Guest Kondomcho Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 В последно време виждам масово озлобяване и побесняване на феновете на Жалена. Явно е вече и за слепец, че въпросната е потеглила по стръмната пързалка към забвението, откъдето няма връщане. Каквото беше, беше. :1000 (33): :1000 (33): :1000 (33): Хората никога няма да забравят Васил Левски, нито Христо Ботев, нито Галена. Прекалено много са дали на България, за да се случи. :1000 (30): Ти също никога няма да я забравиш. Все пак една трета от живота си прекара в злобеене по нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Имаме, таратанци. Не живей в ютюб идилията си. Само една Тита с Фотошоп ги слага в малкия си джоб всичките чалгакурви. Отделно и другите си имат хитове. А "големите", според теб, имена не са пуснали нищо просто защото знаят, че не могат да предложат нищо конкурентно. По-добре да спрат да бълват, докато не попаднат на силна мелодия. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Хората никога няма да забравят Васил Левски, нито Христо Ботев, нито Галена. Прекалено много са дали на България, за да се случи. :1000 (30): Ти също никога няма да я забравиш. Все пак една трета от живота си прекара в злобеене по нея. Дали са, но нито един от националните герои не може да се сравнява с Жалена. Кой друг е давал гъза си и то толкова много пъти?! :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Не знам защо се отписва чалгата за цялата година при положение, че до едно време тя си вървеше много добре. Имаме 4 песни с 10 милиона и още 2, които всеки момент ще станат. Анелия дори ще гони 15. Просто като за лятото се завърна излагацията в жанра, сякаш умишлено направиха бойкот. Някои големи имена си издадоха летните проекти през юли-август, когато интереса е понамалял. Имена като Анелия и Джулия си останаха с Бръм (изключвам поп опита на първата), която се чувства повече като пролетен проект. Емилия не пусна динамична песен заради проблемите в личния живот, а Преслава и Десислава също, заради майчинство. Камелия и тя се мотае, незнайно защо. И Коцето без песен. Замислете се дали положението нямаше да е по-различно ако всички тия бяха атакували едновременно през юни и началото на юли, както направиха трите Топ попаджиики, но въпреки това не нацелиха мега хитове като предните си. Само Криско и Тото са истинска сила в жанра им тази година, какво настъпване на попа? Плюс това все пак имаме лятна песен, която бързо ще чукне 10 милиона- Купих ти сърце. На попа коя им е, от излезлите от юни натам? А и нека да правим разлика между това за кратко да си ма челните позиции в в Попнейбъл и това да останеш там трайно. Именно в чалгата имаме такива проекти тази година и затова имаме толкова с над 10 милиони, а в попа са 2-3 и толкоз. Не знам, аз не виждам да е така. Иначе като общ брой гледания, така е... в чалгата правят по повече. Все пак имат циганския контингент. Гледам статистиката в попенейбъл за 2018 за последните 12 месеца за задържане на първо място: Krisko Slavi Trifonov & Ku-Ku Band Gledai Kak Se Pravi 8 weeks on the top Tita Antilopa 5 weeks on the top Krisko Dim4Ou Boro I Murdai 4 weeks on the top Anelia Zoopark 3 weeks on the top Ork Nazmiler Para Bizde 2 weeks on the top Tita Photoshop 2 weeks on the top Gery-Nikol Nad Zakona 2 weeks on the top Galena Tsvetelina Yaneva Marrakesh 1 week on the top Tedi Alexandrova Game Over Adnan Beats Ot Sofia Do Bansko 1 week on the top Toto N Chuzhdi Usmivki 1 week on the top Emanuela Djordan Kupih Ti Sartse 1 week on the top Galin 112 1 week on the top Задържали се в топ 10: Krisko Slavi Trifonov & Ku-Ku Band Gledai Kak Se Pravi 18 weeks in top ten Ork Nazmiler Para Bizde 18 weeks in top ten Toto N Chuzhdi Usmivki 13 weeks in top ten Krisko Dim4Ou Boro I Murdai 13 weeks in top ten Tita Antilopa 11 weeks in top ten Tedi Alexandrova Game Over Adnan Beats Ot Sofia Do Bansko 9 weeks in top ten Anelia Dzhulia Brammm 8 weeks in top ten Anelia Zoopark 8 weeks in top ten Tita Photoshop 7 weeks in top ten Dzena Huligan 7 weeks in top ten Galin Adnan Beats Texas Place 6 weeks in top ten Krisko Pavell & Venci Venc Geroi 6 weeks in top ten Krum Suzanitta Barabana 5 weeks in top ten Emanuela Gleday Me Na Snimka 5 weeks in top ten Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Не знам, аз не виждам да е така. Иначе като общ брой гледания, така е... в чалгата правят по повече. Все пак имат циганския контингент. Гледам статистиката в попенейбъл за 2018 за последните 12 месеца за задържане на първо място: Krisko Slavi Trifonov & Ku-Ku Band Gledai Kak Se Pravi 8 weeks on the top Tita Antilopa 5 weeks on the top Krisko Dim4Ou Boro I Murdai 4 weeks on the top Anelia Zoopark 3 weeks on the top Ork Nazmiler Para Bizde 2 weeks on the top Tita Photoshop 2 weeks on the top Gery-Nikol Nad Zakona 2 weeks on the top Galena Tsvetelina Yaneva Marrakesh 1 week on the top Tedi Alexandrova Game Over Adnan Beats Ot Sofia Do Bansko 1 week on the top Toto N Chuzhdi Usmivki 1 week on the top Emanuela Djordan Kupih Ti Sartse 1 week on the top Galin 112 1 week on the top Задържали се в топ 10: Krisko Slavi Trifonov & Ku-Ku Band Gledai Kak Se Pravi 18 weeks in top ten Ork Nazmiler Para Bizde 18 weeks in top ten Toto N Chuzhdi Usmivki 13 weeks in top ten Krisko Dim4Ou Boro I Murdai 13 weeks in top ten Tita Antilopa 11 weeks in top ten Tedi Alexandrova Game Over Adnan Beats Ot Sofia Do Bansko 9 weeks in top ten Anelia Dzhulia Brammm 8 weeks in top ten Anelia Zoopark 8 weeks in top ten Tita Photoshop 7 weeks in top ten Dzena Huligan 7 weeks in top ten Galin Adnan Beats Texas Place 6 weeks in top ten Krisko Pavell & Venci Venc Geroi 6 weeks in top ten Krum Suzanitta Barabana 5 weeks in top ten Emanuela Gleday Me Na Snimka 5 weeks in top ten Именно от тези класации може да се види, че проблемът е по-скоро в музиката в България като цяло, а не за някой конкретен жанр. Само 4 песни с повече от 2 седмици на върха, едната от които от миналата година. В дълголетието на песните поне се вижда повече надежда, доколкото може да говорим за дълголетие при песни, 90% от които само ние тук ще помним другата година по това време. А и това доказва теорията ми, че има само няколко поп песни от тази година, които са се задържали повече. В класацията за най-много седмици в Топ 10- 4 попа срещу 7 чалги, не че и Фотошоп и Гледай как се прави не са чалга. Показателно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 България няма никаква музика със собствен облик. Всичко е долнопробна имитация. Нито композитори, нито текстописци, нито истински артисти. Всичко е една пародия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Каза, че могла и тя да измисли нещо остроумно, да не бързал. Но се смееше през цялото време, даже подхвърли нещо като, че им е обрал точките или, че ги разбил. И после каза с усмивка „Ето виж, пишат, че си много луд, но от онова хубавото луд”. Е какво, да реве ли? И да, обра точките, ако съдим по това какво се пишеше в лайфа. Някой дори написа "Евала, Павеле". :1000 (29): :1000 (29): Човекът сигурно не се е усетил, а и да не правим драми. Първо - не го е казала Преслава това, второ - хората от северозападна България подобен тип израз го нямаме за нищо. Дано това не стигне до някоя медия, че ще е тъпо за Пепе. Тя имам чувството, че се препоти от срам. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 11 Author Report Share Публикувано Август 11 . Тя имам чувството, че се препоти от срам. :1000 (29): О, това със срамежливото, скромно и добро девойче, което никога не търси конфликти, се изтърка още с Вип брадър 2015! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 О, това със срамежливото, скромно и добро девойче, което никога не търси конфликти, се изтърка още с Вип брадър 2015! Ако е така, доста добре го изигра. Затова, клиповете и може да са за 100 лв, но нямат празен кадър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Не 2015, отдавна, отдавна се изтъркаха. Колкото и да го играеш скромна и едва ли не девствена , накрая истинския ти сурат излиза на яве и обикновенно той няма нищо общо със скромния, дето си демонстрирала. Тъй само бяло, яхтички, наркобосове, боеве, престрелки... ама е скромно мацето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Преслава е изключително нагло същество, но нищо ново, така че не е учудващо какво са дрънкали с Павел - на едно ниво са. Много случки са ми разказвали и от уважение не ги разказвам, но аз и лично съм се уверявал, така че нейното изнагляване няма предел. Та тя по магазините на свои почитателки, като я питат "С нещо да ви помогна?", им отговаря неща от сорта на: "Ми сърби ме долу пръстчето - да ме почешеш?", така че едва ли е изненада това сега с Павел. Фаст е писал на предната страница, че съм информиран по въпроса за Галена и ДПС. Не съм особено навътре в темата, защото не съм ходил в Сараите или нещо подобно, ама то е ясно като бял ден. Някои неща няма да се кажат в прав текст, но са прозрачни, само да навърже човек събитията, а и те дори не се крият. Да са живи и здрави, всеки намира спонсорство по различни начини. Анелия също е свързана с турци, посолства и т.н. Не намирам разлика между тях и мутрите през 90-те. Бели якички някакви. Както и не намирам разлика с връзките на естрададжиите с властта по време на комунизма. Цял живот се върти едно и също. Удобни са си един на друг. Много трудно някой ще успее сам без покровител или някакъв друг гръб. Най-малкото, ако е напълно автономен, ще бъде неудобен и ще бъде издухан. Затова всеки гледа да се обгражда с някакви "чадъри", каквито има и в политиката. На мен тази тема ми е адски интересна чисто журналистически, но нека не задълбаваме в конспирации. Бог знае, ако сме наясно с повече подробности, колко ли ще засмърди работата... Чалгата наистина е в криза, като цяло добрата музика е в колапс. Давам си сметка, че в тая държава сме мазохисти. Искат да се насе*ат, докато не изцедят и последната възможност да са в някаква вълна, която да им даде хляб за момента. Минават през трупове, кълнат и псуват в текстове, завират си лампи в клипове. Докато е така, и нивото на форума ще бъде такова. Днес за първи път го виждам по-оживен, но не знам дали не е така, защото няколко по-ключови потребители се поразписаха. През останалото време назряват някакви лични конфликти, които определени столкъри подклаждат и отблъскват малкото останали. В ролята си на какви - да попитам? Като има проблем между двама души, той си е между тях. На когото му е скучно, да вземе да направи някаква тема, но и това няма да помогне на форума вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Галена дали само му пее на Доган? И нали Галин е голям патриот и българин? Как ги допуска тези неща? Прогресът на Джордан радва. По-добре той, отколкото Галин. Поне е талантлив и навремето имаше яки песни: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Та тя по магазините на свои почитателки, като я питат "С нещо да ви помогна?", им отговаря неща от сорта на: "Ми сърби ме долу пръстчето - да ме почешеш?" :mf_surrender: Днес за първи път го виждам по-оживен, но не знам дали не е така, защото няколко по-ключови потребители се поразписаха. През останалото време назряват някакви лични конфликти, които определени столкъри подклаждат и отблъскват малкото останали. В ролята си на какви - да попитам? Като има проблем между двама души, той си е между тях. На когото му е скучно, да вземе да направи някаква тема, но и това няма да помогне на форума вече. В ролята на хора, претендиращи, че са много интелигентни, а сами не могат дори да прикрият собствената си завист и (така нататък...) вече две седмици. Седят скрити, четат, попиват, не изпускат нищо, вътрешно очевидно злобеят и вече, като не им издържат нервите, се обаждат да поръсят малко негативна енергия, но пак поднесено, разбира се, по един интелигентен начин без директни обиди, само с фрази на английски и "оригинални" гифове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Пишете за чалгата и политиката, но никой няма да се впечатли от това, защото обществото спи за управниците си и техните далавери, пък много ще му дреме на някой чия държанка е Галена или Анелия. Всички балкански държави сме такива, топлата вода не сме я открили. Съдба. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Станало е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Станало е Мина вече. Софийски богоподобни лъвчета се отчетоха вчера. Между другото си късметлия, в София изборът е мноооого по-голям. Тука някви от заводите само. Другата опция е въртящи дупета швестерани. А истината е някъде посредата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Мога да изкарам цял живот на вода и на компот, ако ти си с меееен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 А аз да попитам къде е тоя въпросния лайв, че нещо не е достъпен никъде? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 А аз да попитам къде е тоя въпросния лайв, че нещо не е достъпен никъде? Изтрит. Кума Лиса не иска още медийни излагации. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Мога да изкарам цял живот на вода и на компот, ако ти си с меееен Страхотно парче! Глория и Тони отсрамиха старата генерация с много добри летни предложения, жалко за нищожните гледания на "Играч". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Страхотно парче! Глория и Тони отсрамиха старата генерация с много добри летни предложения, жалко за нищожните гледания на "Играч". Могат и повече. Тони може да направи нещо като "За две минути" - тая песен хич не се забеляза, "Огън и вода", "Намери ме", "Мъжка истина" също са мега добри. Тия двете също са супер. Да не говорим за парчета като "Усмихни се" и "По-силна съм от вчера", но те са по-назад във времето вече. Въобще, Тони няма слабо дори в последните години. Една лоша песен няма жената. В последната малко не ми се връзва текста със самата нея, ама щом така е решила да се завърне, няма лошо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Могат и повече. Тони може да направи нещо като "За две минути" - тая песен хич не се забеляза, "Огън и вода", "Намери ме", "Мъжка истина" също са мега добри. Тия двете също са супер. Да не говорим за парчета като "Усмихни се" и "По-силна съм от вчера", но те са по-назад във времето вече. Въобще, Тони няма слабо дори в последните години. Една лоша песен няма жената. В последната малко не ми се връзва текста със самата нея, ама щом така е решила да се завърне, няма лошо. "Не те давам" ми е от любимите песни това лято, доста ме радва. На Тони парчето е малко слабо като композиция с тия вокали вместо отсвири, но и то започна да ми харесва с времето. Опитала се е жената да се впише в актуалната вълна с текст за интернет свалките, няма лошо. Иначе да, в последно време може да изкарва по песен на година, но винаги са й добри. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Мина вече. Софийски богоподобни лъвчета се отчетоха вчера. Между другото си късметлия, в София изборът е мноооого по-голям. Тука някви от заводите само. Другата опция е въртящи дупета швестерани. А истината е някъде посредата. В Пловдив също се намират "богоподобни лъвчета". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Най-гледаните летни предложения на Пайнер (от 21 юни напред) 1. Купих ти сърце - Емануела и Джордан - 5 милиона 2. 112 - Галин - 4,2 милиона 3. Маракеш - Галена и Цветелина - 3,2 милиона 4. Бразилка - Райна - 2,1 милиона 5. Завинаги - Емилия - 2,1 милиона Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Именно от тези класации може да се види, че проблемът е по-скоро в музиката в България като цяло, а не за някой конкретен жанр. Само 4 песни с повече от 2 седмици на върха, едната от които от миналата година. В дълголетието на песните поне се вижда повече надежда, доколкото може да говорим за дълголетие при песни, 90% от които само ние тук ще помним другата година по това време. А и това доказва теорията ми, че има само няколко поп песни от тази година, които са се задържали повече. В класацията за най-много седмици в Топ 10- 4 попа срещу 7 чалги, не че и Фотошоп и Гледай как се прави не са чалга. Показателно. Така е. Има държави с по 40-50 седмици на първо място една и съща песен. При нас гърми за 2 седмици и това е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари