Alter Ego Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Не знам колко ве интересува но Елена Велевска се развежда, причината е семейно насилие. Има три деца с този мъж. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Чак и аз се учудвам какъв хит нацели Джена, предвид че никак не ми е запеваема песничката - особено с тези опити за рапиране. По дискотеките обаче е голяма избухвация на това парче. Джена и тази година се разписа с голям хит - една от малкото с постоянно присъствие в летните хит-листи. Какво учудващо има? Това е Джена, не Биляна и компания. Реално нямаше и кой да и се опре де, внезапно ги сгази, а колегите и не спряха да пускат тъпотия след тъпотия. Дано с есенната песен удари още по-мощно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Не знам колко ве интересува но Елена Велевска се развежда, причината е семейно насилие. Има три деца с този мъж. На мен ми е доста симпатична, а и тая песен много ме кефи. Но ми е странно, че иска да гради кариера тука, какво може да постигне, като за българките дори няма работа? Или иска да се гледа по телевизора? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 На мен ми е доста симпатична, а и тая песен много ме кефи. Но ми е странно, че иска да гради кариера тука, какво може да постигне, като за българките дори няма работа? Или иска да се гледа по телевизора? Нито аз не знам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Каква е сладка. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Има нещо психопатско в погледа и инфантилното й поведение. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Соня Немска съм я признал за психопатка. Беше болна за вниманието на Денислав Дюнера. Славена без малко да снима фотосесия с рязано лице Култов скандал в чалгата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Соня Немска съм я признал за психопатка. Беше болна за вниманието на Денислав Дюнера. Славена без малко да снима фотосесия с рязано лице Култов скандал в чалгата Между другото, съгражданинът ти изобщо не я плюе Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 OMG! Как ти идват, бе откаченяк. :1000 (29): Ти къде си изгуби последните дни, на море ли беше? Да, на моренце в чужбина и кратка екскурзия. Сега ми предстоят интересни емоции и новости в живота, и форума логично остава на заден план. А и няма какво да се лъжем. Останали са да пишат основно най големите луузъри и несретници в живота. Какъв диалог мога да имам с провинциални прошляци като Янева. Да си говорим дали е преброила космите на последния цигански чеп, който е задъвкала. Ми сори, не ми е интересно. Или да слушам глупостите на чиче Фокс как Видин спасил чалгата, а Камелия света... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Между другото, съгражданинът ти изобщо не я плюе Кой той Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Дойде от Фен и смачка пачаврите на Пайнер ! Еавала Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Кой той Деньо Дюнера Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Тая мацка е голяма симпатяга. Колко песни има, албуми? Пее ли още? Може ли линк към това за мп3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Тая мацка е голяма симпатяга. Колко песни има, албуми? Пее ли още? Може ли линк към това за мп3 Ванеса има 3 песни и 4 албума. Вече не пее, към момента работи в завода на "Язаки" в родния Ямбол. Мп3 линк за песента не може. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Тая мацка е голяма симпатяга. Колко песни има, албуми? Пее ли още? Може ли линк към това за мп3 Албуми няма, песен не е пускала от Хан Аспарух. :1000 (29): Поне не помня кога последно пуска. https://www90.zippyshare.com/v/pTyRgAFv/file.html Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 :1000 (30): Албуми няма, песен не е пускала от Хан Аспарух. :1000 (29): Поне не помня кога последно пуска. https://www90.zippyshare.com/v/pTyRgAFv/file.html Благодаря :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Деньо Дюнера А кой е Деньо Дюнера? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Ванеса ще мачка скоро Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Да, на моренце в чужбина и кратка екскурзия. Сега ми предстоят интересни емоции и новости в живота, и форума логично остава на заден план. А и няма какво да се лъжем. Останали са да пишат основно най големите луузъри и несретници в живота. Какъв диалог мога да имам с провинциални прошляци като Янева. Да си говорим дали е преброила космите на последния цигански чеп, който е задъвкала. Ми сори, не ми е интересно. Или да слушам глупостите на чиче Фокс как Видин спасил чалгата, а Камелия света... Остави Янева, кажи как беше в Охрид. За да не е спам btw много недооценена песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Ванеса ще мачка скоро Пак ли с Алисия? Без нея нищо не става. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 А кой е Деньо Дюнера? Бившият й. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Пак ли с Алисия? Без нея нищо не става. :1000 (29): Алисия скоро ще пуска дует с Константин, надали ще пусне нещо и с Ванеса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Алисия скоро ще пуска дует с Константин, надали ще пусне нещо и с Ванеса. Аман от тая досадница. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 На Ванеса съм чувал песен на бензиностанция в Истанбул 😂😂😂 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Аман от тая досадница. Да, тя не спря да бълва еднакви песни. На Ванеса съм чувал песен на бензиностанция в Истанбул 😂😂😂 Ужас... В Турция съм чувала само Азис и Преслава. Но Преслава само веднъж. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари