Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

И като цяло северозападн(ал)ият регион е с най-ниска средна брутна заплата, единствено Враца отсрамва с малко над 1000 лева, което след данъци и осигуровки е под 800, но пак бива.

Това ми обяснява защо това е районът, в който все още чалгата и сърбофилията не са умрели.

:1000 (29): :1000 (29):

Туш!

Keep in mind that в област Враца е АЕЦ Козлодуй и той им надува средната заплата. Иначе в самата Враца не е много по-различно от Монтана и Видин.

Не знам вече... Гери-Никол, Криско, Тити-Мити просто правят по-модернизирана чалга. Може би на хората наистина им писна от старите муцуни във фолка и до известна степен вече се превърна в отживелица и клише да слушаш чалга. :(

Сподели в други сайтове

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

А защо да се бутат вечно едни и същи? Какъв е проблемът ?

Проблема е че има доста по-големи и силни имена които изпаднаха. Райна голямо име не е била никога, нито в топа. Преди поне имаше хубави песни.

Сподели в други сайтове

Как може да изберете Райна шашавото пиле пред Глория... :gun_bandana:

:roll1: :roll1:

Не знам, аз не я харесвам, но гласувах за нея, за да се зарадва Ванюша-Кълнюша. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Проблема е че има доста по-големи и силни имена които изпаднаха. Райна голямо име не е била никога, нито в топа. Преди поне имаше хубави песни.

Била е в топа поне 5-6 години от кариерата си, но ти явно си ги пропуснала.

Сподели в други сайтове

Сигурно. Тя между 2001 и 2009 беше в затвора в Сливен за кражби, там май не им дават да гледат телевизия.

Сподели в други сайтове

Райна не е била голямо име никога ? Докато Райна е пяла на пълни стадиони днешните пикли са били с рексона в ръка и са тананикали ''Хиляди жени''. Години наред Райна беше в топа!

Не знам, аз не я харесвам, но гласувах за нея, за да се зарадва Ванюша-Кълнюша. :3fdb8960598fa63e:

О, благодаря! Очаквам и срещу Преслава или Десислава подкрепа за Райна.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Аз съм потресена от вас :1000 (29):

Ако Райна бие Глория ще ви банна за по седмица всички :girl_cry2:

Сподели в други сайтове

Това, което имахме аз и ти разбихме и се ранихме!!! :Vishenka_05:

Жалко, че не стана хит, имаше всички шансове :gun_bandana:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Това, което имахме аз и ти разбихме и се ранихме!!! :Vishenka_05:

Жалко, че не стана хит, имаше всички шансове :gun_bandana:

Като бях малък много харесвах този трак:

Това беше шокиращо като излезе, но ти май доста го харесваше. :3fdb8960598fa63e:

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Няма такова нещо, винаги е била средно ниво, къде ги сънува 5-6 години топ..За кои години говориш?

Сподели в други сайтове

Няма такова нещо, винаги е била средно ниво, къде ги сънува 5-6 години топ..За кои години говориш?

Говоря за периода от 2002 до 2008, където винаги е имала по два тотални хита, високи продажби, турнета, реклами. А в самото начало истерията по нея беше брутална и единици са тези, които са я изпитвали.

Сподели в други сайтове

Ама как кога ? Още с дебютния си трак Райна направи фурор.

Самия Фокси е поствал тук класации за 2001 година ако не се лъжа където невероятния трак ''Наша е нощта'' скандализира с топ 3. ''Гасне пламък'' също беше в класацията. Ще помоля Фокси ако я пази да я сподели. После от 2002 или 2003 до 2009 Райна си беше от водещите имена и заради това винаги е била на турнетата. Вчера дори се замислих, че 2008 беше доста слабичка година за бранша. Няколко изпълнителки пуснаха топ хитове като Елена с ''Първата-последната'', Галена с ''Диагноза'' и Андреа със ''Само мой'', но Райна тази година пуска ''Нежна полиция'', ''Ти дали видя'', ''Големи думи'', ''1,90м'' и ''Мога и сама'' плюс албума. Но е ясно, че е била в топ 5. Заради това беше и номинирана за певица на годината. Да не говорим каква тийн идолка беше. Потребители които не са били нейни фенове са признавали как нейната папка е била от най-активните във форума на Планета.

Кели и Митев мигом да коментират любимите ми ”Бабиното сладко” и ”Огледало” от Петре и Валче.

Аз Петра не я консумирам. На Валя този съдбовен трак не го харесвам особено.

пс Янева гласува за Глория. Поздравявам те с ''Приятелко моя, най-добра''. ;д

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Като бях малък много харесвах този трак:

Това беше шокиращо като излезе, но ти май доста го харесваше. :3fdb8960598fa63e:

Прекрасни тракове! На "Нещо друго" се вживявах и кълчех бутове :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Прекрасни тракове! На "Нещо друго" се вживявах и кълчех бутове :3fdb8960598fa63e:

Но любимия ти трак за 2011 беше ''ПРАЗНА СТАЯ'' на Цура. Заради това смаза с такъв никнейм.

Стела, категоричен поздрав с един от хитовете на 2001. Няма място за повече хора на сцената.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Но любимия ти трак за 2011 беше ''ПРАЗНА СТАЯ'' на Цура. Заради това смаза с такъв никнейм.

Стела, категоричен поздрав с един от хитовете на 2001. Няма място за повече хора на сцената.

"Празна стая" е от 2010, драга :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...