Cally-Pressyfan' Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Писнаха ми всички чалга старици - Галеница, Преславица, Дженица. Да пуснат три читави дебютантки наесен, да ги побутнат с малко пари за 2-3 хита и да заебат старата генерация. Аман от омръзнали презрели сливи. Казва го фена на 55-годишната баба Екстра Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 17 Author Report Share Публикувано Август 17 На Слав текстовете са по-зле и от на Деса баналностите, които пее вече 20 години! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Казва го фена на 55-годишната баба Екстра Да, аз го казвам. Нещо друго имаш ли да кажеш? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Ти сам го каза. Че Шефката е хитът на лятото ли? Не, хората го казаха с изборът си да навъртят 4 млн. гледания на песен без особено интересен клип, в който водещото име в чалгата дори не взима участие. 5 седмици = 4 милиона. Знам-знаам, трудно е да го преглътнеш особено, когато се беше успокоил, че Галена регистрира най-слабата си година от първата си бременност насам, но ще го преживееш. Преглъщал си и много по-горчиви залъци. Ти си силно момче! Ти можеш, ти ще се справиш, аз вярвам в теб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Знам-знаам, трудно е да го преглътнеш особено, когато се беше успокоил, че Галена регистрира най-слабата си година от първата си бременност насам, но ще го преживееш. Преглъщал си и много по-горчиви залъци. Ти си силно момче! Ти можеш, ти ще се справиш, аз вярвам в теб. Че тя още е. :1000 (29): Шефката не променя нищо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Галена за първи път е толкова активна. По средата на годината сме а вече е пуснала четири трака. Мачка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Галена за първи път е толкова активна. По средата на годината сме а вече е пуснала четири трака. Мачка. Да, а после други не пускали славата да ги напусне и имали болни амбиции. Тя Галена изобщо отсъствала ли е повече от 6 месеца? "Стара каравана" май е единствения й хит(изкл.Кой) задържала се повече от година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Че тя още е. :1000 (29): 2018 Преслава: общо 10.235 млн. ( средно 5.118 млн. на песен) Галена: общо 21.023 млн. ( средно 5.256 млн. на песен) Seems like somone else has even worse year than Galena. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 За 2018 Преслава има една песен на български. Галена четири. ''Обратно в играта'' както е тръгнала скоро ще мине ''Просто шоу'' по гледания. ;о Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Да, а после други не пускали славата да ги напусне и имали болни амбиции. Тя Галена изобщо отсъствала ли е повече от 6 месеца? "Стара каравана" май е единствения й хит(изкл.Кой) задържала се повече от година. Галена не е 150 кила, за да й се налага да отсъства по 1 година от медийното полезрение. И въобще що за въпрос - била ли отсъствала повече от 6 месеца? Бизнесът в този жанр е такъв, че почти никой не отсъства повече от половин година. Вече се чудите какво от къде да си изсмучете, за да я принизите. Уникална жена - що настроения бъгна в Рамания - няма друга такава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 2018 Преслава: общо 10.235 млн. ( средно 5.118 млн. на песен) Галена: общо 21.023 млн. ( средно 5.256 млн. на песен) Seems like somone else has even worse year than Galena. Преси има 25 млн според YouTube Artists. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Галена не е 150 кила, за да й се налага да отсъства по 1 година от медийното полезрение. И въобще що за въпрос - била ли отсъствала повече от 6 месеца? Бизнесът в този жанр е такъв, че почти никой не отсъства повече от половин година. Вече се чудите какво от къде да си изсмучете, за да я принизите. Уникална жена - що настроения бъгна в Рамания - няма друга такава. Казвам го защото е единствената певица, която не си дава голяма пауза. То е ясно защо - ще бъде забравена веднага. А Андреа не се покрива заради килограмите, а защото е усещала слава и се е наситила, каквато Галя и след 100 живота няма да усети. Айде поздрав, със самотоятелен хит какъвто Галена няма да има никога. Публикуван на 5.07.2017 г. 832 429 показвания Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Преси има 25 млн според YouTube Artists. А според брояча на самият youtube на издадените песни през годината има 10 млн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Преси има 25 млн според YouTube Artists. Къде ги тия 25 милиона за годината? От 2 песни? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Андреа скоро ще избухне със този мегахит на български. Очаквам поне 30 милиона! