Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Преса е победила Ванюшка за 4 гласа! Нормално. В последните 11 години Преслава категорично е над Ивана. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 :1000 (29): :1000 (29): Туш! Keep in mind that в област Враца е АЕЦ Козлодуй и той им надува средната заплата. Иначе в самата Враца не е много по-различно от Монтана и Видин. Не знам вече... Гери-Никол, Криско, Тити-Мити просто правят по-модернизирана чалга. Може би на хората наистина им писна от старите муцуни във фолка и до известна степен вече се превърна в отживелица и клише да слушаш чалга. Ами истина си е. Чалгата се заражда и просперира във времена на несигурност, при които тя е приемана за нещо луксозно и интересно, но в същото време достъпно. По-евтино излиза да идеш да се напиеш в кръчмата или да идеш в дискотеката, в която пускат чалга или гостува поп-фолк изпълнител, отколкото да посетиш западен концерт. Сега обаче всички имат интернет, съответно и достъп към всякаква музика, както и правото да избира. Можем да пътуваме свободно, както и да си позволим билет за концерт - дори и хората с най-ниските заплати могат да заделят 70-80 лева за билет и още някакви за пътни, ако любимецът му пее в "Арена Армеец" (не че са се скъсали да идват, но все пак). Съответно с липсата на добра продукция, чалгата тотално минава на задно ниво и е считана за нещо долнопробно, каквото и доста често е. Аз продължавам да си смятам, че е време да се махне разделението на "чалга" и "бг музика" (wtf, все едно чалгата ни е внос от Дубай) и всичко да стане едно. Така или иначе има много в "Пайнер" и "Ара", които правят поп, както и много "рапъри", които правят чалга. Остава само етикетът. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Стела, категоричен поздрав с един от хитовете на 2001. Няма място за повече хора на сцената. Тогава Райна правеше хубави песни, но това не я прави част от големите имена, нито пълната сцена. Сравнение с Глория, Камелия, Ивана, Десислава, Преслава, та дори и Анелия и Емилия примерно няма как да има. Не може да се нарежда при тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 Един от тях е моя... Ама по-добре да паднеш от Преслава, аз какво да кажа, като избират Райна пред Глория.. Нека ти! Трябваше и аз да гласувам за Райна, за да ти върна, но не мога... Къде е Райна, къде е куин Гло! Нормално. В последните 11 години Преслава категорично е над Ивана. Което само по себе си е ненормално! Тази пачавретина! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Тогава Райна правеше хубави песни, но това не я прави част от големите имена, нито пълната сцена. Сравнение с Глория, Камелия, Ивана, Десислава, Преслава, та дори и Анелия и Емилия примерно няма как да има. Не може да се нарежда при тях. Защо да не може, след като е имало периоди, в които е била редом до тях, че и дори над? Да не говорим за желязната дискография, която има. Смятам, че е подценявана прекалено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 Защо да не може, след като е имало периоди, в които е била редом до тях, че и дори над? Да не говорим за желязната дискография, която има. Смятам, че е подценявана прекалено. Аз пък смятам, че вие малко прекалявате! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Нека ти! Трябваше и аз да гласувам за Райна, за да ти върна, но не мога... Къде е Райна, къде е куин Гло! Нека ти вика .. Другият път ще се реванширам, обещавам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 Нека ти вика .. Другият път ще се реванширам, обещавам. Ще си го чакам като наследство! Ще бъдеш ли скандализирана, ако Терзийска спечели целия ранг лист този път? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Аз пък смятам, че вие малко прекалявате! Просто коментираме фактите - такива, каквито са. Никой бе отрича, че Глория е по-успешна в цялостен план. Тук Райна винаги е принизявана въпреки успехите си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 Просто коментираме фактите - такива, каквито са. Никой бе отрича, че Глория е по-успешна в цялостен план. Тук Райна винаги е принизявана въпреки успехите си. Кога Райна е била над Анелия, примерно? Можеш ли да ми кажеш конкретна година, откакто Ана се появи на пазара, та да е била под мис Сандански? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Защо да не може, след като е имало периоди, в които е била редом до тях, че и дори над? Да не говорим за желязната дискография, която има. Смятам, че е подценявана прекалено. Кога е била над тях, я не се излагай.... Не е подценявана, просто няколко човека тук я издигате в култ и това е прекалено. Никога не е била над имената които написах. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Ще си го чакам като наследство! Ще бъдеш ли скандализирана, ако Терзийска спечели целия ранг лист този път? Ще бъда и то много. Още сега място не си намирам. Ще готвя пилешка супа, да се успокоя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 Ще бъда и то много. Още сега място не си намирам. Ще готвя пилешка супа, да се успокоя. Един финал между Глория и Деса щеше да е достоен и интересен. Но не... Пачавреса ще се изправи срещу Райна и сигурно пак ще спечели финала! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Кога Райна е била над Анелия, примерно? Можеш ли да ми кажеш конкретна година, откакто Ана се появи на пазара, та да е била под мис Сандански? Веднага се сещам за 2006, когато Райна беше с по-големи хитове от Емилия, Анелия, Глория. Да не говорим за Лято 2008. Още да изброявам ли? Издигали сме я в култ? Напротив. Пак ще кажа, че реалността е такава. Пазят се класации, продажби и т.н. Никой не казва, че е била номер 1, а че е била сред най-актуалните, защото ако не беше ( както вие твърдите), защо е била на най-успешните турнета и с номинация за певица години наред? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Нека ти! Трябваше и аз да гласувам за Райна, за да ти върна, но не мога... Къде е Райна, къде е куин Гло! Което само по себе си е ненормално! Тази пачавретина! Нищо ненормално няма. През тия години лелча се насра да пуска безобразни бози, които тя и още пет човека на кръст слушаха. Даже по едно време масата хора бяха останали с впечатлението, че е спряла да пее. И това съпроводено с фалшив морал и визия на варел! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Аз продължавам да си смятам, че е време да се махне разделението на "чалга" и "бг музика" (wtf, все едно чалгата ни е внос от Дубай) и всичко да стане едно. Така или иначе има много в "Пайнер" и "Ара", които правят поп, както и много "рапъри", които правят чалга. Остава само етикетът. Именно. Това е един етикет. Само, че българите са масово закостенели индивиди, много от тях пуритани и робуват на етикети и клишета. Не мисля, че в скоро време ще изчезне това разделение. Та една "#МамаУраган" е по-хипхоп от "Гледай как се прави" и новата на Гери-Никол, но поп радиостанциите и телевизии никога не й дадоха шанс само, защото я изпълнява чалга звезда. Чак не е за вярване, че от време на време са давали трибуна на поп песните на Андреа, толкова са закостенели и робуващи на догми. Много остаряха нашите пайнерски кокошки и омръзнаха - повечето вече наближават възрастта на Ивана, когато изпадна зад борда и я изместиха 15-години по-млади от нея. Май същото се случва и сега с трите грации на поп музиката - те са днешните Преслави и Галени, пак си пеят чалга, само че в малко по-модерен и прикрит вариант. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 Веднага се сещам за 2006, когато Райна беше с по-големи хитове от Емилия, Анелия, Глория. Да не говорим за Лято 2008. Още да изброявам ли? Издигали сме я в култ? Напротив. Пак ще кажа, че реалността е такава. Пазят се класации, продажби и т.н. Никой не казва, че е била номер 1, а че е била сред най-актуалните, защото ако не беше ( както вие твърдите), защо е била на най-успешните турнета и с номинация за певица години наред? И коя песен на Райна е била по-голям хит от "До зори" и "Само за миг"? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 И коя песен на Райна е била по-голям хит от "До зори" и "Само за миг"? :1000 (29): “Летен грип” и “Ти си ми всичко”. “Секс и сутринта” също беше хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 Нищо ненормално няма. През тия години лелча се насра да пуска безобразни бози, които тя и още пет човека на кръст слушаха. Даже по едно време масата хора бяха останали с впечатлението, че е спряла да пее. И това съпроводено с фалшив морал и визия на варел! Че на Преса бозите и плейбеците да не би да не са безобразни? И нейното една визия... Грозотия! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Един финал между Глория и Деса щеше да е достоен и интересен. Но не... Пачавреса ще се изправи срещу Райна и сигурно пак ще спечели финала! Аз също мислех, че Глория ще е срещу Деса. Даже не знам как толкова хора избират Райна. Странно ми е. Ще чакаме другият ранглист.Ти не харесваше Райна нали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 “Летен грип” и “Ти си ми всичко”. “Секс и сутринта” също беше хит. Разбиваха "До зори" по дискотеките тогава. На Райна бързите песни, които си изброил, не помня да са били въртяни. "Ти си ми всичко" е хубава песен и толкова. Не мисля, че това за секса може да се конкурира с който и да е хит на Ана. Като е била по-успешна, защо беше сред първите на сцената на турнето, а Георгиева - почти на финала до Преса и Ваня? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 Аз също мислех, че Глория ще е срещу Деса. Даже не знам как толкова хора избират Райна. Странно ми е. Ще чакаме другият ранглист.Ти не харесваше Райна нали? Харесвам я като визия, може би е най-хубавата. Но глас няма никакъв. Репертоар - 50:50 съм. Има много слушаеми неща, но и адски скуки. Предпочитам я пред Преса, обаче. И моят глас на финала ще е за пилето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Абе Райна никога не е била ТОП 3, но ТОП 5 може й да помирисвала в най-най-успешните си години. Спомням си, че 1-2 пъти дори беше номинирана за Певица на годината - там нали фигурират петте най-успешни изпълнителки за последните 12 месеца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Махнали са клиповете на Галена от DVD варианта на Хитовете на Планета Пайнер 16. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 Абе Райна никога не е била ТОП 3, но ТОП 5 може й да помирисвала в най-най-успешните си години. Спомням си, че 1-2 пъти дори беше номинирана за Певица на годината - там нали фигурират петте най-успешни изпълнителки за последните 12 месеца. Имало е години с по 7-8 номинирани. Топ 8, да кажем, е помирисвала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари