Guest Kondomcho Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Това не е доказано! Тя и сексуалната ориентация на Галин не е доказана... Не вярвам Слави да лъже за подобни неща. Случката е точно в стил "ехидна кикимора". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 1 Author Report Share Публикувано Юли 1 С кого не е искала да се снима Пачавреси? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Тя и сексуалната ориентация на Галин не е доказана... Не вярвам Слави да лъже за подобни неща. Случката е точно в стил "ехидна кикимора". Не вярвам! Пък и точно Слави... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Половината тук се възхищавате на селянки като Галена и Галин пък после се чудете защо чалгата залязва.. :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Тъжно е, защото си дала пари за вход, излъгал те е, а ти продължаваш да го харесваш, че и пак доброволно би си дала парите да му гледаш педалската муцунка, придружена от записчетата, все едно не можеш да си пуснеш клиповете му у вас! Благодарна съм, че моите любими изпълнители мъж и жена никога не лъжат дошлите да ги видят и чуят, че имат гласища и не се налага да съм "доволна" от буфосинхронади, за които и пари да давам... Само сравни участие на Ивана и Тунчер, с някое на Галин... В чия полза е сравнението? Ако спечеля награда посещение на участие и трябва да избирам между Ивана, Стораро и Галин, бих избрал Галин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 1 Author Report Share Публикувано Юли 1 Ако спечеля награда посещение на участие и трябва да избирам между Ивана, Стораро и Галин, бих избрал Галин. Всеки си носи кръста... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Тъжно е, защото си дала пари за вход, излъгал те е, а ти продължаваш да го харесваш, че и пак доброволно би си дала парите да му гледаш педалската муцунка, придружена от записчетата, все едно не можеш да си пуснеш клиповете му у вас! Благодарна съм, че моите любими изпълнители мъж и жена никога не лъжат дошлите да ги видят и чуят, че имат гласища и не се налага да съм "доволна" от буфосинхронади, за които и пари да давам... Само сравни участие на Ивана и Тунчер, с някое на Галин... В чия полза е сравнението? Аз не съжалявам, че съм си дала парите за вход, нито се чувствам излъгана, защото знам, че си позволява плейбек, не съм отишла с други очакнания. Доволна съм защото се забавлявах, умее да създава настроение и има силен контакт с публиката. И наистина се държи прекрасно с феновете си. Правя разлика между изпълнители като Галин и тези, които спомена. Била съм на участия на Тони и на Ивана и няма да ги сравнявам, разликата е ясна. Ако ми се слушат пеещи изпълнители, значи е в тяхна полза. Аз не съм говорила за пеенето му. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 1 Author Report Share Публикувано Юли 1 Аз не съжалявам, че съм си дала парите за вход, нито се чувствам излъгана, защото знам, че си позволява плейбек, не съм отишла с други очакнания. Доволна съм защото се забавлявах, умее да създава настроение и има силен контакт с публиката. И наистина се държи прекрасно с феновете си. Правя разлика между изпълнители като Галин и тези, които спомена. Била съм на участия на Тони и на Ивана и няма да ги сравнявам, разликата е ясна. Ако ми се слушат пеещи изпълнители, значи е в тяхна полза. Аз не съм говорила за пеенето му. А защо иначе ще ходиш изобщо на изява на ПЕВЕЦ? Не е ли заради пеенето? Това не е конкурс "най-добър човек", нито изява тип конкурс "мистър Добрич"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Аз пък изобщо не харесвам участията на Ивана. Не и тези в последните 5-6 години. Реално тя пее около 30-40 минути. В останалото време се изявяват Невена (или както се казва това момиче с нея), Васил Иванов, или Стояна дрънчи нещо, по едно време още две или три момичета водеше с нея да пеят. Сори, ама от час и половина представяне, за колкото й се плаща хонорара, тя го запълва на около 50% .. другата част е някаква буфосинхрониада и панайрджийница Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Всеки си носи кръста... :1000 (29): И Стороми ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 С кого не е искала да се снима Пачавреси? С някакъв фен/фенка, която изглеждала малко ретардед. Тя се е снимала, нали... все пак няма как да откаже, нали е света вода, но когато фенката тръгнала да си ходи и вече не виждала какво става, Преса направила физиономия все едно повръща пред свои приятели. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Аз пък изобщо не харесвам участията на Ивана. Не и тези в последните 5-6 години. Реално тя пее около 30-40 минути. В останалото време се изявяват Невена (или както се казва това момиче с нея), Васил Иванов, или Стояна дрънчи нещо, по едно време още две или три момичета водеше с нея да пеят. Сори, ама от час и половина представяне, за колкото й се плаща хонорара, тя го запълва на около 50% .. другата част е някаква буфосинхрониада и панайрджийница Еее, ама моля ти се, как може да говориш така за айтоската Монсерат Кабайе?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 С някакъв фен/фенка, която изглеждала малко ретардед. Тя се е снимала, нали... все пак няма как да откаже, нали е света вода, но когато фенката тръгнала да си ходи и вече не виждала какво става, Преса направила физиономия все едно повръща пред свои приятели. Дрън, та пляс! По-съчинено няма накъде да бъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 А защо иначе ще ходиш изобщо на изява на ПЕВЕЦ? Не е ли заради пеенето? Това не е конкурс "най-добър човек", нито изява тип конкурс "мистър Добрич"! Харесват ми песните му, харесвам визията му. Харесвам гласа му било то на плейбек или не. Това е достатъчно за да отида на участието му. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Аз пък изобщо не харесвам участията на Ивана. Не и тези в последните 5-6 години. Реално тя пее около 30-40 минути. В останалото време се изявяват Невена (или както се казва това момиче с нея), Васил Иванов, или Стояна дрънчи нещо, по едно време още две или три момичета водеше с нея да пеят. Сори, ама от час и половина представяне, за колкото й се плаща хонорара, тя го запълва на около 50% .. другата част е някаква буфосинхрониада и панайрджийница :1000 (29): :1000 (29): Ужас! Този Квазимодо не се надрънча цял живот да надува главите на хората. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 :1000 (29): :1000 (29): Ужас! Този Квазимодо не се надрънча цял живот да надува главите на хората. Не така за този Джими Хендрикс на бузукито! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 От Стораро само веднъж се разочаровах от участие. Преди 4-5 години пусна албум с много нови песни и реши, че на участието си ще налага целия албум. Пълна скука беше, а и никой не харесваше точно тези песни. Накрая замаза положението с "Грешница" , която всички обожаваме. Иначе прави страхотни участия,когато си пее големите хитове. На Ивана никога не съм се разочаровала от участие. Винаги си подбира точните песни и вдига хората от раз. Последното нейно участие, което посетих беше преди 6 години. Сега може да са се променили нещата де. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 :1000 (29): :1000 (29): Ужас! Този Квазимодо не се надрънча цял живот да надува главите на хората. Ванча дето излъчва респект къде от възраст и репертоар, къде до скоро и от килограми ( ), грам не се вписва с тази "госпожа". Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Дрън, та пляс! По-съчинено няма накъде да бъде. Напротив - ти просто си пристрастен и предубеден. Сакън някой да не каже нещо лошо за любимката ти. Слави по принцип харесва Преслава, не виждам причина да си измисля. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 1 Author Report Share Публикувано Юли 1 Аз пък изобщо не харесвам участията на Ивана. Не и тези в последните 5-6 години. Реално тя пее около 30-40 минути. В останалото време се изявяват Невена (или както се казва това момиче с нея), Васил Иванов, или Стояна дрънчи нещо, по едно време още две или три момичета водеше с нея да пеят. Сори, ама от час и половина представяне, за колкото й се плаща хонорара, тя го запълва на около 50% .. другата част е някаква буфосинхрониада и панайрджийница Това не е вярно! Бях на участието на Ивана в "Българка" - София, края на този март. Пя всичко на живо, само "Твое копие" си пусна запис, като пак го надвикваше отгоре. Изпълни "Мъж ли е", с която започна по желание на почитател, изпя "Празник всеки ден", "Последна чаша", "Ще ти взема всичките пари", "Ние сме номер 1", "Нещо нетипично", "Това е парчето", "Освободете дансинга", "Последна вечер", "Ех, любов", "Твое копие", "Влак за нещастници", "Шампанско и сълзи", "Грешна нощ", "Ах, тези пари", "Дъжд от рози", "Гелям даде", "Убиец на любов"... Тези с нея поднесоха по една - две песни, докато тя почиваше между двете части и толкова. Много добро участие направи и хората не спираха да танцуват и аплодират. И аз не ги харесвам и не ги ща, повярвай ми! Я да кажем нещо за изявите на плейбекслава... С някакъв фен/фенка, която изглеждала малко ретардед. Тя се е снимала, нали... все пак няма как да откаже, нали е света вода, но когато фенката тръгнала да си ходи и вече не виждала какво става, Преса направила физиономия все едно повръща пред свои приятели. Ако е било с Весо фена, я оправдавам... Ти би ли се снимал с него? Въпреки, че самата Преси беше гига гнусна при нейния старт. Все едно някоя нейна колежка да е направила физиономия, ако трябва да застане до добричкото селяче с цици до кокалчетата и блузки от пазара, на някой финал на концерт! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Ванча дето излъчва респект къде от възраст и репертоар, къде до скоро и от килограми ( ), грам не се вписва с тази "госпожа". Тя прилича на прегърбен, злорад лилипут. Като невестулка е. Като съм бил на участие на Ивана, дори е проявявала някакво протективно отношение към нея, все едно я пази от хората, все едно си е само нейна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Въпреки, че самата Преси беше гига гнусна при нейния старт. Все едно някоя нейна колежка да е направила физиономия, ако трябва да застане до добричкото селяче с цици до кокалчетата и блузки от пазара, на някой финал на концерт! Ивана пък щото беше много хубава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 1 Author Report Share Публикувано Юли 1 Харесват ми песните му, харесвам визията му. Харесвам гласа му било то на плейбек или не. Това е достатъчно за да отида на участието му. Отново ще го кажа - колко тъжно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Тя прилича на прегърбен, злорад лилипут. Като невестулка е. Като съм бил на участие на Ивана, дори е проявявала някакво протективно отношение към нея, все едно я пази от хората, все едно си е само нейна. Лесбийски истории. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 1 Author Report Share Публикувано Юли 1 Въпреки, че самата Преси беше гига гнусна при нейния старт. Все едно някоя нейна колежка да е направила физиономия, ако трябва да застане до добричкото селяче с цици до кокалчетата и блузки от пазара, на някой финал на концерт! Ивана пък щото беше много хубава Да, винаги е била хубава жена, към която всички са имали уважение! Докато при наркоманката, това далеч не е било така, която и да е година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари