гадин има чалга рапове доста преди 2015. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 26 Author Report Share Публикувано Юни 26 Ами, Янева, Преслава ненапразно е певицата с най-много последователи в социалните мрежи и може би с най-голяма твърда фенска маса. Дала е незабравими песни на публиката, кефил съм се на сума ти нейни парчета през годините, докарвали са ми емоция. Затова. За Емилия изобщо няма смисъл да говорим - тук сме на диаметрално противоположни мнения. Галин на мен ми е анти в последните години, дето се прай на рапер и на много отворен. Чу ли го какво каза? Не Фики, а Криско и Гери-Никол му били конкуренция!! А всъщност копира стила на сръбския Реля, който още 2015 почва да прави чалга-рап. Чак пък да е дала кой знае колко незабравими песни на публиката мис Толбухин... Повечето са някакви сезонни диско хитчета, при това никога не са били най-големите за съответния сезон. Даже помня, уж голямата "Новата ти", тогава една "Дай ми всичко" на Андрюш, повече се въртеше, като излизахме по студентски. Но Преса има някаква магия в гласа от студио. Зарибява, да. Иначе на живо напоследък почти не можеш да я чуеш, а и след втората песен на концерт звучи като препила със студена вода. Колкото до другата мис Толбухин - Галин, аз там нямам думи, нито обяснения как може човек, който дори като говори, звучи противно, да бъде доброволно слушан, как ПЕЕ?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари