Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

За жалост е много права за нещата, които споделя, и всъщност е доста тъжно цялото интервю.

Какво разправя? Резюмирайте за тези, които нямат нерви да я изгледат. :D

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Интервюто на Соня си заслужава. Може да говори с по-бавно темпо и да не е оратор, както казва, но говори много по-добре от Галена, Анелия, Емануела и подобни "титани" на мисълта. Засегнали са теми, които са болезнени за жанра. Политиката на диджеите и електронното звучене. Все повече изпълнители започнаха да се оплакват, както и във въпросите от фенове се долавя, че им е писнало от тая рап вълна. Действително то няма нито мелодия, нито инструменти, и отсвир няма понякога, а за текстовете и изпълненията да не говорим. Соня е от певиците, които можеха да имат големи успехи, защото пее много емоционално и специфично, но след "Правена съм за ръцете ти" хвана тази кофти вълна. Личи си, че ѝ е тежко по някои въпроси. Не знам Пайнера, като гледа тия интервюта, не се ли замисля... Щото доста изпълнители взеха да изразяват недоволство, и то можещи изпълнители, които преди са имали успехи и които и сега продължават да опитват и да правят нелоши неща.

Сподели в други сайтове

Прави ми добро впечатление, че в интервюта за Автограф Соня, Ваня и Денис споделят, че нямат много участия. Преди всички симулираха някаква активност, вече си казват нещата в прав текст.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

За жалост е много права за нещата, които споделя, и всъщност е доста тъжно цялото интервю.

Съгласен съм, че е права.. обаче самото и поведение ми е някакво психопатско. На моменти дори ми ставаше смешно.. :roll1:

Тя и Галя не знаеше какво да я пита.. на всеки въпрос отговаряше с по една дума и млъква, а след това гледа тъпо или се усмихва :blink:

Сподели в други сайтове

Галош и Стораро да не са от мнозонството?

Хич не ти се получава да затапиш някой, кофти, нали?

Много ясно се вижда, че говори за песента на Назмилер.

От мнозинство са, вече да го знаеш.

Сподели в други сайтове

Да отбележим също, че "Купих ти сърце" е номер 3 по гледаемост. Каквито и да са песните на челните места, попа за първи път от доста време е изгонен от ТОП 3 и в момента дивата чалга отново доминира. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Да отбележим също, че "Купих ти сърце" е номер 3 по гледаемост. Каквито и да са песните на челните места, попа за първи път от доста време е изгонен от ТОП 3 и в момента дивата чалга отново доминира. :1000 (29):

Тя е номер 3, а не е излязла в началото на годината дори. Наистина за момента е голям хит. Имам надежда, че някой ще се разпише с още по-голям хит, има време. Но е странно, защо всички отричат успеха на "Шефката", а фактите говорят друго.

Сподели в други сайтове

Тя е номер 3, а не е излязла в началото на годината дори. Наистина за момента е голям хит. Имам надежда, че някой ще се разпише с още по-голям хит, има време. Но е странно, защо всички отричат успеха на "Шефката", а фактите говорят друго.

За лятото няма за кога да правят хит- то се вижда, че няма и да се опитват. Ще си останем с Оф-оф-Шефката и с Купих ти сърце, които поне са истински хитове, особено първия комплект. Не мога да повярвам, че дори и втората ме зариби, а в началото не я харесвах толкова. :1000 (29): Но на фона на доста други песни и най-вече на фона на повечето еднодневки на Емануела ми идва някак по-добра.

И песента на Емилия се разви доста добре като за балада, получи си отзвук и бих я нарекъл хит, макар и създаден по тъжен повод. Но и други такива е имало във времето, като например "Без теб" на Румяна, която и до ден днешен ме кара да настръхвам.

Аз още съм изненадан, че Анелия и Джулия не си пуснаха песните за сезона, а ги бяха обявили. Явно са решили, че Бръм трябва да доразвие потенциала си, тя все още си е донякъде актуална, все пак. Но като излезе изобщо не съм очаквал, че това ще им е лятното предложение.

Сподели в други сайтове

Хич не ти се получава да затапиш някой, кофти, нали?

Много ясно се вижда, че говори за песента на Назмилер.

От мнозинство са, вече да го знаеш.

Е, все пак Стораро е мангал.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

За лятото няма за кога да правят хит- то се вижда, че няма и да се опитват. Ще си останем с Оф-оф-Шефката и с Купих ти сърце, които поне са истински хитове, особено първия комплект. Не мога да повярвам, че дори и втората ме зариби, а в началото не я харесвах толкова. :1000 (29): Но на фона на доста други песни и най-вече на фона на повечето еднодневки на Емануела ми идва някак по-добра.

И песента на Емилия се разви доста добре като за балада, получи си отзвук и бих я нарекъл хит, макар и създаден по тъжен повод. Но и други такива е имало във времето, като например "Без теб" на Румяна, която и до ден днешен ме кара да настръхвам.

