asylum Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Най- накрая добра новина тази година! Луна Президент щяла да вземе най-голямата награда! В морето от големи награди не мога да се ориентирам коя е най-голямата, обаче. Помогни! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Насладете се на хита ''АМАЗОНКА'' Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Най- накрая добра новина тази година! Певица на хилядолетието - ПРЕСЛАВА Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Насладете се на хита ''АМАЗОНКА'' Тръпнеш ли за реакцията на бразилката ИТС ДРО Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Певица на хилядолетието - ПРЕСЛАВА Дори не е номинирана. Има да си мечтае Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Тръпнеш ли за реакцията на бразилката ИТС ДРО О, не. Не следя подобни неща. Коментирай трака - харесва ти, усещам го. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 О, не. Не следя подобни неща. Коментирай трака - харесва ти, усещам го. Разбира се. Тръпнех за лятно предложение, радвам че го получих от Райнуш. Сега остава и Преси да ни зарадва с клип на морето .. или Ваня Калудова да покаже новите си форми Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Певица на хилядолетието - ПРЕСЛАВА Сори, ама не ми се вписва, много е модерна все още. Като се пенсионира съм сигурен, че ще бъде уважена. Като е клуба на Николета, що не е викнала Петрана? Не са ли и без тва комшийки у Кипър, умерено съм разочарован и от двете. Луна съм сигурен, че ще вземе не каква да е награда, а най-важната! То тя която и да вземе, ще е най-важна, разбира се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Разбира се. Тръпнех за лятно предложение, радвам че го получих от Райнуш. Сега остава и Преси да ни зарадва с клип на морето .. или Ваня Калудова да покаже новите си форми Дано не ти се е наложило да консумираш глюкоза след слушането на трака. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Дано не ти се е наложило да консумираш глюкоза след слушането на трака. Представи си Ваня Калудова да тресе дупе като Райна в новия си трак Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Новата песен на Райна направо ме кара да съжалявам, че снощи така яростно я защитавах. Очен зибочен е положението. Няма да има успеха на "Зле те чувам" според мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Представи си Ваня Калудова да тресе дупе като Райна в новия си трак Ще е жестоко. Новата песен на Райна направо ме кара да съжалявам, че снощи така яростно я защитавах. Очен зибочен е положението. Няма да има успеха на "Зле те чувам" според мен. Ти и за ''Зле те чувам'' каза, че няма да направи повече от 3,5 милиона а вече е 5,3. Пък и успеха на ''Зле те чувам'' за Райна е като ''Пей, сърце'' за Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Сори, ама не ми се вписва, много е модерна все още. Като се пенсионира съм сигурен, че ще бъде уважена. Като е клуба на Николета, що не е викнала Петрана? Не са ли и без тва комшийки у Кипър, умерено съм разочарован и от двете. Луна съм сигурен, че ще вземе не каква да е награда, а най-важната! То тя която и да вземе, ще е най-важна, разбира се. Точно така! Тя ще й придаде космическа важност, все пак е небесно тяло! Но и Петрето заслужаваше номинация. Потвърждение, че на съседи не може да се има вяра. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 След вчерашната полемика относно Райна-Глория, “Бразилка” е като поздрав за РД-то на Гло и нейните нюанси. Нека и феновете и се чувстват поздравени от по-актуалната към 2018 година - Райна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 След вчерашната полемика относно Райна-Глория, “Бразилка” е като поздрав за РД-то на Гло и нейните нюанси. Нека и феновете и се чувстват поздравени от по-актуалната към 2018 година - Райна. Аз вече казах, че песента на Глория не ми харесва. Не ми е проблем да си призная, че нещо нейно не ме кефи, достатъчно я храня. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Ти и за ''Зле те чувам'' каза, че няма да направи повече от 3,5 милиона а вече е 5,3. Пък и успеха на ''Зле те чувам'' за Райна е като ''Пей, сърце'' за Галена Чак пък като "Пей сърце" за Галена! Не е чак толкова трудно певица, била сред топа в близкото минало да направи 5 млн. на добро парче. Тотя го е правила, а дори не е била никога в топ 10. Сигурен съм, че и на теб песента ти харесва по-малко от "Зле те чувам". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Време е да се спори Райна VS Рени Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Аз вече казах, че песента на Глория не ми харесва. Не ми е проблем да си призная, че нещо нейно не ме кефи, достатъчно я храня. Всъщност днеска преслушах албумите “Благодаря” и “Имам нужда от теб” и отново ме хвана толкова яд, че е зарязала толкова много потенциални хитове, за да прави ТВ версии до саксии и дивани. Дано в новия албум предложи истинска музика на каквато сме свикнали от нея. “За първи път”, “Без думи”, “Обсебена от теб”, “Аз не плача” и още много. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Те все едно ще си кажат каква е истинската причина. Ако не са били уредени правата, нямаше изобщо да ги пуснат тия клипове никъде, не само на ДВДто. Типично оправдание и прехвърляне на топката в стил Кокошарник. Явно Галош не си е платила. Върти Андрешковски номера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Чак пък като "Пей сърце" за Галена! Не е чак толкова трудно певица, била сред топа в близкото минало да направи 5 млн. на добро парче. Тотя го е правила, а дори не е била никога в топ 10. Сигурен съм, че и на теб песента ти харесва по-малко от "Зле те чувам". И ти си прав. Аз имах предвид, че абсолютно никой не е очаквал от Райна, че към днешна дата може да направи хит. При нея проектите редовно си забиваха на един милион. Само ''Принцеса'' прави изкл. и ''Нахално хубава''. Всичко друго издадено от 2013 насам (ерата на ютюб) не е минавало 1,5 милиона. Изведнъж пусна песен, която за 6 месеца ще има 5,5 милиона. А тази песен със сигурност е по-слаба от ''Зле те чувам'' където всичко е топ, но според мен ще стане някакъв хит. Но чак да съжаляваш, че вчера си я защитавал - ти изкара, че е пуснала най-големия боклук в кариерата си. Дай още един шанс. За няколко часа има 35 хиляди. Преди се нуждаеше от 12-15 часа за да постигне това. А и коментарите в ютюб са супер позитивни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Но чак да съжаляваш, че вчера си я защитавал - ти изкара, че е пуснала най-големия боклук в кариерата си. Дай още един шанс. За няколко часа има 35 хиляди. Преди се нуждаеше от 12-15 часа за да постигне това. А и коментарите в ютюб са супер позитивни. Слаба ми идва. Ако ще си залагам честта за някоя певица, изисквам от нея да надгражда себе си и да прави топ проекти. Райна може повече. Напомня ми на случая с Камелия - изкара топ хит без никой да го е очаквал и след това... "Куклите". Въпреки това пожелавам успех на парчето. И без това нищо не се случва в попфолка. Ето това е страхотно и различно парче. Гледанията няма да ги коментирам, явно аудиторията тотално вече не знае за кво става въпрос в музиката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Аз харесвам Сафари, но тази повече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 28 Author Report Share Публикувано Юни 28 Това на Райна е доста добро! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 След вчерашната полемика относно Райна-Глория, “Бразилка” е като поздрав за РД-то на Гло и нейните нюанси. Нека и феновете и се чувстват поздравени от по-актуалната към 2018 година - Райна. Смачка я от всякъде . Райна гази Глора с хитове от доста време насам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Слаба ми идва. Ако ще си залагам честта за някоя певица, изисквам от нея да надгражда себе си и да прави топ проекти. Райна може повече. Напомня ми на случая с Камелия - изкара топ хит без никой да го е очаквал и след това... "Куклите". Въпреки това пожелавам успех на парчето. И без това нищо не се случва в попфолка. Ето това е страхотно и различно парче. Гледанията няма да ги коментирам, явно аудиторията тотално вече не знае за кво става въпрос в музиката. От последните и песни именно “Сафари” ми е най-любима, но е твърде различна, за да де оцени. Аз предпочитам по-различните песни от Райна, но след като не и носят участия и съответно финанси, не може цял живот да продължава да залага предимно на такива. Нека продължи с по-комерсиалното звучене, но да предлага и по-музикантски неща в същото време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари