SG Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Да, пропуснах Емануела. Но пък тя е с един от малкото хитове на лятото. В тази музика трябва да разберат, че не може да правят песни само за клубовете - комерси, които примерно хората няма да си пуснат вкъщи, или на телефоните си докато са навън. Трябва да има и за двете неща. Преди години имаше от всичко, тогава и жанра си беше на друго ниво. Това лято ще останем с 2-3 хита и те са клубни песни като цяло. Голяма суша. На мен ми липсват добри неща и активност от големите имена в жанра - Деса, Ивана, Глория. Глория пусна песни, но не се постара като хората, пролича си мързела й. И в последните няколко години беше превишено количеството на еднодневните комерси, но просто не бяха омръзнали толкова. Водеше се супер яко някой да пусне песен за дискотеките, спомням си какви истерии бяха тук по песни, които днес биха се оплюли. Още тогава се опитвах да се боря с тези мнения и с отписването на песни, които не ставали, защото нямало как да се вържат със звученето в дискотеките. Е, ето й го на Рамания сега звученето за дискотеките, пълен потрес в един опитващ се да се надигне жанр. Има кой да го спаси, сигурен съм. И не само старите имена, ами и други. Правят се опити, но са нужни още. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 И в последните няколко години беше превишено количеството на еднодневните комерси, но просто не бяха омръзнали толкова. Водеше се супер яко някой да пусне песен за дискотеките, спомням си какви истерии бяха тук по песни, които днес биха се оплюли. Още тогава се опитвах да се боря с тези мнения и с отписването на песни, които не ставали, защото нямало как да се вържат със звученето в дискотеките. Е, ето й го на Рамания сега звученето за дискотеките, пълен потрес в един опитващ се да се надигне жанр. Има кой да го спаси, сигурен съм. И не само старите имена, ами и други. Правят се опити, но са нужни още. Е, то комерси е имало винаги, още от зората на тази музика. И всички изпълнители са си позволявали такива песни. Но сега дори при големите имена се забелязва спад в интереса. Песните се задържат много по-малко, бързо омръзват на хората, докато от преди още си се слушат някой песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 19 Author Report Share Публикувано Август 19 В "Нереализираните" има предложена песен на Коцето. Чуйте я и дайте своя вот, ако желаете. Интересна е, шантава някаква. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Това изобщо не е вярно и е крайно субективно мнение. Просто харесваш различен тип звукоизвличане и изпълнения. Тук мненията по отношение на кой колко и как пее, са доста субективни. Според господина от Видин, Камелия пеела повече от Глория и Ивана. Ти също я харесваш, като нищо и твоето мнение е такова. Което не значи, че това е така. Доста се дере, не пее особено професионално. Останала е на ниво кръчма, слухарка. Иначе е субективно, да. В България малко гласове са ме впечатлявали, като цяло не мисля, че сме достатъчно гласовита нация. Има и доста талантливи, които не се занимават с музика, де. Но слаба работа, общо взето. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Е, то комерси е имало винаги, още от зората на тази музика. И всички изпълнители са си позволявали такива песни. Но сега дори при големите имена се забелязва спад в интереса. Песните се задържат много по-малко, бързо омръзват на хората, докато от преди още си се слушат някой песни. Имах в предвид комерси в дискотечен тип- тези еднодневните, правени да минат и заминат в клубовете. С такива жанра се беше препълнил още 2014-2015. Онези старите са си друго нещо. Някои са върховни простотии, но са правени, за да се помнят, а не за да угаждат на ди джеи, на които не им се занимава да правят ремикси. Да не говорим колко забавни песни имаше дори и сред тези по-лековатите. ПП: Това последното беше сигнал, че е време някой да постне Петра. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 19 Author Report Share Публикувано Август 19 Доста се дере, не пее особено професионално. Останала е на ниво кръчма, слухарка. Иначе е субективно, да. В България малко гласове са ме впечатлявали, като цяло не мисля, че сме достатъчно гласовита нация. Има и доста талантливи, които не се занимават с музика, де. Но слаба работа, общо взето. Че то всичките са слухарки, освен Есил, коя има висше музикално образование? Да не говорим, че госпожа Дюран, уж завършила Консерватория, честичко е попейвала на плейбек на общи концерти на Пайнер, докато Кали никъде не си го позволява. Аз пък мисля, че в попфолка дори /да не говорим за естрадата, примерно/, има много стабилни и добри гласове. Започвам с Десислава, минавам през Глория и Ивана, Азис и Анелия, Джена, Емилия, Тони Стораро, Димана, Бони, Борис Дали и Илиян, Преслава, Нелина, Тони Дачева... Тези слушам с удоволствие, има и други, които са признати за добри, но нещо в тембъра им ме дразни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Имах в предвид комерси в дискотечен тип- тези еднодневните, правени да минат и заминат в клубовете. С такива жанра се беше препълнил още 2014-2015. Онези старите са си друго нещо. Някои са върховни простотии, но са правени, за да се помнят, а не за да угаждат на ди джеи, на които не им се занимава да правят ремикси. Да не говорим колко забавни песни имаше дори и сред тези по-лековатите. ПП: Това последното беше сигнал, че е време някой да постне Петра. :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Че то всичките са слухарки, освен Есил, коя има висше музикално образование? Да не говорим, че госпожа Дюран, уж завършила Консерватория, честичко е попейвала на плейбек на общи концерти на Пайнер, докато Кали никъде не си го позволява. Аз пък мисля, че в попфолка дори /да не говорим за естрадата, примерно/, има много стабилни и добри гласове. Започвам с Десислава, минавам през Глория и Ивана, Азис и Анелия, Джена, Емилия, Тони Стораро, Димана, Бони, Борис Дали и Илиян, Преслава, Нелина, Тони Дачева... Тези слушам с удоволствие, има и други, които са признати за добри, но нещо в тембъра им ме дразни. В някои музикални училища също са доста грамотни, зависи къде са учили - има 2-3 по-добри, които дават солидна основа. Но и от тях са се прочували недотам добри примери. Иначе и Орхан Мурад май е завършил Консерваторията. Всичките ми звучат като аматьори. Примерно в Турция почти няма звезда без висше музикално образование и разликата е очевидна. А Есил винаги ме е изумявала - толкова добре пее джаз, а своите песни, когато не ги е бичила на плейбек, едва ги е изкарвала... Имаше 2 потресаващи изпълнения на концерти, след което си мина на частичен или пълен плейбек, не знам що така. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Уникална! :1000 (29): Много ми е забавен надписа отдолу- 'Вие гледате експерименталното излъчване на телевизия Планета.' :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 И мен много ме кефи "Папая" на Кали, особенно часта: да счупим всички (С)КАЛИ можеше направо да я кръсти Кали - "Портокали" Но нещо зацикли в последно време. Друг любимец на лелче Янева - Борис Дали също. Много е невзрачен и безличен, от години не е имал отличаваща се песен. Нещо стана през 2012, когато изпусна Певец на годината заради въвеждането на Музикалния идол и тръгна надолу след това. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Че то всичките са слухарки, освен Есил, коя има висше музикално образование? Да не говорим, че госпожа Дюран, уж завършила Консерватория, честичко е попейвала на плейбек на общи концерти на Пайнер, докато Кали никъде не си го позволява. Аз пък мисля, че в попфолка дори /да не говорим за естрадата, примерно/, има много стабилни и добри гласове. Започвам с Десислава, минавам през Глория и Ивана, Азис и Анелия, Джена, Емилия, Тони Стораро, Димана, Бони, Борис Дали и Илиян, Преслава, Нелина, Тони Дачева... Тези слушам с удоволствие, има и други, които са признати за добри, но нещо в тембъра им ме дразни. Най-добрата певица вокално...а да включваш някакви плазмодии като Димана, Бони, Борис Дали, Илиян и копията на гръцки и сръбски изпълнители Ивана, Азис и Тони Стораро е просто смешно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Коцката тази година защо нищо не извади? Имах очаквания, дано пусне нещо скоро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 19 Author Report Share Публикувано Август 19 И мен много ме кефи "Папая" на Кали, особенно часта: да счупим всички (С)КАЛИ можеше направо да я кръсти Кали - "Портокали" Но нещо зацикли в последно време. Друг любимец на лелче Янева - Борис Дали също. Много е невзрачен и безличен, от години не е имал отличаваща се песен. Нещо стана през 2012, когато изпусна Певец на годината заради въвеждането на Музикалния идол и тръгна надолу след това. Да, с Борис Дали нещо става, макар отделни песни да са му влизали в заведения, особено "Барабанче". Най-добрата певица вокално...а да включваш някакви плазмодии като Димана, Бони, Борис Дали, Илиян и копията на гръцки и сръбски изпълнители Ивана, Азис и Тони Стораро е просто смешно! Аз неслучайно съм написала "приятни и слушаеми за мен" в поста. Софи Маринова не слушам, за мен пищи и се дере ужасно, не ми въздейства. А и някак не искам етикети и акъли за пеене, от човек, който продължава да величае най-бездарното нещо в българския шоубизнес. Тези, които си оприличил като плазмодии, биха размазали всичките ти любимки, взети заедно. Ти чувал ли си изобщо какво прави Бони и наясно ли си, че е разплаквала даже оперна певица с "Първом, първом"?! А тези "копия на гръцки и сръбски изпълнители" са най-големите звезди на бранша и са оставили вечни песни! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Бони за мен е страхотна певица, въпреки че понякога преиграва и крещи доста, но си я харесвам. Жалко, че през последните години прави тъпи песни. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 И твърдиш, също така, че Камелия пее по-добре на живо от тях двете с Глория? Хайде, ако обичаш, малко по-реално... Колкото до Слънчев бряг - бях в Планета и Вижън, като първата е полупразна и там падат много участия, не само това на Деса, за което си злорадствал! А Ивана с нейната програма и нейното пеене, Камелия може да я стигне в някой друг живот, не и в този! Ти просто се раждаш с това, то в Плейбой и салоните за красота, не става! Да, твърдя, както и, че никъде в Слънчев бряг не си била. Нищо не ни показа за доказателство. Всеки тук само дрънка и пита Фокса за снимки и клипчета, но никога той не предоставя такива. Всъщност, ти не си единствената, която се изхвърля постоянно тук в опит да се докара актуална клубна сила. И да, Кама разбива Ивана където я хване от "Планета Мура Мега" насам и в това няма капка съмнение. Утре ще ида в този измислен "Вижън", да видя какво толкова ни го хвалят, но от това, което сина ми каза за него не съм оптимист. Утре няма изпълнител, пиенето е на половин цена и имам уредена компания от Бургас (не е Лукас). Търся обаче за вторник и Деса някой, че жената не може да остави щерката сама в хотела и да ръгне по кръчми. Ако има навити и за Тони Стораро в сряда съм на линия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Бони за мен е страхотна певица, въпреки че понякога преиграва и крещи доста, но си я харесвам. Жалко, че през последните години прави тъпи песни. Дуета с Тони Стораро им е добър, на мен ми харесва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Дуета с Тони Стораро им е добър, на мен ми харесва. Е, да, то и мен ме кефи Заведи ме там, но като цяло не може да се сравняват с песните й от едно време. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Според вас Ави Бенеди с боядисана коса ли е? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Е, да, то и мен ме кефи Заведи ме там, но като цяло не може да се сравняват с песните й от едно време. И кака ви Бони има вечна песен .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Да, с Борис Дали нещо става, макар отделни песни да са му влизали в заведения, особено "Барабанче". Тези, които си оприличил като плазмодии, биха размазали всичките ти любимки, взети заедно. Любимките ми в чалгата са само две - Андреа и Анелия. Може и да не са най-добрите вокално, но са единствените от които не лъха селянията присъща на чалгаджийките, което за мен е по-важно. Имат харизма, имат усет за песните, правят добри проекти, имат фенове, харесвани са, от малкото които не са курви и не си продават дупето и останалите дупки за някой лев, готини и свежи са...За мен тия неща са по-важни от единия глас, който например има Ивана...но чуеш ли я как пее, погледнеш ли я как изглежда и първата ти мисъл е селско сборище, мешана скара, Бай Ганьо и простотия. Ивана, Азис, Стораро имат гласове, но за мен са противни. Хубави гласове имат Софи, Десислава, Емилия и Преслава. Не ми е нужно да съм фен на даровита певица, за да мога да съм обективен, лельо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 И кака ви Бони има вечна песен .. И любимите ми: Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Най-яката песен на Траянка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Най-яката песен на Траянка. Тази ми липсва, доста ме кефеше. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 19 Author Report Share Публикувано Август 19 Да, твърдя, както и, че никъде в Слънчев бряг не си била. Нищо не ни показа за доказателство. Всеки тук само дрънка и пита Фокса за снимки и клипчета, но никога той не предоставя такива. Всъщност, ти не си единствената, която се изхвърля постоянно тук в опит да се докара актуална клубна сила. И да, Кама разбива Ивана където я хване от "Планета Мура Мега" насам и в това няма капка съмнение. Утре ще ида в този измислен "Вижън", да видя какво толкова ни го хвалят, но от това, което сина ми каза за него не съм оптимист. Утре няма изпълнител, пиенето е на половин цена и имам уредена компания от Бургас (не е Лукас). Търся обаче за вторник и Деса някой, че жената не може да остави щерката сама в хотела и да ръгне по кръчми. Ако има навити и за Тони Стораро в сряда съм на линия. Аз разбирам, че те е заболяло от констатацията ми, че 4 ретро песни на Деса са изместили от заведенията "Защо повярвах" и "Луда по тебе". Това не е повод да истерясваш, няма нищо вечно на този свят. Камелия и тя няма да е. "Вижън" не е нищо особено, но е винаги фул догоре, много често отварят и горе втория етаж, защото долу няма къде да стъпиш, особено при изпълнител. И там не чух Камелия и клипчета не ми трябват, нито съм ти искала на теб някога. Бъркаш ме с някого. Любимките ми в чалгата са само две - Андреа и Анелия. Може и да не са най-добрите вокално, но са единствените от които не лъха селянията присъща на чалгаджийките, което за мен е по-важно. Имат харизма, имат усет за песните, правят добри проекти, имат фенове, харесвани са, от малкото които не са курви и не си продават дупето и останалите дупки за някой лев, готини и свежи са...За мен тия неща са по-важни от единия глас, който например има Ивана...но чуеш ли я как пее, погледнеш ли я как изглежда и първата ти мисъл е селско сборище, мешана скара, Бай Ганьо и простотия. Ивана, Азис, Стораро имат гласове, но за мен са противни. Хубави гласове имат Софи, Десислава, Емилия и Преслава. Не ми е нужно да съм фен на даровита певица, за да мога да съм обективен, лельо. Добре, Джуджанка, приемаме, че Андреа е певица номер 1, по-технична от Азис и Стораро, с по-мощен глас от Ивана и Бони, по-приятна за слушане от "плазмодиите" Димана и Борис Дали! Бъди щастлив сега, но скоро иди на уши - нос - гърло! Има нещо съмнително там! Колкото до обективността - знаеш къде да си я завреш, нали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Значи на хора, които с години ми пишат повести тук на база собствени пристрастия и които никога нищо не дават като аргумент, въобще не мисля да им се обяснявам. Ама бил някой казал нещо, че някоя кифла в чалгата била направила това или онова за Кама, пък било въртяно нещо на някой, а на Кама не просто да забрави, че е възможно да впечатли някой. Напълнихме Рамания с разбиващи клипчета от изяви на Камелия от поне 10 години и днес някакви си анонимки, които и едно шибано доказателство не дават в полза на присъствието си в клуб, за който разправят чудеса въобще не мисля, че трябва да им се обръща внимание. Нека си дрънкат своите мераци, не пречат на никой. Нещата в чалгата са прекалено ясни, за да правим дискусия по теориите на подобни. Втори път: - Някой за Деса във вторник? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари