Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Е кво съм казал за нея?

Пред Камелия - не важи !

Е, пее по-хубаво, с по-богата дискография е, води я САМО с няколко концерта в НДК, като визия никога не се дава и не отстъпва... Чак пък да не върви! Че и повече фенове има като вярна агитка май.

Сподели в други сайтове

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Е, пее по-хубаво, с по-богата дискография е, води я САМО с няколко концерта в НДК, като визия никога не се дава и не отстъпва... Чак пък да не върви! Че и повече фенове има като вярна агитка май.

А Глория остава :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Не буташ едно рамо да спечели лелчинка и това си е...

Дали да не започна ЛС агитация и уговорки? :3fdb8960598fa63e:

Тези неща се обсъждат само по ЛС. Нали е конспирация. :1000 (29):

На Глориеви Сашо им е виновен. На Пресови аз съм им черен, че съм гласувал за Райнуш. Кой да е виновен за това че лелче още не се е добрала до върха на ранглиста... самия създател на тази простотия Трима братя три сестри. Да му потърсим сметка :pokey:

Аз наистина спирам за гласувам. Само създава напрежение а и е досадно през 2 седмици. То и без това вече гласуват под 20 човека в големите турнири. А и вече го спечелихме и не представлява интерес. Само да му правим кефа на онзи търтей като се караме за тъпата му игра

image.png

Сподели в други сайтове

А Глория остава :1000 (29):
Я не се прави... Харесваш си я женичката! :3fdb8960598fa63e:

Тези неща се обсъждат само по ЛС. Нали е конспирация. :1000 (29):

На Глориеви Сашо им е виновен. На Пресови аз съм им черен, че съм гласувал за Райнуш. Кой да е виновен за това че лелче още не се е добрала до върха на ранглиста... самия създател на тази простотия Трима братя три сестри. Да му потърсим сметка :pokey:

Аз наистина спирам за гласувам. Само създава напрежение а и е досадно през 2 седмици. То и без това вече гласуват под 20 човека в големите турнири. А и вече го спечелихме и не представлява интерес. Само да му правим кефа на онзи търтей като се караме за тъпата му игра

Аз пък мисля, че неговата тема пораздвижи форума и е единствената към днешна дата, към която все още има някакъв интерес.
Сподели в други сайтове

А какво като спечели пак Пресла? Какъв е проблемът? Че Десс не е печелила 2 пъти?

Сега спря да ви интересува иначе допреди няколко седмици чак агитирахте.... ама хич не сте смешни.

Сподели в други сайтове

Какво толкова, пусни си "Me Gusta". Същото е. :1000 (29):

Е той песни в различен стил няма от много време, но все пак вече ми се слуша нещо ново. Дано след тази песен да се завърне и да направи нещо като "Няма да боли" или "Момче без сърце".

Сподели в други сайтове

Е той песни в различен стил няма от много време, но все пак вече ми се слуша нещо ново. Дано след тази песен да се завърне и да направи нещо като "Няма да боли" или "Момче без сърце".

Не мисля, че ни очаква скоро нещо такова, след като дори след крахът на "Моята дама" не се завъртя в другата посока. Намерил си е зона на комфорт и ще продължава в нея, а от време на време ще получаваме нещо готино като "Ме густа".

За мен най-добрият му период беше когато тепърва просперираше, т.е. от "Няма да боли", през "Момче без сърце", дуетите с Кристиана и Камелия, "Все напред", и пикът "С мене да вървиш". Надявам се скоро да има "ренесанс".

Сподели в други сайтове

Не мисля, че ни очаква скоро нещо такова, след като дори след крахът на "Моята дама" не се завъртя в другата посока. Намерил си е зона на комфорт и ще продължава в нея, а от време на време ще получаваме нещо готино като "Ме густа".

За мен най-добрият му период беше когато тепърва просперираше, т.е. от "Няма да боли", през "Момче без сърце", дуетите с Кристиана и Камелия, "Все напред", и пикът "С мене да вървиш". Надявам се скоро да има "ренесанс".

Дуета с Камелия беше нещо велико. Няма такава музика!

Сподели в други сайтове

И на мен ми е любим този период, тогава му станах фенка. Дуета с Камелия ми е много любим, страхотна песен. И беше тотален хит. Жалко че я изтриха след напускането на Кама. Кристияна не я понасям, а песента е яка, но трябваше да е с друга. Харесвам и "Сменям ти адреса" и "Един на брой". От тази вълна, която е хванал любима ми е "На Египет фораона"

Тук май само ние двете харесваме Галин, няма други фенове в Рамания.

Сподели в други сайтове

Фокс да коментира препълнения клуб на любимката си... :girl_witch: Предполагам, че просто са снимали от заблуждаващ ъгъл... Или че перничани, горките, никога не са виждали певица и затова са отишли на най-залязлата...

https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0...amp;oe=5BE82D5B

Между другото, Деса с 5 участия само за последните няколко дена от предния месец. Ударно завръщане! :bi:

Сподели в други сайтове

И на мен ми е любим този период, тогава му станах фенка. Дуета с Камелия ми е много любим, страхотна песен. И беше тотален хит. Жалко че я изтриха след напускането на Кама. Кристияна не я понасям, а песента е яка, но трябваше да е с друга. Харесвам и "Сменям ти адреса" и "Един на брой". От тази вълна, която е хванал любима ми е "На Египет фораона"

Има, има

Сподели в други сайтове

Дуета с Камелия беше нещо велико. Няма такава музика!

За мен е най-добрата му песен. Много голяма глупост е, че я изтриха, но май поне я има в Спотифай.

С Алек Сандър са страхотен тандем, "Парата" също е негова, не знам защо не работят повече заедно.

Аз нямам песен, която да не му харесвам, ако не се лъжа, тези, които не ми допадат веднага, ги преоткривам след време. Но е време за малко разнообразие...

Сподели в други сайтове

Най-добрата песен на Галин, поне за мен. Харесвам му още "Момче без сърце", "Няма да боли", "С мене да вървиш", дуетите с Гергана и Камелия, отделно "Ще остана" - много красива балада, която никой не забеляза. Бях тогава на наградите в Маринела... Момчето беше най-стилно от всички, закри концерта, но почти никой от колегите му не остана да го подкрепи. Изключително грозно. Фики, Преса и компания коври си тръгнаха най-демонстративно след изявата на Фикрет.

Може да е всякакъв Гальо - да говори на диалект, да се е надул, да прикрива ориентация и спонсорство., но е модерно момче, поне откъм визия, звучене, клипове и такива неща. Иначе е ясно, че в тоя бизнес няма да оцелееш, ако си много миличък твърде дълго. Всеки гледа себе си, а както Галин е казвал - той гледа на този бизнес така, че да изкара пари от него, докато е актуален, а после да ги вложи в нещо друго като занаят. Така че, едва ли след години ще прави концерти, ще издава албуми и ще е изцяло посветен на музиката. Нищо, че има данни и да музицира, има си някакви авторски неща, баща му е музикант също така. Заради това, докато е вървежен, трябва да прави и по-музикантски песни. Тоя рап не писна ли вече... Не е нужно да се прави на Криско.

Сподели в други сайтове

И аз харесвам Галин. Но миналата събота пя в откритата дискотека в Дупница и на една песен не си направи труда да пее на живо. Два пъти за по 20 минути излезе и си замина. Пусна си "Направо ги убивам" и "Гледай как се прави" и извика по веднъж на припева, а през останала част беше като част от балета.Голямо разочарование беше за мен това негово участие. Другата седмица съм пак там на Емилия и дано стане хубаво участие с повече пеене.

879836.jpg
Сподели в други сайтове

И аз харесвам Галин. Но миналата събота пя в откритата дискотека в Дупница и на една песен не си направи труда да пее на живо. Два пъти за по 20 минути излезе и си замина. Пусна си "Направо ги убивам" и "Гледай как се прави" и извика по веднъж на припева, а през останала част беше като част от балета.Голямо разочарование беше за мен това негово участие. Другата седмица съм пак там на Емилия и дано стане хубаво участие с повече пеене.
Ама ти си очаквала да ти пее ли това недоразумение?

И като са заизреждали тука някакви негови песньовки, все едно великата дискография... :gun_bandana:

Мазен гнусен педал и кръгъл бездарник!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...