Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

На концертите на Лили хората ходят от уважение, че на дори на тази възраст продължава да пее.

Но след концерта веднага се коментира, че нито има същия глас, нито същата енергия.

И кога беше последният концерт на Лила, на който си бил, та чак си чул коментари след него?

Защото аз бях на последния в НДК и жената срути залата!

Петя Колева кога?! :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

На концертите на Лили хората ходят от уважение, че дори на тази възраст продължава да пее.

Но след концерта веднага се коментира, че нито има същия глас, нито същата енергия.

А така, ето кой посещава концерти на тая скочубра! Наш Гого! :hahaha: :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Докато ги има такива като теб, мръсният парцал и долна плайбек :), ще бута всички талантливи и бачкащи хора! Ходете на жалките участия на тая мастия и я величайте още 100 години! :mf_surrender:

Злоба, завист и негодувание!

Сподели в други сайтове

А така, ето кой посещава концерти на тая скочубра! Наш Гого! :hahaha: :3fdb8960598fa63e:
Тоя е виждал конецерт на Лили само по телевизията!

Откъде у такива като тоя пари за подобен скъп билет?!

И жената не е скочубра! Заслужава огромно уважение, защото е талантлива и вярна на публиката си вече толкова години. Направи страхотен концерт последния път, изобщо не усетих кога свърши!

Сподели в други сайтове

И жената не е скочубра! Заслужава огромно уважение, защото е талантлива и вярна на публиката си вече толкова години. Направи страхотен концерт последния път, изобщо не усетих кога свърши!

Прави 5 концерта на година и вади повече от 200-те участия на която и да е фолкпевица ...

Сподели в други сайтове

Прави 5 концерта на година и вади повече от 200-те участия на която и да е фолкпевица ...
Да не говорим колко пари отнесе от партитата на лекарите на Александровска болница и банка Пиреос!

Сподели в други сайтове

Злобичката отвсякъде избива, а за коментара ти отностно материалното ми състояние, няма да коментирам. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Знам, че заслужава уважение, на мен просто ми е крайно неприятна персона като излъчване и изказ по интервюта. А и много ясно, че ще е вярна на публиката си, като няма на друг кой.. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Злобичката отвсякъде избива, а за коментара ти отностно материалното ми състояние, няма да коментирам. :3fdb8960598fa63e:
Та не разбрахме кой беше последния концерт на Лилка, на който беше! :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Знам, че заслужава уважение, на мен просто ми е крайно неприятна персона като излъчване и изказ по интервюта. А и много ясно, че е вярна на публиката си, като няма на друг кой.. :3fdb8960598fa63e:
Ами избрала е кариерата пред личния свят!

А и има хора, които не търпят дълго някого до себе си! Не бъди жлъчен към това, защото, представи си, се случи и на теб...

Аз много пъти съм си мислила какво ли ще е, ако остана сама на дърти години. С моя характер... :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

И като няма деца за какво са й тези пари? В гробищата ли ще ги носи?

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

И като няма деца за какво са й тези пари? В гробищата ли ще ги носи?
Не беше ли ти този, който обясняваше, че се е надявал Преси да бъде Лили на фолка и да няма деца, а цял живот да драпа за награди и хитове? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Не беше ли ти този, който обясняваше, че се е надявал Преси да бъде Лили на фолка и да няма деца, а цял живот да драпа за награди и хитове? :3fdb8960598fa63e:

Аз се нагаждам според моментната ситуация, драга! :Vishenka_05:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Ами избрала е кариерата пред личния свят!

А и има хора, които не търпят дълго някого до себе си! Не бъди жлъчен към това, защото, представи си, се случи и на теб...

Аз много пъти съм си мислила какво ли ще е, ако остана сама на дърти години. С моя характер... :3fdb8960598fa63e:

И да се случи, се имам за по-готин от Лили като човек, просто ми е страшно противна - мисля, че затова и никой не се задържал при нея. Виждам, че я харесваш, аз не мога да я дишам, няма смисъл да я обсъждаме, защото и двамата ще сме подвластни на емоцията, която ни носи Лила.

Сподели в други сайтове

Аз се нагаждам според моментната ситуация, драга! :Vishenka_05:
И това ли научи от Преси, или си го носеше у себе си, още преди да запееш "Лудата дойде", разчекнат на дивана у вас? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Тръгнали фенове на Галена да коментират Лили Иванова.. :1000 (29):

А! Ето още една скрита лимонка - фен на Лили. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

И да се случи, се имам за по-готин от Лили като човек, просто ми е страшно противна - мисля, че затова и никой не се задържал при нея. Виждам, че я харесваш, аз не мога да я дишам, няма смисъл да я обсъждаме, защото и двамата ще сме подвластни на емоцията, която ни носи Лила.
Ами така е, но жената все пак е постигнала доста повече от всяка средно статистическа домакиня с две деца и мъж пред телевизора!

Сподели в други сайтове

Не е за вярване, че дори и на величието на Лили се посяга, за да се оправдае плейбека на Преслава. Все едно само тя от чалгарите има между 100 и 200 участия годишно. Но въпреки това много от колежките й си пеят на живо в по-голямата част от програмата.

Плюс това въпроса съвсем не е само до плейбека, а и до отношението на въпросната изпълнителка към участията й. Тя от години се наслаждава на инерцията, която има от силните години, и не си дава никакъв зор за нищо. Затова просто излиза на сцената и започва с едни и същи движения и физиономии, а на моменти дори не се преструва, че пее, а направо си говори с този-онзи я по сепарета, я директно на самата сцена... Ако сравниш плейбек звезда като нея с друг изпълнител като Галин, който също се изявява доста на плейбек, разликата е огромна.

И все пак има и още по-кофти участия, признавам- Емануела.

Янева, ако говориш за концерта на Лили в НДК от края на миналата година- наслаждавали сме се на едно и също прекрасно събитие! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...