-A. Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Едно от най-добрите изпълнения на Преслава! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Всъщност, пич, аз написах 3 пъти. А ти ги направи 4-5. Нали видя какво казаха всички - в София се пускат едни песни, на слънчака е друго. Или това го пропусна? Това дори не ми е някак близо до "почти навсякъде". Всъщност, пич, предлагам поне да помниш какво точно си написал. В тези неща има доста субективизъм. Кои са 2те песни, които навсякъде, винаги и всеки път се крещи на тях? И се пускат по 3-4 пъти на вечер? Шото, за да се твърди че нещо е хит, трябва яко да го въртят. И да остане поне едно 5-6 месеца във вихъра си. Например, песента на Криско и Слави тотално се забрави, но пък избухна силно в началото. Не съм пропуснал това, че в София и по морето има разлика. Това, което казвам е, че двата големи хита на лятото звучат и на двете места. Алисия къде й въртят буламачите не ме интересува, нито дали във Трявна пускат Лоренцо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Да, приема се като ретро певица. Няколко човека съм чувал да възкликват, докато гледат Гласът - ама тя пее ли още? Активна кариера означава нещо повече от това да имаш клубни участия. То и Илиян МИхов има, ама в какъв топ е той??? Михов не се изявява по над 10 пъти месечно в топ заведения, айде стига глупости и ти. Толкова си заслепен, да не кажа ограничен. Смятай си там гледанията в тубата и не се прави на голям анализатор. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Който го може си го може. Много обичам този live на Преслава, жалко че live-а на „На тебе не отказвам“ не ми е толкова силен и не ме грабва а много обичам тази песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Много обичам този live на Преслава, жалко че live-а на „На тебе не отказвам“ не ми е толкова силен и не ме грабва а много обичам тази песен. Все още настръхвам когато го слушам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 18 Author Report Share Публикувано Август 18 Е, Мелето прекалява една идейка в сравнението Илиян Михов - Баровеца и Кама. Единият си е останал само с "Баровец съм аз" и наистина няма друга песен, която да се разпознава, а и къде има клубни участия? Докато Вескова, колкото и да ми е далечна като артист, а и най-бездарна от големите 5 на чалгата, все пак си задържа стабилно позициите и е гост изпълнител в най-вървежните и актуални чалготеки из цяла България. Направи и тупалка след Пайнер /за разлика от Андреа, примерно/, която даже и това лято се върти, макар да е на година вече, запази и подобри даже визията си, има в арсенала си поне 6-7 вечни хита, които, макар и леко поомръзнали, ще си я хранят до пенсия. Трябва да сме честни и обективни, дори когато не харесваме някого. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Михов не се изявява по над 10 пъти месечно в топ заведения, айде стига глупости и ти. Толкова си заслепен, да не кажа ограничен. Смятай си там гледанията в тубата и не се прави на голям анализатор. Сподели твоето обективно мнение - кои изпълнители са в топ 10 към момента? Много ми е интересно колко си обективен, да не кажа стожер-анализатор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Е, Мелето прекалява една идейка в сравнението Илиян Михов - Баровеца и Кама. Единият си е останал само с "Баровец съм аз" и наистина няма друга песен, която да се разпознава, а и къде има клубни участия? Докато Вескова, колкото и да ми е далечна като артист, а и най-бездарна от големите 5 на чалгата, все пак си задържа стабилно позициите и е гост изпълнител в най-вървежните и актуални чалготеки из цяла България. Направи и тупалка след Пайнер /за разлика от Андреа, примерно/, която даже и това лято се върти, макар да е на година вече, запази и подобри даже визията си, има в арсенала си поне 6-7 вечни хита, които, макар и леко поомръзнали, ще си я хранят до пенсия. Трябва да сме честни и обективни, дори когато не харесваме някого. Какво мислиш за този жесток и неповторим трак ? Преслава я обожавам и любимия ми период е от ''Нищо друго'' до ''Новата ти''. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Сподели твоето обективно мнение - кои изпълнители са в топ 10 към момента? Много ми е интересно колко си обективен, да не кажа стожер-анализатор. Не дължа обяснения на пишещ такива нелепици. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Е, Мелето прекалява една идейка в сравнението Илиян Михов - Баровеца и Кама. ..... Трябва да сме честни и обективни, дори когато не харесваме някого. Не можее, той програмира момчето по цял ден и е като избочил. Това е много натоварваща работа. Анализира, има акъл, и поне се опитва да е обективен, ама..трудничко. Поне се опитва, де. И запазва добрия тон, това харесвам в него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Когато сме вече при любимите live перформанси, този... #summerhitsthroughtheyears #turnemoments Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Е, Мелето прекалява една идейка в сравнението Илиян Михов - Баровеца и Кама. Единият си е останал само с "Баровец съм аз" и наистина няма друга песен, която да се разпознава, а и къде има клубни участия? Докато Вескова, колкото и да ми е далечна като артист, а и най-бездарна от големите 5 на чалгата, все пак си задържа стабилно позициите и е гост изпълнител в най-вървежните и актуални чалготеки из цяла България. Направи и тупалка след Пайнер /за разлика от Андреа, примерно/, която даже и това лято се върти, макар да е на година вече, запази и подобри даже визията си, има в арсенала си поне 6-7 вечни хита, които, макар и леко поомръзнали, ще си я хранят до пенсия. Трябва да сме честни и обективни, дори когато не харесваме някого. Аз да не сравнявам хитове? Това което казвам е, че и Баровеца, и Вескова разчитат основно на ретро хитовете си и с това се изхранват, може и до гроб. Има изпълнители като Софи, които също имат участия, но повече в чужбина или на частни партита. Съжалявам, че не се впечатлявам от бизнес уменията на някои изпълнители. Защото това да имаш постоянни участия в даден клуб е договорка. Естествено, не всеки може да направи подобна, ако не става, но толкова ли е трудно да се признае, че Кама не е в никакъв топ към момента. Много добре знаеш, че хората рядко отиват на дискотека, заради конкретен изпълнител. Сами се почудихте защо Емануела има много участия. Ами много е просто. Ако много зависеше от публиката кой и къде да пее, тя нямаше да има тези участия. Няма контакт, няма живо пеене... само че тук има бизнес отношения и договорки. Също както при Кама. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 18 Author Report Share Публикувано Август 18 Какво мислиш за този жесток и неповторим трак ? Преслава я обожавам и любимия ми период е от ''Нищо друго'' до ''Новата ти''. Аз далеч не е обожавам, но този дует е интересен и меланхоличен, допадаше ми. Но "Нищо друго" и "Новата ти" за мен са нетърпими, особено как се хили във втората песен. Буламачи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Хита на годината Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Не дължа обяснения на пишещ такива нелепици. Да, какво ли се занимавам, аз съм толкова нелеп. А ти винаги си бил фен на второкласните чалгаджийки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 18 Author Report Share Публикувано Август 18 Аз да не сравнявам хитове? Това което казвам е, че и Баровеца, и Вескова разчитат основно на ретро хитовете си и с това се изхранват, може и до гроб. Има изпълнители като Софи, които също имат участия, но повече в чужбина или на частни партита. Съжалявам, че не се впечатлявам от бизнес уменията на някои изпълнители. Защото това да имаш постоянни участия в даден клуб е договорка. Естествено, не всеки може да направи подобна, ако не става, но толкова ли е трудно да се признае, че Кама не е в никакъв топ към момента. Много добре знаеш, че хората рядко отиват на дискотека, заради конкретен изпълнител. Сами се почудихте защо Емануела има много участия. Ами много е просто. Ако много зависеше от публиката кой и къде да пее, тя нямаше да има тези участия. Няма контакт, няма живо пеене... само че тук има бизнес отношения и договорки. Също както при Кама. Сравненията с Емануела също са неуместни - едната е просто притурка към програмата, защото дори не слага микрофона до устата си, когато трябва. А Кама /макар и без наличието на особено вокално майсторство/ разчита на бенд и живо пеене на всичите си песни, без да си позволява каквито и да било записи. И какво значи "договорка"? Баровеца кога последно се договори с Плаза, 33, Култ във Варна, Мегами - Пловдив? Защото Кама е редовна там и не изглежда като да няма хора... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Аз далеч не е обожавам, но този дует е интересен и меланхоличен, допадаше ми. Но "Нищо друго" и "Новата ти" за мен са нетърпими, особено как се хили във втората песен. Буламачи! Липсват ми такива песни. Аз имах предвид всичко което пусна между тези две песни (вкл). Дори песни които дори нямаха клипове като ''Познавам те'' и ''Пет промила любов'' също са топ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Сравненията с Емануела също са неуместни - едната е просто притурка към програмата, защото дори не слага микрофона до устата си, когато трябва. А Кама /макар и без наличието на особено вокално майсторство/ разчита на бенд и живо пеене на всичите си песни, без да си позволява каквито и да било записи. И какво значи "договорка"? Баровеца кога последно се договори с Плаза, 33, Култ във Варна, Мегами - Пловдив? Защото Кама е редовна там и не изглежда като да няма хора... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Янева, беееее... Който и да беше в Плаза, 33, Култ във Варна, Мегами - Пловдив пак щеше да се пълни. Това са най-оборотните чалготеки, които са супер посещавани. Не съм сравнявал пеенето и плейбека, а бизнес модела. С теб можем да си говорим само за песни, за бизнес - забранявам. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Аз далеч не е обожавам, но този дует е интересен и меланхоличен, допадаше ми. Този със сигурност повече! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 18 Author Report Share Публикувано Август 18 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Янева, беееее... Който и да беше в Плаза, 33, Култ във Варна, Мегами - Пловдив пак щеше да се пълни. Това са най-оборотните чалготеки, които са супер посещавани. Не съм сравнявал пеенето и плейбека, а бизнес модела. С теб можем да си говорим само за песни, за бизнес - забранявам. :1000 (29): Тогава Баровеца защо го няма в тях, а има Камелия, която уж хората не знаели дали пеела още?! Не ти разбирам логиката! А и аз съм била в Плаза на Бони - ами не беше като на Кама фрашкано, а пеят от едно и също време. Очевидно не зависи само от клуба. Пък Бонка пее и много по-яко, обаче си беше полупразно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 18 Author Report Share Публикувано Август 18 Този със сигурност повече! Предпочитам "И всяка нощ, в полунощ - имат среща нашите сънища!" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 На Галена и Камелия хората се изтрепват да ходят, на Алисия също, независимо кой ден, кой град, коя дискотека е. Така че без свободни съчинение, че, видиш ли, отиват на готово. Те са гаранция за пълен клуб. А при първите две това ще важи и 3 години да не издадат песен. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Да, какво ли се занимавам, аз съм толкова нелеп. А ти винаги си бил фен на второкласните чалгаджийки. Ти мен не ме мисли на кого съм фен, безсилнико, а си изгради по-убедителни хипотези, защото засега си просто завършен палячо. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Когато Преса беше нормална, некомплексирана на тема външен вид, непоболяла се за награди и признание и неомърсена от покварата на чалга средите. Такава я харесаха хората - скромна, талантлива и харизматична, с много емоция и дори драма в песните. А сега... една от всички... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Тогава Баровеца защо го няма в тях, а има Камелия, която уж хората не знаели дали пеела още?! Не ти разбирам логиката! А и аз съм била в Плаза на Бони - ами не беше като на Кама фрашкано, а пеят от едно и също време. Очевидно не зависи само от клуба. Пък Бонка пее и много по-яко, обаче си беше полупразно. Защото Баровеца има други уговорки. И защото не поддържа някакъв имидж. Кама беше терминатор в Пайнер по концерти. Изгради имидж на сценичен стожер. И успя да продаде това + ретро хитовете си, изивявайки се във въпросните дискотеки. Сравнението беше по повод, че много ретро звезди имат участия и без да са топ актуални имена. Ти мен не ме мисли на кого съм фен, безсилнико, а си изгради по-убедителни хипотези, защото засега си просто завършен палячо. Мхм. Завършен съм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари