Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Най- накрая добра новина тази година!

Луна Президент щяла да вземе най-голямата награда! В морето от големи награди не мога да се ориентирам коя е най-голямата, обаче. Помогни!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

О, не. Не следя подобни неща.

Коментирай трака - харесва ти, усещам го.

Разбира се. Тръпнех за лятно предложение, радвам че го получих от Райнуш.

Сега остава и Преси да ни зарадва с клип на морето .. или Ваня Калудова да покаже новите си форми :Vishenka_05:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Певица на хилядолетието - ПРЕСЛАВА :Vishenka_05:

Сори, ама не ми се вписва, много е модерна все още. Като се пенсионира съм сигурен, че ще бъде уважена.

Като е клуба на Николета, що не е викнала Петрана? Не са ли и без тва комшийки у Кипър, умерено съм разочарован и от двете.

Луна съм сигурен, че ще вземе не каква да е награда, а най-важната! То тя която и да вземе, ще е най-важна, разбира се.

Сподели в други сайтове

Разбира се. Тръпнех за лятно предложение, радвам че го получих от Райнуш.

Сега остава и Преси да ни зарадва с клип на морето .. или Ваня Калудова да покаже новите си форми :Vishenka_05:

Дано не ти се е наложило да консумираш глюкоза след слушането на трака. :3fdb8960598fa63e:

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Дано не ти се е наложило да консумираш глюкоза след слушането на трака. :3fdb8960598fa63e:

Представи си Ваня Калудова да тресе дупе като Райна в новия си трак :3fdb8960598fa63e:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Новата песен на Райна направо ме кара да съжалявам, че снощи така яростно я защитавах. Очен зибочен е положението. Няма да има успеха на "Зле те чувам" според мен.

Сподели в други сайтове

Представи си Ваня Калудова да тресе дупе като Райна в новия си трак :3fdb8960598fa63e:

Ще е жестоко.

Новата песен на Райна направо ме кара да съжалявам, че снощи така яростно я защитавах. Очен зибочен е положението. Няма да има успеха на "Зле те чувам" според мен.

Ти и за ''Зле те чувам'' каза, че няма да направи повече от 3,5 милиона а вече е 5,3. :3fdb8960598fa63e:

Пък и успеха на ''Зле те чувам'' за Райна е като ''Пей, сърце'' за Галена

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Сори, ама не ми се вписва, много е модерна все още. Като се пенсионира съм сигурен, че ще бъде уважена.

Като е клуба на Николета, що не е викнала Петрана? Не са ли и без тва комшийки у Кипър, умерено съм разочарован и от двете.

Луна съм сигурен, че ще вземе не каква да е награда, а най-важната! То тя която и да вземе, ще е най-важна, разбира се.

Точно така! Тя ще й придаде космическа важност, все пак е небесно тяло!

Но и Петрето заслужаваше номинация. Потвърждение, че на съседи не може да се има вяра.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

След вчерашната полемика относно Райна-Глория, “Бразилка” е като поздрав за РД-то на Гло и нейните нюанси. Нека и феновете и се чувстват поздравени от по-актуалната към 2018 година - Райна.

Сподели в други сайтове

След вчерашната полемика относно Райна-Глория, “Бразилка” е като поздрав за РД-то на Гло и нейните нюанси. Нека и феновете и се чувстват поздравени от по-актуалната към 2018 година - Райна.

Аз вече казах, че песента на Глория не ми харесва. Не ми е проблем да си призная, че нещо нейно не ме кефи, достатъчно я храня.

Сподели в други сайтове

Ти и за ''Зле те чувам'' каза, че няма да направи повече от 3,5 милиона а вече е 5,3. :3fdb8960598fa63e:

Пък и успеха на ''Зле те чувам'' за Райна е като ''Пей, сърце'' за Галена

Чак пък като "Пей сърце" за Галена! Не е чак толкова трудно певица, била сред топа в близкото минало да направи 5 млн. на добро парче. Тотя го е правила, а дори не е била никога в топ 10.

Сигурен съм, че и на теб песента ти харесва по-малко от "Зле те чувам".

Сподели в други сайтове

Аз вече казах, че песента на Глория не ми харесва. Не ми е проблем да си призная, че нещо нейно не ме кефи, достатъчно я храня.

Всъщност днеска преслушах албумите “Благодаря” и “Имам нужда от теб” и отново ме хвана толкова яд, че е зарязала толкова много потенциални хитове, за да прави ТВ версии до саксии и дивани. Дано в новия албум предложи истинска музика на каквато сме свикнали от нея. “За първи път”, “Без думи”, “Обсебена от теб”, “Аз не плача” и още много.

Сподели в други сайтове

Те все едно ще си кажат каква е истинската причина.

Ако не са били уредени правата, нямаше изобщо да ги пуснат тия клипове никъде, не само на ДВДто.

Типично оправдание и прехвърляне на топката в стил Кокошарник.

Явно Галош не си е платила. Върти Андрешковски номера.

Сподели в други сайтове

Чак пък като "Пей сърце" за Галена! Не е чак толкова трудно певица, била сред топа в близкото минало да направи 5 млн. на добро парче. Тотя го е правила, а дори не е била никога в топ 10.

Сигурен съм, че и на теб песента ти харесва по-малко от "Зле те чувам".

И ти си прав. Аз имах предвид, че абсолютно никой не е очаквал от Райна, че към днешна дата може да направи хит. При нея проектите редовно си забиваха на един милион. Само ''Принцеса'' прави изкл. и ''Нахално хубава''. Всичко друго издадено от 2013 насам (ерата на ютюб) не е минавало 1,5 милиона. Изведнъж пусна песен, която за 6 месеца ще има 5,5 милиона.

А тази песен със сигурност е по-слаба от ''Зле те чувам'' където всичко е топ, но според мен ще стане някакъв хит. Но чак да съжаляваш, че вчера си я защитавал - ти изкара, че е пуснала най-големия боклук в кариерата си. Дай още един шанс. За няколко часа има 35 хиляди. Преди се нуждаеше от 12-15 часа за да постигне това. А и коментарите в ютюб са супер позитивни.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Но чак да съжаляваш, че вчера си я защитавал - ти изкара, че е пуснала най-големия боклук в кариерата си. Дай още един шанс. За няколко часа има 35 хиляди. Преди се нуждаеше от 12-15 часа за да постигне това. А и коментарите в ютюб са супер позитивни.

Слаба ми идва. Ако ще си залагам честта за някоя певица, изисквам от нея да надгражда себе си и да прави топ проекти. :3fdb8960598fa63e: Райна може повече. Напомня ми на случая с Камелия - изкара топ хит без никой да го е очаквал и след това... "Куклите". Въпреки това пожелавам успех на парчето. И без това нищо не се случва в попфолка.

Ето това е страхотно и различно парче.

Гледанията няма да ги коментирам, явно аудиторията тотално вече не знае за кво става въпрос в музиката.

Сподели в други сайтове

Смачка я от всякъде . Райна гази Глора с хитове от доста време насам.

Сподели в други сайтове

Слаба ми идва. Ако ще си залагам честта за някоя певица, изисквам от нея да надгражда себе си и да прави топ проекти. :3fdb8960598fa63e: Райна може повече. Напомня ми на случая с Камелия - изкара топ хит без никой да го е очаквал и след това... "Куклите". Въпреки това пожелавам успех на парчето. И без това нищо не се случва в попфолка.

Ето това е страхотно и различно парче.

Гледанията няма да ги коментирам, явно аудиторията тотално вече не знае за кво става въпрос в музиката.

От последните и песни именно “Сафари” ми е най-любима, но е твърде различна, за да де оцени. Аз предпочитам по-различните песни от Райна, но след като не и носят участия и съответно финанси, не може цял живот да продължава да залага предимно на такива. Нека продължи с по-комерсиалното звучене, но да предлага и по-музикантски неща в същото време.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...