-A. Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Райна през 2006 е номинирана за Певица на Годината на наградите на НОВ ФОЛК където феновете определяха номинациите. През 2007 и 2008 е номинирана за Певица на годината и на двете места. Там са номинирани най-добрите за годината. Щом е присъствала, явно го е заслужавала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Успокойте се, полиция! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Беше номинирана 2007-2008, когато имаше петима кандидати в номинация. Със сигурност 2007 е била в топ 5 след Преслава, Анелия и да кажем на едно ниво с Емилия. 2008 подобно положението, но с Андреа и Елена. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Имало е години с по 7-8 номинирани. Топ 8, да кажем, е помирисвала. Добре, в годината, в която издаде "Ти ме лъжеш най-добре" - това 2004 ли беше? Дай да видим кой е над нея тогава и да преценим. "Ти ме лъжеш..." беше един от най-големите хитове за годината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Беше номинирана 2007-2008, когато имаше петима кандидати в номинация. Със сигурност 2007 е била в топ 5 след Преслава, Анелия и да кажем на едно ниво с Емилия. 2008 подобно положението, но с Андреа и Елена. Ето енциклопедията се обади. :1000 (19): Значи е била топ 5.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Янева все едно нарочно пише на тигел и на въпреки за очевидни факти! Още малко ще каже, че Ванча е била в топ 5 през 2009. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 Добре, в годината, в която издаде "Ти ме лъжеш най-добре" - това 2004 ли беше? Дай да видим кой е над нея тогава и да преценим. "Ти ме лъжеш..." беше един от най-големите хитове за годината. Годината е 2003. Можеш ли да я сравниш с Глория и Ивана там? Или с Анелия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Единствената година в която първоначално имаше 9 номинирани е 2010 и Райна присъстваше там, но после изведнъж промениха всичко и отново номинираните бяха 5. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Годината е 2003. Можеш ли да я сравниш с Глория и Ивана там? Или с Анелия? Естествено, че не. Глория, Ивана, Анелия, Гергана...... на пето място кой? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Годината е 2003. Можеш ли да я сравниш с Глория и Ивана там? Или с Анелия? Ми съжалявам, но песента излиза 2004 заедно с топ хитовете ''Хиляди жени'', ''Загуби всичко'' и ''Тежка диагноза''. За теб и 2005 Анелия е била топ, нищо, че тогава беше бременна. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Не се ръководете от тези номинации. Често са били абсурдни - напр. липсата на Галена за Певица на 2008, за сметка на Джена. Но Райна си беше в топа 2007-2008 определено. Преди това също - поне от 2003 до 2006. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 Естествено, че не. Глория, Ивана, Анелия, Гергана...... на пето място кой? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Янева все едно нарочно пише на тигел и на въпреки за очевидни факти! Още малко ще каже, че Ванча е била в топ 5 през 2009. Така правят истинските генерали! Ако им се получи - получи, ако не, продължават нататък. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 Ми съжалявам, но песента излиза 2004 заедно с топ хитовете ''Хиляди жени'', ''Загуби всичко'' и ''Тежка диагноза''. За теб и 2005 Анелия е била топ, нищо, че тогава беше бременна. :1000 (29): О, "Загуби всичко" най-вече е бомбастичен хит на 2004! Това "Присъда" и "Като на 17" бледнеят пред Райнуш в автобусчето... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Нека ти! Тази пачавретина! Брутална! Иначе до колкото помня точно Ивана е била член на журито на кастинга където се е явила Райнуш. Пилето я била впечатлила с тембъра си. Райна участва на почти всички турнета, което си е постижение. Характерът й има много минуси и през 2010 с Константин им се наложи да прибегнат до цирка със симулацията, че уж са още заедно, за да се задържат сред атуалните, но все пак. Има си своите успехи и хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 О, "Загуби всичко" най-вече е бомбастичен хит на 2004! Това "Присъда" и "Като на 17" бледнеят пред Райнуш в автобусчето... Невероятен клип е "Загуби всичко" - Райна в латиноамерикански стил, инспирирано от актуалния тогава "Трима братя, три сестри" Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 Невероятен клип е "Загуби всичко" - Райна в латиноамерикански стил, инспирирано от актуалния тогава "Трима братя, три сестри" Даниел сигурно е припадал от кеф! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 О, "Загуби всичко" най-вече е бомбастичен хит на 2004! Това "Присъда" и "Като на 17" бледнеят пред Райнуш в автобусчето... Признай, че те оборихме и се оказва, че Райна все пак е била в топ 5. Или поражение не признаваш? Споко, ще си остане само между нас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Даниел сигурно е припадал от кеф! :1000 (29): Този сериал и аз го гледах, беше много хитов. Дори си поръчах диск с музиката от сериала, още го пазя. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Даниел сигурно е припадал от кеф! :1000 (29): Коментирай невероятните тракове на твоя любимка Емилия от 2007 г. - Когато всичко свърши, Отново не дойде, Дори и да боли - и присъствието й в топ 5 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 Признай, че те оборихме и се оказва, че Райна все пак е била в топ 5. Или поражение не признаваш? Споко, ще си остане само между нас. С кое ме оборихте, човек? И как изобщо си мислиш, че няколко чалга феи, ще се изправят срещу титанката на Рамания? 2003 ти посочих три тотални хита на Десислава. С кое Райна е била над нея? Ивана, Глория, Гергана, Анелия, Деса са топ 5 на 2003 година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Признай, че те оборихме и се оказва, че Райна все пак е била в топ 5. Или поражение не признаваш? Споко, ще си остане само между нас. 2004 Райна също е в топ 5 на Пайнер. На турнето участват 8 звезди. Като изкл. -Мария, която беше там заради бирата. -Камелия която има ''Вярвах ти'', ''Няма изход'', ''Ти си виновен'' и ''Стрелките спират'' да кажем, че са на едно ниво. -Малина -Емилия - Ти замина, Познавам те, Забрави, Любов и нежност. Не мисля, че тези тракове са на нивото на ''Ти ме лъжеш'', ''Хиляди жени'' и ''Тежка диагноза''. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Еми като не беше включена Петрана в класацията, за кой да гласувам освен за Райна? Пък като гледам, така е и по интересно ... А да, забравих, извинявам са! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 -А., ще обориш ли твърдението, че Преси е в топ 5 от 2005 до 2018 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 2004 Райна също е в топ 5 на Пайнер. На турнето участват 8 звезди. Като изкл. -Мария, която беше там заради бирата. -Камелия която има ''Вярвах ти'', ''Няма изход'', ''Ти си виновен'' и ''Стрелките спират'' да кажем, че са на едно ниво. -Малина -Емилия - Ти замина, Познавам те, Забрави, Любов и нежност. Не мисля, че тези тракове са на нивото на ''Ти ме лъжеш'', ''Хиляди жени'' и ''Тежка диагноза''. Е, как ще е на едно ниво със "Стрелките спират", която и като клип и като песен, предизвика истерия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари