Willy Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 И като цяло северозападн(ал)ият регион е с най-ниска средна брутна заплата, единствено Враца отсрамва с малко над 1000 лева, което след данъци и осигуровки е под 800, но пак бива. Това ми обяснява защо това е районът, в който все още чалгата и сърбофилията не са умрели. Северозападн(ал)ият регион е такъв, защото от близо 70 години инвестициите за него се режат, за да се прехвърлят в София или в Източна Румелия. Последните примери, са проект за скоростно жп трасе за 450 миилона евра отишли за линията София - Ихтиман - Пловдив и скоростното пътно трасе от Видин до София за 500 милиона лева, отишли за магистрала "Тракия" и "Марица" предните години, с комични обяснения. Не спорим за това вече, оправяме се както знаем. Затова може би на главната атракция в края на лятото (панаира) започват да присъстват все по-малко български изпълнители и причината не е Сашка "Ангелчето" или нейният ментор Камелия "Чипровска". Очевидно повечето българските изпълнители се оказаха пълни ментета (най-вече пайнерските), на които дори когато се платят грешни пари (като за частно парти), пак не създават необходимата атмосфера независимо дали са на живо или на плейбек. Има си няколко имена, които са адекватни тук и никога не се дънят просто, защото ги бива за тоя бизнес, но не може все тях да каним. Иначе с удоволствие наблюдавам как ни обвиняват тук в сърбомания, а всеки голям град направи свой панаир, ама досуш като нашия, но под името "София мези", Варна мези", "Пловдив мези", "Стара Загора мези", "Русе мези".... и за който още се сещате, все мези. И комичното е, че мезят, маат кебапчета и евтина бира, но го представят за културно събитие, а нашият панаир за сърбоманско сборище. Най-много обаче се смея, когато търсят изпълнители за своето ".... мези" и опират до кого? - до Сашка "Ангелчето", разбира се. И какво им води Сашка? - Миле Китич, Синан Сакич, Весна Змиянац, Таня Савич, Амар Гиле, Семир Яхич, Бобан Здравкович, Мирослав Илич и т.н. Сашка направи така, че освен Наско Ментата, заради легендарната вече "Шушана", на тези панаири гости да са цялото котило на Слави Трифонов и "Куку бенд".... Годжи, Гъмзата, Борко Солтарийски, Цветелина Грахич и Нели Петкова. Рядко вече можем да мернем Ивана, Кама и някъде Кали. Те явно са само за цвят, защото от Пайнер не дават своите, понеже има опасност Сашка "Ангелчето" и нейните партньори от компания "София мези"..... Румънеца и Енчев, да направят някой лев, който в главата на Митко Пайнера му се полага по презумция. Старостта идва първо със закърняване на разсъдъка, което като процес не позволява на самовлюбеният господин (вече пенсионер) от Димитровград да прозре, че Сашка му взе концертният бизнес на открито. Но не това е голямото постижение в случая, а интегрирането на тези панаири на Криско, Павел и Венци Венц, легендите от "Сигнал" и т.н. за които се оказа, че панаирите са пропуснат шанс до този момент и не са обетована територия само за чалгата и Пайнер. Ето това се получава, когато те съветва и направлява истински познавач на бизнеса, като Камелия "Чипровска". Да информирам и заблудената част от форума, за как го каза.... "районът, в който все още чалгата и сърбофилията не са умрели". За целта да покажа лятната програма на едната ни дискотека Impuls Palace Night Club (на открито), където от баловете насам от чалгата вече бяха Райна, Алисия и Деса, а през юли се чакат Андреа, Джена и Емилия. От поп музиката тук вече бяха Дара, Били "Хлапето", утре ще е Гери-Никол, а през юли Криско. Очевидно 50% от изпълнителите са от чалгата, а другите 50% от поп музиката и няма нито един сърбин, което не кореспондира с масовите заблуди, разпространяващи се особено в Рамания, че тук е сърбоманско сборище. И понеже едната дискотека дръпна яко с тази концертна програма , другата такава Infinity Dance Club (на закрито) взима мерки и от тази вечер започват да канят и те. Естествено, в нея винаги се започва с тази изпълнителка, която е донесла най-голяма популярност на въпросната дискотека на площада и която е доказала, че може да помага в трудни моменти и на най-затънтените клубчета в България. Все пак тук е сниман най-големият хит за всички времена в чалгата.... "Луда по тебе". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Това Сашка Ангелчето ми звучи като някаква видинска маман. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Това Сашка Ангелчето ми звучи като някаква видинска маман. Всъщност е монтанска, ама не мамон, а импресарио. За последно като гледам е поздравила Глория за РД и е уредила участия на Криско и Камелия... ЦЪК Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 :1000 (29): Направо да си слага Издислав за псевдоним. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Абе нови песни няма ли да има? "Бръм" ми е любимата песен за тази година, ама като я пуснат вече за седми път започва да ми става противна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Балада с такава музика кога? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Тръгвай с мен и не питай къде, не разваляй магията Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 "Виж я само - на шефката колата На нея много - лукса й отива А пак заплата - догодина" Галена и Тони Стораро - Шефката Тези дни! Кавър на OFF:OFF. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Тези дни! Кавър на OFF:OFF. Що за боклук? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Галин - 112 - в неделя! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Що за боклук? :1000 (29): Не знам, но се носят слухове, че щяла да направи повече гледания от "Не се изтриваш" като краен резултат. ---------------------- Честит имен ден на всички с имената Петър, Павел, Унуфрий, Грандоманка, Ташунко и Мехлюзка. Наздраве: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Галин - 112 - в неделя! Попринцип неделя не пускат премиери Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Не знам, но се носят слухове, че щяла да направи повече гледания от "Не се изтриваш" като краен резултат. Няма да стане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Няма да стане. Защо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Слушаш ли хитовете на Нели Николова от 1996 г.? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Галена ако този кючек го барне в нейн си стил и му пусне един убийствен клип като нищо ще привлече интерес. Нещо съвсем ново от нея ще е. Влязох, за да постна една нова статистика за стрийминга в Spotify, тъй като от известно време не бях. Имаме голям прогрес на Пайнерци там, няколко песни с над 20K слушания и още много с над 10K. С това темпо очаквам до края на годината платформата вече съвсем да е някакъв фактор в поп-фолка. ТОП 20 Песни 1.Анелия - Зоопарк - 26,678 - съвсем скоро ще е най-слушаната поп-фолк песен от 2018 изобщо, не само в Пайнер 2.Емануела - Нотариално заверен - 21,577 3.Емилия и Емрах - По такива си падам - 20,334 4.Анелия и Джулия - Бръммм - 19,983 5.Преслава - Обратно в играта - 18,936 6.Емануела - Гледай ме на снимка - 18,674 7.Галена - Дай ми любов - 18,604 8.Галин ft. Adnan Beats & Dessita - Тексас Плейс - 17,631 9.Фики - Брой до 12 - 16,013 10.Теди Александрова - Топ - 14,899 11.Джулия - Твоя бях - 12,447 12.Джена - Хулиган - 10,016 13.Фики - Аз измръзнах - 8,425 14.Райна - Зле те чувам - 8,195 15.Джена - Диагноза-ти - 8,125 16.Цветелина Янева - Честито - 6,518 17.Арти - Граната - 5,774 18.Арти - Късаш и хвърляш - 4,725 19.Анелия - Тук ли си - 4,658 20.Деси Слава и Джордан - Дали ще те оставя - 4,089 ТОП 20 Абонати 1.Галена - 762 2.Преслава - 752 3.Анелия - 748 4.Галин - 727 5.Емануела - 706 6.Теди Александрова - 524 7.Фики - 418 8.Джена - 416 9.Емилия - 413 10.Джулия - 401 11.Деси Слава - 347 12.Яница - 326 13.Кали - 268 14.Мария - 236 14.Цветелина Янева - 183 15.Борис Дали - 199 16.Константин - 155 16.Джордан - 155 17.Райна - 153 18.Ваня - 147 19.Илиян - 134 20.Ивана - 69 Извод (за пореден път) - Анелия и Емануела са лидерките за годината, Преслава и Галена трупат интерес по инерция, а Джулия е новото ТОП име. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Слушаш ли хитовете на Нели Николова от 1996 г.? Кели, какво ти става напоследък? Много романтично, реещо се в розови облаци се държиш. Да не си влюбен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Попринцип неделя не пускат премиери Галин го е публикувал в Инстаграм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Кели, какво ти става напоследък? Много романтично, реещо се в розови облаци се държиш. Да не си влюбен? На розови хапчета съм, заради облачното време Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 На розови хапчета съм, заради облачното време Дано да цъкат силно. Все пак вземи двойна доза днес - любимата ти певица пуска хита на сезона тази вечер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Абе нови песни няма ли да има? "Бръм" ми е любимата песен за тази година, ама като я пуснат вече за седми път започва да ми става противна Вече може да се разбиваш под звуците на този хит: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Да направим Райна победител в ранглиста за разнообзие Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Дано да цъкат силно. Все пак вземи двойна доза днес - любимата ти певица пуска хита на сезона тази вечер. ''Бразилка'' за 40 часа ще мине коментарите на ''Сафари'' за 9 месеца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари