Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Райна през 2006 е номинирана за Певица на Годината на наградите на НОВ ФОЛК където феновете определяха номинациите.

През 2007 и 2008 е номинирана за Певица на годината и на двете места.

Там са номинирани най-добрите за годината. Щом е присъствала, явно го е заслужавала.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Беше номинирана 2007-2008, когато имаше петима кандидати в номинация.

Със сигурност 2007 е била в топ 5 след Преслава, Анелия и да кажем на едно ниво с Емилия.

2008 подобно положението, но с Андреа и Елена.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Имало е години с по 7-8 номинирани. Топ 8, да кажем, е помирисвала. :3fdb8960598fa63e:

Добре, в годината, в която издаде "Ти ме лъжеш най-добре" - това 2004 ли беше?

Дай да видим кой е над нея тогава и да преценим. "Ти ме лъжеш..." беше един от най-големите хитове за годината.

Сподели в други сайтове

Беше номинирана 2007-2008, когато имаше петима кандидати в номинация.

Със сигурност 2007 е била в топ 5 след Преслава, Анелия и да кажем на едно ниво с Емилия.

2008 подобно положението, но с Андреа и Елена.

Ето енциклопедията се обади. :1000 (19):

Значи е била топ 5....

Сподели в други сайтове

Янева все едно нарочно пише на тигел и на въпреки за очевидни факти! :gun_bandana: Още малко ще каже, че Ванча е била в топ 5 през 2009.

Сподели в други сайтове

Добре, в годината, в която издаде "Ти ме лъжеш най-добре" - това 2004 ли беше?

Дай да видим кой е над нея тогава и да преценим. "Ти ме лъжеш..." беше един от най-големите хитове за годината.

Годината е 2003. Можеш ли да я сравниш с Глория и Ивана там? Или с Анелия? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Единствената година в която първоначално имаше 9 номинирани е 2010 и Райна присъстваше там, но после изведнъж промениха всичко и отново номинираните бяха 5.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Годината е 2003. Можеш ли да я сравниш с Глория и Ивана там? Или с Анелия? :3fdb8960598fa63e:

Естествено, че не.

Глория, Ивана, Анелия, Гергана...... на пето място кой?

Сподели в други сайтове

Ми съжалявам, но песента излиза 2004 заедно с топ хитовете ''Хиляди жени'', ''Загуби всичко'' и ''Тежка диагноза''. За теб и 2005 Анелия е била топ, нищо, че тогава беше бременна. :1000 (29):

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Не се ръководете от тези номинации. Често са били абсурдни - напр. липсата на Галена за Певица на 2008, за сметка на Джена.

Но Райна си беше в топа 2007-2008 определено. Преди това също - поне от 2003 до 2006.

Сподели в други сайтове

Янева все едно нарочно пише на тигел и на въпреки за очевидни факти! :gun_bandana: Още малко ще каже, че Ванча е била в топ 5 през 2009.

Така правят истинските генерали! Ако им се получи - получи, ако не, продължават нататък. :3fdb8960598fa63e: :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Ми съжалявам, но песента излиза 2004 заедно с топ хитовете ''Хиляди жени'', ''Загуби всичко'' и ''Тежка диагноза''. За теб и 2005 Анелия е била топ, нищо, че тогава беше бременна. :1000 (29):
О, "Загуби всичко" най-вече е бомбастичен хит на 2004! :mf_surrender:

Това "Присъда" и "Като на 17" бледнеят пред Райнуш в автобусчето... :feminist_en:

Сподели в други сайтове

Нека ти!

Тази пачавретина! :gun_bandana:

Брутална! :roll1:

Иначе до колкото помня точно Ивана е била член на журито на кастинга където се е явила Райнуш. :3fdb8960598fa63e: Пилето я била впечатлила с тембъра си.

Райна участва на почти всички турнета, което си е постижение. Характерът й има много минуси и през 2010 с Константин им се наложи да прибегнат до цирка със симулацията, че уж са още заедно, за да се задържат сред атуалните, но все пак. Има си своите успехи и хитове.

Сподели в други сайтове

Това "Присъда" и "Като на 17" бледнеят пред Райнуш в автобусчето... :feminist_en:

Невероятен клип е "Загуби всичко" - Райна в латиноамерикански стил, инспирирано от актуалния тогава "Трима братя, три сестри" :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Невероятен клип е "Загуби всичко" - Райна в латиноамерикански стил, инспирирано от актуалния тогава "Трима братя, три сестри" :Vishenka_05:
Даниел сигурно е припадал от кеф! :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Признай, че те оборихме и се оказва, че Райна все пак е била в топ 5. Или поражение не признаваш? :3fdb8960598fa63e: Споко, ще си остане само между нас.

Сподели в други сайтове

Даниел сигурно е припадал от кеф! :1000 (29):

Коментирай невероятните тракове на твоя любимка Емилия от 2007 г. - Когато всичко свърши, Отново не дойде, Дори и да боли - и присъствието й в топ 5 :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Признай, че те оборихме и се оказва, че Райна все пак е била в топ 5. Или поражение не признаваш? :3fdb8960598fa63e: Споко, ще си остане само между нас.
С кое ме оборихте, човек? И как изобщо си мислиш, че няколко чалга феи, ще се изправят срещу титанката на Рамания? :3fdb8960598fa63e:

2003 ти посочих три тотални хита на Десислава. С кое Райна е била над нея?

Ивана, Глория, Гергана, Анелия, Деса са топ 5 на 2003 година.

Сподели в други сайтове

2004 Райна също е в топ 5 на Пайнер.

На турнето участват 8 звезди.

Като изкл.

-Мария, която беше там заради бирата.

-Камелия която има ''Вярвах ти'', ''Няма изход'', ''Ти си виновен'' и ''Стрелките спират'' да кажем, че са на едно ниво.

-Малина

-Емилия - Ти замина, Познавам те, Забрави, Любов и нежност. Не мисля, че тези тракове са на нивото на ''Ти ме лъжеш'', ''Хиляди жени'' и ''Тежка диагноза''.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

2004 Райна също е в топ 5 на Пайнер.

На турнето участват 8 звезди.

Като изкл.

-Мария, която беше там заради бирата.

-Камелия която има ''Вярвах ти'', ''Няма изход'', ''Ти си виновен'' и ''Стрелките спират'' да кажем, че са на едно ниво.

-Малина

-Емилия - Ти замина, Познавам те, Забрави, Любов и нежност. Не мисля, че тези тракове са на нивото на ''Ти ме лъжеш'', ''Хиляди жени'' и ''Тежка диагноза''.

Е, как ще е на едно ниво със "Стрелките спират", която и като клип и като песен, предизвика истерия? :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...