Аз още съм изненадан, че Анелия и Джулия не си пуснаха песните за сезона, а ги бяха обявили. Явно са решили, че Бръм трябва да доразвие потенциала си, тя все още си е донякъде актуална, все пак. Но като излезе изобщо не съм очаквал, че това ще им е лятното предложение.

Тя Джулката си каза в "Автограф", че може и да не пуска песен за лятото.... и не пусна. :1000 (29): Пропускаш "От тебе вече Бог вдигнал е ръце" :gun_bandana: :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Тя Джулката си каза в "Автограф", че може и да не пуска песен за лятото.... и не пусна. :1000 (29): Пропускаш "От тебе вече Бог вдигнал е ръце" :gun_bandana: :Vishenka_05:

Не я пропускам, просто и тя излезе горе-долу по времето на Бръм и се оформи по-скоро като 'преходен' хит между пролетта и лятото. А в случая акцентирам на хитовете в момента, в разгара на лятото. От излезлите юли и август са си само онези двата, най-много да добавим и Маракеш и 112 като някакви мини успехи. Иначе аз много й се радвам на песента на Джена, една от малкото, които са ми приятни като ги пуснат по дискотеките. Което е постижение за Джена като се има в предвид, че самата тя никога не ми е била сред най-приятните. :1000 (29):

За Джулия се радвам да видя, че е готова да си гради кариерата без задължително да пуска самостоятелни летни хитове, което беше наложено като някакъв закон, но тази година доста изпълнители го разбиха. Реално това за задължителния летен хит се появи в клубната ера за поп-фолка, иначе предишните години не е било от значение кой кога прави хит- държавата си го слуша.

Сподели в други сайтове

"Купих ти сърце" в началото много ме зариби, но вече ми омръзна и не я слушам толкова много.

Анелия скоро трябва да пусне "Просяци", аз имам добри очаквания за тази песен, защото в последно време нищо нейно не ми харесва. "Зоопарк" ми е мега противна, да не говорим за "Бръм" - нея дори не съм я слушала цялата по мое желание, само на заведение по принуда. :1000 (29):

За Емилия и баладата мога да кажа само хубави неща - вечна песен! На Галин "112" също е голям хит и много ме зариби, още си я слушам с кеф.

А какво стана с песните на Камелия, Ивана? С чакането ще си останем... Деса няма ли да пуска нещо и тя?

Сподели в други сайтове

А какво стана с песните на Камелия, Ивана? С чакането ще си останем... Деса няма ли да пуска нещо и тя?

За Камелия тези дни споменах, че ме е яд как се мотае, вместо да се възползва от интереса към себе си покрай двата сезона на Гласът и Дразни ме. Същата работа и с Ивана- Твое копие е най-успешната й песен от години насам, а в момента и някои млади певици й правят добра реклама като възраждат Кварталната Кръчма. Не трябва да се мотае, а да пуска нещо ново, със своето ти звучене.

Десислава явно си пази нейното завръщане за края на лятото-началото на есента. Добро решение, няма за къде да бърза. На запад е обичайно да се прави по-голяма пауза след бременност. А и така тя за пореден път доказва, че може да задържиш интереса към себе си дори и без задължително да бълваш песен след песен.

Аз иначе очаквам много от Просяци на Анелия, името е интересно. И от Джулия имам големи очаквания, според мен точно сега предстои финалния етап по затвърждаването й като ТОП звезда.

Сподели в други сайтове

За Камелия тези дни споменах, че ме е яд как се мотае, вместо да се възползва от интереса към себе си покрай двата сезона на Гласът и Дразни ме. Същата работа и с Ивана- Твое копие е най-успешната й песен от години насам, а в момента и някои млади певици й правят добра реклама като възраждат Кварталната Кръчма. Не трябва да се мотае, а да пуска нещо ново, със своето ти звучене.

Десислава явно си пази нейното завръщане за края на лятото-началото на есента. Добро решение, няма за къде да бърза. На запад е обичайно да се прави по-голяма пауза след бременност. А и така тя за пореден път доказва, че може да задържиш интереса към себе си дори и без задължително да бълваш песен след песен.

Аз иначе очаквам много от Просяци на Анелия, името е интересно. И от Джулия имам големи очаквания, според мен точно сега предстои финалния етап по затвърждаването й като ТОП звезда.

Ивана я мързи явно, няма друга логика. А Деса ако пусне нещо в началото на есента, пак ще е добре. Евала обаче, тя си има фул участия и без нови песни.

Джулия нещо не може да ми стане любимка.

Очаквам самостоятелен хит от Галена, да гръмне за есента.

Сподели в други сайтове

Остави Янева, кажи как беше в Охрид.

За да не е спам btw много недооценена песен!

Шофьора ни подмина Охрид, но пък изкарахме после целия ден в Скопие. Впечатляваща столица с впечатляващ център и културно наследство. Много ми хареса.

38478836_1083408831826809_1471743777461764096_n.jpg

38730022_1905631939521039_5504746286340898816_n.jpg

Срещу кораба има страхотна алея със заведения. Успяхме да пробваме храната само в 2 от тях. Македонците са топли хора, с изключение за целия ден, което още като видя българската регистрация и започна да гледа лошо :1000 (29):

Направи ми впечатление , че циагри и готиво са доста евтини. Като цяло и в Македония и в Албания ме впечатлиха ниските цени и изобилието в порциите. Смея да твърдя, че в София по тузарските заведения е доста по скъпо например.

Разбрах, че подобно на Александър МАКЕДОНСКИ от Гърция, са присшоили цар Самуил от нас. Стана ми интересно какво пише в историята ви за него. Не, че и нашата не манипулирана и съмнителна.

image.png

Сподели в други сайтове

Направила съм кавър на съвместната им песен "Шефката". В моя версия, заглавието е "Славката" и е посветено на любимата ми форумска персона, родена в китния Шумен. Чудя се дали да я пускам... :3fdb8960598fa63e:

Mилата комплексарка. Пак търси одобрение и разрешения по форумите :Vishenka_05:

Пак търси съюзчета преди да влезе в кпонфронтация с мен, защото знае какво става почна ли я на къс пас. И мангалите не го владеят така като мен :whistling:

Чак и песни мислила за мен. Страхотно си прекарваш многото свободно време. Мястото на феновете ми, мила, е в Инстаграм. Добре си дошла

https://www.instagram.com/minchevslavi/?hl=bg

Хем можеш добре да погледкаш веждите ми дали са тънки и дали имат нещо общо със запетаи :whistling:

За разлика от теб, на мен не ми трябват позволения и одобрения , за да постна нещо.

Чувствай се поздравена. Хита ще го познаеш бързо. На любимката ти, която може а пее... Не на онази дето е от 10 години в десета глуха с глас н кръчмарски закоравял пушач...

Сега пред мен си на колене - да лапаш пак се молиш.

Отчаяна, миришеща на хмел - да ти го плясна на джуката си просиш.

Отдавна свикнала си с това - до гърло да го взимаш.

Но този път не е така. С празна уста ще си кимаш.

За хуя ми просто забрави, щом миришеш така брутално.

Ти на подмиване с телена четка се научи. Тогава чак ще го получиш и аналаноо

:1000 (6):

image.png

Сподели в други сайтове

Mилата комплексарка. Пак търси одобрение и разрешения по форумите :Vishenka_05:

Пак търси съюзчета преди да влезе в кпонфронтация с мен, защото знае какво става почна ли я на къс пас. И мангалите не го владеят така като мен :whistling:

Чак и песни мислила за мен. Страхотно си прекарваш многото свободно време. Мястото на феновете ми, мила, е в Инстаграм. Добре си дошла

https://www.instagram.com/minchevslavi/?hl=bg

Хем можеш добре да погледкаш веждите ми дали са тънки и дали имат нещо общо със запетаи :whistling:

За разлика от теб, на мен не ми трябват позволения и одобрения , за да постна нещо.

Чувствай се поздравена. Хита ще го познаеш бързо. На любимката ти, която може а пее... Не на онази дето е от 10 години в десета глуха с глас н кръчмарски закоравял пушач...

Сега пред мен си на колене - да лапаш пак се молиш.

Отчаяна, миришеща на хмел - да ти го плясна на джуката си просиш.

Отдавна свикнала си с това - до гърло да го взимаш.

Но този път не е така. С празна уста ще си кимаш.

За хуя ми просто забрави, щом миришеш така брутално.

Ти на подмиване с телена четка се научи. Тогава чак ще го получиш и аналаноо

:1000 (6):

Прекалихте вече. 3 дни почивка.

Сподели в други сайтове

Ивана я мързи явно, няма друга логика. А Деса ако пусне нещо в началото на есента, пак ще е добре. Евала обаче, тя си има фул участия и без нови песни.

Джулия нещо не може да ми стане любимка.

Очаквам самостоятелен хит от Галена, да гръмне за есента.

И аз се надявам на есенно активизиране на всичките. Трябва да се постараят, а за такива като Галена това е от особена важност. Не знам какво й става, не съм очаквал, че ще дойде ден, в който нейни песни ще се мъчат да достигнат 5 милиона. То е ясно, че всеки изпълнител на даден етап може да има спад, но за мен и тя самата си е виновна с някои решения.

Сподели в други сайтове

Една от любимите ми песни на Анчелис. :Vishenka_05:

#summerhitsthroughtheyears #2008

пс. Една от малкоте певици (ако не и единствена!) която изглежда красива и НЕкичозна в началото на кариерата си от днешна гледна точка. Тя като старее грознее докато колежките и' сега са по-хубави от ранната им младост (пластик фантастик). :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Писнаха ми всички чалга старици - Галеница, Преславица, Дженица. Да пуснат три читави дебютантки наесен, да ги побутнат с малко пари за 2-3 хита и да заебат старата генерация. Аман от омръзнали презрели сливи.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...