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Казвам го защото е единствената певица, която не си дава голяма пауза. То е ясно защо - ще бъде забравена веднага. Я ми изброй поне три певици с така наречените от теб "големи паузи", защото според мен почти никой от големите имена не си дава такива паузи освен ако не е бременна и дори тогава пак не са някакви дълги периоди на отсъствие. А Андреа не се покрива заради килограмите, а защото е усещала слава и се е наситила, каквато Галя и след 100 живота няма да усети. Мхм... :1000 (29): Сега остава да се насити и на Фотошопа и да се приключва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Я ми изброй поне три певици с така наречените от теб "големи паузи", защото според мен почти никой от големите имена не си дава такива паузи освен ако не е бременна и дори тогава пак не са някакви големи периоди на отсъствие. Мхм... :1000 (29): Всички певици имат поне една година пауза. Галена даже и бременна снима клипове. :1000 (29): Защо не ми благодари за поздрава? Галка дали ако качи нейна песен на 6 години ще ли направи милион за година...и то в нейн канал? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 За 2018 Преслава има една песен на български. Галена четири. ''Обратно в играта'' както е тръгнала скоро ще мине ''Просто шоу'' по гледания. ;о Обратно в играта - 7,935,660 гледания Дай ми любов и Маракеш взети заедно - 8,210,244 гледания Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Всички певици имат поне една година пауза. Галена даже и бременна снима клипове. :1000 (29): Кога са едногодишните паузи на: Преслава Анелия Емилия Деси Слава Емануела ? Защо не ми благодари за поздрава? Щото специално ТИ, като почнеш да плюеш Галена и ми иде да запаля колата, да дойда при теб и да си направим една среща на четири очи. : Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Кога са едногодишните паузи на: Преслава Анелия Емилия Деси Слава - Мойто зайче(30.03.2014)-Не го прави(01.03.2015) Емануела - Гъзар бъди(24.09.2014)-Сменяй ме(27.10.2015) ? Щото специално ТИ, като почнеш да плюеш Галена и ми иде да запаля колата, да дойда при теб и да си направим една среща на четири очи. : На Емилия и Анелия не пише нищо в Уики, така че не мога да кажа. Андреа, Камелия, Ивана, Глория, Цура. Джена са си давали също поне 1г. пауза. Преси сега също ще го направи, най-вероятно. Коя остана? Жалка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Обратно в играта - 7,935,660 гледания Дай ми любов и Маракеш взети заедно - 8,210,244 гледания Сега погледнах и наистина си мислех, че Преслава има само 2-3 клипа с над 10 милиона а то вече са станали близо 10. ''Няма да ти пиша'', ''На тебе не отказвам'', ''Моето слабо място'', ''С тебе или никой''и ''Не се изтриваш''. ''Тук жена му пази'' и ''Нашето любов е'' са с над 9 милиона. Скандалната ''Режим неприлична'' също е надминала 8 милиона. Говорим за песен която я реализира много зле. Ако я беше пуснала с клип сигурно щеше да има над 10 милиона към днешна дата. ''Ако утре ме губиш'' която също реализира повече от зле вече минава 6,5 милиона. Още един мит е разбит - Преслава не е толкова слаба в youtube както я изкарват. За старите тракове дори няма смисъл да говорим - ако не се лъжа ''Лудата дойде'', ''Новата ти'' и ''Дяволско желание'' са най-гледаните песни за съответната си година. Няма да се изненадам и ''Пия за теб'' да е за 2010. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Помним ли последния хит на Малинаж? #summerhitsthroughtheyears Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 На Емилия и Анелия не пише нищо в Уики, така че не мога да кажа. Андреа, Камелия, Ивана, Глория, Цура. Джена са си давали също поне 1г. пауза. Преси сега също ще го направи, най-вероятно. Коя остана? Жалка. Андреа, Камелия, Ивана, Глория - истинските двигатели на попфолк музиката към днешна дата - лидерите! То е много лесно, като изпаднеш зад борда да си направиш дълга пауза. На Джена кога точно й е паузата от 1 година, какво пише в Уикипедия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 На Емилия и Анелия не пише нищо в Уики, така че не мога да кажа. Андреа, Камелия, Ивана, Глория, Цура. Джена са си давали също поне 1г. пауза. Преси сега също ще го направи, най-вероятно. Коя остана? Жалка. Преслава като клипове също прави почти едногодишна пауза между ''Като за финал'' и ''Лудата дойде''. Друг е въпроса, че тогава почти всички тракове от албума станаха най-малко популярни а ''Помощ'', ''От мен питието'' и ''Ако ще да боли'' дори хитове! ''Добрини'' без никакво промо има 1,1 милиона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Галена - 67 клипа Преслава - 54 клипа Дебютират по едно и също време, а лидерка през повече години е Пепи. Голямо бълване от Смядовския глиган! 12 и 10 милиона на песни без клипове. Кога това при друга певица? Някои разчитат само на скъп клип, чекнене, маркови дрехи, различни дестинации и т.н Ето го резултата на Галена без скъп проект - пълен провал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари