Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Ми че няма да оставам по назад.

В първите 2 турнира съм гласувал по съвест но още във втория всеки започна да гласува стратегически, особено когато видяхте, че Деса печели. Иначе и победа в ранглиста нямаше да видите. И все пак аз не се впрягам излишно за някакво тъпа чалга класация, а ти. А и Деса когато спечели гласуваха по 50-60 потребителя и и без да се правят стратегически гласувания. Не като половинчатите победи на Преслава. Освен това сума и хора са гласували за Райна . Защо за моя глас се хвана. Да не съм длъжен всеки път в цирка само аз да съм нормален

Горещо те съветвам изобщо да не се занимаваш с Калпазанчо, тъй като той е последният, който има някакво право да ти държи сметка и да търси някаква правда! Да припомним ли еднаквото ай-пи с някава си Симона, която му била съученичка и спала у тях, ползвайки неговия уай-фай... :1000 (29):

Сподели в други сайтове

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Галош снощи направи брутално участие в Illuzion Студентски град, претъпкано беше, пя си на живо и с големи майтапи. Последната песен си е хит, всъщност явно си зависи и от хората, защото те брутално крещяха и на всички уж отписани във форума песни, пък DJ-ят пускше по половинки всичко за последните 2 години. По едно време се пее с пълен глас и аз не се сещам песента коя е, то се оказва на Галин последното парче, което почти не съм слушал. Изобщо той и Емануела, каква сила само, тя нали през няколко месеца пуска, в дискотеката няма кой да я бутне. Като цяло ако някой не е ходил в тази дискотека, препоръчвам, много яко беше. Програмата много повече ми хареса от тази на останалите в Студентски град. Иначе Галка като запи шотове без ръце, много луда, надпреварваше се с някакви момчета и накрая единия й се отговори нещо, тази го направи сам да си говори. :1000 (29): На "Знам диагнозата" на живо дисотеката щеше да се срути...

Edit: И как можах да забравя, това нещо "Бръм" е някакъв химн, новата "Шушана", луда история става на нея... :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

И аз имам наблюдения, че на чалгата все още си се куфее и далеч не е толкова залязла, макар и впечатлението ми да не е точно от последната дискотека, на която бях.

Може би просто е време да се замислим дали във форума възгледите ни за поп-фолка не са малко по-различни поради някой и друг фактор... и някое и друго влияние на потребител... :whistling:

Сподели в други сайтове

Ми че няма да оставам по назад.

В първите 2 турнира съм гласувал по съвест но още във втория всеки започна да гласува стратегически, особено когато видяхте, че Деса печели. Иначе и победа в ранглиста нямаше да видите. И все пак аз не се впрягам излишно за някакво тъпа чалга класация, а ти. А и Деса когато спечели гласуваха по 50-60 потребителя и и без да се правят стратегически гласувания. Не като половинчатите победи на Преслава. Освен това сума и хора са гласували за Райна . Защо за моя глас се хвана. Да не съм длъжен всеки път в цирка само аз да съм нормален

Впрягаш се за ранглистата иначе нямаше да правиш стратегии и да агитираш. :д Гласувай както искаш, аз само отбелязах, какво ми направи впечатление. Схемаджия. :1000 (29):

Знаеш, че винаги съм подкрепял Деси Слава, в който и двубой да е. С изключение на случаите, когато е срещу Преслава. И съм гласувал за Деси, защото я харесвам, а не заради стратегии. Дори за Глория съм гласувал в отделни двубои, въпреки че не я понасям и не съм чувал за нейна песен от "Пясъчни кули" насам.

Победите на Преслава не са половинчати. Във форума влизат доста нейни фенове, които обаче не пишат. И не пишат, защото знаят, какво е отношението към нея тук. Писнало им е да слушат едно и също от комплексирани фенове на певици, които Преса е мачкала години. Все тая. Аз повече няма да гласувам в ранглистата. Съветвам и малкото пишещи Преславови да спрат. Едно и също всеки път. Никой не гласува обективно. Напред се бутат певици, които нямат хит от години, за сметка на актуални имена като Галин и други, които пълнят дискотеки, избухва се на техните парчета, поддържат интереса към чалгата, топ са, а са назад в подреждането. А Глория и Ивана, от които никой не се интересува, са преди тях в ранглистата. Уважавам ги, но сме 2018-та. Това не е класация за 1999-2006г.

Нека и Преслава изпадне в ранглистата. Всички знаят, какви са позициите й в чалгата вече 14 години. Няма смисъл да се гласува.

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

BTW и аз обмислям дали да не спра да гласувам в ранглистата. Поначало си бях казал, че ми идват доста чести тези турнири. Но откакто още от втория турнир започнаха схемите взех да се чудя има ли смисъл въобще от цялата тази работа. Всички знаем, че резултата от двете части на първата най-активна и най-честна такава класация показа кой е най-предпочитаният изпълнител. :)

Сподели в други сайтове

Ама кой смее изобщо да сравнява кралици като Глора и Ванча с грозни провинциални джуджета с гаден диалект и говорни дефекти, какъвто е Галин?! Че тоя една вечна песен няма! Даже му е много мястото в ранг листата! :gun_bandana:
Сподели в други сайтове

Edit: И как можах да забравя, това нещо "Бръм" е някакъв химн, новата "Шушана", луда история става на нея... :mf_surrender:

Като няма риба и ракът е риба. Това е единствената по-известна чалгия от месеци насам, затова е и така. Ако имаше нещо друго слушаемо, нямаше да стане дори минимален хит.

Сподели в други сайтове

Като няма риба и ракът е риба. Това е единствената по-известна чалгия от месеци насам, затова е и така. Ако имаше нещо друго слушаемо, нямаше да стане дори минимален хит.

Абсолютно. Единственият хит.

Тука някои хора чакат един очерк от дискотека да бъде написан, за да се вкопчат в инфантилната си надежда, че нещата не са толкова зле, колкото са.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Жена в окови съм сега - сама избрах си таз съдба,

в окови златни любовта към теб ме прикова, прикова!

:Vishenka_05:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Абсолютно. Единственият хит.

Тука някои хора чакат един очерк от дискотека да бъде написан, за да се вкопчат в инфантилната си надежда, че нещата не са толкова зле, колкото са.

Моите наблюдения, представи си, дори не са от дискотеките. Наблюдения за това какво се случва човек може да има и от други неща, като например да мине покрай заведение и вътре да гърми не поп и рап, а чалга, или пък покрай него да профучават коли с гърмяща музика и в 80% от случаите да гърми чалга. Жанрът е далеч от залязване и все повече се убеждавам в това, пък тук нека се втълпява това и онова.

Сподели в други сайтове

Дано се снима гола!
Дано!

Искам да покаже най-сетне перверзната си страна на макс и да сложи в малкия си джоб всички пънещи се да са секси млади курвентийки! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Дано!

Искам да покаже най-сетне перверзната си страна на макс и да сложи в малкия си джоб всички пънещи се да са секси млади курвентийки! :3fdb8960598fa63e:

Отива й да се кекерчи като Траяна в слабия й период!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Ще падна. Топ 5 на най-гледаните тая седмица са поп. А ако сложим Криско фт. Слави, даже Топ 6 е окупиран от попа. Първата чалга е на Назмилер :1000 (6): А първата пайнерска песен в топ 10 намираме на 9то място - Джулия и Анелия. Впрочем, това е единствената песен от Планета в Топ 10.

Колко да е добре чалгата?

Добре, че е Райна, че да спасява положението. :dontknow: За втори път тази година.

Сподели в други сайтове

Ще падна. Топ 5 на най-гледаните тая седмица са поп. А ако сложим Криско фт. Слави, даже Топ 6 е окупиран от попа. Първата чалга е на Назмилер :1000 (6): А първата пайнерска песен в топ 10 намираме на 9то място - Джулия и Анелия. Впрочем, това е единствената песен от Планета в Топ 10.

Добре, че е Райна, че да спасява положението. :dontknow: За втори път тази година.

Слушайте хита за да отиде на първо място в трендинга. :Vishenka_05:

Между другото за първи път Райна прави +200 хиляди за два дни. ''Зле те чувам'' вървеше по-слабо. :helpsmilie:

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Райна прави по-добри гледания от Мария. Не разбирам защо не е в трндинга.

Тази класация е нагласена, поне в България. Някой тук беше казал, че от всеки канал се предлагат няколко отговарящи на някакви неясни правила песни и хората от канала си избират коя да е в Трендинг т.е там може да е песен, която съвсем не е най-трендинг. Друг беше казал, че каналите с по-малко абонати имат привилегии и затова всякакви безизвестни за масовия слушател имена постоянно са Топ там. Много необиктивна класация, общо взето, много по-добре си беше когато само най-успешната песен излизаше на началната страница.

Доста пъти тази година чалгата беше окупирала ТОП-а, но това тук не се коментираше... а се коментират само класациите, в които е обратното. И то в период, в който нито една от големите чалга певици не е пускала песни, докато всичките големи имена от поп-рапа и всякакви там 2-3-hit wonder-и изляха продукция на килограм.

Между другото, някой тук преглеждал ли е наскоро канала на Facing The Sun със 700K абоната? Направете го и ще се шашнете, както стана с мен, когато го посетих за първи път тези дни. Десетки клипове, които нямат и 1 милион, някои даже нямат и 100K и насред тях тук-таме я Криско, я Тита да отсрамят положението. Такова бълване на продукция и налагане на нови звезди в най-популярния поп канал и пак не успяват да минат дори някои треторазрядни от канала на Планета, които спокойно си правят по 1-2 милиона и повече... Да ви имам и залеза на чалгата и надмощието на попа-рапа. :roll1:

Но взе да ми става нелепо да защитавам позициите на лек жанр като чалгата, който и на мен не ми допада в 70% от песните и който определено не е в разцвета си, но не е и толкова сгромолясал се, колкото се изкарва тук. Ще се съсредоточа върху това, което ми харесва от жанра. :whistling:

Да се насладим на една страхотна, макар и непълна класация на баладите в YouTube, която някой Десов е направил и има защо хихи. Да видим дали пък не се слушат хубави песни и днес... и кои са тези, които просто се ненадминати в това дори и в комерс времена. :whistling:.

Някои не са баш балади, но въпреки този факт класацията е показателна... № 1,2,3,5,6,7 и 10 са на един и същи изпълнител. Ето това е лидерката в поп-фолка... :girl_witch:

Сподели в други сайтове

Тази класация е нагласена, поне в България. Някой тук беше казал, че от всеки канал се предлагат няколко отговарящи на някакви неясни правила песни и хората от канала си избират коя да е в Трендинг т.е там може да е песен, която съвсем не е най-трендинг.

Глупости. Трендинг клиповете се определят от бот чрез таен алгоритъм.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...