Stela Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 И Галин взимаше разни дрисни, нали вися и по болници. Къде сравняваш с Галин, той си изглежда супер. А Фики в сурата е като нажилен от стършели .. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Искам ги с Глория по бански, Ванча с цял, Гло - половинки, за да покаже пак супер якия плосък корем. Обърнати с гръб една към друга, със сплетени в обща плитка коси. С мощна и яка чалга, никакви механи, ще гоним дискотеки! Нека пеят за вечната конкуренция и вражда мецду жените, за да гадаят по вестници и сайтове за своята ли пеят, та да има още по-голям интерес към сингъла. Одобрявам клипа. Доскоро си я представях с Яница, но тя залезе и вече не върви. Татяна трябва да се затвърди с още един хит, преди да я пишем в сметките. Затова - Глория, вечно очакваната дуетна половинка. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 И Галин взимаше разни дрисни, нали вися и по болници. Ма той от това ли? Аз мисля, че беше казал, че е грип. Помня, че обясняваше че ядял предимно конско месо - много полезно било за правене на мускули. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Къде сравняваш с Галин, той си изглежда супер. А Фики в сурата е като нажилен от стършели .. :1000 (29): Ами Галин навреме се е осъзнал явно и или е намалил, или е спрял. Дано! А Фики нищо чудно и разни скарлатини и трипери да са го морили в юношеството. Отпечатък си остава Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Стеле, ай да пием стероидни анаболи, да правим тела. Искаш ли? После ще работим като катъри за някоя селска орачница. Искам, аз вече имам опит като катър, ще те науча. Само някой да ни препоръча анаболи, че не им разбирам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Искам, аз вече имам опит като катър, ще те науча. Само някой да ни препоръча анаболи, че не им разбирам. Аз обичам конско месо, ако не е пресолено. Катърешкото ядливо ли е? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Аз обичам конско месо, ако не е пресолено. Катърешкото ядливо ли е? Ми не съм опитвала от себе си, но според мен да. Конското не е ли кисело? На какво има вкус? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 18 Author Report Share Публикувано Август 18 Одобрявам клипа. Доскоро си я представях с Яница, но тя залезе и вече не върви. Татяна трябва да се затвърди с още един хит, преди да я пишем в сметките. Затова - Глория, вечно очакваната дуетна половинка. За Ванча като че ли няма други достойни, освен Гло и Тунчер. Нека не забравяме, че кралица Ванча отказва на самия Азис да запише с него "Шампанско и сълзи" и без да се допитва повече до него, си я прави сама, на своя глава, макар Митко Димитров и Крум Крумов, да са стигнали до споразумение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Ми не съм опитвала от себе си, но според мен да. Конското не е ли кисело? На какво има вкус? :1000 (29): На подправките от каймата за кюфтета :D Не знам кое бих предпочел да опитам първо - катърешко или човешко. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 За Ванча като че ли няма други достойни, освен Гло и Тунчер. Нека не забравяме, че кралица Ванча отказва на самия Азис да запише с него "Шампанско и сълзи" и без да се допитва повече до него, си я прави сама, на своя глава, макар Митко Димитров и Крум Крумов, да са стигнали до споразумение! Да направи един дует с певеца Крум! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 За Ванча като че ли няма други достойни, освен Гло и Тунчер. Нека не забравяме, че кралица Ванча отказва на самия Азис да запише с него "Шампанско и сълзи" и без да се допитва повече до него, си я прави сама, на своя глава, макар Митко Димитров и Крум Крумов, да са стигнали до споразумение! Браво, уместен ход! Оня се отърка у всекиго за 10-минутна слава. Май само Ивана и Кама му се опряха и сигурно до днес ги кълне печката. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 На подправките от каймата за кюфтета :D Не знам кое бих предпочел да опитам първо - катърешко или човешко. Еее кво човешко, ти извратен ли си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 На подправките от каймата за кюфтета :D Не знам кое бих предпочел да опитам първо - катърешко или човешко. Пробвай ги заедно и после кажи мнение Според мен катъра ще е по-вкусен, пък и може да ти върши работа преди да го изядеш. Ще ти тегли каруцата, ще ти оре нивата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Еее кво човешко, ти извратен ли си? Казват, че било най-вкусно, пък съм си чревоугодник, гложди ме мисълта... Дано някой ден да ми го пробутат тайно и после да ми кажат. Иначе едва ли ще се престраша. Пък може и някъде да са сложили, вместо гълъб или мишка, куче, знае ли се :D Обичам аз всякакво месце, без свинско. Ох, няма ли да стане нещо интересно в чалгата. Много е потискащо да се коментира все ланският сняг, стари успехи да броим, стари кариери да сравняваме Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Казват, че било най-вкусно, пък съм си чревоугодник, гложди ме мисълта... Дано някой ден да ми го пробутат тайно и после да ми кажат. Иначе едва ли ще се престраша. Пък може и някъде да са сложили, вместо гълъб или мишка, куче, знае ли се :D Обичам аз всякакво месце, без свинско. Ох, няма ли да стане нещо интересно в чалгата. Много е потискащо да се коментира все ланският сняг, стари успехи да броим, стари кариери да сравняваме Турчин ли си? Няма ве, няма, виж, че сме потъващ кораб. Според мен пазарът ще се свие до ниво няколко по-големи хита на година и песен от типа на "Хабиби"/"Шушана" веднъж на няколко години. Тия треторазредните ще видят, че няма смисъл да влагат и ще се преориентират към други професии. Няма кадърни и харизматични желаещи да стават попфолк певци. Всичко е на доизживяване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Бие ми на естрадата през 90-те, чат-пат някоя "Ветрове", "Там"... Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 19 Author Report Share Публикувано Август 19 Да направи един дует с певеца Крум! Защо така се гавриш с най-голямата звезда на чалгата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Не знам, на мен ми се вижда твърде голямо натоварването. Те пътуват с часове до дискотеките, имат хронична липса на сън, пушат цигари заради стреса.. Как пък само една Глория и една Ивана имаме, дето могат да издържат да пеят с часове? Да бяха станали известни тия от корабите, поне да се наслушаме на талант. На теб кой ти е казал, че Ивана и Глория могат да пеят с часове и как по дяволите ти хрумна, че само те могат да го правят? Чувал ли си ги напоследък как въобще пеят, че да твърдиш подобно нелепо нещо? В този бизнес има една камара певачици от сръбските кафанани из цяла Европа, със стаж от който и на Ванчето и на Гло ще им се завие свят, а в този форум се робува на клишета, най-голямото от които е, че Деса е някаква кой знае каква певачка. И какво ги жалим за стреса, пътуването и ритъма на живот? Като не им изнася или спират (като Глория и Ивана) или си разреждат графика като Камелия на около 10 участия в клубове и максимум 3-4 банкета на месец и готово. Това нещо е проверено и работи чудесно. Ама могат ли да си го позволят? А продуцентът съгласен ли е? А стиска ли им да му го заявят директно без да мислят за последствията? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 В този бизнес има една камара певачици от сръбските кафанани из цяла Европа, със стаж Вчера съм пропуснал Пепа Секса Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Вчера съм пропуснал Пепа Секса Къде се затри тая.. Нали уж албум щеше да пуска в Сърбия, ама май никой не и върза. :1000 (29): :1000 (29): Няма да забравя как ги нареди всички в "Открит микрофон" през 2014. :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Къде се затри тая.. Нали уж албум щеше да пуска в Сърбия, ама май никой не и върза. :1000 (29): :1000 (29): Няма да забравя как ги нареди всички в "Открит микрофон" през 2014. :roll1: Тя само там да ги беше нареждала. В Блиц що интервюта даде също Последно помня, че плю Александрова и Алисия :D В Швейцария е. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Лелче като лидерка беше любимка и на децата, и на бабите! Кралица! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Лелче като лидерка беше любимка и на децата, и на бабите! Кралица! Искам пак! Жанрът определено има нужда от нова подобна ера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 19 Author Report Share Публикувано Август 19 На теб кой ти е казал, че Ивана и Глория могат да пеят с часове и как по дяволите ти хрумна, че само те могат да го правят? Чувал ли си ги напоследък как въобще пеят, че да твърдиш подобно нелепо нещо? В този бизнес има една камара певачици от сръбските кафанани из цяла Европа, със стаж от който и на Ванчето и на Гло ще им се завие свят, а в този форум се робува на клишета, най-голямото от които е, че Деса е някаква кой знае каква певачка. И какво ги жалим за стреса, пътуването и ритъма на живот? Като не им изнася или спират (като Глория и Ивана) или си разреждат графика като Камелия на около 10 участия в клубове и максимум 3-4 банкета на месец и готово. Това нещо е проверено и работи чудесно. Ама могат ли да си го позволят? А продуцентът съгласен ли е? А стиска ли им да му го заявят директно без да мислят за последствията? Два часа си изкарват много стабилно. Ванча я слушах последно в края на март, в механа "Българка" тук. Стига с тази ревност, че са по-яки гласове от мадамата от Чипровци. Не се ли примири вече? Лелче като лидерка беше любимка и на децата, и на бабите! Кралица! Тогава спадах към децата, които я обожаваха! Сега клоня към бабите. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Мисля, че дори бездарното ФеКали може да изкара 2 часа с мижавото си гласче. Просто е стабилна в некадърността си. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари