asylum Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Ми Полужива е по-свястна от тези три предложения. Хотел беше много дразнеща като изпяване и мелодия. Пирова победа се харесваше от феновете на Ванча, но не помня самата песен - нямаше ли поне тв версия? Като последната включваше във всеки албум, Сексът и градът беше по-мощен кючек. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Обичам да влизам в роли, но понякога и аз не знам къде свършва играта Допирателна с Президента! Хаххах, усетих аз. Няма лошо, но наистина прекрачваш границата и понякога звучиш прекалено налудничаво и нелепо. Виждаш, че поведението ти поражда въпроси и не се разбира от всички. Но не ги винете, asylum. Изисква се и малко мисъл, а не само заучени фрази и банални реплики. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Хаххах, усетих аз. Няма лошо, но наистина прекрачваш границата и понякога звучиш прекалено налудничаво и нелепо. Виждаш, че поведението ти поражда въпроси и не се разбира от всички. Но не ги винете, asylum. Изисква се и малко мисъл, а не само заучени фрази и банални реплики. Забавлявайте се! Жертвам се в името на шоуто! Важното е, че има контрапункти, допитващи се до тефтери с крилати фрази Народът ще отсее, заедно сме по-силни Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 15 Author Report Share Публикувано Август 15 Ми Полужива е по-свястна от тези три предложения. Хотел беше много дразнеща като изпяване и мелодия. Пирова победа се харесваше от феновете на Ванча, но не помня самата песен - нямаше ли поне тв версия? Като последната включваше във всеки албум, Сексът и градът беше по-мощен кючек. Е, "Пирова победа" имаше някаква тв версия, но заслужаваше повече. "Хотел" също ми е приятна, но е далеч от "Полужива" като заряд. А "Тая малката" е тъпа боза. Хаххах, усетих аз. Няма лошо, но наистина прекрачваш границата и понякога звучиш прекалено налудничаво и нелепо. Виждаш, че поведението ти поражда въпроси и не се разбира от всички. Но не ги винете, asylum. Изисква се и малко мисъл, а не само заучени фрази и банални реплики. Аз му зададох въпрос, не защото не влагам "малко мисъл", а защото ми е интересно да общувам с хора, различни от масата и извън някакво статукво. Любопитно е да се разбере какво у Мира, примерно, може да привлече един човек. Или пък защо ще слушаш Луна, при наличието на Глория, Десислава, Камелия, Ивана и Азис. Калпазанчо, не е уместно, някак, да говориш за банални реплики и заучени фрази. Да припомняме ли нелепото ти оправдание за профилчето Симона и гласовете за Преси в темата за десетилетието? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Коя Симона? Вдъхновителката на Папи Ханс ли? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 15 Author Report Share Публикувано Август 15 Коя Симона? Вдъхновителката на Папи Ханс ли? Не, фейк профилът на Ванчо - Калпазанчо от Пловдив, който отговори на Стела, след като тя го попита защо пишат от едно ай - пи с въпросната "госпожица Симона", по следния начин: Останала да спи в тях негова съученичка, просто отворила и решила да гласува за Преси за певица на десетилетието (че Галя я водеше и накрая победи). Щял да каже на Симона, че ги мислели за един и същи човек, а тя пък щяла много да се смее... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Уважавам опитите за театро и цирк, но не и когато се провалят с гръм и трясък :D Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Не, фейк профилът на Ванчо - Калпазанчо от Пловдив, който отговори на Стела, след като тя го попита защо пишат от едно ай - пи с въпросната "госпожица Симона", по следния начин: Останала да спи в тях негова съученичка, просто отворила и решила да гласува за Преси за певица на десетилетието (че Галя я водеше и накрая победи). Щял да каже на Симона, че ги мислели за един и същи човек, а тя пък щяла много да се смее... за първи път разясняваш :1000 (29): и всеки път е по-изопачено. Ще пропусна тоя път. Ти всъщност коя беше? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 15 Author Report Share Публикувано Август 15 Уважавам опитите за театро и цирк, но не и когато се провалят с гръм и трясък :D Е, ти какво очакваш от Калпазанчето, израсло с на Преси бозиците? Ти всъщност коя беше? Майка ти! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Майка ти! Ако ми беше майка щях да те помоля да ме върнеш в п*тката си и да ме повърнеш през устата, че да не съществувам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 15 Author Report Share Публикувано Август 15 Ако ми беше майка щях да те помоля да ме върнеш в п*тката си и да ме повърнеш през устата, че да не съществувам. Демонстрираш поведение на жена в менопауза, та съм по-склонна да повярвам, че Симона е истинската ти самоличност, а Ванчо е духа от бутилката, който е бил на пижаменото парти у вас оная вечер, преди да обявим Галена за певица на десетилетието 2008 - 2017! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Демонстрираш поведение на жена в менопауза, та съм по-склонна да повярвам, че Симона е истинската ти самоличност, а Ванчо е духа от бутилката, който е бил на пижаменото парти у вас оная вечер, преди да обявим Галена за певица на десетилетието 2008 - 2017! Мисля, че е време за Награди 2009-2018 😁 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Демонстрираш поведение на жена в менопауза, та съм по-склонна да повярвам, че Симона е истинската ти самоличност, а Ванчо е духа от бутилката, който е бил на пижаменото парти у вас оная вечер, преди да обявим Галена за певица на десетилетието 2008 - 2017! Не се ядосвай, че не те взимам сериозно. Някакъв никнейм, който е "забулил" живота си и го пази така яростно в тайна от хора, пред които всеки ден се представлява за нещо, няма как да бъде приет сериозно от мен, а единствено с ирония и присмех. Доста избиват притесненията и комплексите ти, когато стане въпрос за твоята самоличност, но пък иначе обожаваш да се правиш на намахана и разбираща кака, която се опитва да анализира и категоризира всеки пишещ тук. Лепиш етикети, опитвайки се да си забавна. Интересуваш се от личните животи на другите, разпитваш тва онова, ами ти? Кой си? Коя си? Леко неудобно май ти става като се повдигне темата. Ама иначе се взимаш за форумна звезда? :1000 (29): Отделяш доста време на форумчето, стараеш се и обичаш да лафиш тук...ама защо само тук и само за другите? :1000 (29): Погледни се отстрани. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Тая ве4ер съм на Мариус Куркински :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Много яки песни, а като малък му се подигравах и ме плашеше. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Ето малко хубава музика линк Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Колко си прили4ат Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Някой знае ли какво става със Сиси и Нина? Или Ина? С какво се занимават? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Някой знае ли какво става със Сиси и Нина? Или Ина? С какво се занимават? Ина чат-пат пее в Студентски. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 15 Author Report Share Публикувано Август 15 Не се ядосвай, че не те взимам сериозно. Някакъв никнейм, който е "забулил" живота си и го пази така яростно в тайна от хора, пред които всеки ден се представлява за нещо, няма как да бъде приет сериозно от мен, а единствено с ирония и присмех. Доста избиват притесненията и комплексите ти, когато стане въпрос за твоята самоличност, но пък иначе обожаваш да се правиш на намахана и разбираща кака, която се опитва да анализира и категоризира всеки пишещ тук. Лепиш етикети, опитвайки се да си забавна. Интересуваш се от личните животи на другите, разпитваш тва онова, ами ти? Кой си? Коя си? Леко неудобно май ти става като се повдигне темата. Ама иначе се взимаш за форумна звезда? :1000 (29): Отделяш доста време на форумчето, стараеш се и обичаш да лафиш тук...ама защо само тук и само за другите? :1000 (29): Погледни се отстрани. Не ме взимал насериозно, а изписал сума ти редове с въпроси за личността ми! На когото съм преценила, съм разкрила каквото трябва! А ти спри да имитираш (при това неуспешно) Слав с веждите запетайки, защото не ти се получава... Ни най-малко не ми е неудобно за нищо, мен не са ме хващали да пиша от няколко профила едно и също и да гласувам по класации от тях, манипулирайки теми и анкети! По-скоро, на теб трябва да ти е неудобно, но ти си нагло парче, та си лишен от подобни чувства. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Ако ми беше майка щях да те помоля да ме върнеш в п*тката си и да ме повърнеш през устата, че да не съществувам. И майка да мибеше, обратно в ямата не влизам. Мирише Кой ли не квартален циганин си е оставял семето там. Като не става с Тони Стораро, в махалите стораровци колкото щеш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Не ме взимал насериозно, а изписал сума ти редове с въпроси за личността ми! На когото съм преценила, съм разкрила каквото трябва! А ти спри да имитираш (при това неуспешно) Слав с веждите запетайки, защото не ти се получава... Ни най-малко не ми е неудобно за нищо, мен не са ме хващали да пиша от няколко профила едно и също и да гласувам по класации от тях, манипулирайки теми и анкети! По-скоро, на теб трябва да ти е неудобно, но ти си нагло парче, та си лишен от подобни чувства. Това, че си разказала, не значи, че си доказала. Казах ти, че лично аз ще посея семето на съмнението за фейк личността ти и вече се наслаждавам на резултата. Ванчо няма да е последния, който ще те пришляпва с разумни въпроси за конплексираната ти особа. Много точен анализ ти е направил между другото. Такава си интригантка, че и кварталите клюкарки бягат от теб с 300 като те зърнат А си ми толкова смешна как си приписваш качества от характера на Ивана. Ако имаше и малко от нея, нямаше да ти гледаме цирковете през вечер и да ламтиш за внимание в един форум за забавление. Чак и разпити провежда. И тъй като много обичаш да анализираш хорското поведение, интересно ми е как би коментирала своята жажда за внимание. Ще платя на някой манго да те топне за 20 лева. Стига си избива сексуалните незадоволени капр изи върху потребителите. Ще ме намесва в глупавите си диалози, нахалницата. Трябва да ме близкаш по дупето само за това, че съм ти позволил да ми пишеш името. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Трябва да ме близкаш по дупето само за това, че съм ти позволил да ми пишеш името. OMG! Как ти идват, бе откаченяк. :1000 (29): Ти къде си изгуби последните дни, на море ли беше? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари