Guest Kondomcho Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 С кое ме оборихте, човек? И как изобщо си мислиш, че няколко чалга феи, ще се изправят срещу титанката на Рамания? 2003 ти посочих три тотални хита на Десислава. С кое Райна е била над нея? Ивана, Глория, Гергана, Анелия, Деса са топ 5 на 2003 година. Кака Кели ти посочи 2007 и 2008, когато номинираните в категорията Певица са само 5 и Райна фигурира сред тях. Също се оказа, че кои са били топ 5 през 2003 няма значение, защото песента, за която те питах е от 2004. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 Кака Кели ти посочи 2007 и 2008, когато номинираните в категорията Певица са само 5 и Райна фигурира сред тях. Също се оказа, че кои са били топ през 2003 няма значение, защото песента, за която те питах е от 2004. Ама ти смяташ, че 2004 също е била в топ 5 ли? Ок, моите извинения - Райна е номер 1 на чалгата от 2001 до наши дни! Така ок ли е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Еми като не беше включена Петрана в класацията, за кой да гласувам освен за Райна? Пък като гледам, така е и по интересно ... А да, забравих, извинявам са! И на теб съм ти сърдита заради Райна. И каква е тази истерия по скункса Петра... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 -А., ще обориш ли твърдението, че Преси е в топ 5 от 2005 до 2018 Невъзможно е. Преси дълго за задържа за разлика от друга моя любимка - Ваня Калудова. Е, как ще е на едно ниво със "Стрелките спират", която и като клип и като песен, предизвика истерия? За проекти ли ми говориш или цялостна година ? На мен червенокосата Камелия ми е любимка, но лично според мен по-хитовост са били на едно ниво. Щом търсиш истерия - 2004 Райна и Константин потвръждават връзката си и стават любимата двойка на много хора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Ама ти смяташ, че 2004 също е била в топ 5 ли? Ок, моите извинения - Райна е номер 1 на чалгата от 2001 до наши дни! Така ок ли е? Да, всичко ток и жица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 За проекти ли ми говориш или цялостна година ? На мен червенокосата Камелия ми е любимка, но лично според мен по-хитовост са били на едно ниво. Щом търсиш истерия - 2004 Райна и Константин потвръждават връзката си и стават любимата двойка на много хора. И сега само сравняваме към днешна дата "Тежка диагноза" и "Стрелките спират"... И нещата не са в полза на Райна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 Да, всичко ток и жица! Дайте да ги видим тия номинации с по 5 певици от 2007 и 2008, за които говори келтското съкровище от Пазарджик? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 И сега само сравняваме към днешна дата "Тежка диагноза" и "Стрелките спират"... И нещата не са в полза на Райна. Ми то към днешна дата ако сраняваме ''Дяволско желание'' с ''Време за мъже'', ''Доза любов'', ''Парфюм'' и прочие също нещата не са в полза на Калудова, но точно тя стана певица на 2005. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 За проекти ли ми говориш или цялостна година ? На мен червенокосата Камелия ми е любимка, но лично според мен по-хитовост са били на едно ниво. Щом търсиш истерия - 2004 Райна и Константин потвръждават връзката си и стават любимата двойка на много хора. Да не говорим, че "Ти ме лъжеш най-добре" е по-голям хит от всяка песен на Камелия от 2004. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 Ми то към днешна дата ако сраняваме ''Дяволско желание'' с ''Време за мъже'', ''Доза любов'', ''Парфюм'' и прочие също нещата не са в полза на Калудова, но точно тя стана певица на 2005. Че Калудова да не е имала само тези песни през 2005? И какво е толкова "Дяволско желание"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Дайте да ги видим тия номинации с по 5 певици от 2007 и 2008, за които говори келтското съкровище от Пазарджик? Кели, давай, ти си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 И на теб съм ти сърдита заради Райна. И каква е тази истерия по скункса Петра... Вместо да се занимаваш с глупости, бананирай сички, които не пускат глас за единствената и праведна ИМПЕРАТРИЦА, че е неприлично да седи зад Юнона в подреждането ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 2007: Анелия Глория Емилия Преслава Райна 2008: Анелия Джена Камелия Преслава Райна Фактите са си факти, а тук пак се плюнчете за глупости. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Че Калудова да не е имала само тези песни през 2005? И какво е толкова "Дяволско желание"... Ми и Райна не е имала само ''Диагнозата'' и ''Загуби всичко'', но ти за тях се хвана. Тя за тази година има и невероятната балада ''Как'' която вече гони +400 хиляди в ютюб. Един от вечните хитове на Преслава които все още тресат цялата държава и винаги като я изпее получава невероятен прием. Забравих ''Ах, тези пари'', ''Не е ваша работа'' и ''Ние сме номер едно'' - пак тракове които към днешна дата не могат да се сравняват с хитовостта на трака на Петя Колева от Добрич! Теорията ти както блесна така и угасна, 3:0 падаш от Кондомчо, Калин и мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 Ок, 2007 е била в топ 5 момата от Македонско. А номинациите от 2008? Но само за Пайнер ли говорим? Защото за съответните години във Фен имаше доста по-големи хитове? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Кво се занимавате и вие с глупости, все едно ша убедите някой, че Райна си има успехите, в последните години особено със сигурност са повече от Гло. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Ок, 2007 е била в топ 5 момата от Македонско. А номинациите от 2008? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 И коя песен на Райна е по-голям хит за 2007 от това: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Кво се занимавате и вие с глупости, все едно ша убедите някой, че Райна си има успехите, в последните години особено със сигурност са повече от Гло. Паметен хит и още по-жестоко видео - най-доброто в кариерата на Райна. Поздрав с един от хитовете на 2008. Скандално е, че клипа се засне септ. месец, но Пайнер не го пуснаха чак до средата на февруари. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 Коя песен на Райна за 2008 е била по-хитова от това: Тази вечер повечето сте като надишани с лепило! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Ок, 2007 е била в топ 5 момата от Македонско. Каза ли гооо, причу ли ми сее? :1000 (6): А номинациите от 2008? MrKID ги е дал по-горе. Но само за Пайнер ли говорим? Защото за съответните години във Фен имаше доста по-големи хитове? Като е имало, мадмоазел Маргарит Дьо Лозан да им е дала награди.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 Като е имало, мадмоазел Маргарит Дьо Лозан да им е дала награди.. Теодора, Емануела и Алисия си взеха награди от Лозан! Райна какво спечели 2007 и 2008? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Коя песен на Райна за 2008 е била по-хитова от това: Тази вечер повечето сте като надишани с лепило! Мило, тази песен е от 2007. Прави паузи между вдишванията, че главата ти се завъртя вече. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Като е имало, мадмоазел Маргарит Дьо Лозан да им е дала награди.. Тя беше заета да бъде подлога на Митко Димитров Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари