Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Теодора, Емануела и Алисия си взеха награди от Лозан!

Райна какво спечели 2007 и 2008? :3fdb8960598fa63e:

Най-важното - любовта на публиката. :drunk:

Сподели в други сайтове

Паметен хит и още по-жестоко видео - най-доброто в кариерата на Райна. :Vishenka_05:

Поздрав с един от хитовете на 2008. Скандално е, че клипа се засне септ. месец, но Пайнер не го пуснаха чак до средата на февруари. :3fdb8960598fa63e:

Тъкмо щях да я пускам и нея ... Тази вече определено е забавно.

Сподели в други сайтове

Мило, тази песен е от 2007. Прави паузи между вдишванията, че главата ти се завъртя вече. :1000 (29):
Мило, песента е представена за първи път през март, 2008. Емануела я пее на наградите на Нов фолк, след което се завърта и клипа. От 2007 е "Смешна цена" на Теодора. Май твоята глава не е във форма тази вечер.

И още чакам да видя коя песен на Райна от годините, в които е била номинирана за певица е по-голям хит от "Да си плащал", "Имаме ли връзка" и "Смешна цена"! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

И още чакам да видя коя песен на Райна от годините, в които е била номинирана за певица е по-голям хит от "Да си плащал", "Имаме ли връзка" и "Смешна цена"! :3fdb8960598fa63e:

"Нежна полиция", "Големи думи" :Vishenka_05:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Тъкмо щях да я пускам и нея ... Тази вече определено е забавно.

Един от хитовете на 2001. Младо и красиво момиче с невероятно лиричен глас и супер тракове. Поради това печели ''Откритие на годината'' на наградите на Нов фолк!

Друг жесток хит и супер клип! Младите момичета искаха да са като Райна и да се возят в подобни коли.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

/

"Нежна полиция", "Големи думи" :Vishenka_05:
:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Ти тия години зяпаше пред екрана Планета в Пазарджик ли? Защото в заведенията Райна никаква я нямаше, а тези три песни ги спукваха.

Сподели в други сайтове

Мило, песента е представена за първи път през март, 2008. Емануела я пее на наградите на Нов фолк, следн което се завърта и клипа. От 2007 е "Смешна цена" на Теодора. Май твоята глава не е във форма тази вечер.

Така е, не съм във форма - имам си повод. :3fdb8960598fa63e:

"Имаме ли връзка" обаче е от 2009, а за 2009 никой не твърди, че Райна е в топ 5.

Иначе Теодора за мен е никоя пред Райна - но това е лично мнение и мои си наблюдения, аз съм ти казвал, че ФЕН ТВ не съм гледал, а по клубовете не съм обръщал внимание на песните й.

И да не е била в топ 5 на чалгата, е била в топ 5 на Пайнер, а спорът ни тръгна точно оттам. Ти чак накрая се сети да съпоставиш Райна с араджийките. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

младите момичета искаха да са като Райна и да се возят в подобни коли.
Кои млади момичета? Ти ли? :3fdb8960598fa63e:

Защото аз тогава бях младо момиче и нямах желание да се возя в такива коли, да размятам пистолети и да бъда като Райна!

Сподели в други сайтове

Какво смешно има, ЯЦО? /така приятелките на Янка Тончева - майката на Преси я наричат/ :gun_bandana: :Vishenka_05: 2008 на турнето беше огромна избухвация на "Нежна полиция" и "Големи думи".

Сподели в други сайтове

Защото аз тогава бях младо момиче и нямах желание да се возя в такива коли, да размятам пистолети и да бъда като Райна!

А искаше да лапаш кюфтета (и други неща) като Ванча ли? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Така е, не съм във форма - имам си повод. :3fdb8960598fa63e:

"Имаме ли връзка" обаче е от 2009, а за 2009 никой не твърди, че Райна е в топ 5.

Иначе Теодора за мен е никоя пред Райна - но това е лично мнение и мои си наблюдения, аз съм ти казвал, че ФЕН ТВ не съм гледал, а по клубовете не съм обръщал внимание на песните й.

И да не е била в топ 5 на чалгата, е била в топ 5 на Пайнер, а спорът ни тръгна точно оттам. Ти чак накрая се сети да съпоставиш Райна с араджийките. :3fdb8960598fa63e:

Даже едни келяви араджийки мачкаха Райна с хитовете си 2007 и 2008! А "Смешна цена" успя да бие "Мъж на хоризонта" за наградите за кавърверсия на Маргарита и вървеше цяло лято мощно навсякъде. Тогава имаше Най клуб тук и се разбивахме на нея.

Успяхте да ме настроите срещу Терзийска и ще подкрепя Преса на финала! Кели, празнувай! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

О, аз тогава още не съм знаел какво е музика.

Райна - икона за бг икономиката.

През далечна 2004 година България и Турция подписват договор за активен внос на бели кожуси защото всяко дете и младо момиче искаше белия такъв на Райна от този клип. Спекулира се, че благодарение на него са продадени над милион бройки за една година.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Вместо да се занимаваш с глупости, бананирай сички, които не пускат глас за единствената и праведна ИМПЕРАТРИЦА, че е неприлично да седи зад Юнона в подреждането ...

Скоро не съм раздавала банове, много сте кротки, няма скандали. В Рамания цари мир и любов. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Райна - икона за бг икономиката.

През далечна 2004 година България и Турция подписват договор за активен внос на бели кожуси защото всяко дете и младо момиче искаше белия такъв на Райна от този клип. Спекулира се, че благодарение на него са продадени над милион бройки за една година.

:roll1: :roll1:

Ние тогаваха ходихме да продаваме бели кожуси по бит пазарите. Да е жива и здрава Райна!

Сподели в други сайтове

Галена да не би да е напуснала Пайнер? Никога не са я рязали така от компилация.

Иска ти се, злато. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Галена да не би да е напуснала Пайнер? Никога не са я рязали така от компилация.

Да, и аз си го помислих.

Тази победа е твоя, защо не празнуваш? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Ще си признаеш, че харесваш Преса и ти :3fdb8960598fa63e:
Не, ужасна е! Но пренаписването на чалга история с Райна начело на някакви топове, ми идва туу мач! И сега ще има глас за Преси!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...