Guest Kondomcho Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Отряза ме, да... аз и се натягах, ама нИ стана. Престани да се натягаш, намери друг начин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Престани да се натягаш, намери друг начин! Сега ще изпадна в депресия! Как така все на мен не ми се получава, как? :1000 (34): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Хитовете на това лято са Шефката и Купих ти сърце + въртят доста Маракеш, както и Запали. Мноооого слабо лято. Между другото песента е Тони Стораро FT Галена. И двамата имат еднакво дълъг текст. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Хита на лятото е от ясен по ясен като цяло Райнето много добре се справя тази година у4удващо да се надяваме така да продължава! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Хитът на лятото! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Хитът на лятото! Пълен боклук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Ето го хита на лятото! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Само да кажа какво ми прави впечатление напоследък в този форум, освен смешният напън на Славчо "Шуменски", да изкара Деса някаква звезда из Балканите. Мисля, че ставате прекалено груби, на моменти даже ненужно арогантни спрямо Стела. И ако Сашо може да се почувства малко засегнат, то другите, които се правят на ощипани моми преиграват. Може да го тълкувате като поколенчески проблем или просто за някаква мода, но за мен дразненето на Сашо е кифленска история, която аз поне не споделям. Разбирам, че за някои е прекалено важно как изглеждат в очите на хората, особено на външен вид, но има една при казка, че ербап мъж не се оплаква. И това при положение, че Стела му се извини. Не знам колко мадами ще му се извинят до края на живота му, но от моя скромен опит мога да споделя, че това е едно от много малкото неща, които жените правят, да не кажа, че ги обзема тих ужас когато се налага. И понеже имам доста добри впечатления от Сашо, за начинът по който се разви от пишлеме с ник Lud po Kami, до мъж готов за женене, не искам да си ги развалям, като чета негови опявания в стил "Слави от Шумен плаче в Рамания, че Докето му направил профил в педалски сайт". Понякога трябва да си над нещата, да махнеш с ръка и да простиш невежеството на околните. Какво толкова ще стане, ако не си с последно 10 в края на спора? Това е просто един чалга форум, с около 100-ина редовни посетители. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Брутална! Още по-яка от "Не се изтриваш". Пуска ли се още по дискотеките, че от 2 месеца близо не съм стъпвал? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Хита на лятото е от ясен по ясен като цяло Райнето много добре се справя тази година у4удващо да се надяваме така да продължава! Най-после някой да напише истината в прав текст. Новата-стара чалга Терминаторка отново е в играта и мачка до дупка. Дано с новата песен скандализира още повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Брутална! Още по-яка от "Не се изтриваш". Пуска ли се още по дискотеките, че от 2 месеца близо не съм стъпвал? :1000 (29): Да, пускат я. За разлика от "Не се изтриваш". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Да, пускат я. За разлика от "Не се изтриваш". Аз последно като ходих ги пускаха и двете + "Дяволско желание". Всичко зависи от ДЖ-я. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Аз като ходих преди седмица "Не се изтриваш" гръмна мощно, всички скачаха и пееха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Пускат ги и двете,както и “Моето слабо място”. Хората яко се изкефиха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Фоксе, коментирай, че освен 11те обявени участия за август, твоята слабост Деска е добавила нови 3 и то и трите по морето. Обичам, когато говориш глупости, съдбата да те шамари с факти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Фокси се подготвя за Глория! Моля да не бъде безпокоен с разни маловажни и странични неща, за да може да е във форма! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Айшенур пее в момента в нашата махала с цигански оркестър и пее много яко и май е започнала вече с тях! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Айшенур пее в момента в нашата махала с цигански оркестър и пее много яко и май е започнала вече с тях! Последно разбрах, че ще пее вече с Мега Груп - с гаджето на Цура Грахич. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Фолкдивата Преслава е изпаднала в луда паника, че е напълняла заради напредналата си бременност, пише "Уикенд". Певицата трябва да ражда само след около месец, но все още крие корема си с помощта на програмата "Фотошоп". Очевидно смята, че бременността не й отива и я е срам, че е развалила идеалната си фигура. Външният й вид от преди десетина години я отвращавал и не искала да се връща към него. Отслабването й било с цената на зверски глад и много спорт. Изключително бавно, трудно и с огромни усилия Преслава успяла да свали близо 20 килограма в рамките на 5-6 години. Поддържането на теглото й обаче било точно толкова трудно, колкото и постигането му. Тя не си позволявала нито хляб, нито сладко, нито мазно и пържено, постоянно брояла калориите, а глада си притъпявала с огромно количество цигари. Всичко това се променило, когато се залюбила с бащата на детето си – Павел Лазаров. Както е известно, той обича да се вихри в кухнята и постоянно приготвял на любимата си всевъзможни вкусотии. За отрицателно време тя започнала отново да качва килограми, което я ужасило. След няколко месеца забременяла и напълно се отчаяла от мисълта, че отново ще се превърне в предишната Преслава, която се побира само в дрехи с най-големите размери. Вместо обаче да се предаде, певицата се взела в ръце и започнала да тренира още повече от преди. Всеки ден била в залата за фитнес, освен това се върнала съм железния си хранителен режим и била убедена, че по този начин помага и на детето. За всичките 8 месеца, в които е бременна, била напълняла само с 6-7 килограма, което е изключително малко и не е ясно дали няма да се отрази пагубно на здравето й, след като роди. Въпреки риска тя продължавала да следи кантара с тревога и да се чуди как да слабее, докато е бременна. Каквото и да прави обаче, коремът естествено расте заедно с бебето. Затова звездата държала всичките й снимки да се обработват, преди да се пускат в профилите й в социалните мрежи, за да не се вижда на тях бременното й коремче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Най-после някой да напише истината в прав текст. Новата-стара чалга Терминаторка отново е в играта и мачка до дупка. Дано с новата песен скандализира още повече. ХИТ САМО У ВАС !! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Последно разбрах, че ще пее вече с Мега Груп - с гаджето на Цура Грахич. Да вярна ти е информацията с тях беше ама си остава и в Пайнер! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Вчера бях на диско и разбрах ,че Преса няма нужда от лятна песен “Обратно в играта” се пуска и се възприе страхотно. Пуснаха и “Не се изтриваш” и 2 пъти “Шефката” , която се очертава да е хита на лято 2018! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 ХИТ САМО У ВАС !! У вас също. Знаем как се кефиш и тлъркваш под нейните звуци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Гери-Никол пее "Нещо нетипично" на Ивана. ЦЪК Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари