Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Писнаха ми всички чалга старици - Галеница, Преславица, Дженица. Да пуснат три читави дебютантки наесен, да ги побутнат с малко пари за 2-3 хита и да заебат старата генерация. Аман от омръзнали презрели сливи.

Казва го фена на 55-годишната баба Екстра :gun_bandana:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Ти сам го каза.

Че Шефката е хитът на лятото ли? Не, хората го казаха с изборът си да навъртят 4 млн. гледания на песен без особено интересен клип, в който водещото име в чалгата дори не взима участие.

5 седмици = 4 милиона.

Знам-знаам, трудно е да го преглътнеш особено, когато се беше успокоил, че Галена регистрира най-слабата си година от първата си бременност насам, но ще го преживееш. Преглъщал си и много по-горчиви залъци. Ти си силно момче! Ти можеш, ти ще се справиш, аз вярвам в теб. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Знам-знаам, трудно е да го преглътнеш особено, когато се беше успокоил, че Галена регистрира най-слабата си година от първата си бременност насам, но ще го преживееш. Преглъщал си и много по-горчиви залъци. Ти си силно момче! Ти можеш, ти ще се справиш, аз вярвам в теб. :3fdb8960598fa63e:

Че тя още е. :1000 (29):

Шефката не променя нищо.

Сподели в други сайтове

Галена за първи път е толкова активна. По средата на годината сме а вече е пуснала четири трака. Мачка.

Да, а после други не пускали славата да ги напусне и имали болни амбиции. Тя Галена изобщо отсъствала ли е повече от 6 месеца?

"Стара каравана" май е единствения й хит(изкл.Кой) задържала се повече от година.

Сподели в други сайтове

Че тя още е. :1000 (29):

2018

Преслава: общо 10.235 млн. ( средно 5.118 млн. на песен)

Галена: общо 21.023 млн. ( средно 5.256 млн. на песен)

Seems like somone else has even worse year than Galena. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Да, а после други не пускали славата да ги напусне и имали болни амбиции. Тя Галена изобщо отсъствала ли е повече от 6 месеца?

"Стара каравана" май е единствения й хит(изкл.Кой) задържала се повече от година.

Галена не е 150 кила, за да й се налага да отсъства по 1 година от медийното полезрение. И въобще що за въпрос - била ли отсъствала повече от 6 месеца? Бизнесът в този жанр е такъв, че почти никой не отсъства повече от половин година. Вече се чудите какво от къде да си изсмучете, за да я принизите. Уникална жена - що настроения бъгна в Рамания - няма друга такава. :baaasmiley:

Сподели в други сайтове

Галена не е 150 кила, за да й се налага да отсъства по 1 година от медийното полезрение. И въобще що за въпрос - била ли отсъствала повече от 6 месеца? Бизнесът в този жанр е такъв, че почти никой не отсъства повече от половин година. Вече се чудите какво от къде да си изсмучете, за да я принизите. Уникална жена - що настроения бъгна в Рамания - няма друга такава. :baaasmiley:

Казвам го защото е единствената певица, която не си дава голяма пауза. То е ясно защо - ще бъде забравена веднага.

А Андреа не се покрива заради килограмите, а защото е усещала слава и се е наситила, каквато Галя и след 100 живота няма да усети.

Айде поздрав, със самотоятелен хит какъвто Галена няма да има никога.

Публикуван на 5.07.2017 г.

832 429 показвания

Сподели в други сайтове

Казвам го защото е единствената певица, която не си дава голяма пауза. То е ясно защо - ще бъде забравена веднага.

Я ми изброй поне три певици с така наречените от теб "големи паузи", защото според мен почти никой от големите имена не си дава такива паузи освен ако не е бременна и дори тогава пак не са някакви дълги периоди на отсъствие.

А Андреа не се покрива заради килограмите, а защото е усещала слава и се е наситила, каквато Галя и след 100 живота няма да усети.

Мхм... :1000 (29):

Сега остава да се насити и на Фотошопа и да се приключва.

Сподели в други сайтове

Я ми изброй поне три певици с така наречените от теб "големи паузи", защото според мен почти никой от големите имена не си дава такива паузи освен ако не е бременна и дори тогава пак не са някакви големи периоди на отсъствие.

Мхм... :1000 (29):

Всички певици имат поне една година пауза. Галена даже и бременна снима клипове. :1000 (29):

Защо не ми благодари за поздрава? Галка дали ако качи нейна песен на 6 години ще ли направи милион за година...и то в нейн канал? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

За 2018 Преслава има една песен на български. Галена четири.

''Обратно в играта'' както е тръгнала скоро ще мине ''Просто шоу'' по гледания. ;о

Обратно в играта - 7,935,660 гледания

Дай ми любов и Маракеш взети заедно - 8,210,244 гледания

:3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Всички певици имат поне една година пауза. Галена даже и бременна снима клипове. :1000 (29):

Кога са едногодишните паузи на:

Преслава

Анелия

Емилия

Деси Слава

Емануела

?

Защо не ми благодари за поздрава?

Щото специално ТИ, като почнеш да плюеш Галена и ми иде да запаля колата, да дойда при теб и да си направим една среща на четири очи. :im-watching-you-smiley-emoticon: :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Кога са едногодишните паузи на:

Преслава

Анелия

Емилия

Деси Слава - Мойто зайче(30.03.2014)-Не го прави(01.03.2015)

Емануела - Гъзар бъди(24.09.2014)-Сменяй ме(27.10.2015)

?

Щото специално ТИ, като почнеш да плюеш Галена и ми иде да запаля колата, да дойда при теб и да си направим една среща на четири очи. :im-watching-you-smiley-emoticon: :3fdb8960598fa63e:

На Емилия и Анелия не пише нищо в Уики, така че не мога да кажа.

Андреа, Камелия, Ивана, Глория, Цура. Джена са си давали също поне 1г. пауза. Преси сега също ще го направи, най-вероятно. Коя остана? Жалка.

Сподели в други сайтове

Обратно в играта - 7,935,660 гледания

Дай ми любов и Маракеш взети заедно - 8,210,244 гледания

:3fdb8960598fa63e:

Сега погледнах и наистина си мислех, че Преслава има само 2-3 клипа с над 10 милиона а то вече са станали близо 10.

''Няма да ти пиша'', ''На тебе не отказвам'', ''Моето слабо място'', ''С тебе или никой''и ''Не се изтриваш''.

''Тук жена му пази'' и ''Нашето любов е'' са с над 9 милиона.

Скандалната ''Режим неприлична'' също е надминала 8 милиона. Говорим за песен която я реализира много зле. Ако я беше пуснала с клип сигурно щеше да има над 10 милиона към днешна дата.

''Ако утре ме губиш'' която също реализира повече от зле вече минава 6,5 милиона.

Още един мит е разбит - Преслава не е толкова слаба в youtube както я изкарват.

За старите тракове дори няма смисъл да говорим - ако не се лъжа ''Лудата дойде'', ''Новата ти'' и ''Дяволско желание'' са най-гледаните песни за съответната си година. Няма да се изненадам и ''Пия за теб'' да е за 2010.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Андреа, Камелия, Ивана, Глория, Цура. Джена са си давали също поне 1г. пауза. Преси сега също ще го направи, най-вероятно. Коя остана? Жалка.

Андреа, Камелия, Ивана, Глория - истинските двигатели на попфолк музиката към днешна дата - лидерите! То е много лесно, като изпаднеш зад борда да си направиш дълга пауза.

На Джена кога точно й е паузата от 1 година, какво пише в Уикипедия?

Сподели в други сайтове

Преслава като клипове също прави почти едногодишна пауза между ''Като за финал'' и ''Лудата дойде''.

Друг е въпроса, че тогава почти всички тракове от албума станаха най-малко популярни а ''Помощ'', ''От мен питието'' и ''Ако ще да боли'' дори хитове!

''Добрини'' без никакво промо има 1,1 милиона. :helpsmilie:

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Галена - 67 клипа

Преслава - 54 клипа

Дебютират по едно и също време, а лидерка през повече години е Пепи. Голямо бълване от Смядовския глиган!

12 и 10 милиона на песни без клипове. Кога това при друга певица? Някои разчитат само на скъп клип, чекнене, маркови дрехи, различни дестинации и т.н

Ето го резултата на Галена без скъп проект - пълен провал.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...