presi_fen! Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Моро Му е пайнерският хит на 2017, айде млъкни вече. Успокой се защо се нервиш , нещо получаваш кризи , ходи на психиатър вземи с теб и няколко Галенови тук с теб и се лекувайте. Измъчвате се ,че Галена е отчаяна за хит и се чуди къде да се намести. Къде и е последният самостоятелен хит? Балона ще е спукан докрая на годината, особено като дойде есенният сезон и оная лудата изкара козовете нали знаеш коя е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Пайнер ме изненадаха приятно днес. Качили са много стари песни на Анелия в стрийминг услугите. https://www.deezer.com/en/artist/9050904 Надявам се да качат и на други изпълнители. Качват дори песни, по-стари от 10 години. Егати якото ако са започнали да си уреждат правата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Запотила се е яко милата. 1:16 Марияно Калчево, по-спокойна, ма, ще изкараш очите на някой с тия рамена. Това е Славова Нямат база за сравнение двата типа награди. :1000 (29): Нова естрада никой не слуша, а чалгата все още си има стабилна маса хора, които я консумират. А и да не се правим, че наградите са залезли заради липса на интерес. Последните нормални такива в НДК (2015) бяха със стандартното ниво на интерес, просто имаше прекалено много изцепки в тях, нищо неочаквано за чалгата. Но откакто НДК ги изгониха на Митака явно съвсем му се прецака хъса за концерти и затова все да влага само в един на година- това е. Да не говорим, че наградите станаха за присмех през 2016 и анкетата от 2017. Но ако Пайнер решат да ги върнат към по-нормалния им вид, могат да го направят. BTW, не знам какъв е този залязващ стил, но днес си направих по-голяма разходка из София и поне 4-5 пъти отнякъде ми прогърмя чалга (едната от които Ангелите плачат). Нито един БГ поп, с изключение на Гледай как се прави- кючек вариант. :1000 (29): Жанрът наистина не е както преди, няма го фенското поклонничество като преди, но все повече осъзнавам до каква степен мозъците ни в Рамания са промити от Фокс и ко, че наистина да си вярваме, че има какъвто и да е залез. Аз и днес чух единствено Мамасита. Не мисля, че някой би отишъл на награди към днешна дата. На рожден ден може и да се излъжат едни 600 (шестстотин) човека, ако има по-добра реклама, които отново ще отидат само заради Мамасита. На награди йок. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Старите изпълнители продължават да пускат най-приятните и недооценени предложения за сезона. Тази песен е точно това, което искаме от поп-фолка. Това е Славова Аз и днес чух единствено Мамасита. Не мисля, че някой би отишъл на награди към днешна дата. На рожден ден може и да се излъжат едни 600 (шестстотин) човека, ако има по-добра реклама, които отново ще отидат само заради Мамасита. На награди йок. :1000 (29): Пак е нещо Мамасита, пак е нещо... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Нека във времената, в които темата редовно е пред умиране, да си направим една статистика не за това какво е актуално в момента, а какви песни се задържат във времето и крачка по крачка стават златни... Гледаемост на песни от отминали години за изминалата седмица: 9.Азис - Мотел - най-гледана песен от 2017 29.Азис - Хабиби - най-гледана песен от 2015 59.Деси Слава и Джордан - Ангелите плачат - най-гледана Пайнерска песен от 2017 80.Галена и Деси Слава - В твоите очи - най-гледана Пайнерска песен от 2015, втора най-гледана песен след Хабиби 96.Деси Слава - И това ще преживея - най-гледана поп-фолк песен от 2016 … а също и кои изпълнители времето е отсяло като крал и кралица и как това се забелязва дори и когато не пускат песни. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Само като видя числа в постовете, подминавам. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Точно пък тези числа трябва да се следят дори и от изпълнителите, за да се види какви песни се задържат най-добре във времето. Никой няма да тръгне да купува гледания 2-3 години след излизането на дадена песен, затова всякакви хитове, които са мачкали с някакви шокиращи гледания първите дни вече въобще не са в картинката. Дали защото са били сезонни или защото са били напомпани изкуствено- не е от значение. Важно е това, което остава дори и след периодите на манипулация... и виждаме кои са най-ярките такива изпълнители. :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Само Десита да не се окаже в ситуацията на Джена преди раждането и да преживее срив. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Да , защото “Не се изтриваш” е по трудно запеваема от публиката , пей си я сам и си направи извод! Хубава е песента,но е наистина е трудно запеваема. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Начи Защото, когато си си давала дупенцето, за да може въобще да съществува тая марка "Мегз", аз съм се трудила и съм мила коли, и съм помпала гуми.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Само Десита да не се окаже в ситуацията на Джена преди раждането и да преживее срив. По отношение на доста от хитовете от 2017 назад срив няма, както виждаме. Някои от по-старите просто трябва да ги припомня на голяма сцена, ако някой ден Пайнер отново имат такава. Други пък са бетон и няма парти без тях. По отношение на нови хитове- ще видим, макар че сравнението е някак неуместно, тъй като Деса вече две десетилетия се е доказвала и дори не й е чак толкова нужно да има още бъдещи успехи, за да е това, което е. Но това, че не е нужно не значи, че не е добре да има, де. :1000 (29): Мисля си, че тепърва има какво да показва, ако пожелае и ако публиката я приеме. И все пак, тя 22 години е в играта, 21 в поп-фолка, виждаме че доста често знае кои са правилните ходове. Иска ми се да вземе да пуска повече песни, които е изпяла от душа и не са за един сезон. Вижда се, че именно те й се задържат най-добре във времето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 @Willy Като дойде на участие в Струмица, му предай, че съм казал да отслабне малко и да ми звънне. Аз не знаех, нйЕ! Едва ли ще дойде на участие, тук гостуват само сръбските певици Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 По отношение на доста от хитове от 2017 назад срив няма, както виждаме. Някои от по-старите просто трябва да ги припомня на голяма сцена, ако някой ден Пайнер отново имат такава. Други пък са бетон и няма парти без тях. По отношение на нови хитове- ще видим, макар че сравнението е някак неуместно, тъй като Деса вече две десетилетия се е доказвала и дори не й е нужно да има още бъдещи успехи. И все пак е 22 години в играта, 21 в поп-фолка, виждаме че доста често знае какви са правилните ходове. Иска ми се да вземе да пуска повече песни, които е изпяла от душа и не са за един сезон. Вижда се, че именно те й се задържат най-добре във времето. Прави ми впечатление, че феновете на Десислава редовно давате Десислава за дългократна кариера. Извинявай, но реално погледнато Десислава от 2007 до завръщането в Пайнер е доста слаба. Има попадения, но далече от истинските големи хитове за съответната година. Говорим за 7 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 На Деса помня Просто забрави и Лъжа от периода във Веселина, след което се завърна с Пусни ме пак преди няколко години. През останалото време колко годишна пауза натрупа? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Психиатрите веднага да почнат да дават процент на Галена, жената им води пациенти все пак. И производителите на антидепресанти също... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Прави ми впечатление, че феновете на Десислава редовно давате Десислава за дългократна кариера. Извинявай, но реално погледнато Десислава от 2007 до завръщането в Пайнер е доста слаба. Има попадения, но далече от истинските големи хитове за съответната година. Говорим за 7 години. През този период тя нямаше никаква реклама на продукцията си, на името си. От ФЕН намалиха, а в последствие спряха излъчването на нейни проекти именно през 2008, после за кратко я излъчваха през 2012 и тя точно тогава направи най-големите си хитове за този период- Моето друго аз и Не искам без теб. 2011 и 2012 направи и два поп хита, но отново благодарение на подкрепата на съответните медии. Чак Пусни го пак и Зайчето се получиха само с YouTube, но тогава си беше вече ерата на този портал в БГ. Лансирането си е важно нещо, ето че без да го е имала се получават такива твърдения, че едва ли не е била слаба изпълнителка за даден период. А тя всъщност е единствената, която за 20 години кариера може да се похвали с поне по един сезонен/голям хит на година, много от които направени без компания- това ако не е пример за дълготрайна кариера, здраве му кажи. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 На Деса помня Просто забрави и Лъжа от периода във Веселина, след което се завърна с Пусни ме пак преди няколко години. През останалото време колко годишна пауза натрупа? Е, айде сега... :1000 (29): Сума ти хитове имаше между тези два периода, че и големи: Невъзможно е да спрем, Не си ми спешен, няколко дуета с Азис, Замълчи с Тони Стораро, Някой ден (най-гледаната попфолк песен във vbox7), Черен сняг, Най-неправилният мъж. Имаше години, когато циклеше, ама да кажеш, че от "Любовта е само чувство" до "Пусни го пак" е била в дупка... Може би ти си бил в Китай по това време? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 През този период тя нямаше никаква реклама на продукцията си, на името си. От ФЕН намалиха, а в последствие спряха излъчването на нейни проекти именно през 2008, после за кратко я излъчваха през 2012 и тя точно тогава направи най-големите си хитове за този период- Моето друго аз и Не искам без теб. 2011 и 2012 направи и два поп хита, но отново благодарение на подкрепата на съответните медии. Чак Пусни го пак и Зайчето се получиха само с YouTube, но тогава си беше вече ерата на този портал в БГ. Лансирането си е важно нещо, ето че без да го е имала се получават такива твърдения, че едва ли не е била слаба изпълнителка за даден период. А тя всъщност е единствената, която за 20 години кариера може да се похвали с поне по един сезонен/голям хит на година, много от които направени без компания- това ако не е пример за дълготрайна кариера, здраве му кажи. :1000 (29): Ако си една истинска звезда не се нуждаеш от постоянна реклама. Да не говорим, че от 2009 предимно се залага на интернета а не телевизия за да си налагаш един сингъл. За какви хитове говорим през 2007, 2008, 2009, 2010 и 2011? Има само четири певици с голям хит всяка година: Анелия, Емилия, Емануела и Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Ако си една истинска звезда не се нуждаеш от постоянна реклама. Да не говорим, че от 2009 предимно се залага на интернета а не телевизия за да си налагаш един сингъл. За какви хитове говорим през 2007, 2008, 2009, 2010 и 2011? Има само четири певици с голям хит всяка година: Анелия, Емилия, Емануела и Преслава. Именно- тя дори и без реклама предизвикваше интерес и правеше успешни предложения чат-пат, просто защото си е голямата звезда Деси Слава. Но именно защото не са били прекалено пробутвани на масовия слушател, има неосведомени за тях хора. Явно не си достатъчно запознат с кариерата й за тези години именно защото по това време Пайнер и Ара налагаха съвсем различни продукти с телевизии, награди, по едно време и турнета. Десислава нямаше как да е чак на тяхното ниво само с един vbox, защото буквално само това й беше останало като реклама в тези години. YouTube стана голям фактор после, когато и Пайнер се пресегнаха натам. Но дори и преди да е станал фактор, Деса беше единствената освен Андреа и Азис с някакви милиони гледания там, много отпреди всякакви други звезди да видят такива цифри. Хах тя всъщност беше първата в България ЕВЪР, която видя милион гледания някъде. :1000 (29): И това стана точно през една от отписаните от теб години 2007. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 От зоологическата градина в Кърджали миналата седмица бил избягал койот. Днес Есил Дюран пусна ново парче. Съвпадение? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Именно- тя дори и без реклама предизвикваше интерес и правеше успешни предложения чат-пат, просто защото си е голямата звезда Деси Слава. Но именно защото не са били прекалено пробутвани на масовия слушател, има неосведомени за тях хора. Явно не си достатъчно запознат с кариерата й за тези години именно защото по това време Пайнер и Ара налагаха съвсем различни продукти с телевизии, награди, по едно време и турнета. Десислава нямаше как да е чак на тяхното ниво само с един vbox, защото буквално само това й беше останало като реклама в тези години. YouTube стана голям фактор после, когато и Пайнер се пресегнаха натам. Но дори и преди да е станал фактор, Деса беше единствената освен Андреа и Азис с някакви милиони гледания там, много отпреди всякакви други звезди да видят такива цифри. Хах тя всъщност беше първата в България ЕВЪР, която видя милион гледания някъде. :1000 (29): И това стана точно през една от отписаните от теб години 2007. Никой не ти отрича това, че е голяма, но в никакъв случай не е пример за супер успешна кариера нито всяка година е вадила хитове както се опитвате да я изкарате. Десислава дълго време беше в дупка. Пропусна най-силните моменти в чалгата и никога няма да има приемите на Ивана, Камелия, Преслава и прочие. Десислава е голям глас, но ако през 2010 беше направил анкета за най-голямата в бранша сигурно 1 20 щеше да посочи нея защото беше забравена. Дори вие - нейните фенове не използвахте форуми защото нямаше смисъл. Станахте активни като се завърна. ''Някой ден'' е от 2006. 2007 копираше неуспешно песните на Шакира. Десислава е пример за грешни решения и мързел. Видя, че нещата в Пайнер се променят и вече не е любимката на шефа и реши да напусне и да се прави на обидена вместо като Преслава (реално най-добрия пример за борбеност) да се бори и да се докаже, че не трябва да я отписват. Пак повтарям, че ако говорим обективно и погледен уикипедия единствените певици които всяка година са се отчели с успешни проекти са четири - Преслава, Емилия, Емануела и Анелия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Деси Слава видяла, че вече не е любимка и решила да напусне Пайнер? Аз не знаех, нйЕ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Никой не ти отрича това, че е голяма, но в никакъв случай не е пример за супер успешна кариера нито всяка година е вадила хитове както се опитвате да я изкарате. Десислава дълго време беше в дупка. Пропусна най-силните моменти в чалгата и никога няма да има приемите на Ивана, Камелия, Преслава и прочие. Десислава е голям глас, но ако през 2010 беше направил анкета за най-голямата в бранша сигурно 1 20 щеше да посочи нея защото беше забравена. Дори вие - нейните фенове не използвахте форуми защото нямаше смисъл. Станахте активни като се завърна. ''Някой ден'' е от 2006. 2007 копираше неуспешно песните на Шакира. Десислава е пример за грешни решения и мързел. Видя, че нещата в Пайнер се променят и вече не е любимката на шефа и реши да напусне и да се прави на обидена вместо като Преслава (реално най-добрия пример за борбеност) да се бори и да се докаже, че не трябва да я отписват. Пак повтарям, че ако говорим обективно и погледен уикипедия единствените певици които всяка година са се отчели с успешни проекти са четири - Преслава, Емилия, Емануела и Анелия. Ти пък посочи възможно най-слабата й година като пример- 2010. :1000 (29): Тогава е единственият период, в който трябва да си смучем от пръстите, за да й извадим някакъв хит, но който е следял жанра тогава е видял, че към "Искам те пак" имаше някакъв интерес, а "Острието" си беше вървежна дискотечна тупалка, като тези които се водят хитове в последни години само защото ди джеят ги е избрал. Тя и не пусна друго, защото знаеше, че й е по-слаб период и реши да не се мъчи. Някой ден излезе 2006, но се разви през 2007 и точно тогава тази цифра 1 000 000 за българско видео шокира всички. Получи нов тласък и покрай Брадъра. И какво значи, че е копирала Шакира? Явно изобщо не си следял нещата извън монополите. Регетон и малко чалга беше хит и то от онези, за които се пише и по медиите. Точно по това време бяхме направили подписка срещу поп телевизиите и радиата, които не искаха да въртят Деса, въпреки че въртят Шакира. Спомням си, че дори и вървежно тийн списание като Хай клуб сложи Деса на корица, с името на подписката като заглавие. До 2007 включително Десислава показваше, че може и без компания, и без турнета. За другите години не ми се изреждат хитовете, но във всяка една от тях е имала поне по един на средно ниво като за жанра. Някъде в първите 40-50 страници в темата й бях поместил списък, някой ако иска да се поразрови. :1000 (29): Няма да коментирам това, че била усетила през 2003, че не е любимка- Кондомчо вече го е направил. :1000 (29): Явно не си запознат и с това кога точно Ивана взе да става номер 1 лидерка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Аз съм от хората върху които точно това отсъствие на Деса от Митковата чалга фабрика е повлияло да не съм запознат толкова много с творчеството и' и да не ми е сред по-фаворизираните чалгарки. Знам само хайлаитовете и' - Просто забрави, Някой ден, дуетите с Азис, Регетона, Най-неправилния мъж и Пусни го пак и толкова от този период - между напускането и връщането и' в Пайнер. Иначе таланта и' го признавам и факт че е от А класата певици на този жанр. „Не го прави" ми е супер проект, дано прави повече такива. И този лайв харесвам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Имаше години, когато циклеше, ама да кажеш, че от "Любовта е само чувство" до "Пусни го пак" е била в дупка... Може би ти си бил в Китай по това време? Не, на Марс бях и слушах денонощно Излел е Дельо Хайдутин. Добре, че Татяна направи нова версия, че да мога спокойно да си слушам песента и на Земята. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари