Guest Kondomcho Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 1 час не е много пеене. Защо на толкова певци не им става нищо, пеейки по 4-5 часа всеки ден по кораби, заведения и т.н. в продължение на години? Неграмотност и ниска хигиена няма да толерирам! Не знам, на мен ми се вижда твърде голямо натоварването. Те пътуват с часове до дискотеките, имат хронична липса на сън, пушат цигари заради стреса.. Как пък само една Глория и една Ивана имаме, дето могат да издържат да пеят с часове? Да бяха станали известни тия от корабите, поне да се наслушаме на талант. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Аз освен от жълтата преса, не мога да знам дали наистина имаше нещо такова. Също както не знам дали леля ти Гло не си е махнала ребро и има 100 прастични операции. Визуално Преслава изглежда добре. Кое те притеснява, освен че е пристратена към награди? Е, Глория със сигурност не си е вадила ребра и не си е удължавала крака и това са го потвърждавали и проф. Шойлев, лека му пръст, който й е правил операция, като е била дете с нарязан от стъкла крак и е щяла да стане инвалид, и д-р Емилова, и самата Глория е искала дори да предоставя рентгенови снимки, за да опровергава, но като се замисля - по-хубаво, че не го е правила, би било унизително. За тия неща специално жълтата преса си измисли, доста наскърбявана е била. По другия въпрос - ясно е, че всички в жанра, без изключение, са бъркали от кацата с меда. Такава им е била средата, пели са на всякакви хора. Не става, ако се цепиш. Друг е въпросът, че някои прекаляват. Но за това с Преслава има доказателства - изтрезвителни, районни, не знам как така не си следил. В цял Пловдив се знае, по морето даже имаше някакъв инцидент с Бирмата. Тя баш си се забърква в такива неща, влече я. Но не мисля, че всички са се друсали, за да оцелеят. Конди, много преди да се появи Пресата, са имали далеч повече участия. Една Кати в пика си е имала 60 участия на месец и е припадала от умора. Ама не мисля, че всички са приемали някакви неща, за да са в кондиция. В по-късните години знам, че Константин, Анелия и Преса са любители на разни стимуланти, затова и често са били така неадекватни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Е, Глория със сигурност не си е вадила ребра и не си е удължавала крака и това са го потвърждавали и проф. Шойлев, лека му пръст, който й е правил операция, като е била дете с нарязан от стъкла крак и е щяла да стане инвалид, и д-р Емилова, и самата Глория е искала дори да предоставя рентгенови снимки, за да опровергава, но като се замисля - по-хубаво, че не го е правила, би било унизително. За тия неща специално жълтата преса си измисли, доста наскърбявана е била. По другия въпрос - ясно е, че всички в жанра, без изключение, са бъркали от кацата с меда. Такава им е била средата, пели са на всякакви хора. Не става, ако се цепиш. Друг е въпросът, че някои прекаляват. Но за това с Преслава има доказателства - изтрезвителни, районни, не знам как така не си следил. В цял Пловдив се знае, по морето даже имаше някакъв инцидент с Бирмата. Тя баш си се забърква в такива неща, влече я. Но не мисля, че всички са се друсали, за да оцелеят. Конди, много преди да се появи Пресата, са имали далеч повече участия. Една Кати в пика си е имала 60 участия на месец и е припадала от умора. Ама не мисля, че всички са приемали някакви неща, за да са в кондиция. В по-късните години знам, че Константин, Анелия и Преса са любители на разни стимуланти, затова и често са били така неадекватни. E, в клюки бг са писали, но жълтурите са крайно неточни и даже си измислят 95% от информацията. Не знам да е имало сериозна новина от ежедневник за нещо дето Преса е направила. Дали е шмъркала, може един път да го е правила и вече е до живот. Затова питам, това ли са й прегрешенията? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 E, в клюки бг са писали, но жълтурите са крайно неточни и даже си измислят 95% от информацията. Не знам да е имало сериозна новина от ежедневник за нещо дето Преса е направила. Дали е шмъркала, може един път да го е правила и вече е до живот. Затова питам, това ли са й прегрешенията? Меле, в сводката на МВР-Бургас фигурираха инициалите й като участник в побой на Слънчев Бряг преди 2 или 3 години - това точно, като гръмнаха въпросните жълти сайтове за спречкването на някакъв паркинг. Фокси беше дал линк за сводката, с очите си я видях. Друг случай - когато Бирмата нападна Фики. Пак писаха жълтите медии. После Фики в интервю с половин уста призна, че наистина е имало такава случка, но се опита да я неглижира. Той, разбира се, нямаше друг избор, но факт, че призна. Гледах интервюто. Дрогирана и неадекватна по участия редовно я виждаха фенове преди няколко години, вкл. и такива от Рамания. Много са случките. По принцип, където има пушек, има и огън. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Не знам, на мен ми се вижда твърде голямо натоварването. Те пътуват с часове до дискотеките, имат хронична липса на сън, пушат цигари заради стреса.. Как пък само една Глория и една Ивана имаме, дето могат да издържат да пеят с часове? Да бяха станали известни тия от корабите, поне да се наслушаме на талант. И други има, даже и Кама е сред тях. E, в клюки бг са писали, но жълтурите са крайно неточни и даже си измислят 95% от информацията. Не знам да е имало сериозна новина от ежедневник за нещо дето Преса е направила. Дали е шмъркала, може един път да го е правила и вече е до живот. Затова питам, това ли са й прегрешенията? Излизаха разни хроники, имаше ги и инициалите на Пепа пак по повод на някакъв побой, на който беше свидетел. Тука се качваха материали от разни ежедневници. Доста истории са разказвани от очевидци, но това не значи, че само Преса е замесена в лайна. Просто за нея се знае, че я влече, най-малкото. Все пак не тя лично е пердашила някого, но е осъзнат избор да е в такава компания, което не я оправдава. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 18 Author Report Share Публикувано Август 18 Накрая ще излезе, че Мелето е по-голям фен на Пресла от Кауин и Фаст, взети заедно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Е, тя си го изпя самичка - "Не съм ангел". Всички знаем, че е лисица и ехидница, както и опасна сметкаджийка. Дори и ти... И откъде си толкова сигурна че е такава? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 E, в клюки бг са писали, но жълтурите са крайно неточни и даже си измислят 95% от информацията. Не знам да е имало сериозна новина от ежедневник за нещо дето Преса е направила. Дали е шмъркала, може един път да го е правила и вече е до живот. Затова питам, това ли са й прегрешенията? Между другото, почти всичко в клюки.бг е вярно, колкото и странно да звучи. Самите певици си изпращат новините там, всички ПР-и работят с този сайт. Отделно, когато някоя има компромат срещу друга, то неминуемо го използва, като надлежно разказва на редакторите. Има и измишльотини и украсени истории, разбира се, но са пренебрежимо малък процент. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 И други има, даже и Кама е сред тях. Знам-знам. Една Екстра ми се върти. Екстра жена била. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 18 Author Report Share Публикувано Август 18 И откъде си толкова сигурна че е такава? Достатъчно е да гледаш две неща - няколко серии от "Биг брадър" 2015 и един концерт на Пайнер в зала Универсиада, на който Галена бе провъзгласена за певица на годината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Знам-знам. Една Екстра ми се върти. Екстра жена била. Е, тя си го прави всеки ден в Турция, но има и други - Дачева, Нелина. Нелата си има доста ангажименти. Как пък Софка веднъж не се оправда. Бони си пее също. Рени и тя, макар да не е особено натоварена вече. И други има. Или си певец, или не си. Стораро си пее на живо, колкото и да ми е противен, а когато не е в дискотека, е на сватба в махала, където си е истинско пеене от по няколко часа. Като не могат да пеят, да не го правят. Претенции обаче не може да имат. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 18 Author Report Share Публикувано Август 18 Е, тя си го прави всеки ден в Турция, но има и други - Дачева, Нелина. Нелата си има доста ангажименти. Как пък Софка веднъж не се оправда. Бони си пее също. Рени и тя, макар да не е особено натоварена вече. И други има. Или си певец, или не си. Стораро си пее на живо, колкото и да ми е противен, а когато не е в дискотека, е на сватба в махала, където си е истинско пеене от по няколко часа. Като не могат да пеят, да не го правят. Претенции обаче не може да имат. Мои близки ми казаха, че и Тунчер е почнал порочната практика с плейбека - нещо, което никога не си е позволявал до тая година. Били му на участие и на някои песни само си отварял устата. Едната била любимата на Кондома "Шефка", на живо си изпял всъщност само вечните по-стари песни, гюбеците и по-новите били запис. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Мои близки ми казаха, че и Тунчер е почнал порочната практика с плейбека - нещо, което никога не си е позволявал до тая година. Били му на участие и на някои песни само си отварял устата. Едната била любимата на Кондома "Шефка", на живо си изпял всъщност само вечните по-стари песни, гюбеците и по-новите били запис. Той изглежда страшно смачкан. Аз се изумих, че е навършил 42. Изглежда на доста повече. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 18 Author Report Share Публикувано Август 18 Той изглежда страшно смачкан. Аз се изумих, че е навършил 42. Изглежда на доста повече. Доста е напълнял и има изморен вид. Но той наистина не се спира с участията и като че ли, прави повече и от уж младия си и нацепен син. Мечтата ми е да направи един дует с моята Ванче! Боже, ще бъда в екстаз! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Доста е напълнял и има изморен вид. Но той наистина не се спира с участията и като че ли, прави повече и от уж младия си и нацепен син. Мечтата ми е да направи един дует с моята Ванче! Боже, ще бъда в екстаз! За да бъде допуснат от Ванча, първо да свали 20 кила, за да й е на нивото! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Той изглежда страшно смачкан. Аз се изумих, че е навършил 42. Изглежда на доста повече. Ти виж големият му син на какво мяза. Вчера или онзи ден беше пуснал снимка във фейса от някакво звукозаписно студио. Ми той приличаше на 35-40 годишен трудовак, а мисля, че е на 22 или 23. Все повече хора в България дават фира визуално твърде рано, напълняват лесно, мъжете им окапва окосмението. Подбирайте си какво ядете много внимателно. Това само преди 15 години не беше така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Той изглежда страшно смачкан. Аз се изумих, че е навършил 42. Изглежда на доста повече. Да, и аз се шашнах... Мислех, че е над 50 да не кажа и повече. Сега както е 100 кила, съвсем на години изглежда. Но пък съм си му фенка и му прощавам. Пък и има як син като Емрах... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Дано поне Емрах бъде пощаден от преждевременно остаряване. Притеснявам се... какво ли се случва в организмите на тези хора, че така се смарангясвят? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 18 Author Report Share Публикувано Август 18 За да бъде допуснат от Ванча, първо да свали 20 кила, за да й е на нивото! Е, той е мъж. Би бил направо разкошен дует! А Ванча вече е с достойни кила да застане и до Глория, за другия мечтан и толкова чакан съвместен проект! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Дано поне Емрах бъде пощаден от преждевременно остаряване. Притеснявам се... какво ли се случва в организмите на тези хора, че така се смарангясвят? Фикрет се омаза с тия химии, дето пи известно време. Ще ме извинява, ама такова тяло, каквото имаше в някои клипове, няма как да се постигне само с фитнес и протеин. Певецът Ангел беше много пострадал от стероидни анаболи хормонално и сърцето му, на дълго и широко обясняваше за страничните ефекти от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Е, той е мъж. Би бил направо разкошен дует! А Ванча вече е с достойни кила да застане и до Глория, за другия мечтан и толкова чакан съвместен проект! С Глория ще е по-интересно. Защо ли си мисля, че по-скоро биха направили песен в стил Без граници и Ангеле-дяволе. Ще се бетонират като терминаторките на механите! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Е, той е мъж. Би бил направо разкошен дует! А Ванча вече е с достойни кила да застане и до Глория, за другия мечтан и толкова чакан съвместен проект! Май ще си останем с мечтите, защото и двете ги мързи до безобразие.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Фикрет се омаза с тия химии, дето пи известно време. Ще ме извинява, ама такова тяло, каквото имаше в някои клипове, няма как да се постигне само с фитнес и протеин. Певецът Ангел беше много пострадал от стероидни анаболи хормонално и сърцето му, на дълго и широко обясняваше за страничните ефекти от тях. И Галин взимаше разни дрисни, нали вися и по болници. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 18 Author Report Share Публикувано Август 18 С Глория ще е по-интересно. Защо ли си мисля, че по-скоро биха направили песен в стил Без граници и Ангеле-дяволе. Ще се бетонират като терминаторките на механите! Искам ги с Глория по бански, Ванча с цял, Гло - половинки, за да покаже пак супер якия плосък корем. Обърнати с гръб една към друга, със сплетени в обща плитка коси. С мощна и яка чалга, никакви механи, ще гоним дискотеки! Нека пеят за вечната конкуренция и вражда между жените, за да гадаят по вестници и сайтове за своята ли пеят, та да има още по-голям интерес към сингъла. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Май ще си останем с мечтите, защото и двете ги мързи до безобразие.. Стеле, ай да пием стероидни анаболи, да правим тела. Искаш ли? После ще работим като катъри за някоя селска орачница. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари