Blueberry Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Михаела Маринова няма хит? "Не ти ли стига", "Стъпка напред", "Листата падат" какво са? Последното ѝ парче пък е супер авангардно и е нормално да не се забележи от масата. Миналата година направи летен комерс тип софт фолк - не донесе очаквания резултат. Явно тя си е за по-сериозна музика. Харесвам много двете Михаели. Разкошни, естествени млади момичета с певчески данни, разпознаваеми гласове и свежи песни. Аман от Дари, Тити, Герита и подобни с техните шитни. Всъщност, има място за всички, но са различни и е нормално възприятията да се различни. Това не означава, че Маринова издиша. Де да имаше и в чалгата такива актуални момичета... Съгласна. Иначе не са хитове, в смисъла, който се влага в тази дума тук. Иначе аз я харесвам много и забелязвам, че е разпознаваема - и като име, и като глас, и като песни. Но още не е ударила силно, това не мога да го отрека. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Съгласна. Чак не ти отива да се усмихваш. Толкова студен, сух изказ на претръпнал от живота старец имаш, че изглежда нетипично. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 помните ли това - баналано, анално, анално :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Може ли да познаете коя е най-гледаната песен в България за последните 2-3 дни? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Може ли да познаете коя е най-гледаната песен в България за последните 2-3 дни? Отврат. Заслужава да е най-пропадналия жанр, ако това нещо се слуша. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Може ли да познаете коя е най-гледаната песен в България за последните 2-3 дни? В дискотеките е нещо страшно на това парче. Хитът на лятото. Но се учудвам, че хората си го пускат и вкъщи. :1000 (29): Маракеш също се приема супер, но вече в три дискотеки я чувам с по-мазен ремикс с арабски вокали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Маракеш също се приема супер, но вече в три дискотеки я чувам с по-мазен ремикс с арабски вокали. Точно това чаках. Има ли го някъде в нета? Те трябваше да си я пуснат направо с мазното звучене още от самото начало, само преебаха песен с потенциал за голям хит с този семпъл, изчистен аранжимент. Лято е, на хората очевидно им се слушат кръшни ритми - Шефката го доказва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 13 Author Report Share Публикувано Август 13 Точно това чаках. Има ли го някъде в нета? Те трябваше да си я пуснат направо с мазното звучене още от самото начало, само преебаха песен с потенциал за голям хит с този семпъл, изчистен аранжимент. Лято е, на хората очевидно им се слушат кръшни ритми - Шефката го доказва. Коментирай това: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Оригиналът на Шефката е най-големият хит в момента, нормално е и кавърът да се приема добре. Имам наблюдения, че песента се знае доста и извън дискотеките, явно Галена и Тони в крайна сметка подпомогнаха популярността й. Все пак си имаме голям летен хит. Маракеш обаче не е голям хит. В дискотеките я налагат и хората реагират, защото е подходяща за такива места, но извън тях си е флоп. Купих ти сърце е Пайнерския хит за сезона, той поне се гледа стабилно и в YouTube. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 В дискотеките е нещо страшно на това парче. Хитът на лятото. Но се учудвам, че хората си го пускат и вкъщи. :1000 (29): Маракеш също се приема супер, но вече в три дискотеки я чувам с по-мазен ремикс с арабски вокали. Много генерално, за 3 дискотеки. Аз ходих по българското черноморие и в Пловдив последните 10 дни и нито веднъж не чух тая гнусотия на Галена и Стораро, а за Маракеш май никой не се сеща, че съществува. Аман от глупости :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Коментирай това: Много ме кефи тая версия - по-яка е от всички други Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Точно това чаках. Има ли го някъде в нета? Те трябваше да си я пуснат направо с мазното звучене още от самото начало, само преебаха песен с потенциал за голям хит с този семпъл, изчистен аранжимент. Лято е, на хората очевидно им се слушат кръшни ритми - Шефката го доказва. И аз го търсих преди да го постна тук, но не го откривам. А Лорена бейби мачка с "Нищо" вече няколко месеца. А реакцията всеки път е уникална. Не е реално да има толкова малко гледания, а е един от най- големите хитове тази година. Още си я споделят хората в соц. мрежи и си я надуват в колите. Не е само клубен хит. Убедена съм,че тази песен ще се остане във времето. А няма и половината гледания на "Гледай ме на снимка" , която не съм чувала от доста време да звучи някъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Коментирай това: Това може би има някаква стойност за хората, които си падат по по-авангардно звучене. Абее да правят каъври, да популяризират маман Калудова, щом искат. Иначе девойката ми е анти. Азис вчера беше постнал клипче как куфеят на това изпълнение с негови приятелки, една от тях мисля, че беше Катерина Евро. Ти как ще коментираш изпълнението, певицата и самата идея? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 13 Author Report Share Публикувано Август 13 Много генерално, за 3 дискотеки. Аз ходих по българското черноморие и в Пловдив последните 10 дни и нито веднъж не чух тая гнусотия на Галена и Стораро, а за Маракеш май никой не се сеща, че съществува. Аман от глупости :1000 (29): "Маракеш" наистина никаква я няма по морето, а и като я пуснат даже, звучи много вяло и постно. Но за Галена и Стораро не си прав - дъни много сериозно, макар наистина да е ужасна тази песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 13 Author Report Share Публикувано Август 13 Много ме кефи тая версия - по-яка е от всички други А бой? Това може би има някаква стойност за хората, които си падат по по-авангардно звучене. Абее да правят каъври, да популяризират маман Калудова, щом искат. Иначе девойката ми е анти. Азис вчера беше постнал клипче как куфеят на това изпълнение с негови приятелки, една от тях мисля, че беше Катерина Евро. Ти как ще коментираш изпълнението, певицата и самата идея? Самата идея затвърждава моята позиция, че Ивана има двете най-култови чалга песни, с фрази, които дори онези, които не слушат чалга, знаят. "Шампанско и сълзи" и "Нещо нетипично" заслужават някакви нови версии, като не знам дали тази е най-подходящата. Аз съм попадала на компании, в които се събират точно такива като въпросната Мила - по-авангардни, бунтари, даже метъли и рокаджии, когато е ставало на въпрос, че съм луда по Ивана, ми е правело впечатление, че знаят въпросните две парчета и нямат чак толкова лошо мнение за нея, макар и чалгарка. Иначе на Мила е слушаемо, тя е доста нефотогенична, като глас също не е мой тип и определено е далеч от маман ти Калудова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 ''Маракеш'' беше близо две седмици в трендинга а за месец има 3,3 милиона. Говорим за песен на лидерката, която се появява в момент в който няма никаква конкуренция. Да не говорим, че след ''Пей сърце'' със сигурност хората наистина очакаха този проект. Не знам защо все още някой не приемат, че е провал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Много генерално, за 3 дискотеки. Аз ходих по българското черноморие и в Пловдив последните 10 дни и нито веднъж не чух тая гнусотия на Галена и Стораро, а за Маракеш май никой не се сеща, че съществува. Аман от глупости :1000 (29): Следващият път чети по-внимателно - 3 дискотеки, които пускат един и същи ремикс на Маракеш. За "Шефката" пък е абсурд да не си чувал. То само да се отворят инстаграмските сторите от който и да е клуб , е пълно с клипчета на нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Но за Галена и Стораро не си прав - дъни много сериозно, макар наистина да е ужасна тази песен! А бой? Защо да е ужасна? Весела, айляшка, базикчийска песен, точно за лятото. Аз се откривам в нея, вярвам и други хора. Ако вместо Галена, женската партия я пееше какче Ванче, ама преди 12-13 години (защото на 50 няма как да й отива такъв текст), съм сигурен, че щеше да й се кефиш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 А бой? Самата идея затвърждава моята позиция, че Ивана има двете най-култови чалга песни, с фрази, които дори онези, които не слушат чалга, знаят. "Шампанско и сълзи" и "Нещо нетипично" заслужават някакви нови версии, като не знам дали тази е най-подходящата. Аз съм попадала на компании, в които се събират точно такива като въпросната Мила - по-авангардни, бунтари, даже метъли и рокаджии, когато е ставало на въпрос, че съм луда по Ивана, ми е правело впечатление, че знаят въпросните две парчета и нямат чак толкова лошо мнение за нея, макар и чалгарка. Иначе на Мила е слушаемо, тя е доста нефотогенична, като глас също не е мой тип и определено е далеч от маман ти Калудова. Помним ли "Шампанско без сълзи" Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 13 Author Report Share Публикувано Август 13 А бой? Защо да е ужасна? Весела, айляшка, базикчийска песен, точно за лятото. Аз се откривам в нея, вярвам и други хора. Ако вместо Галена, женската партия я пееше какче Ванче, ама преди 12-13 години (защото на 50 няма как да й отива такъв текст), съм сигурен, че щеше да й се кефиш. За мен е пародийна! Аз копнея за дует между какче Ванче и бате Тонче, но нещо тежко и с убийствен текст, да се отприщят тия мити гласове здраво! Помним ли "Шампанско без сълзи" Той и Галин ползва фразата в "На Египет фараона"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 За мен е пародийна! Аз копнея за дует между какче Ванче и бате Тонче, но нещо тежко и с убийствен текст, да се отприщят тия мити гласове здраво! Той и Галин ползва фразата в "На Египет фараона"! За съжаление, или не, не съм слушал тази песен Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 А бой? Самата идея затвърждава моята позиция, че Ивана има двете най-култови чалга песни, с фрази, които дори онези, които не слушат чалга, знаят. "Шампанско и сълзи" и "Нещо нетипично" заслужават някакви нови версии, като не знам дали тази е най-подходящата. Аз съм попадала на компании, в които се събират точно такива като въпросната Мила - по-авангардни, бунтари, даже метъли и рокаджии, когато е ставало на въпрос, че съм луда по Ивана, ми е правело впечатление, че знаят въпросните две парчета и нямат чак толкова лошо мнение за нея, макар и чалгарка. Иначе на Мила е слушаемо, тя е доста нефотогенична, като глас също не е мой тип и определено е далеч от маман ти Калудова. Аз Ивана ще я помня ве4но със 100 патрона като бях малък не я спирах тая песен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 И мен ме радва Off-Off/Шефката. Съдържат повече емоция от почти всички останали песни за сезона. Заслужено са хит. А Маракеш навярно щеше да се води хит ако беше излязла през 2015, да кажем. Ще направи към 3.5 милиона за месец, което си е доста... но не за 2018 и не за име като Галена, и то в дует с друго голямо име. Виждаме по колко правят най-големите Пайнерски хитове за различните сезони- пролетта Зоопарк към 6-7 милиона, стабилни стриймове и в Spotify, Купих ти сърце 5 милиона, в Spotify не помня колко, но пак беше добре. По такива си падам, Аз измръзнах, Бръм- същата работа. Силно се надявам Галена да се стегне есента. Искаме си предишната лидерка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Миналата година Шушана тая Шефката направо положението наистина е ОФ Оф :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Миналата година Шушана тая Шефката направо положението наистина е ОФ Оф :1000 (29): Само дето Шушана няма стигане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари