Yaneva Публикувано Август 17 Author Report Share Публикувано Август 17 Шефката любима със 183К за 24 часа. Продължавайте да трупате в същия дух Просто искаме хитът на лято 2018 да е при нас, не за друго. Наистина ли толкова те е зарибила, или просто си дразниш Фаст в твой стил? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Хитът на лятото е ясен от миналия месец. Хитът на лятото ще разберем кой е, като минат няколко месеца и видим коя песен с какъв успех ще завърши годината. Едната е излезнала по-късно, по-късно е набрала скорост - неща, които знаеш, че няма нужда да ти обяснявам. Наистина ли толкова те е зарибила, или просто си дразниш Фаст в твой стил? Много ме е зарибила. :1000 (6): Това е истинска чалга, игрива, веселяшка, неангажираща. Иначе тук са един отбор, които целенасочено и всекидневно се опитват да дразнят мен и другите фенове на Галена. Тя нека мине "Купих ти сърце", пък те нека си лаят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Днес тук се говори за Галена, сега влизам и пак за нея се говори. После ми кажете, че не мачкала. КРАЛИЦООООООООО :1000 (19): :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Днес тук се говори за Галена, сега влизам и пак за нея се говори. После ми кажете, че не мачкала. КРАЛИЦООООООООО :1000 (19): :1000 (6): Антифеновете на Галена за нашата усмивка бачкат здраво без почивка. Днес я изкараха, че все се бутала в общественото пространство и не правила паузи от по 1 година. Сякаш някой от актуалните някога е правил. Друг ТОП аргумент беше, че била пуснала 4 песни за 8 месеца. Както стана ясно - нещо невиждано и нечувано. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Да,наистина аман от смядовския червей.Слава богу,че скоро ще отиде в 3та глуха където й е мястото.Да не забравяме,че друга е с най-успешния фт със Стораровец.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Антифеновете на Галена за нашата усмивка бачкат здраво без почивка. Днес я изкараха, че все се бутала в общественото пространство и не правила паузи от по 1 една година. Сякаш някой от актуалните някога е правил. Друг ТОП аргумент беше, че била пуснала 4 песни за 8 месеца. Както стана ясно - нещо невиждано и нечувано. Някой дори спомена, че е снимала клип бременна, това е още по-нечувано :1000 (29): Те искат Галена да направи пауза от 1 година, защото иначе има постоянен стрес, че мачка любимките им наред. Малко да си починат. Какво стана с дуета на Преслава? Чух, че го пускат в църквите на литургия. А Галена звучи само по махалите, какво падение Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 17 Author Report Share Публикувано Август 17 Тая "Шефка"-та на мен така и не ми хареса. Моята версия - "Славката", е много по-яка! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Тая "Шефка"-та на мен така и не ми хареса. Моята версия - "Славката", е много по-яка! :1000 (29): Да я видим! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Балонът Галена се спуква доста стабилно. Пак много издържа само с едната болна амбиция Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 17 Author Report Share Публикувано Август 17 Да я видим! Чакай да се завърне леля ти Славка, за да може да се порадва на истински строфи, посветени на нейната скромна персона! Сега е в истерия и псува по социалните мрежи, защото е баннат, но до три дни все ще му мине! :1000 (29): Тъкмо ще се съсредоточи върху това да търси сподвижници, които да вотват за Деса във фейсбук и инстаграм, че не му е ден, ако тя не побеждава в двубоите. Като позорно се завърне, ще направя промоция на "Славката" - една история за тъжен живот. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Когато Преслава изпее и запише готов хит - излива се помия по нея. Когато Галена изпее и запише готов хит - всичко е точно. Интересно ми е да чуя мнението на Фокси за "Шефката". Фокс, нищо не казваш, защо така? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Чакай да се завърне леля ти Славка, за да може да се порадва на истински строфи, посветени на нейната скромна персона! Сега е в истерия и псува по социалните мрежи, защото е баннат, но до три дни все ще му мине! :1000 (29): Тъкмо ще се съсредоточи върху това да търси сподвижници, които да вотват за Деса във фейсбук и инстаграм, че не му е ден, ако тя не побеждава в двубоите. Като позорно се завърне, ще направя промоция на "Славката" - една история за тъжен живот. Много са три дни,а пък и тук е доста злобно предвид факта,че някои хора отдавна не са имали сексуални приключения и туко виж ме убият през телефона! Прати ми го на лично,обещавам да го пазя в тайна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 17 Author Report Share Публикувано Август 17 Много са три дни,а пък и тук е доста злобно предвид факта,че някои хора отдавна не са имали сексуални приключения и туко виж ме убият през телефона! Прати ми го на лично,обещавам да го пазя в тайна. Неее, тръпни в очакване! Coming soon - YANEVA - SLAVKATA - THE NEW HIT А иначе как да има сексуални приключения, като не е наясно кой път да хване от двата бряга на реката. Ръцете може и да знаят как /както пее неговата икона/, но това се отразява на нервите много видимо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Неее, тръпни в очакване! Coming soon - YANEVA - SLAVKATA - THE NEW HIT А иначе как да има сексуални приключения, като не е наясно кой път да хване от двата бряга на реката. Ръцете може и да знаят как /както пее неговата икона/, но това се отразява на нервите много видимо. Нее,аз не говоря за Слави. За друг човек говоря,той ще се припознае. Иначе определено липсата на оргазми е много вредна за психиката,виж какво става тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Идвам от участие на така наречената “лидерка” Емануела в гр.Доспат. Нямам думи пълен паразит , пълен плейбек , постоянно се кара , че трябвало да свърши вече участието абе незнам как да го опиша. Никакъв прием , никаква комуникация с публиката , по едно време помислих,че ще я замерят с нещо. Накрая на участието нито пожела да се снима с феновете , нито нищо, стоеше в джипа си и си завъртя главата настрани всеедно не ги вижда хората, как не я срам тая е пълен резил. Когато бях на същия събор 2016 година Валя мачкаше там не я пускаха да си ходи , след това 2017 Преслава , Галин и Фики също бяха направили много добри участия, но тая помия Емануела от днес така ми падна от очите , че не искам да я виждам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Припева как си го е откраднал Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Идвам от участие на така наречената “лидерка” Емануела в гр.Доспат. Нямам думи пълен паразит , пълен плейбек , постоянно се кара , че трябвало да свърши вече участието абе незнам как да го опиша. Никакъв прием , никаква комуникация с публиката , по едно време помислих,че ще я замерят с нещо. Накрая на участието нито пожела да се снима с феновете , нито нищо, стоеше в джипа си и си завъртя главата настрани всеедно не ги вижда хората, как не я срам тая е пълен резил. Когато бях на същия събор 2016 година Валя мачкаше там не я пускаха да си ходи , след това 2017 Преслава , Галин и Фики също бяха направили много добри участия, но тая помия Емануела от днес така ми падна от очите , че не искам да я виждам. Пълен боклук е тая, тя затова няма стабилна фенска маса от запалени почитатели. Добре, че все попада на хитови комерси да държи присъствие в клубовете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Какво я обсъждате Галена, като е очевидно че след "Моро му" е яко зациклила и върви надолу ... Не го казвам, поради обичайната ми неприязън към нея, истина е. Като е имала пикове съм ги признавал. През цялото й време на лидерка Преслава не я остави на мира и постоянно гледаше да я надцаква, отделно че Анелия, Емануела и др. яко й дишаха във врата. И в тази връзка винаги Галена ми се е струвала, че е правила скъпи проекти с идеята да е над останалите, да се доказва като първа, а не защото дадената песен й харесва, иска да отправи някакво послание и т.н. ...просто си личеше тази свръх амбиция при нея. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Идвам от участие на така наречената “лидерка” Емануела в гр.Доспат. Нямам думи пълен паразит , пълен плейбек , постоянно се кара , че трябвало да свърши вече участието абе незнам как да го опиша. Никакъв прием , никаква комуникация с публиката , по едно време помислих,че ще я замерят с нещо. Накрая на участието нито пожела да се снима с феновете , нито нищо, стоеше в джипа си и си завъртя главата настрани всеедно не ги вижда хората, как не я срам тая е пълен резил. Когато бях на същия събор 2016 година Валя мачкаше там не я пускаха да си ходи , след това 2017 Преслава , Галин и Фики също бяха направили много добри участия, но тая помия Емануела от днес така ми падна от очите , че не искам да я виждам. Трябвало е да я замериш с бутилка от вода или кенче от бира, минимум! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Невероятна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 На Галена нито гледанията са й същите, нито хитовете, нито нищо. Издиша яко. Няма голям хит вече година и половина и се побърква да бълва песни. Пуска "Дай ми любов" уж ей така, но е провал...После дует с Цура(уж "Пей сърце"2) + много скъп клип + Кости + Маракеш = провал...След това готов мангалски хит + Стораро + сигурен за дискотеки = слабо като за такъв тип песен на две големи имена...Отделно "Просто шоу", "Изневериш ли ми" и "Дъ бос" са й също слаби песни, като за това което беше тя. Очаквам скоро да се хване като удавник за Азис, защото едва ли друго може да я спаси. А, нали уж не нацелвала хит заради това че прави поп песни? Пуска балада с Фики, кючек със Стораро, типична чалгия от Кости, две чалга комерсчета от Ганев и Пашев...И пак греда. Btw, Андреа от 2015 насам пуска по една чалга в годината и винаги в интервал година-година и половина. Дори и така, няма песен под 6млн., а е самопродуциращ се изпълнител. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Btw, Андреа от 2015 насам пуска по една чалга в годината и винаги в интервал година-година и половина. Дори и така, няма песен под 6млн., а е самопродуциращ се изпълнител. За това ли има 1 участие за Юни, 3 за Юли и 4 за Август на двойно по-нисък хонорар от Галена? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 За това ли има 1 участие за Юни, 3 за Юли и 4 за Август на двойно по-нисък хонорар от Галена? Виж сега, Андреа си е изживяла славата и се е наситила на успехи, за какво й са участия? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 За това ли има 1 участие за Юни, 3 за Юли и 4 за Август на двойно по-нисък хонорар от Галена? Жената има ангажименти в Румъния, защото тепърва подписва с други компании от които ще изкарва двойно на хонорара на Галка. Не бери грижи, тя каквото изкара е за нея и средно има по 5 участия в месеца по 4000лв, а Галка и с 10 на месец 70% са за фирмата...Така че тя с нейни средства си покрива 1-2 проекта в година, ами Галя с тия скъпи клипове и песни всеки месец как го мисли? Добре че българина яде евтини вафли, че иначе пътя към Смядово я очаква. 10 години от този вечен хит! Други по това време смукаха разни неща насам-натам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Виж сега, Андреа си е изживяла славата и се е наситила на успехи, за какво й са участия? :1000 (29): За това ли момичето, което се занимава с участията ѝ звъни по дискотеките и я предлага на "промоционален хонорар" - 2500 лв. ? Чакай ти да се наситила на славата - просто семейните бизнеси фалираха и съответно кариерата ѝ даде на заден. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари