Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Нали Бони твърдеше, че вече няма Съни мюзик? :D

Функционира все още, но нищо не се случва там и имат един активен изпълнител (Исмаил). Клиповете им се въртят по Хит Микс.

Сподели в други сайтове

Функционира все още, но нищо не се случва там и имат един активен изпълнител (Исмаил). Клиповете им се въртят по Хит Микс.

Може да се е сменил шефът, това да е имала предвид Боница.

https://sunnymusic.bg/

Домейна се продава, за контакти: info[at]webtech.bg

Цена:150лв.

:D :D :D

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Най-гледаните летни предложения на Пайнер (от 21 юни напред)

1. Купих ти сърце - Емануела и Джордан - 5 милиона

2. 112 - Галин - 4,2 милиона

3. Маракеш - Галена и Цветелина - 3,2 милиона

4. Бразилка - Райна - 2,1 милиона

5. Завинаги - Емилия - 2,1 милиона

:helpsmilie:

В Spotify почти същото.

1.112 - 22,513

2.Купих ти сърце - 16,964

3.Маракеш - 9,430

4.Отмъстителката - 7,584

5.Бразилка - 3,746

Поне знаем кои са най-предпочитаните няколко парчета и на двете места. Топ 3 е същият, който и аз споменах в един преден пост.

Таня Боева е отишла в Съни мюзик

Дано това да значи, че ще стане по-активна. Много ми се иска да слушаме повечко нейна музика.

Сподели в други сайтове

Аз много харесвам "Късно си се сетил", но не мога да гледам клипа. От толкова пластични операции е заприличала на мумия.

Между другото скоро прави милион гледания.

Сподели в други сайтове

Таня Боева не знам в коя компания не е била. Където и да отиде, нейна песен не ме е грабвала от близо 10 години или не се сещам.

Таня Боева пък не е спирала да прави яки песни. Последната е "Късно си сетил".

Сподели в други сайтове

Интересно защо е подписала с тях. Не предоставят никакви предимства освен въртене по канал, който никой не гледа. :D

То пък другите чалга канали все едно някой ги гледа. :1000 (29):

Sunny имат доста по-развит YouTube канал от този странния Hoang Pictures, в който Таня си качваше предните клипове. 102K срещу 4.1K абонати. :1000 (29):

И все пак, за мен мястото на Таня е в Пайнер. Щом в канал с няколко хидяди абоната има почти 1 милион на Късно си се сетил, можем само да си представяме колко би имала на яка песен в канал с 1.2 милиона.

Още има хляб в нея. Да видим как ще е в Съни.

Сподели в други сайтове

Открих информационния рейтингов бюлетин на Nielsen Admosphere за Юни 2018.

http://www.nielsen-admosphere.bg/files/201...June-2018_2.pdf

От музикалните канали единствено Планета попада в топ 20

Kog9lyl.png

Малко съм изненадан.

Сподели в други сайтове

:gun_bandana: :mf_surrender: :mf_surrender:

В ролята на хора, претендиращи, че са много интелигентни, а сами не могат дори да прикрият собствената си завист и (така нататък...) вече две седмици.

Седят скрити, четат, попиват, не изпускат нищо, вътрешно очевидно злобеят и вече, като не им издържат нервите, се обаждат да поръсят малко негативна енергия, но пак поднесено, разбира се, по един интелигентен начин без директни обиди, само с фрази на английски и "оригинални" гифове.

Не претендирам нищо, като за начало. Другото, което е никъде не съм казал, че Стела не става за модератор. Не съм се повлиял кой с каква титла е във форума, в случая тя, а не ми харесаха разсъжденията ѝ, и в ролята си на потребител, изказвам мнение, както всички останали. Завист не знам към какво да изпитвам, аз никога не съм искал да съм модератор, ако това имаш предвид.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Открих информационния рейтингов бюлетин на Nielsen Admosphere за Юни 2018.

http://www.nielsen-admosphere.bg/files/201...June-2018_2.pdf

От музикалните канали единствено Планета попада в топ 20

Kog9lyl.png

Малко съм изненадан.

И за мен е изненада. Тези дни си пуснах Планета за първи път от много време и преживях културен шок. Не знам кой иска да я гледа тази тъпня, те почти не пускат качествени песни, а само издивяли комерси-еднодневки. То не че по-голямата част от днешната чалга не е това, де, но можеха да залагат и на по-хубави предложения от изминалите години...

Изобщо не мисля, че ФЕН е гледана телевизия. А за DSTV съм съгласен. :D Този канал е идеален за истински купони, с истинска музика за душата. Доволен съм, че идеята на Деси оцелява под някаква форма и до днес, макар и не в нейно владение.

Сподели в други сайтове

Таня Боева и тя има проблем с фонотеката и видеотеката си в социалните мрежи. Нищо не е качила, канал няма, само кифленски постове сигурно пуска, ама и това никой не следи.

Как да я имат хората за нещо сериозно, като няма история на музиката, архив. Сигурно и права не е плащала. Еми, вземете се в ръце, това ви е професията уж... :mf_surrender: Влезте в крак с новото време. Това - чалгарките обаче все повече доказват всеобщото мнение за тях от преди години.

Дори Росица Кирилова си е напълнила канал в тубата.

Сподели в други сайтове

Таня Боева и тя има проблем с фонотеката и видеотеката си в социалните мрежи. Нищо не е качила, канал няма, само кифленски постове сигурно пуска, ама и това никой не следи.

Как да я имат хората за нещо сериозно, като няма история на музиката, архив. Сигурно и права не е плащала. Еми, вземете се в ръце, това ви е професията уж... :mf_surrender: Влезте в крак с новото време. Това - чалгарките обаче все повече доказват всеобщото мнение за тях от преди години.

Дори Росица Кирилова си е напълнила канал в тубата.

Каналът на Луна Президент е най-пълен!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

По-актуална е от Боева, Глория и Ивана, например.

С какво? С цирка си само. Една от най-противните чалгарки евър. Да не говорим колко посредствена певица е, гласови данни - 0. Даже Камелия е по-добра певица.

Сподели в други сайтове

Поне хората знаят, че съществува и печели пари. Другите са забравени.

Добре, че са форматите, та и тя милата да прилапа някой лев, че КТБ ѝ лапна всичко.

Сподели в други сайтове

По-актуална е от Боева, Глория и Ивана, например.

Колкото и да е шокиращо... това е факт. Все повече се изненадвам колко хора знаят лафа и песента Луна-президент. Почти никой от старата генерация няма толкова наложено ново нещо в последните десетина години.

Жалко, че Луна залага главно на скандалите и почти не пуска песни, можеше да е реално актуална покрай Брадърите и да прави по 2-3 хита на година. Това не важи само за нея, между другото. Не знам защо повече изпълнители не се възползват да пускат нови песни около участията си в риалити предаванията.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...