Stela Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Да. Какви са тия "богове" в множествено число. И за целувки и не знам си какво. А те сърбите дори псуват на бог, така че не ме изненадва. А Галена има толкова илюминатски клипове, че бройката им се губи. Няма как да не спомена тази сатанинска жрица. Много я мразиш обаче... Клиповете на Галена са едни от най-хубавите, даже да не кажа, че са най. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 Съжалявам, че в живота си не си срещала Бог на живо. Дано ти се случи. Ивана като пееше за Бога, Пресинка още е подгъвала на Милко мустака! Излизай навън да дириш някой Богоподобен. Айде, нахлузвай някакви токчета, да се чува тропот по асфалта. По погледа ще го познаеш. Да разходим в нощта наште тънки токчета... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Ивана като пееше за Бога, Пресинка още е подгъвала на Милко мустака! Да разходим в нощта наште тънки токчета... Ако ти бях един мъж, сигурно щях да те поступвам от време на време. Но леко де, без ексцесии, колкото да се знае кой е шефът. :1000 (29): На твоя сигурно си му се качила на главата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Много я мразиш обаче... Клиповете на Галена са едни от най-хубавите, даже да не кажа, че са най. Хубави са, естествено. Дяволът подмамва с хубаво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Ако ти бях един мъж, сигурно щях да те поступвам от време на време. Но леко де, без ексцесии, колкото да се знае кой е шефът. :1000 (29): На твоя сигурно си му се качила на главата. Аууу, точно днес във времето на #metoo Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Абе хора, Лили Иванова какво прави? Никаква не се чува напоследък. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 Ако ти бях един мъж, сигурно щях да те поступвам от време на време. Но леко де, без ексцесии, колкото да се знае кой е шефът. :1000 (29): На твоя сигурно си му се качила на главата. Скъпи, по-скоро аз ще помета из нас с теб, а после ще те накарам да ми сготвиш, за да сбъдна мечтата си да стана пухкава тьотка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 Абе хора, Лили Иванова какво прави? Никаква не се чува напоследък. Ще има нов албум с изцяло нечувани песни. И три концерта в НДК през октомври. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Хубави са, естествено. Дяволът подмамва с хубаво. Много набожно го раздаваш, отиди на църква, тук в рамания е пълно с дяволи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Ще има нов албум с изцяло нечувани песни. И три концерта в НДК през октомври. А, добре. Много набожно го раздаваш, отиди на църква, тук в рамания е пълно с дяволи. За дяволи не знам, но наивници - да. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Щом дори Сашо призна неотдавна, че е хубава, а я мрази в червата си, значи всичко е наред! Чак пък да я мразя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 Чак пък да я мразя Е, добре де, недолюбваш! Откакто се върнах обратно в играта, стана по-благосклонен към мега лелката! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Скъпи, по-скоро аз ще помета из нас с теб, а после ще те накарам да ми сготвиш, за да сбъдна мечтата си да стана пухкава тьотка! Аа не ми се вярва. Аз съм много жилаво копеле и като се надъхам газя и по-големи мъже от мен. За да ме сбориш, трябва да си 100 килограмова върлина, което е малко вероятно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Много набожно го раздаваш, отиди на църква, тук в рамания е пълно с дяволи. Да бе, и аз това шях да кажа. И девствен твърди, че е. Какво му става на това момче? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 Аа не ми се вярва. Аз съм много жилаво копеле и като се надъхам газя и по-големи мъже от мен. За да ме сбориш, трябва да си 100 килограмова върлина, което е малко вероятно. Аз пък съм тросната и проклета жена в нервна криза, която остро влиза! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Чак пък да я мразя Ти не никого не мразиш, налиии? Защото има карма и мисълта носи енергиен заряд. Само на моменти си изпускаш нервите и изглежда така, че мразиш. Ко толкоз? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Да бе, и аз това шях да кажа. И девствен твърди, че е. Какво му става на това момче? Ще влизам в манастир. Там, където Кама ще влиза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Аа не ми се вярва. Аз съм много жилаво копеле и като се надъхам газя и по-големи мъже от мен. За да ме сбориш, трябва да си 100 килограмова върлина, което е малко вероятно. Ставаше въпрос за бой, не за креватни изпълнения Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Е, добре де, недолюбваш! Откакто се върнах обратно в играта, стана по-благосклонен към мега лелката! Така е, душа. Ти си ми слабост Ти не никого не мразиш, налиии? Защото има карма и мисълта носи енергиен заряд. Само на моменти си изпускаш нервите и изглежда така, че мразиш. Ко толкоз? Еми така е, виж как знаеш. Омразата е за слабите хора.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Ставаше въпрос за бой, не за креватни изпълнения Ти не разбираш от такива неща, нали си девствен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 Така е, душа. Ти си ми слабост И ти на мен! Простила съм ти дори Телетъбисите, които слушаш! И суетата съм ти простила, "варела" и "дивана" - също! Ти не разбираш от такива неща, нали си девствен. Според мен хич не е и е изгубил най-милото си (дал е цветето си) под звуците на "Намери си майстора"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Ти не разбираш от такива неща, нали си девствен. Гледал съм, обаче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 И ти на мен! Простила съм ти дори Телетъбисите, които слушаш! И суетата съм ти простила, "варела" и "дивана" - също! Хахах, ама тука верно станахме на манастир. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Според мен хич не е и е изгубил най-милото си (дал е цветето си) под звуците на "Намери си майстора"! Тази пък въобще не я харесвам. Ако ще си давам цветето под звуците на Глориева песен, това ще е Тайната на успеха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 Хахах, ама тука верно станахме на манастир. Светата обител "Света Ванча" сме! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари