DarkChild Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Янева, ела на себе си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 1 Author Report Share Публикувано Юли 1 На концертите на Лили хората ходят от уважение, че на дори на тази възраст продължава да пее. Но след концерта веднага се коментира, че нито има същия глас, нито същата енергия. И кога беше последният концерт на Лила, на който си бил, та чак си чул коментари след него? Защото аз бях на последния в НДК и жената срути залата! Петя Колева кога?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 На концертите на Лили хората ходят от уважение, че дори на тази възраст продължава да пее. Но след концерта веднага се коментира, че нито има същия глас, нито същата енергия. А така, ето кой посещава концерти на тая скочубра! Наш Гого! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Докато ги има такива като теб, мръсният парцал и долна плайбек , ще бута всички талантливи и бачкащи хора! Ходете на жалките участия на тая мастия и я величайте още 100 години! Злоба, завист и негодувание! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 1 Author Report Share Публикувано Юли 1 Янева, ела на себе си. Тихо там! Гейлин няма ли участие тази вечер, да ходиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 1 Author Report Share Публикувано Юли 1 А така, ето кой посещава концерти на тая скочубра! Наш Гого! Тоя е виждал конецерт на Лили само по телевизията! Откъде у такива като тоя пари за подобен скъп билет?! И жената не е скочубра! Заслужава огромно уважение, защото е талантлива и вярна на публиката си вече толкова години. Направи страхотен концерт последния път, изобщо не усетих кога свърши! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Гого и Лили - TRUE LOVE FOREVER Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Тоя е виждал конецерт на Лили само по телевизията! Откъде у такива като тоя пари за подобен скъп билет?! И жената не е скочубра! Заслужава огромно уважение, защото е талантлива и вярна на публиката си вече толкова години. Направи страхотен концерт последния път, изобщо не усетих кога свърши! Прави 5 концерта на година и вади повече от 200-те участия на която и да е фолкпевица ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 1 Author Report Share Публикувано Юли 1 Прави 5 концерта на година и вади повече от 200-те участия на която и да е фолкпевица ... Да не говорим колко пари отнесе от партитата на лекарите на Александровска болница и банка Пиреос! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Тоя е виждал конецерт на Лили само по телевизията! Откъде у такива като тоя пари за подобен скъп билет?! И жената не е скочубра! Заслужава огромно уважение, защото е талантлива и вярна на публиката си вече толкова години. Направи страхотен концерт последния път, изобщо не усетих кога свърши! Злобичката отвсякъде избива, а за коментара ти отностно материалното ми състояние, няма да коментирам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Тоя е виждал конецерт на Лили само по телевизията! Откъде у такива като тоя пари за подобен скъп билет?! И жената не е скочубра! Заслужава огромно уважение, защото е талантлива и вярна на публиката си вече толкова години. Направи страхотен концерт последния път, изобщо не усетих кога свърши! Знам, че заслужава уважение, на мен просто ми е крайно неприятна персона като излъчване и изказ по интервюта. А и много ясно, че ще е вярна на публиката си, като няма на друг кой.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 1 Author Report Share Публикувано Юли 1 Злобичката отвсякъде избива, а за коментара ти отностно материалното ми състояние, няма да коментирам. Та не разбрахме кой беше последния концерт на Лилка, на който беше! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 1 Author Report Share Публикувано Юли 1 Знам, че заслужава уважение, на мен просто ми е крайно неприятна персона като излъчване и изказ по интервюта. А и много ясно, че е вярна на публиката си, като няма на друг кой.. Ами избрала е кариерата пред личния свят! А и има хора, които не търпят дълго някого до себе си! Не бъди жлъчен към това, защото, представи си, се случи и на теб... Аз много пъти съм си мислила какво ли ще е, ако остана сама на дърти години. С моя характер... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Прави 5 концерта на година и вади повече от 200-те участия на която и да е фолкпевица ... И като няма деца за какво са й тези пари? В гробищата ли ще ги носи? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Гого, би ли загалил сбърчканата вулва на Лили? За пари? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 1 Author Report Share Публикувано Юли 1 И като няма деца за какво са й тези пари? В гробищата ли ще ги носи? Не беше ли ти този, който обясняваше, че се е надявал Преси да бъде Лили на фолка и да няма деца, а цял живот да драпа за награди и хитове? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Тръгнали фенове на Галена да коментират Лили Иванова.. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Не беше ли ти този, който обясняваше, че се е надявал Преси да бъде Лили на фолка и да няма деца, а цял живот да драпа за награди и хитове? Аз се нагаждам според моментната ситуация, драга! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Ами избрала е кариерата пред личния свят! А и има хора, които не търпят дълго някого до себе си! Не бъди жлъчен към това, защото, представи си, се случи и на теб... Аз много пъти съм си мислила какво ли ще е, ако остана сама на дърти години. С моя характер... И да се случи, се имам за по-готин от Лили като човек, просто ми е страшно противна - мисля, че затова и никой не се задържал при нея. Виждам, че я харесваш, аз не мога да я дишам, няма смисъл да я обсъждаме, защото и двамата ще сме подвластни на емоцията, която ни носи Лила. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 1 Author Report Share Публикувано Юли 1 Аз се нагаждам според моментната ситуация, драга! И това ли научи от Преси, или си го носеше у себе си, още преди да запееш "Лудата дойде", разчекнат на дивана у вас? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Тръгнали фенове на Галена да коментират Лили Иванова.. :1000 (29): А! Ето още една скрита лимонка - фен на Лили. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 1 Author Report Share Публикувано Юли 1 И да се случи, се имам за по-готин от Лили като човек, просто ми е страшно противна - мисля, че затова и никой не се задържал при нея. Виждам, че я харесваш, аз не мога да я дишам, няма смисъл да я обсъждаме, защото и двамата ще сме подвластни на емоцията, която ни носи Лила. Ами така е, но жената все пак е постигнала доста повече от всяка средно статистическа домакиня с две деца и мъж пред телевизора! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Тихо там! Гейлин няма ли участие тази вечер, да ходиш? Откачалка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Не е за вярване, че дори и на величието на Лили се посяга, за да се оправдае плейбека на Преслава. Все едно само тя от чалгарите има между 100 и 200 участия годишно. Но въпреки това много от колежките й си пеят на живо в по-голямата част от програмата. Плюс това въпроса съвсем не е само до плейбека, а и до отношението на въпросната изпълнителка към участията й. Тя от години се наслаждава на инерцията, която има от силните години, и не си дава никакъв зор за нищо. Затова просто излиза на сцената и започва с едни и същи движения и физиономии, а на моменти дори не се преструва, че пее, а направо си говори с този-онзи я по сепарета, я директно на самата сцена... Ако сравниш плейбек звезда като нея с друг изпълнител като Галин, който също се изявява доста на плейбек, разликата е огромна. И все пак има и още по-кофти участия, признавам- Емануела. Янева, ако говориш за концерта на Лили в НДК от края на миналата година- наслаждавали сме се на едно и също прекрасно събитие! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 А! Ето още една скрита лимонка - фен на Лили. Много ясно,имам музикален вкус за разлика от 98% пишещите тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари