Denis Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 :1000 (29): :1000 (29): Това прозвуча като хард версията на пайнерската ПР-ка Жени Димова. От къде знаеш че не съм аз? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Разбира се, че вие сте заслепените и винаги сте били. Къде видяхте някой да отрича, че това лято на Галена е сравнително слабо откъм качествен хит? "Маракеш" е хубава песен, но е много далеч от успеха на големите хитове на Галя. "Шефката" е буламач, но постепенно набира скорост и особено по дискотеките се превръща в хита на лятото, редом с "Купих ти сърце", "Хулиган" и "Бръм". По дискотеките най-въртени са Емануела, Анелия, Джордан, Алисия и Джулия. За старите песни на Преслава никой не се сеща. Галена я въртят с Караваната и Пей, сърце. Та с какво точно сме заслепени и какво пак не разбрахте, Преславови? Факт е, че феновете на Преслава понякога също мачкат с необективност, но извинявай тук почти всички фенове на Галена (изкл. няколко) изкарват колко жесток хит е ''Шефката''. Преслава преди няколко месеца пусна ''Шушана'' и я изкараха най-големия боклук. Сега Галена прави същото, но тук само суперлативи за това колко хитова е песента на Галена. А между другото - тя дори не е на Галена. За ''Маракеш'' и аз съм съгласен, че някой фенове на Галена приеха, че не е това което се очакваше от нея, но други все още се опитват да убедят, че песента съвсем не е провал. Ми много ясно, че ще я пускат 1-2 пъти в дискотека - говорим за Галена. Истината обаче е, че песента е далеч от ''Пей сърце'' и хитовете на Галена преди ''Моро му''. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Факт е, че феновете на Преслава понякога също мачкат с необективност, но извинявай тук почти всички фенове на Галена (изкл. няколко) изкарват колко жесток хит е ''Шефката''. Преслава преди няколко месеца пусна ''Шушана'' и я изкараха най-големия боклук. Сега Галена прави същото, но тук само суперлативи за това колко хитова е песента на Галена. А между другото - тя дори не е на Галена. За ''Маракеш'' и аз съм съгласен, че някой фенове на Галена приеха, че не е това което се очакваше от нея, но други все още се опитват да убедят, че песента съвсем не е провал. Ми много ясно, че ще я пускат 1-2 пъти в дискотека - говорим за Галена. Истината обаче е, че песента е далеч от ''Пей сърце'' и хитовете на Галена преди ''Моро му''. Случаят с Шушана е много по-различен и ти го разбираш добре. Едно е да запишеш песента 1:1 (същият текст, сходен аранжимент, даже начин на изпяване) с гръмналата отвсякъде версия на Ментата, друго е да направиш български вариант на един албански хит, който няма нищо общо като популярност с феномена Шушана. Иначе аз лично не изпитвам и грам гордост от "Шефката", нито я приписвам на Галена. Просто изказваме факти - песента става стабилен хит по дискотеките. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Сякаш Преслава е на същото ниво като през 2005 - 2007!? Преслава в момента въобще не е на картата. :1000 (29): Струва ми се, че след едно средно хитче, един сръбски провал и оттегляне по бременност тя вече тотално изпадна от ТОП листата. Има поне 5 по-успешни имена от нея тази година, това никога не е било- и то във време, в което почти няма голяма конкуренция. И все пак можем да я похвалим, че очевидно най-накрая видя кое е най-важното в живота и дори реши да не се мъчи да прави летен хит, а да се съсредоточи върху семейството. Един изпълнител трябва да има такива периоди. Иначе не смятам, че конкретно към 2018 има кой знае какъв спад в гледанията, просто повечето изпълнители вече не правят истински хитове. Но тези, които правят все още си стигат 10 милиона без проблем- съвсем скоро ще имаме цели 6 такива. Някои от които до края на годината ги виждам да са между 15 и 20. Такива хитове Пайнерци нямаха миналата година, защото най-гледаните им са с 14... значи имаме лек прогрес. Просто до 2016 бяхме свикнали гледаемостта да нараства все повече, а тя през 2017 зацикли и не напредна кой знае колко. :1000 (29): :1000 (29): Това прозвуча като хард версията на пайнерската ПР-ка Жени Димова. Все някой трябва да е пи ар на Пайнер след като те очевидно зарязаха всякакъв вид продуцентство и рекламиране на продуктите си. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Какъв спад? Тази година дори Райна има песен с над 5 млн гледания, а Галена за 8 месеца все още няма. Това не значи, че песента на Райна е по-голям хит и по-слушана. Къде я пускат? На Галена клипа с мечоците е класи над клипа на Райна. А "Шефката" и "Просто шоу" са много по-въртяни в клубовете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Случаят с Шушана е много по-различен и ти го разбираш добре. Едно е да запишеш песента 1:1 (текст, аранжимент, даже начин на изпяване) с гръмналата отвсякъде версия на Ментата, друго е да направиш български вариант на един албански хит, който няма нищо общо като популярност с феномена Шушана. Иначе аз лично не изпитвам и грам гордост от "Шефката", нито я приписвам на Галена. Просто изказваме факти - песента става стабилен хит по дискотеките. Българската версия на албанския хит има 11 милиона гледания от преди 8 месеца. Темпото на версията на Стораро и тази е почти еднаква. Просто тук има много живи инструменти. Най-зарибяващото в песента - ''оф, оф'' си го използват. Случая е много подобен. Тук за Галена като цяло се затварят редовно очите. Дори като се доказа, че няма един оригинален клип в ''АЗ'' тук пак предимно беше подкрепяна. Аз т'ва имам предвид а не хитовостта на песента - очевидно е, че е такава. Стораро всяко лято има хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Дори не знаех, че Off:off има и албански оригинал, бях чувал само този българския. :1000 (29): Някой може ли да го постне? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Какъв спад? Тази година дори Райна има песен с над 5 млн гледания, а Галена за 8 месеца все още няма. Човек, осъзнай се! Какъв спад вика!? И ми цитира Райна, дето на късмет нацели някакво хитче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Някой от форума е проклел Галена. Чудя се кой може да е... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Boss-ката със 190-200К за 24 часа от две клипчета. Инфо: Потребителят на 2016 година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Ето това е една от най-яките песни за годината, независимо дали е хит или не. Направо не мога да повярвам колко свежо парче е направила Тони. ПП: Сега гледам, че орк. Назмилер имат 16 милиона гледания т.е са с най-гледаната чалга за годината. Значи имаме 5 песни с 10 милиона, скоро 7. Доста по-добре от миналата година по това време, друг е въпроса какви са песните. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Boss-ката със 190-200К за 24 часа от две клипчета. Инфо: Потребителят на 2016 година. Защо броите гледанията на втория клип, който така или иначе ще изтрият? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Защо броите гледанията на втория клип, който така или иначе ще изтрият? :1000 (29): Важно е да се знае... И Десовите и до ден днешен си спомняме онези близо 2 милиона на И на всички като тебе преди да излезе клипа. Реално разни такива странични канали най-добре показват интереса към проекта, защото там би било странно да се купуват гледания. Тони и Галена са с хита на лятото- факт. Това по никакъв начин не променя положението в кариерата на Галена- отново факт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Важно е да се знае... И Десовите и до ден днешен си спомняме онези близо 2 милиона на И на всички като тебе преди да излезе клипа. Реално разни такива странични канали най-добре показват интереса към проекта, защото там би било странно да се купуват гледания. Тони и Галена са с хита на лятото- факт. Това по никакъв начин не променя положението в кариерата на Галена- отново факт. Друг любим твой ретро хит. Пее се за любимото питие на модераторския екип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Друг любов твой ретро хит. Пее се за любимото питие на модераторския екип. Една от последните по-успешни песни на Нелина, доколкото можем да ги наречем успешни. Ами тази? Вече беше на сцена от 10+ години, а тепърва скандализира със сексапил и хитовост. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Една от последните по-успешни песни на Нелина, доколкото можем да ги наречем успешни. Ами тази? Вече беше на сцена от 10+ години, а тепърва скандализира със сексапил и хитовост. Т'ва ми е една от най-гнусните песни евър. Не знам как е могла да стане хит. Предпочитам ''Любов след любовта''. ''мляко с мед е за децата, уиски с лед е за жената''. Чалгата алкохолизира народа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Факт е, че Галена и Тони са с хита на лятото, но искам есента от Галена самостоятелен тотален хит, за да си затвърди лидерското място и да не се оставя Емануела да я мачка с еднакви песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Дори не знаех, че Off:off има и албански оригинал, бях чувал само този българския. :1000 (29): Някой може ли да го постне? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Т'ва ми е една от най-гнусните песни евър. Не знам как е могла да стане хит. Предпочитам ''Любов след любовта''. ''мляко с мед е за децата, уиски с лед е за жената''. Чалгата алкохолизира народа. Мен темата на adorable по-скоро ме накара да се върна към Зората. Егати, тази жена буквално е създала жанра. Мерси, и тази версия ми харесва. И има най-много гледания от всичките. Абе тотален хит си е тази мелодия, няма какво да си говорим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Според вас защо тракът на НЕЛИ НИКОЛОВА - "Лека нощ" не стана хит? Много е приятен! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Българската версия на албанския хит има 11 милиона гледания от преди 8 месеца. Темпото на версията на Стораро и тази е почти еднаква. Просто тук има много живи инструменти. Най-зарибяващото в песента - ''оф, оф'' си го използват. Случая е много подобен. Тук за Галена като цяло се затварят редовно очите. Дори като се доказа, че няма един оригинален клип в ''АЗ'' тук пак предимно беше подкрепяна. Аз т'ва имам предвид а не хитовостта на песента - очевидно е, че е такава. Стораро всяко лято има хит. Галена още зимата си правеше клипчета преди участията в Биад, където бачкаха Фантазия, пеейки тяхната версия на Оф, оф. Отдавна беше харесала песента, а Стругаро я пееше с друг текст. Явно е плачел за хит и й се е натискал. Един от най-гнусните им кючеци се получи. Добре, че ще отшуми по-бързо от другите им. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Отдавна беше харесала песента, а Стругаро я пееше с друг текст. Явно е плачел за хит и й се е натискал. Друг е въпроса, че песента, на която не залагаха особено и оставиха с една ТВ версия е много по-мощна и по-голям хит от проекта за сто хиляди "Маракеш". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Друг е въпроса, че песента, на която не залагаха особено и оставиха с една ТВ версия е много по-мощна и по-голям хит от проекта за сто хиляди "Маракеш". Друг е въпросът, че това е чиста проба малоумие и симптоми на старческа деменция - Шефката звучи адски хитово и зарибително, тя и затова набира все повече скорост, докато Маракеш е един отдавна чуван блудкоч. С кой акъл въобще се е надявала да изпъкне пред "Оф-оф", че и изхарчи толкова пари напразно. Галена след "Пей сърце" сякаш гледа да се дистанцира от мазното, типично попфолк звучене, което я направи лидерка. За Шефката можеха да избарат един много як, хумористичен клип и да избият рибата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Конди, надуваме ли до пазара "Нагли жадно взират се с разтворени уста"? АКО НЕ - ВРЕМЕ Е! :Vishenka_05: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Замислете се, че май се върнахме в края на 90-те, когато се правеха по няколко кавъра на една мелодия. Отчаяни са. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари