Yaneva Публикувано Юли 2 Author Report Share Публикувано Юли 2 Странно, че досега в чалгата не се бяха правили песни с подобно име... навремето за какво ли не се пееше. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Има ли амазонки тук тази вечер ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Има ли амазонки тук тази вечер ? Тук сме винаги и надуваме хитът на лятото до пазара. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Е добре... изтървал съм опита на Биляна за такова парче. :1000 (29): За 150 има ли? Навремето Нелина възпя направо Пирогов, но тези, които откарват хората дотам си останаха недооценени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Предната песен на Галин: 100К за първите два часа За 24 часа: 335К 112: 100К за 6 часа За 24 часа: ??? Ето, че тоя номер за осемнайсти път няма да мине. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Тук сме винаги и надуваме хитът на лятото до пазара. Натискай ф5 след всяко слушане за да трупаш гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Момче, Циталопрамът се пие по 1 таблетка дневно, не по 3. :1000 (24): Парчето наистина е по-добро от предната тъпня, но според мен няма да мине успеха на #MeGusta. Въобще дори и успешните му песни се превърнаха в едни използвани носни къпрички. Примерно кой помни към днешна дата песента "Царя на купона" от същата чалго-рап линия? Никой. Всъщност дано се окаже провал песента, за да си даде сметка Галин, че на хората им писна от еднообразния му стил и трябва да предлага нещо различно, в неговия случай доста различно. Царя на купона и Фараона още ги въртят по дискотеките. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Царя на купона и Фараона още ги въртят по дискотеките. За Фараона и аз съм я чувал. Тя май му беше първата от тая линия и сякаш най-успешна. Тогава наистина предизвика фурор и направи един от най-големите хитове на годината. След което не се спря да й прави римейкове. Царя на купона никога не съм я чувал в клуб. Но и аз ходя по 4-5 пъти в годината на дискотека, може да съм я изпуснал. Към днешна дата обаче не прави добри гледания, което значи, че хората са я забравили. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 2 Author Report Share Публикувано Юли 2 Голям праз, че пускали песните за малоумници на Галчо по дискотеките! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Понеже на Райна на новата песен и на разни други текстовете преливат от смисъл, та съдите Галин. :1000 (29): По БТВ дават кадри от концерта на Слави в Лондон. Уникални както винаги! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Царя на купона не беше чак толкова масова дори и по времето, по което излезе. Докато Фараона си беше друго нещо- дори ми се струва, че излезе извън пределите на обичайния дискотечен чалга хит. Наскоро обаче си припомних какво симпатично момче беше Галин преди да тръгне да се прави на мъжкар и да чопва това-онова от имиджа на Криско и Фики. BTW, помните ли, че Галин всъщност стана голяма звезда чак след 3-4 години кариера? Това във връзка със споровете как се развивала Джулия, чиито начални години на практика засега вървят по-добре... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Понеже на Райна на новата песен и на разни други текстовете преливат от смисъл, та съдите Галин. :1000 (29): И това, че на Райна текстът е тъп, би трябвало да оправдава Галин ли? Галин е топ име, Райна - не. Галин му е стотен текст без смисъл, на Райна сигурно й се броят на пръстите на една ръка текстовете без смисъл за 17 години кариера. По-яко е текстовете на песните да имат смисъл и дълбочина някаква, все пак е изкуство това. Топ имената като Галена, Емилия, Преслава не си позволяват такива безмислици. Дори в "Брой до 12" на Фики има повече идея и смисъл. Галин просто иска да се прави на много вървежен сред подрастващите, редейки модерни лафчета и мислейки се за много cool. Това нито ще остане във времето, нито има някаква стойност в настоящето. Просто да друсаме рамене и задници в ритъм тупса-тупса. Ако му е за първи път добре, ама едно и също вече стана досадно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Понеже на Райна на новата песен и на разни други текстовете преливат от смисъл, та съдите Галин. :1000 (29): По БТВ дават кадри от концерта на Слави в Лондон. Уникални както винаги! Нещо напоследък не може да преживеем, че Райна разби Гло в някаква класация във форума. Когато Галин има текстове като ''Написано с любов'' тогава може да го сравняваш с Райна която за над 15 години на сцена има максимум 4-5 безсмислени текстове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 И това, че на Райна текстът е тъп, би трябвало да оправдава Галин ли? Галин е топ име, Райна - не. Галин му е стотен текст без смисъл, на Райна сигурно й се броят на пръстите на една ръка текстовете без смисъл за 17 години кариера. По-яко е текстовете на песните да имат смисъл и дълбочина някаква, все пак е изкуство това. Топ имената като Галена, Емилия, Преслава не си позволяват такива безсмислици. Дори в "Брой до 12" на Фики има повече идея и смисъл. Галин просто иска да се прави на много вървежен сред подрастващите, редейки модерни лафчета и мислейки се за много cool. Това нито ще остане във времето, нито има някаква стойност в настоящето. Просто да друсаме рамене и задници в ритъм тупса-тупса. Ако му е за първи път добре, ама едно и също вече стана досадно. Не го оправдавам, на мен обаче песента ми хареса за разлика от предишната, която не слушам вече. Тази ме зариби още като я чух, нещо готино за лятото. Дадох сравнение с Райна, защото в последните дни доста се коментираше, а за нейния текст мисля, че не чух нещо лошо. Всичко си е въпрос на вкус де, на мен Галинската ми повлия на настроението. А за текстовете и песните му аз вече казах, че след тази ми се иска да спре с тази вълна и да направи нормална фолк песен от типа на "Момче без сърце", която ми е и любимата негова песен. На Фики "Брой до 12" съм я слушала точно веднъж и не ми хареса. И той има подобни текстове. Проблема с текстовете е масов, в последно време почти няма нещо особено смислено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Странно, че досега в чалгата не се бяха правили песни с подобно име... навремето за какво ли не се пееше. :1000 (29): Биляна още през 2009 г. имаше 166 - тогавашния номер на полицията. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Не го оправдавам, на мен обаче песента ми хареса за разлика от предишната, която не слушам вече. Тази ме зариби още като я чух, нещо готино за лятото. Дадох сравнение с Райна, защото в последните дни доста се коментираше, а за нейния текст мисля, че не чух нещо лошо. Всичко си е въпрос на вкус де, на мен Галинската ми повлия на настроението. А за текстовете и песните му аз вече казах, че след тази ми се иска да спре с тази вълна и да направи нормална фолк песен от типа на "Момче без сърце", която ми е и любимата негова песен. На Фики "Брой до 12" съм я слушала точно веднъж и не ми хареса. И той има подобни текстове. Проблема с текстовете е масов, в последно време почти няма нещо особено смислено. И на мен между другото ми повлия позитивно първия път, като я чух, и си викам "Брейй, този изкара по-добра песен от предната си". Сега обаче я чух 5-6 пъти и всеки следващ ми става все по-дисфорично. Интересно докога ще те държи теб. Да споделиш тук, като ти писне. Аз залагам на 5-6 дни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Биляна още през 2009 г. имаше 166 - тогавашния номер на полицията. Кели, звънкай на 112. На Преси са й изтекли водите! Молитвите ти за седмаче и бързо завръщане на сцената се сбъднаха! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 2 Author Report Share Публикувано Юли 2 Стела, ти би ли си купила албум на този Гейлин? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Не всички могат да творят поезия: Не помнех как се флиртува, забравих че съм красива, късметът пак ме целува, жива съм и още ме бива! Пиян ела ме прибирай, не тръгвам с тебе - умирай, в мен гордостта се събужда, ставам чужда, чужда! Чакай ме след срещите, викай под прозорците, бавно като свещите, се топи в нощите! Това е половината, която съм изпитала, другата не би я издържал! ПРЕКРАСЕН ТЕКСТ!!! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Биляна още през 2009 г. имаше 166 - тогавашния номер на полицията. Коментирай гълтането на хапове от Магда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Стела, ти би ли си купила албум на този Гейлин? Тя не вярва на слуховете, че е гей. Харесва го и всеки път му ходи на участие с надеждата да я забележи и да се оженят. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Коментирай гълтането на хапове от Магда. Сигурно от това е бил продиктуван хитът "Ходи се лекувай" Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Този текст помним ли го? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Сигурно от това е бил продиктуван хитът "Ходи се лекувай" Обожавах тогава Рона и Магда. Емблематичен дует за жанра. Друг тера хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 И на мен между другото ми повлия позитивно първия път, като я чух, и си викам "Брейй, този изкара по-добра песен от предната си". Сега обаче я чух 5-6 пъти и всеки следващ ми става все по-дисфорично. Интересно докога ще те държи теб. Да споделиш тук, като ти писне. Аз залагам на 5-6 дни. С предната се насилих да я слушам няколко дни само заради Галин, но после се отказах. И все пак той ми е слабост. Новата ще ме държи повече, сигурна съм.Сега и трупам гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари