Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Ако е било с Весо фена, я оправдавам... Ти би ли се снимал с него?

Въпреки, че самата Преси беше гига гнусна при нейния старт. Все едно някоя нейна колежка да е направила физиономия, ако трябва да застане до добричкото селяче с цици до кокалчетата и блузки от пазара, на някой финал на концерт! :mf_surrender:

Не, не е бил Весо Фена. Ние тогава веднага зададохме въпрос дали става дума за някой от групичката им, но не.

Сподели в други сайтове

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Янева, изобщо не заклеймявай като "това не е вярно". Тя много пъти е казвала, че си подбира репертоара и начина на протичане на участието според таргета на публиката и типа на събитието. В периода 2013-2016 съм бил на три нейни участия - навсякъде беше приблизително: 50% Ивана, 20% Невена, 20% Васил, 10% Стояна ... :mf_surrender: Целият този антураж, който мъкне с нея е комичен и излишен.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Янева, изобщо не заклеймявай като "това не е вярно". Тя много пъти е казвала, че си подбира репертоара и начина на протичане на участието според таргета на публиката и типа на събитието. В периода 2013-2016 съм бил на три нейни участия - навсякъде беше приблизително: 50% Ивана, 20% Невена, 20% Васил, 10% Стояна ... :mf_surrender: Целият този антураж, който мъкне с нея е комичен и излишен.
Заклеймявам, тъй като са минали три месеца оттогава и много ясно си спомням как беше, колко пя, какво пя и т.н.

И точно ти май нямаш думата, стане ли дума за участия - при пълната буфосинхронада на твоичката! :3fdb8960598fa63e:

Преси е като нямо кино в заведенията... :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Отново ще го кажа - колко тъжно! :mf_surrender:

За мен не беше тъжно, това е важното. :Vishenka_05:

Тя и Преслава пее повече от Галена, но участието на Галена ми хареса повече от тези на Преслава на които съм ходила.

Сподели в други сайтове

Трябваше да удушиш Стояна в някой тъмен ъгъл на заведението, а Васил да го прибереш у вас за нощта. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Заклеймявам, тъй като са минали три месеца оттогава и много ясно си спомням как беше, колко пя, какво пя и т.н.

И точно ти май нямаш думата, стане ли дума за участия - при пълната буфосинхронада на твоичката! :3fdb8960598fa63e:

Преси е като нямо кино в заведенията... :mf_surrender:

Не падай на ниво втори клас да намесваш любимката на другия, излагаш се. Тя и да плейбечи, поне не прави цирков спектакъл. :mf_surrender:

Трябваше да удушиш Стояна в някой тъмен ъгъл на заведението, а Васил да го прибереш у вас за нощта. :3fdb8960598fa63e:

Не е късно :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Тя и Преслава пее повече от Галена, но участието на Галена ми хареса повече от тези на Преслава на които съм ходила.

Ами Галя поне се напъва да изкара нещо на живо и дава шанс и на публиката да се включи. Докато Пресли е една жива ходеща трагедия.

Сподели в други сайтове

Ами Галя поне се напъва да изкара нещо на живо и дава шанс и на публиката да се включи. Докато Пресли е една жива ходеща трагедия.

Но си прибира 8 бона на вечер :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Но си прибира 8 бона на вечер :3fdb8960598fa63e:
Всичко се връща и рано или късно тя ще си плати някак тези незаслужено получени пари, които прибира заради такива наивни фанатици като теб, Фаст и сие! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Всичко се връща и рано или късно тя ще си плати някак тези незаслужено получени пари, които прибира заради такива наивни фанатици като теб, Фаст и сие! :3fdb8960598fa63e:

А Ивана колко има да плаща, уеуеееееееееееее

Сподели в други сайтове

Ами Галя поне се напъва да изкара нещо на живо и дава шанс и на публиката да се включи.

Да, на последното й участие тук направи цял дует с един от феновете й, покани го на сцената, направиха шоу. И през повечето време даваше на публиката да се включи, пя си на живо и то много добре.

Ако говорим за плейбек, то Емануела е кралица в това отношение.

Ходила ли си на участие на Преслава?

Сподели в други сайтове

Какво се връща не разбрах? Може да ги прибира с плейбек, но докато изгради име, на което да са готови да плащат такъв хонорар, колко участия е блъскала на живо и колко хитове е имала. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Да, на последното й участие тук направи цял дует с един от феновете й, покани го на сцената, направиха шоу. И през повечето време даваше на публиката да се включи, пя си на живо и то много добре.

Ако говорим за плейбек, то Емануела е кралица в това отношение.

Ходила ли си на участие на Преслава?

Е, Галя пуска и плейбек, редува. Понякога преграква доста бързо.

На Преслава съм била, беше скучно и хората изригнаха още на първата песен след нея - по ирония на съдбата, беше на Галена. :3fdb8960598fa63e:

Лошото е, че Джена също е започнала с тия номера и рядко изпява нещо, а едно време беше много уважителна, що се касае до пеене и отношение. А Емануела е другата трагедия... :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Ама то тука хейта по Преслава си е по default и има много лошо изграден образ от недоброжелатели.

То наркоманка, то плейбекслава, то селянка, то интригантка, то лисанка...

Направо някой дето не знае коя е и повярва на всичките определения, котиращи се тук ще си помисли, че говорим за някакавно дъно, а не за една от ТОП певиците на България... :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Какво се връща не разбрах? Може да ги прибира с плейбек, но докато изгради име, на което да са готови да плащат такъв хонорар, колко участия е блъскала на живо и колко хитове е имала. :mf_surrender:
Няма "докато"! Цял живот си музикант и цял живот пееш и твориш! Все едно Лили Иванова сега да се изгаври с хората, отишли да я слушат и да им каже - цял живот съм градила име и съм имала хитове, сега ще си взема паричките с плейбек!

Я стига се излага, търсейки какви ли не оправдания за изродката си! :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Няма "докато"! Цял живот си музикант и цял живот пееш и твориш! Все едно Лили Иванова сега да се изгаври с хората, отишли да я слушат и да им каже - цял живот съм градила име и съм имала хитове, сега ще си взема паричките с плейбек!

Я стига се излага, търсейки какви ли не оправдания за изродката си! :gun_bandana:

Извинявай, но Лили Иванова има 5 участия годишно, а Преслава - 200.

Сподели в други сайтове

При това на билети по 50 и нагоре :D

Сподели в други сайтове

Лошото е, че Джена също е започнала с тия номера и рядко изпява нещо, а едно време беше много уважителна, що се касае до пеенем и отношение. А Емануела е другата трагедия... :gun_bandana:

На участие на Джена не съм ходила от 3-4 години. Преди си пееше на живо, сега не знам как е.

Сподели в други сайтове

Истината е, че нашите певици няма как да издържат да пеят на живо по 1 час през вечер и така...20 години. Как да си съхранят гласа? На половината гласните им струни дадоха фира, други мутираха, трети прегракнаха.

Единици са тия, които звучат като едно време - Ивана и Глория примерно. Но те отдавна нямат много участия и имат време да отпочинат. Галена и Камелия се старят да пеят на живо, но как звучат е въпросът...?

Златната среда е най-добре и за двете страни - няколко песни на живо, няколко на плейбек.

Сподели в други сайтове

Извинявай, но Лили Иванова има 5 участия годишно, а Преслава - 200.
Извинявай, но просто спри, че е смешно!

Имаше години, в които леля ти имаше по 3 участия всяка вечер, аз лично помня през лятото на 2005 - беше в Равда, Несебър и Слънчев бряг за една нощ, а твоята кака Янева бе и на трите! Програмата беше различна и пеенето беше само лайв по един час! И Васил и Невена и сие, ги нямаше!

Преслава е мръсен парцал и толкоз! :gun_bandana:

При това на билети по 50 и нагоре :D
Ето това е ТОП певица!

Не като селянката от Добрич с трабанта! :feminist_en:

Сподели в други сайтове

Извинявай, но просто спри, че е смешно!

Имаше години, в които леля ти имаше по 3 участия всяка вечер, аз лично помня през лятото на 2005 - беше в Радва, Несебър и Слънчев бряг за една нощ, а твоята как Янева бе и на трите! Програмата беше различна и пеенето беше само лайв! И Васил и Невена и сие, ги нямаше!

Преслава е мръсен парцал и толкоз! :gun_bandana:

Ето това е ТОП певица!

Не като селянката от Добрич с трабанта! :feminist_en:

Какво да спра, като говориш пълни небивалици. Нямаш връзка с главния мозък!

Мръсен парцал, но бутна леля ти за два месеца нали? :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

На концертите на Лили хората ходят от уважение, че дори на тази възраст продължава да пее.

Но след концерта веднага се коментира, че нито има същия глас, нито същата енергия.

Сподели в други сайтове

Какво да спра, като говориш пълни небивалици. Нямаш връзка с главния мозък!

Мръсен парцал, но бутна леля ти за два месеца нали? :Vishenka_05:

Докато ги има такива като теб, мръсният парцал и долна плейбек паплач, ще бута всички талантливи и бачкащи хора! Ходете на жалките участия на тая мастия и я величайте още 100 години! :mf_surrender:
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...