Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Преса е победила Ванюшка за 4 гласа! :gun_bandana:

Нормално. В последните 11 години Преслава категорично е над Ивана.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

:1000 (29): :1000 (29):

Туш!

Keep in mind that в област Враца е АЕЦ Козлодуй и той им надува средната заплата. Иначе в самата Враца не е много по-различно от Монтана и Видин.

Не знам вече... Гери-Никол, Криско, Тити-Мити просто правят по-модернизирана чалга. Може би на хората наистина им писна от старите муцуни във фолка и до известна степен вече се превърна в отживелица и клише да слушаш чалга. :(

Ами истина си е. Чалгата се заражда и просперира във времена на несигурност, при които тя е приемана за нещо луксозно и интересно, но в същото време достъпно. По-евтино излиза да идеш да се напиеш в кръчмата или да идеш в дискотеката, в която пускат чалга или гостува поп-фолк изпълнител, отколкото да посетиш западен концерт.

Сега обаче всички имат интернет, съответно и достъп към всякаква музика, както и правото да избира. Можем да пътуваме свободно, както и да си позволим билет за концерт - дори и хората с най-ниските заплати могат да заделят 70-80 лева за билет и още някакви за пътни, ако любимецът му пее в "Арена Армеец" (не че са се скъсали да идват, но все пак). Съответно с липсата на добра продукция, чалгата тотално минава на задно ниво и е считана за нещо долнопробно, каквото и доста често е.

Аз продължавам да си смятам, че е време да се махне разделението на "чалга" и "бг музика" (wtf, все едно чалгата ни е внос от Дубай) и всичко да стане едно. Така или иначе има много в "Пайнер" и "Ара", които правят поп, както и много "рапъри", които правят чалга. Остава само етикетът.

Сподели в други сайтове

Стела, категоричен поздрав с един от хитовете на 2001. Няма място за повече хора на сцената.

Тогава Райна правеше хубави песни, но това не я прави част от големите имена, нито пълната сцена. Сравнение с Глория, Камелия, Ивана, Десислава, Преслава, та дори и Анелия и Емилия примерно няма как да има. Не може да се нарежда при тях.

Сподели в други сайтове

Един от тях е моя... Ама по-добре да паднеш от Преслава, аз какво да кажа, като избират Райна пред Глория..
Нека ти! Трябваше и аз да гласувам за Райна, за да ти върна, но не мога... Къде е Райна, къде е куин Гло! :whistling:

Нормално. В последните 11 години Преслава категорично е над Ивана.
Което само по себе си е ненормално!

Тази пачавретина! :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Тогава Райна правеше хубави песни, но това не я прави част от големите имена, нито пълната сцена. Сравнение с Глория, Камелия, Ивана, Десислава, Преслава, та дори и Анелия и Емилия примерно няма как да има. Не може да се нарежда при тях.

Защо да не може, след като е имало периоди, в които е била редом до тях, че и дори над? Да не говорим за желязната дискография, която има. Смятам, че е подценявана прекалено.

Сподели в други сайтове

Защо да не може, след като е имало периоди, в които е била редом до тях, че и дори над? Да не говорим за желязната дискография, която има. Смятам, че е подценявана прекалено.
Аз пък смятам, че вие малко прекалявате!

Сподели в други сайтове

Нека ти вика .. :roll1:

Другият път ще се реванширам, обещавам.

Ще си го чакам като наследство! :3fdb8960598fa63e:

Ще бъдеш ли скандализирана, ако Терзийска спечели целия ранг лист този път? :whistling:

Сподели в други сайтове

Аз пък смятам, че вие малко прекалявате!

Просто коментираме фактите - такива, каквито са. Никой бе отрича, че Глория е по-успешна в цялостен план. Тук Райна винаги е принизявана въпреки успехите си.

Сподели в други сайтове

Просто коментираме фактите - такива, каквито са. Никой бе отрича, че Глория е по-успешна в цялостен план. Тук Райна винаги е принизявана въпреки успехите си.
Кога Райна е била над Анелия, примерно? Можеш ли да ми кажеш конкретна година, откакто Ана се появи на пазара, та да е била под мис Сандански?

Сподели в други сайтове

Кога е била над тях, я не се излагай.... Не е подценявана, просто няколко човека тук я издигате в култ и това е прекалено. Никога не е била над имената които написах.

Сподели в други сайтове

Ще си го чакам като наследство! :3fdb8960598fa63e:

Ще бъдеш ли скандализирана, ако Терзийска спечели целия ранг лист този път? :whistling:

Ще бъда и то много. Още сега място не си намирам. Ще готвя пилешка супа, да се успокоя.

Сподели в други сайтове

Ще бъда и то много. Още сега място не си намирам. Ще готвя пилешка супа, да се успокоя.
Един финал между Глория и Деса щеше да е достоен и интересен. Но не... Пачавреса ще се изправи срещу Райна и сигурно пак ще спечели финала!

Сподели в други сайтове

Кога Райна е била над Анелия, примерно? Можеш ли да ми кажеш конкретна година, откакто Ана се появи на пазара, та да е била под мис Сандански?

Веднага се сещам за 2006, когато Райна беше с по-големи хитове от Емилия, Анелия, Глория. Да не говорим за Лято 2008. Още да изброявам ли? Издигали сме я в култ? Напротив. Пак ще кажа, че реалността е такава. Пазят се класации, продажби и т.н. Никой не казва, че е била номер 1, а че е била сред най-актуалните, защото ако не беше ( както вие твърдите), защо е била на най-успешните турнета и с номинация за певица години наред?

Сподели в други сайтове

Нека ти! Трябваше и аз да гласувам за Райна, за да ти върна, но не мога... Къде е Райна, къде е куин Гло! :whistling:

Което само по себе си е ненормално!

Тази пачавретина! :gun_bandana:

Нищо ненормално няма. През тия години лелча се насра да пуска безобразни бози, които тя и още пет човека на кръст слушаха. Даже по едно време масата хора бяха останали с впечатлението, че е спряла да пее. И това съпроводено с фалшив морал и визия на варел!

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Аз продължавам да си смятам, че е време да се махне разделението на "чалга" и "бг музика" (wtf, все едно чалгата ни е внос от Дубай) и всичко да стане едно. Така или иначе има много в "Пайнер" и "Ара", които правят поп, както и много "рапъри", които правят чалга. Остава само етикетът.

Именно. Това е един етикет. Само, че българите са масово закостенели индивиди, много от тях пуритани и робуват на етикети и клишета. Не мисля, че в скоро време ще изчезне това разделение. Та една "#МамаУраган" е по-хипхоп от "Гледай как се прави" и новата на Гери-Никол, но поп радиостанциите и телевизии никога не й дадоха шанс само, защото я изпълнява чалга звезда. Чак не е за вярване, че от време на време са давали трибуна на поп песните на Андреа, толкова са закостенели и робуващи на догми.

Много остаряха нашите пайнерски кокошки и омръзнаха - повечето вече наближават възрастта на Ивана, когато изпадна зад борда и я изместиха 15-години по-млади от нея. Май същото се случва и сега с трите грации на поп музиката - те са днешните Преслави и Галени, пак си пеят чалга, само че в малко по-модерен и прикрит вариант.

Сподели в други сайтове

Веднага се сещам за 2006, когато Райна беше с по-големи хитове от Емилия, Анелия, Глория. Да не говорим за Лято 2008. Още да изброявам ли? Издигали сме я в култ? Напротив. Пак ще кажа, че реалността е такава. Пазят се класации, продажби и т.н. Никой не казва, че е била номер 1, а че е била сред най-актуалните, защото ако не беше ( както вие твърдите), защо е била на най-успешните турнета и с номинация за певица години наред?
И коя песен на Райна е била по-голям хит от "До зори" и "Само за миг"? :1000 (29):

Сподели в други сайтове

И коя песен на Райна е била по-голям хит от "До зори" и "Само за миг"? :1000 (29):

“Летен грип” и “Ти си ми всичко”. “Секс и сутринта” също беше хит.

Сподели в други сайтове

Нищо ненормално няма. През тия години лелча се насра да пуска безобразни бози, които тя и още пет човека на кръст слушаха. Даже по едно време масата хора бяха останали с впечатлението, че е спряла да пее. И това съпроводено с фалшив морал и визия на варел!
Че на Преса бозите и плейбеците да не би да не са безобразни? :mf_surrender: И нейното една визия... Грозотия! :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Един финал между Глория и Деса щеше да е достоен и интересен. Но не... Пачавреса ще се изправи срещу Райна и сигурно пак ще спечели финала!

Аз също мислех, че Глория ще е срещу Деса. Даже не знам как толкова хора избират Райна. Странно ми е.

Ще чакаме другият ранглист.Ти не харесваше Райна нали?

Сподели в други сайтове

“Летен грип” и “Ти си ми всичко”. “Секс и сутринта” също беше хит.
Разбиваха "До зори" по дискотеките тогава. На Райна бързите песни, които си изброил, не помня да са били въртяни. "Ти си ми всичко" е хубава песен и толкова. Не мисля, че това за секса може да се конкурира с който и да е хит на Ана. Като е била по-успешна, защо беше сред първите на сцената на турнето, а Георгиева - почти на финала до Преса и Ваня?

Сподели в други сайтове

Аз също мислех, че Глория ще е срещу Деса. Даже не знам как толкова хора избират Райна. Странно ми е.

Ще чакаме другият ранглист.Ти не харесваше Райна нали?

Харесвам я като визия, може би е най-хубавата. Но глас няма никакъв. Репертоар - 50:50 съм. Има много слушаеми неща, но и адски скуки. Предпочитам я пред Преса, обаче. И моят глас на финала ще е за пилето.
Сподели в други сайтове

Абе Райна никога не е била ТОП 3, но ТОП 5 може й да помирисвала в най-най-успешните си години. Спомням си, че 1-2 пъти дори беше номинирана за Певица на годината - там нали фигурират петте най-успешни изпълнителки за последните 12 месеца.

Сподели в други сайтове

Абе Райна никога не е била ТОП 3, но ТОП 5 може й да помирисвала в най-най-успешните си години. Спомням си, че 1-2 пъти дори беше номинирана за Певица на годината - там нали фигурират петте най-успешни изпълнителки за последните 12 месеца.
Имало е години с по 7-8 номинирани. Топ 8, да кажем, е помирисвала. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...