Сашо Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Както казва Магда: ''Изненадите не спират''. Райна може скоро да скандализира наистина с трак на име ''Варненка''. Супер! Тя вече има 5,3 милиона. ''Амазонка'' удари 700к и вече гони Мария която беше цяла седмица на началната страница. Да видим дали ''Бразилка'' ще настигне по хитовост ''Зле те чувам''. Тук предрекоха провал! И двете са много яки. Аз незнам коя ме кефи повече , може би Зле те чувам. Все пак Биолчев е топа, няма слабо при него. - Сафари - Зле те чувам - Плюшено мече - Силна - Анелия и Крум Тоя човек е брутален. И песните му не са еднакви една с друга, което е най-якото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 НЕБЕСНО ЧУДО ЛИ СИ ИЛИ ПРИНЦ НЕЗНАЕН? СРЕД ОБИЧТА ОТ РОЗИ АЗ ЗАПОЧВАМ ДА УХАЯ, ЩЕ БЪДА ЗЛАТНА РОЗА В МИСЛИТЕ ТИ ТАЙНИ И ВСЕКИ ДЕН ЩЕ МОЛЯ ЗА ЦЕЛУВКИТЕ ОМАЙНИ! :Vishenka_05: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 И двете са много яки. Аз незнам коя ме кефи повече , може би Зле те чувам. Все пак Биолчев е топа, няма слабо при него. - Сафари - Зле те чувам - Плюшено мече - Силна - Анелия и Крум Тоя човек е брутален. И песните му не са еднакви една с друга, което е най-якото. И на мен ''Зле те чувам'' ми е любима. Иначе ''Силна'' исках да беше попаднала в ръцете на Райна. Жалко, че Дебора я набара. Можеше да стане топ хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Кое не ми изнася пффф, я ми кажи някой хит на Галена без видеоклип , защото такива на Преса мога да ти изброя доста! "Точно никога" - близо 7 млн. за тв версия "Криво ще ми е" - почти 5 млн. пак за тв версия "Мина ми" - 6 млн. "Официално забранен" Това са песни с прилично добри гледания и без клипове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Фастката, да не се бави, а веднага да пише до композитора на мегаХита ... после само да не забрави да сподели истината тука, че ще ми е по-сладко точно "той" да почерпи с една студена вода преслините злобички. Мерси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Алисия си е хванала един познат от Варна Разбрах, че ще се мести да живее тук. Известен ли е или просто е богат? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 "Точно никога" - близо 7 млн. за тв версия "Криво ще ми е" - почти 5 млн. пак за тв версия "Мина ми" - 6 млн. "Официално забранен" Това са песни с прилично добри гледания и без клипове. Хайде пак с тия купени гледания , нали всички знаем Галена хубаво пазарува гледания. Не виждам някоя от тези изброени да е останала във времето. Такива като “Моето слабо място” , “Водка с утеха” , “Нямаш сърце” , “Горчиви спомени” и много други , в тая тема е излишно да спориш няма да успееш с 2 месечните хитове които изброи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Как си знаех че Галя селянката не си е купила песента.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Хайде пак с тия купени гледания , нали всички знаем Галена хубаво пазарува гледания. Не виждам някоя от тези изброени да е останала във времето. Такива като “Моето слабо място” , “Водка с утеха” , “Нямаш сърце” , “Горчиви спомени” и много други , в тая тема е излишно да спориш няма да успееш с 2 месечните хитове които изброи! Докажи че са купени Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Докажи че са купени Дори и да не са не ме интересува важно е ,че са забравени много отдавна и другото важно е ,че всичко което ти изброих от Преса са останали във времето , не се хаби повече! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Дори и да не са не ме интересува важно е ,че са забравени много отдавна и другото важно е ,че всичко което ти изброих от Преса са останали във времето , не се хаби повече! И ти не хаби нервите си заради Галена, ще ти трябват тепърва .. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Сега попаднах на това ... Петра гола по сутиен пред камината и си увила коледен герлянд около шията Все повече я заобичвам! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Това лято ще получиме ли подобен хит ?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Известен ли е или просто е богат? Млад и богат, гъзяр Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 И ти не хаби нервите си заради Галена, ще ти трябват тепърва .. :1000 (19): Пфф смешна си наистина не си вярваш какво пишеш, само се излагаш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Кого пък по-точно да дразня? Живота ми не се върти около това да дразня някого. Ако искам да дразня някого ще е директно, а не индиректно. Песента ме кефи, трябва да съм швестерка ли за да ме кефи??? Даниеле някакъв проблем ли имаш с мен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Галена трябва да кавърдяса тази песен, не да ми прави посредствени песни с Тони Стораро !! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Фастката, да не се бави, а веднага да пише до композитора на мегаХита ... после само да не забрави да сподели истината тука, че ще ми е по-сладко точно "той" да почерпи с една студена вода преслините злобички. Мерси. :1000 (19): Значи правата са уредени, всички можем да спим спокойно. Галена може да е от Смядово, но чак толкова малоумна, че да открадне един от балканските мегахитове на годината, не е. Фенът на Пайнер пак изпада деменции. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Кой кралица луд е да сменя за придворни дами?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 :1000 (19): Значи правата са уредени, всички можем да спим спокойно. Галена може да е от Смядово, но чак толкова малоумна, че да открадне един от балканските мегахитове на годината, не е. Фенът на Пайнер пак изпада деменции. :1000 (29): Пак казвам и Силвър излезна с изявление ,че песента “ОFF,OFF“ е с уредени права, а тази “Шефка” е с неуредени ако още не си в час! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Пак казвам и Силвър излезна с изявление ,че песента “ОFF,OFF“ е с уредени права, а тази “Шефка” е с неуредени ако още не си в час! Balmin е приближен до Галена, едва ли не е наясно. Така или иначе до няколко дни ще се разбере, ако е крадена, но ме съмнява. Силвър каква му е работата да се обажда по тоя въпрос? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Пфф смешна си наистина не си вярваш какво пишеш, само се излагаш! Хапченца нещо да предложа? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Balmin е приближен до Галена И има по-големи зърна от нея Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 И има по-големи зърна от нея А от твоите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 А от твоите? Също Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари