Guest Kondomcho Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Ами на мен ми харесва, но гледанията са потрес наистина. Тя и предната вече трети месец не може да направи 3 милиона. Галин май върви по-добре, спрях да водя статистика, ако си следил кажи. Да, Галин върви супер на фона на тотално спрялата чалга. Той и Тото ще се борят за номер 1 тази седмица, сигурно Галин ще е на върха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Да, Галин върви супер на фона на тотално спрялата чалга. Той и Тото ще се борят за номер 1 тази седмица, сигурно Галин ще е на върха. Да, но на Тото песента излезе преди 2 месеца и още държи стабилна позиция и гледания. В чалгата няма хит на такова ниво. Нека се замислят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Да, но на Тото песента излезе преди 2 месеца и още държи стабилна позиция и гледания. В чалгата няма хит на такова ниво. Нека се замислят. След като се кефите на помиите , с които ни заливат, пишете хубави коментари под тях, няма да стане. Само с хейт ще ги накараме да се събудят от зимен сън... Но бях прав с прогнозите си за парчето на Галин. Много добре върви. 28 000 лайка,1500 коментара само за седмица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Но бях прав с прогнозите си за парчето на Галин. Много добре върви. 28 000 лайка,1500 коментара само за седмица. :1000 (19): Браво. Въпреки че не ми харесва, тайно се радвам, че изпълнител от нашия жанр има хит - виж докъде ни докараха. Онзи ден получих имейл, че ми дават 5000 точки бонус от ония сайт за купуване на гледания. + още някви стари бонуси и имам към 10 000 точки. Чудя се дали да не ги използвам за да купя гледания на Галена и Тони. :1000 (29): Ей така, за ебавката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Разбрахме, че одобряваш швестерския химн. Това не те прави и теб швестер, но поставя под въпрос трезвия ти музикален вкус. Няма как да се кефя на нещо толкова дъвкано и банално вече падна под 50 ка на трети ден. Но то като няма какво да се слуша е така. И аз съм слушал бози поради липса на готини хитове. Бях се зарибил по песен на недоразумението Анджелина. Простено ни е . .. Толкова и тая на Флори му е подарък. Тоя киселото мляко не си плаща, а камо ли песните. Е Яница е топ, моля ти се!!! Да, комерс е , да може да се каже че е дъвкана, но не мисля че е пошла, или просташка. Мега яка е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 В 6-тия месец е, влизав 7 края на месеца. Значи точно сега ще почне много да й личи. П.П. Продъллавам не разбирам защо се подигравате на Слави за едно и също нещо? Всеки, който има акъл и ИСКА да помисли, ще види за какво ставаше въпрос в репортажа на Господарите и как се опитваха да търсят мега драма и да се правят на интересни там, където просто имаше невъзстановени навреме средства за непровели се по желание на клиентите екскурзии... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 :1000 (19): Браво. Въпреки че не ми харесва, тайно се радвам, че изпълнител от нашия жанр има хит - виж докъде ни докараха. Онзи ден получих имейл, че ми дават 5000 точки бонус от ония сайт за купуване на гледания. + още някви стари бонуси и имам към 10 000 точки. Чудя се дали да не ги използвам за да купя гледания на Галена и Тони. :1000 (29): Ей така, за ебавката. Купи гледания на ТОНИ ДАЧЕВА Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Чакаме ли дуета на годината? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Коя е русата? Оцковица? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Коя е русата? Оцковица? Марина Тошич! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Марина Тошич! Иъл, бях забравил за съществуването на тази кощрамба. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Иъл, бях забравил за съществуването на тази кощрамба. Скоро ще я слушаш нон-стоп! Хита се пече! :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Чакаме ли дуета на годината? Офф много е яка тая Марина Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Офф много е яка тая Марина Димана е по-яка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Значи точно сега ще почне много да й личи. П.П. Продъллавам не разбирам защо се подигравате на Слави за едно и също нещо? Всеки, който има акъл и ИСКА да помисли, ще види за какво ставаше въпрос в репортажа на Господарите и как се опитваха да търсят мега драма и да се правят на интересни там, където просто имаше невъзстановени навреме средства за непровели се по желание на клиентите екскурзии... все по някакъв начин трябва да се опитат да ме зесегнат. С Деса не могат. За външен вид не могат. Само тук остава да пробват... А и аз съм свикнал в очите ми да ми го казват. Нека да разпуснат малко раманиаци щом ги кара да да се чувстват добре... За тях дори не знаем в коя била или шел работят. Нито имат смелост да застанат с име и снимка срещу мен... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Е Яница е топ, моля ти се!!! Да, комерс е , да може да се каже че е дъвкана, но не мисля че е пошла, или просташка. Мега яка е Топ в твоята глава. На Яница връх и беше б групата. Но вече си се върна в д групата. И Марина Тошич и тя е императрица. Просто не знам какво става с критериите ти... Но пък щом ти харесва, слушай си ги... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Чак тръгнал да обижда хората, които с честен труд си изкарват парите, дори и в Била да е. Е, имало и такива наглост и безочие. Поне хората не са мишки, не се крият, не си сменят адреса и не ги набеждават за схеми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 И Марина Тошич и тя е императрица. Просто не знам какво става с критериите ти... Но пък щом ти харесва, слушай си ги... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Императрица на кощрамбите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 -А., никога не е имало толкова негативен рейтинг под клип на Тони Д. Плачем ли, превити на кълбо? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Топ в твоята глава. На Яница връх и беше б групата. Но вече си се върна в д групата. И Марина Тошич и тя е императрица. Просто не знам какво става с критериите ти... Но пък щом ти харесва, слушай си ги... Тошич ми харесва, като жена. Яка е, тука няма 2 мнения. Иначе топ 3 отдавна не ми се е менил - Камелия, Галена и Янева.... Но, като ми харесват проектите на други не ми пречи да ги хваля. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 -А., никога не е имало толкова негативен рейтинг под клип на Тони Д. Плачем ли, превити на кълбо? Не е лош рейтинга. Да не говорим, че тези минуси са дадени предимно от деца които очакват дуета на Емануела и Джордан и този на Цветелина и Галена. Виж, че имаше коментари от сорта на ''бабка'' и тн. Тя преди не знам дали беше правила +10к за първите 24 часа с този път ще направи сигурно 30. :1000 (30): Мен ме изненадва ''Бразилка''. Има шанс втората седмица да направи повече гледания от първата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Не е лош рейтинга. Да не говорим, че тези минуси са дадени предимно от деца които очакват дуета на Емануела и Джордан и този на Цветелина и Галена. Виж, че имаше коментари от сорта на ''бабка'' и тн. Тя преди не знам дали беше правила +10к за първите 24 часа с този път ще направи сигурно 30. :1000 (30): Мен ме изненадва ''Бразилка''. Има шанс втората седмица да направи повече гледания от първата. О, със сигурност ще са над 30к, само до момента са 17к. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Чак тръгнал да обижда хората, които с честен труд си изкарват парите, дори и в Била да е. Е, имало и такива наглост и безочие. Поне хората не са мишки, не се крият, не си сменят адреса и не ги набеждават за схеми. А не, ще ви галя с бамбукова пръчка... И не ми обяснявай колко честно си изкарвате парите най долната прослойка на обществото , защото за 10 лева ще продадеш и майка си. ЗА такива голи и боси същества като теб, които си нямат хал хабер от бизнес дела, икономика и света са направени предавания като Господарите, за да ви дават наклон като на овце. Когато ника ти казва всичко за теб, няма смисъл да хабя и думи. Слушай сръбски бози, яж бой и кво беше третото... нещо което няма да те огрее.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Да, но на Тото песента излезе преди 2 месеца и още държи стабилна позиция и гледания. В чалгата няма хит на такова ниво. Нека се замислят. Няма и да имат такъв хит, защото текстовете им са плоски, песните изтъркани, а клиповете вулгарни или просто скъпи. Не вложиш ли нещо от себе си, няма как хората да се припознаят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 10 Author Report Share Публикувано Юли 10 Райна побеждава за втори път тази година в месечното състезание за хит и ще се бори с две песни /засега/ в годишната класация! Хитът на месец юни е в нея! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари