Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Шефката любима със 183К за 24 часа. Продължавайте да трупате в същия дух :ad: Просто искаме хитът на лято 2018 да е при нас, не за друго. :3fdb8960598fa63e:
Наистина ли толкова те е зарибила, или просто си дразниш Фаст в твой стил? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Хитът на лятото е ясен от миналия месец.

Хитът на лятото ще разберем кой е, като минат няколко месеца и видим коя песен с какъв успех ще завърши годината. Едната е излезнала по-късно, по-късно е набрала скорост - неща, които знаеш, че няма нужда да ти обяснявам.

Наистина ли толкова те е зарибила, или просто си дразниш Фаст в твой стил? :3fdb8960598fa63e:

Много ме е зарибила. :1000 (6):

Това е истинска чалга, игрива, веселяшка, неангажираща.

Иначе тук са един отбор, които целенасочено и всекидневно се опитват да дразнят мен и другите фенове на Галена. Тя нека мине "Купих ти сърце", пък те нека си лаят.

Сподели в други сайтове

Днес тук се говори за Галена, сега влизам и пак за нея се говори. После ми кажете, че не мачкала. КРАЛИЦООООООООО :1000 (19): :Vishenka_05: :1000 (6):

Антифеновете на Галена за нашата усмивка бачкат здраво без почивка.

Днес я изкараха, че все се бутала в общественото пространство и не правила паузи от по 1 година. :roll1: Сякаш някой от актуалните някога е правил.

Друг ТОП аргумент беше, че била пуснала 4 песни за 8 месеца. Както стана ясно - нещо невиждано и нечувано. :th_up:

Сподели в други сайтове

Да,наистина аман от смядовския червей.Слава богу,че скоро ще отиде в 3та глуха където й е мястото.Да не забравяме,че друга е с най-успешния фт със Стораровец.. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Антифеновете на Галена за нашата усмивка бачкат здраво без почивка.

Днес я изкараха, че все се бутала в общественото пространство и не правила паузи от по 1 една година. :roll1: Сякаш някой от актуалните някога е правил.

Друг ТОП аргумент беше, че била пуснала 4 песни за 8 месеца. Както стана ясно - нещо невиждано и нечувано. :th_up:

Някой дори спомена, че е снимала клип бременна, това е още по-нечувано :1000 (29):

Те искат Галена да направи пауза от 1 година, защото иначе има постоянен стрес, че мачка любимките им наред. Малко да си починат.

Какво стана с дуета на Преслава? Чух, че го пускат в църквите на литургия.

А Галена звучи само по махалите, какво падение :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Да я видим!
Чакай да се завърне леля ти Славка, за да може да се порадва на истински строфи, посветени на нейната скромна персона! Сега е в истерия и псува по социалните мрежи, защото е баннат, но до три дни все ще му мине! :1000 (29): Тъкмо ще се съсредоточи върху това да търси сподвижници, които да вотват за Деса във фейсбук и инстаграм, че не му е ден, ако тя не побеждава в двубоите.

Като позорно се завърне, ще направя промоция на "Славката" - една история за тъжен живот.

Сподели в други сайтове

Когато Преслава изпее и запише готов хит - излива се помия по нея.

Когато Галена изпее и запише готов хит - всичко е точно.

Интересно ми е да чуя мнението на Фокси за "Шефката".

Фокс, нищо не казваш, защо така?

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

Чакай да се завърне леля ти Славка, за да може да се порадва на истински строфи, посветени на нейната скромна персона! Сега е в истерия и псува по социалните мрежи, защото е баннат, но до три дни все ще му мине! :1000 (29): Тъкмо ще се съсредоточи върху това да търси сподвижници, които да вотват за Деса във фейсбук и инстаграм, че не му е ден, ако тя не побеждава в двубоите.

Като позорно се завърне, ще направя промоция на "Славката" - една история за тъжен живот.

Много са три дни,а пък и тук е доста злобно предвид факта,че някои хора отдавна не са имали сексуални приключения и туко виж ме убият през телефона! Прати ми го на лично,обещавам да го пазя в тайна. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Много са три дни,а пък и тук е доста злобно предвид факта,че някои хора отдавна не са имали сексуални приключения и туко виж ме убият през телефона! Прати ми го на лично,обещавам да го пазя в тайна. :3fdb8960598fa63e:
Неее, тръпни в очакване! :Vishenka_05:

Coming soon - YANEVA - SLAVKATA - THE NEW HIT

А иначе как да има сексуални приключения, като не е наясно кой път да хване от двата бряга на реката. Ръцете може и да знаят как /както пее неговата икона/, но това се отразява на нервите много видимо.

Сподели в други сайтове

Неее, тръпни в очакване! :Vishenka_05:

Coming soon - YANEVA - SLAVKATA - THE NEW HIT

А иначе как да има сексуални приключения, като не е наясно кой път да хване от двата бряга на реката. Ръцете може и да знаят как /както пее неговата икона/, но това се отразява на нервите много видимо.

Нее,аз не говоря за Слави. За друг човек говоря,той ще се припознае. :3fdb8960598fa63e: Иначе определено липсата на оргазми е много вредна за психиката,виж какво става тук.

Сподели в други сайтове

Идвам от участие на така наречената “лидерка” Емануела в гр.Доспат. Нямам думи пълен паразит , пълен плейбек , постоянно се кара , че трябвало да свърши вече участието абе незнам как да го опиша. Никакъв прием , никаква комуникация с публиката , по едно време помислих,че ще я замерят с нещо. Накрая на участието нито пожела да се снима с феновете , нито нищо, стоеше в джипа си и си завъртя главата настрани всеедно не ги вижда хората, как не я срам тая е пълен резил. Когато бях на същия събор 2016 година Валя мачкаше там не я пускаха да си ходи , след това 2017 Преслава , Галин и Фики също бяха направили много добри участия, но тая помия Емануела от днес така ми падна от очите , че не искам да я виждам.

Сподели в други сайтове

Идвам от участие на така наречената “лидерка” Емануела в гр.Доспат. Нямам думи пълен паразит , пълен плейбек , постоянно се кара , че трябвало да свърши вече участието абе незнам как да го опиша. Никакъв прием , никаква комуникация с публиката , по едно време помислих,че ще я замерят с нещо. Накрая на участието нито пожела да се снима с феновете , нито нищо, стоеше в джипа си и си завъртя главата настрани всеедно не ги вижда хората, как не я срам тая е пълен резил. Когато бях на същия събор 2016 година Валя мачкаше там не я пускаха да си ходи , след това 2017 Преслава , Галин и Фики също бяха направили много добри участия, но тая помия Емануела от днес така ми падна от очите , че не искам да я виждам.

Пълен боклук е тая, тя затова няма стабилна фенска маса от запалени почитатели. Добре, че все попада на хитови комерси да държи присъствие в клубовете.

Сподели в други сайтове

Какво я обсъждате Галена, като е очевидно че след "Моро му" е яко зациклила и върви надолу ... :mf_surrender:

Не го казвам, поради обичайната ми неприязън към нея, истина е. Като е имала пикове съм ги признавал.

През цялото й време на лидерка Преслава не я остави на мира и постоянно гледаше да я надцаква, отделно че Анелия, Емануела и др. яко й дишаха във врата. И в тази връзка винаги Галена ми се е струвала, че е правила скъпи проекти с идеята да е над останалите, да се доказва като първа, а не защото дадената песен й харесва, иска да отправи някакво послание и т.н. ...просто си личеше тази свръх амбиция при нея.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Трябвало е да я замериш с бутилка от вода или кенче от бира, минимум!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

На Галена нито гледанията са й същите, нито хитовете, нито нищо. Издиша яко. Няма голям хит вече година и половина и се побърква да бълва песни. Пуска "Дай ми любов" уж ей така, но е провал...После дует с Цура(уж "Пей сърце"2) + много скъп клип + Кости + Маракеш = провал...След това готов мангалски хит + Стораро + сигурен за дискотеки = слабо като за такъв тип песен на две големи имена...Отделно "Просто шоу", "Изневериш ли ми" и "Дъ бос" са й също слаби песни, като за това което беше тя. Очаквам скоро да се хване като удавник за Азис, защото едва ли друго може да я спаси.

А, нали уж не нацелвала хит заради това че прави поп песни? Пуска балада с Фики, кючек със Стораро, типична чалгия от Кости, две чалга комерсчета от Ганев и Пашев...И пак греда.

Btw, Андреа от 2015 насам пуска по една чалга в годината и винаги в интервал година-година и половина. Дори и така, няма песен под 6млн., а е самопродуциращ се изпълнител. ;)

Сподели в други сайтове

Btw, Андреа от 2015 насам пуска по една чалга в годината и винаги в интервал година-година и половина. Дори и така, няма песен под 6млн., а е самопродуциращ се изпълнител. ;)

За това ли има 1 участие за Юни, 3 за Юли и 4 за Август на двойно по-нисък хонорар от Галена? :dontgetit:

Сподели в други сайтове

За това ли има 1 участие за Юни, 3 за Юли и 4 за Август на двойно по-нисък хонорар от Галена? :dontgetit:

Виж сега, Андреа си е изживяла славата и се е наситила на успехи, за какво й са участия? :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Жената има ангажименти в Румъния, защото тепърва подписва с други компании от които ще изкарва двойно на хонорара на Галка. Не бери грижи, тя каквото изкара е за нея и средно има по 5 участия в месеца по 4000лв, а Галка и с 10 на месец 70% са за фирмата...Така че тя с нейни средства си покрива 1-2 проекта в година, ами Галя с тия скъпи клипове и песни всеки месец как го мисли? Добре че българина яде евтини вафли, че иначе пътя към Смядово я очаква.

10 години от този вечен хит!

Други по това време смукаха разни неща насам-натам. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Виж сега, Андреа си е изживяла славата и се е наситила на успехи, за какво й са участия? :1000 (29):

За това ли момичето, което се занимава с участията ѝ звъни по дискотеките и я предлага на "промоционален хонорар" - 2500 лв. ?

Чакай ти да се наситила на славата - просто семейните бизнеси фалираха и съответно кариерата ѝ даде на заден.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...