asylum Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Според мен Преса си показа отдавна истинската същност. Просто тези песни и поведение се радваха на одобрение преди 15 години и тя се възползва. После стана себе си. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Сравнението беше по повод, че много ретро звезди имат участия и без да са топ актуални имена. Имат участия за 200-600 лева. Кама е актуална, търсена певица - клубно и медийно, пуска нови песни, при това може би единственият хит от миналата година, който все още се котира добре по дискотеките. Не вървиш. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Според мен Преса си показа отдавна истинската същност. Просто тези песни и поведение се радваха на одобрение преди 15 години и тя се възползва. После стана себе си. Явно да. Човек си е такъв, какъвто е... може да се прикрива до време. В началото просто не е могла да се прояви. Затова и минаваше успешно чисто поведенчески този номер, как си мечтаела за пералня и колко народна била... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Явно да. Човек си е такъв, какъвто е... може да се прикрива до време. В началото просто не е могла да се прояви. Затова и минаваше успешно чисто поведенчески този номер, как си мечтаела за пералня и колко народна била... Нормално. Едно време плачеше за пералня. Когато я получи, искаше други неща. Така се случва при хората - винаги искат повече от всичко. И всеки път като го получат се оказва, че има и още. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Имат участия за 200-600 лева. Кама е актуална, търсена певица - клубно и медийно, пуска нови песни, при това може би единственият хит от миналата година, който все още се котира добре по дискотеките. Не вървиш. Не знам. Хонорари не знаем с точност. Колко да пуска нови песни ? Една на година. В най-добрия случай 2. Да, Дразни ме е хит, но не от 2018та и е единствен за нея от 2010 насам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Явно да. Човек си е такъв, какъвто е... може да се прикрива до време. В началото просто не е могла да се прояви. Затова и минаваше успешно чисто поведенчески този номер, как си мечтаела за пералня и колко народна била... А пък може и да не се е познавала добре. Все пак славата и успехът може да заслепят, някои хора се поддават на първичните си страсти, особено ако са имали сериозни дефицити преди това. Доста фрапантен случай е тя. Не се сещам за друг такъв. Сякаш преди това много са я комплексирали по-сексапилните й колежки. Хубаво, откъм визия ги подогони, но такова каруцарско поведение може би само Емануела е показвала... и то пак се опитва да се прикрие, доколкото може. Преса си е нагла. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Не знам. Хонорари не знаем с точност. Колко да пуска нови песни ? Една на година. В най-добрия случай 2. Да, Дразни ме е хит, но не от 2018та и е единствен за нея от 2010 насам. А защо не числиш Азис към ретро звездите тогава? И той пуска по една песен в годината. Какво като е единствен хит - хитът си е хит, независимо кога и след каква пауза или застой се е появил. Не се опитвай да манипулираш хората. Тук толкова прости няма. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Явно да. Човек си е такъв, какъвто е... може да се прикрива до време. В началото просто не е могла да се прояви. Затова и минаваше успешно чисто поведенчески този номер, как си мечтаела за пералня и колко народна била... Човек е такъв, какъвто е към дадения момент и съобразно средата, обстоятелствата, които го формират. Преслава може и да била скромно момиче от народа, какво е видяла до онзи момент - бедност и живота в гимназията. После като идват милионите, славата, наркотиците, връзките с богати мъже... човек се променя. Аз й вярвам, че е била искрена и неподправена навремето. И тя си е вярвала. Всеки от нас обаче има най-различни неща, заложени в гените и характера, които дадена ситуация може да отключи, развие или подтисне. Не питай старило, питай Кондома. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Нормално. Едно време плачеше за пералня. Когато я получи, искаше други неща. Така се случва при хората - винаги искат повече от всичко. И всеки път като го получат се оказва, че има и още. За друго говоря. Като цяло хората така сме устроени, че получим ли нещо, спираме да мислим за него и търсим да запълним друга липса, на по-глобално ниво. Проблемът при известните е, че при някои от тях - в случая такива като Преса, си носят склонност към залитане в изкушения, пропадане. Не знам, щом тука психиката им не издържа, в Холивуд какво щяха да правят. Това, че си вредят, си е тяхна работа, но ми е много интересно защо се надуват. Как една Тони Дачева за толкова години не се направи на мощна на някого, а запази човешкото в себе си? Как една Глория успя да съхрани гласа си, стила си и да се придържа към здравословния начин на живот? И други от старата генерация, които са останали нормални, защото тяхното поколение все още има някакви ценности. Но Пресито... наркотици, побоища, чудесии. Според мен дружбата с Константин я тласна в тия посоки... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 18 Author Report Share Публикувано Август 18 Защото Баровеца има други уговорки. И защото не поддържа някакъв имидж. Кама беше терминатор в Пайнер по концерти. Изгради имидж на сценичен стожер. И успя да продаде това + ретро хитовете си, изивявайки се във въпросните дискотеки. Сравнението беше по повод, че много ретро звезди имат участия и без да са топ актуални имена. Аз разбрах сравнението, но то не е уместно, защото тези ретро звезди нямат бройката участия на мадам Вескова, нито пеят в същите оборотни заведения, наравно с актуални изпълнители като Джулия и Алисия, нито се въртят по подобен начин от диджеите. Това лято е може би първото, в което Кама не звуча по морето с ретро песните си мощно, за разлика от Деса, която явно пък диджеите са преоткрили. Но пак пее навсякъде и си прибира хонорарите. Аз грам не я харесвам и никога не съм я слушала, защото предпочитам мощни гласове, с хубава орнаментика, с много различни текстове и поведение. Но което си е, е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Защо продължавате да изкарвате Преслава най-големия злодей в чалгата на база награди и разни истории? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Човек е такъв, какъвто е към дадения момент и съобразно средата, обстоятелствата, които го формират. Преслава може и да била скромно момиче от народа, какво е видяла до онзи момент - бедност и живота в гимназията. После като идват милионите, славата, наркотиците, връзките с богати мъже... човек се променя. Аз й вярвам, че е била искрена и неподправена навремето. И тя си е вярвала. Всеки от нас обаче има най-различни неща, заложени в гените и характера, които дадена ситуация може да отключи, развие или подтисне. Не питай старило, питай Кондома. Аз не ѝ вярвам. Според мен е много хитра и се е прикривала. Винаги е била една такава подмолна, ехидна, подигравателна. Просто в началото няма как - съобразяваш се с тоя и оняа, докато се наложиш сред колеги, докато натрупаш фенове. После вече... ай вей. Което пък показва до колко всичко е било от любов към музиката и до колко за пари... Щото в началото много ѝ се пееше, ама сега нещо... Йок. Обясняваше как в началото обичала в Приказките да си придърпа стола, да седне сама и просто да си пее... като се разотидат всички... и не знам си какво... Може и така да е било, ама как толкова бързо ти писва от нещо, което превръщаш в своя професия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 18 Author Report Share Публикувано Август 18 Защо продължавате да изкарвате Преслава най-големия злодей в чалгата на база награди и разни истории? Е, тя си го изпя самичка - "Не съм ангел". Всички знаем, че е лисица и ехидница, както и опасна сметкаджийка. Дори и ти... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 А защо не числиш Азис към ретро звездите тогава? И той пуска по една песен в годината. Какво като е единствен хит - хитът си е хит, независимо кога и след каква пауза или застой се е появил. Не се опитвай да манипулираш хората. Тук толкова прости няма. Азис не разчита на ретро хитовете си по участия. Освен това има още по-безапелационни хитове от "Дразни ме" през последните 2 години - Хабиби и Мотел, които са най-гледаните бг песни изобщо. Много добре знаеш каква истерия бяха и двете и колко се пееха и надуваха отсякъде. Реално, Мотел е в топ 10 по гледания и с днешна дата. И да, Азис не го числя като изпълнител в топ 10 за момента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Но което си е, е! Е! Защо продължавате да изкарвате Преслава най-големия злодей в чалгата на база награди и разни истории? Чак злодей, пък и най-голям... Факт е, че си е показала магариите. Възможно е много други да нанасят удари задкулисно, както и да водят много по-пропаднал живот, просто нямаме сведения за тях. Коментираме това, което ни се поднася. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Защо продължавате да изкарвате Преслава най-големия злодей в чалгата на база награди и разни истории? Според мен тя вече си дава сметка колко ненужно е било това и особено ще го осъзнае, когато роди. Хубаво, че нещата си следват естествения ход. Кофти обаче, че наградите се унищожиха заради е такива неща... Щото е лесно като направиш милионите, да се отдръпнеш и да не ти пука какво наследство оставяш. После що нямало и дебютанти... Еми не е на мода вече да си фолк певица, и престижно не е. И не, Преслава не е злодеят, злодеят е Митко Димитров. Същински Волдемор.:ДДД Осакати жанра тоя пенсионер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 18 Author Report Share Публикувано Август 18 Азис не разчита на ретро хитовете си по участия. Кога беше последно на негово участие? Защото "Всеки път", "Ледена кралица", "Няма", "Сен тропе", "Джанъм, джанъм", "Обречи ме на любов" - какво са? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Може и така да е било, ама как толкова бързо ти писва от нещо, което превръщаш в своя професия? Бърнаут В такива случаи препоръчвам смяна на професията - за доброто на човека и околните му. :D Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Азис не разчита на ретро хитовете си по участия. Освен това има още по-безапелационни хитове от "Дразни ме" през последните 2 години - Хабиби и Мотел, които са най-гледаните бг песни изобщо. Много добре знаеш каква истерия бяха и двете и колко се пееха и надуваха отсякъде. Реално, Мотел е в топ 10 по гледания и с днешна дата. И да, Азис не го числя като изпълнител в топ 10 за момента. При все че пуска песни през година, нима цялото му творчество вече не е ретро? Не бих казал, че Сен Тропе и ММа са актуални хитове... Да не говорим за Всеки път, Ледена кралица и други. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 За друго говоря. Като цяло хората така сме устроени, че получим ли нещо, спираме да мислим за него и търсим да запълним друга липса, на по-глобално ниво. Проблемът при известните е, че при някои от тях - в случая такива като Преса, си носят склонност към залитане в изкушения, пропадане. Не знам, щом тука психиката им не издържа, в Холивуд какво щяха да правят. Това, че си вредят, си е тяхна работа, но ми е много интересно защо се надуват. Как една Тони Дачева за толкова години не се направи на мощна на някого, а запази човешкото в себе си? Как една Глория успя да съхрани гласа си, стила си и да се придържа към здравословния начин на живот? И други от старата генерация, които са останали нормални, защото тяхното поколение все още има някакви ценности. Но Пресито... наркотици, побоища, чудесии. Според мен дружбата с Константин я тласна в тия посоки... Аз освен от жълтата преса, не мога да знам дали наистина имаше нещо такова. Също както не знам дали леля ти Гло не си е махнала ребро и има 100 прастични операции. Визуално Преслава изглежда добре. Кое те притеснява, освен че е пристратена към награди? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Аз не ѝ вярвам. Според мен е много хитра и се е прикривала. Но винаги е била една такава подмолна, ехидна, подигравателна. Просто в началото няма как - съобразяваш се с тоя и оняа, докато се наложиш сред колеги, докато натрупаш фенове. После вече... ай вей. Което пък показва до колко всичко е било от любов към музиката и до колко за пари... Щото в началото много ѝ се пееше, ама сега нещо... Йок. Обясняваше как в началото обичала в Приказките да си придърпа стола, да седне сама и просто да си пее... като се разотидат всички... и не знам си какво... Може и така да е било, ама как толкова бързо ти писва от нещо, което превръщаш в своя професия? Абе, човек, това са 14 години през вечер пеене на живо по 1 час, а предното десетилетие понякога имаха и по 10 участия на седмица. Как да издържи? Издаяни, докато може, после видя, че гласът й си отива и това е - плейбек ще е с малко акапела + 1-2 песни на живо. Това е положението. Напълно я разбирам тази ситуация. Не може всички да са с гените на Глория и Ивана - гласът им да остане бетон цял живот, всеки си е различен. Кой пее наживо от до към днешна дата? Камелия (мисля, че няма какво да коментираме) и Галена до известна степен. Ами те има ли какво да пазят? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Кофти обаче, че наградите се унищожиха заради е такива неща... Щото е лесно като направиш милионите, да се отдръпнеш и да не ти пука какво наследство оставяш. После що нямало и дебютанти... Еми не е на мода вече да си фолк певица, и престижно не е. То сега и да има награди, кого и за какво да наградят? Лошият бизнеснюх срина целия жанр. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Абе, човек, това са 14 години през вечер пеене на живо по 1 час, а предното десетилетие понякога имаха и по 10 участия на седмица. Как да издържи? Издаяни, докато може, после видя, че гласът й си отива и това е - плейбек ще е с малко акапела + 1-2 песни на живо. Това е положението. Напълно я разбирам тази ситуация. Не може всички да са с гените на Глория и Ивана - гласът им да остане бетон цял живот, всеки си е различен. Кой пее наживо от до към днешна дата? Камелия (мисля, че няма какво да коментираме) и Галена до известна степен. Ами те има ли какво да пазят? 1 час не е много пеене. Защо на толкова певци не им става нищо, пеейки по 4-5 часа всеки ден по кораби, заведения и т.н. в продължение на години? Неграмотност и ниска хигиена няма да толерирам! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Кога беше последно на негово участие? Защото "Всеки път", "Ледена кралица", "Няма", "Сен тропе", "Джанъм, джанъм", "Обречи ме на любов" - какво са? Гледал съм му концерти в Ютуб. И не съм забелязвал да пее песни отпреди 2010г. Нормално е да пее последните, все пак пуска по 1 песен на година. Програмата му е основно от последните му песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 18 Author Report Share Публикувано Август 18 Абе, човек, това са 14 години през вечер пеене на живо по 1 час, а предното десетилетие понякога имаха и по 10 участия на седмица. Как да издържи? Издаяни, докато може, после видя, че гласът й си отива и това е - плейбек ще е с малко акапела + 1-2 песни на живо. Това е положението. Напълно я разбирам тази ситуация. Не може всички да са с гените на Глория и Ивана - гласът им да остане бетон цял живот, всеки си е различен. Кой пее наживо от до към днешна дата? Камелия (мисля, че няма какво да коментираме) и Галена до известна степен. Ами те има ли какво да пазят? Няма по-скучни участия от тези на Преслава, към днешна дата. Емануела и Коцето също са в тоя кюп. Но и тримата са актуални и канени навсякъде. Което говори достатъчно за жанра. А онези с наистина желязно запазените гласове, ги няма никъде. Толкова ми се слушат Глория и Ивана, толкова да ми се иска да направят пак по някоя песен, която да тресе държавата... И 50 лв. вход бих дала да ги слушам два часа лайв. Ама като им гледам хъса! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари