-A. Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Слаба ми идва. Ако ще си залагам честта за някоя певица, изисквам от нея да надгражда себе си и да прави топ проекти. Райна може повече. Напомня ми на случая с Камелия - изкара топ хит без никой да го е очаквал и след това... "Куклите". Въпреки това пожелавам успех на парчето. И без това нищо не се случва в попфолка. Ето това е страхотно и различно парче. Гледанията няма да ги коментирам, явно аудиторията тотално вече не знае за кво става въпрос в музиката. И тя предпочита такива песни, но за 9 месеца има 1,4 милиона - срамно е. Да не говорим, че ''Бразилка'' ако продължава така до два дни я е минала по коментари и лайкове. Никой не оцени тези проекти - тя доста различни имаше през годините. Да не забравяме, че има и много шитове като ''Нищо лично'' и ''На кой е колата'', но си имаше експерименти които само тя си слушаше. За 7 часа е направила близо 70к - това се търси и жената го предлага. Аз харесвам Сафари, но тази повече Жестока песен и супер красив клип. Снима го в Италия. Тя самата обожава песента и се надяваше народа да я оцени, но тя дори 500 хиляди гледания няма. Сигурен съм, че много хора дори не знаят за съществуването на тази песен. Как да се амбицира да направи още една такава ? Това на Райна е доста добро! Ами тогава събра Ганев за музиката и Драганински (май така му беше фамилията) за аранжимента. В Рамания предимно позитивни коментари и чак сега е събрала милион гледания. Клипа също беше на ниво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Ами тогава събра Ганев за музиката и Драганински (май така му беше фамилията) за аранжимента. В Рамания предимно позитивни коментари и чак сега е събрала милион гледания. Клипа също беше на ниво. Мило, новият трак със 70 к. за 7 часа - колко залагаш за денонощие? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Част от новата на Галин Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 "Не се изтриваш" вече е най-гледаният клип на Преслава в Ютуб Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Част от новата на Галин Брутално звучи, дано я пусне по-скоро. Райнето избухна с хит! Много свежо парче, зарибява от първото слушане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Част от новата на Галин Айде и тоя почна да си рециклира песните - като #MeGusta номер 2 ми звучи. Последната му боза нещо много яко зацикли. Дори "Обратно в играта" има повече гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Ето това е страхотно и различно парче. Гледанията няма да ги коментирам, явно аудиторията тотално вече не знае за кво става въпрос в музиката. Брутална е. Даже се окичих с графики от Райна, кога излезе. А на пилона е бомба. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Деси е на живо в инстаграм. Много е готина с по-тъмна коса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 "Пей сърце" с повече гледания от "Не се изтриваш" за последната седмица. "И това ще преживея" с повече от "Moro mou". Тая песен вече може да се каже, че е една от златните балади на Деси Слава - изключително дълъг живот. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Айде и тоя почна да си рециклира песните - като #MeGusta номер 2 ми звучи. Последната му боза нещо много яко зацикли. Дори "Обратно в играта" има повече гледания. Защо "дори" .. все едно е невъзможно Преслава да има повече гледания от Галин Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Защо "дори" .. все едно е невъзможно Преслава да има повече гледания от Галин Ами доскоро беше почти невъзможно. Песните със среден успех на Преслава правеха по 5-8 млн., а Галин почти е нямал песен с под 10 млн. в последните 2 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Ами доскоро беше почти невъзможно. Песните със среден успех на Преслава правеха по 5-8 млн., а Галин почти е нямал песен с под 10 млн. в последните 2 години. Е, това беше 2015-2016 някъде - тогава Галин беше върха на сензацията, а Преслава не рядко се излагаше с песни като "Аматьорка", но от миналата година насам не е точно така. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Мило, новият трак със 70 к. за 7 часа - колко залагаш за денонощие? Ами ''Зле те чувам'' направи 100к. Тази със сигурност ще направи повече. Може би към 150 хиляди. Макс 170. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Деси е на живо в инстаграм. Много е готина с по-тъмна коса. Супер е с този цвят. Не успях да гледам лайфа в инста, но това дето го е качила на стори показва в неподправен вид, че всъщност тя е в доста по-добра форма, отколкото изглежда в някои заведения. Знаех си, че предимно огромните гърди създават впечатлението, че е по-пълна, отколкото е. Новата на Райна разбива. И не го казвам толкова, защото ми харесва (Сафари и Зле те чувам са по-добри), а защото песента си е баш поп-фолк, от този по-игривия и неангажиращия, който все повече липсва в жанра. Според мен това ще е причината парчето да се открои. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Кой да предположи, че ще дойдат времена, в които Деса и Андреа ще станат двойно по-дебели от Ванча :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 "Пей сърце" с повече гледания от "Не се изтриваш" за последната седмица. "И това ще преживея" с повече от "Moro mou". Тая песен вече може да се каже, че е една от златните балади на Деси Слава - изключително дълъг живот. Показване и само показване... Хулиган, Честито и Обратно в играта яко намазаха тръгвайки директно след по-големите хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Показване и само показване... Хулиган, Честито и Обратно в играта яко намазаха тръгвайки директно след по-големите хитове. Знам, Томе. Но "Moro mou" също се показва, песента на Деса е по-стара дори и беше по-малък хит, а се слуша повече. Харесват я хората. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 http://bgvipnews.eu/index.php/2018/06/29/galena-shefkata/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 http://bgvipnews.eu/index.php/2018/06/29/galena-shefkata/ Кючек със Стораро в 0 часа. Да и имам претенциите. :1000 (29): Защо така тихомълком отложи дуета с Пеевска? Страх от флоп ли долавям? Аз като ви казвам че Кости е изчерпан. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Част от новата на Галин Пак ще смазва с хит Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Кючек със Стораро в 0 часа. Да и имам претенциите. :1000 (29): Защо така тихомълком отложи дуета с Пеевска? Страх от флоп ли долавям? Аз като ви казвам че Кости е изчерпан. Сега помнете ми думата този дует с Тони Стораро ще е някой краден цигански кючек , то на Тони Стораро си му е традиция да краде цигански кючеци , тя и Жалка не остава по назад с кражбите! Чакаме циганския кючек да видим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Кючек със Стораро в 0 часа. Да и имам претенциите. :1000 (29): Защо така тихомълком отложи дуета с Пеевска? Страх от флоп ли долавям? Аз като ви казвам че Кости е изчерпан. Тази новина надали е достоверна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Честит имен ден на моите любимки - ПЕТРА и ПРЕСЛАВА Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Сега помнете ми думата този дует с Тони Стораро ще е някой краден цигански кючек , то на Тони Стораро си му е традиция да краде цигански кючеци , тя и Жалка не остава по назад с кражбите! Чакаме циганския кючек да видим. Честит имен ден на моите любимки - ПЕТРА и ПРЕСЛАВА А Пепа Секса днес ли празнува, или на Петковден? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Луна - Личност на Хилядолетието! http://hotnews.bg/n/sofka-i-milko-vzeha-pu...ari.131256.html Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари