Kriminal Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Големият хит на Галена и Тони въпреки че е качен в неофициален канал, е най-слушаната песен в момента! За само 2 дни събра чак 16 000 гледания! Шефката не спира да мачка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Големият хит на Галена и Тони въпреки че е качен в неофициален канал, е най-слушаната песен в момента! За само 2 дни събра чак 16 000 гледания! Шефката не спира да мачка! Тони Дачева има повече :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 А не, ще ви галя с бамбукова пръчка... И не ми обяснявай колко честно си изкарвате парите най долната прослойка на обществото , защото за 10 лева ще продадеш и майка си. ЗА такива голи и боси същества като теб, които си нямат хал хабер от бизнес дела, икономика и света са направени предавания като Господарите, за да ви дават наклон като на овце. Когато ника ти казва всичко за теб, няма смисъл да хабя и думи. Слушай сръбски бози, яж бой и кво беше третото... нещо което няма да те огрее.. Боже, боже.....доста ти е зле май? Къв бизнес, кви 5 лева, че звъните и се молите като циганки да ви идват на презентациите, чак гоните хората да им вземете парите. Не си мисли, че не съм имал познати, които са присъствали. Боят го яде ти и то публично. Иначе не знаеш с какво се занимавам и по-добре не говори. Ако върнеш 350-те лева на мой познат, ще ти стисна ръката и ще ти се извиня. Обаче е видно, че няма да стане. И само не ми се обяснявай кво ви пише в измислените договори, защото нито на звънци отговаряте, нито на адреси, нито пък сайт си имате Това ли е БИЗНЕС и ИКОНОМИКА? Пф... Може да не ми отговаряш, гнус ме е да си пиша с такива. И за да не е спам - на Рени кога излиза? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Боже, боже.....доста ти е зле май? Къв бизнес, кви 5 лева, че звъните и се молите като циганки да ви идват на презентациите, чак гоните хората да им вземете парите. Не си мисли, че не съм имал познати, които са присъствали. Боят го яде ти и то публично. Иначе не знаеш с какво се занимавам и по-добре не говори. Ако върнеш 350-те лева на мой познат, ще ти стисна ръката и ще ти се извиня. Обаче е видно, че няма да стане. Значи, айде пратете го този линк в Господарите. Само аз не съм гледал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Тони Дачева има повече :1000 (29): И Веселин Маринов и Бащино огнище ще имат повече от тях Освен ако галеновите не вземат заеми за да ги купят, като дислайкове на Обратно в играта :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Боже, боже.....доста ти е зле май? Къв бизнес, кви 5 лева, че звъните и се молите като циганки да ви идват на презентациите, чак гоните хората да им вземете парите. Не си мисли, че не съм имал познати, които са присъствали. Боят го яде ти и то публично. Иначе не знаеш с какво се занимавам и по-добре не говори. Ако върнеш 350-те лева на мой познат, ще ти стисна ръката и ще ти се извиня. Обаче е видно, че няма да стане. И само не ми се обяснявай кво ви пише в измислените договори, защото нито на звънци отговаряте, нито на адреси, нито пък сайт си имате Това ли е БИЗНЕС и ИКОНОМИКА? Пф... Може да не ми отговаряш, гнус ме е да си пиша с такива. И за да не е спам - на Рени кога излиза? Ами явно обичаш чувството на гнусотия щом редовно пипаш ануса, четейки ми постовете и търсейки комуникация с мен. Има и такива хора. Харесва им да им е гадно. Нарича се кол център. И явно не молим никой щом от 7 години презентациите ни са пълни и хората сами си купуват продукта ни. На сила пари не се взимат. Според договора, който са подписали уж твоите познати услугата ни е на стойност 950 лева. Щом бълъка е платил едва 350 лв, означава е дължи на фирмата още 600 по ДОГОВОР. Я ми кажи имената му, за да си ги потърсим законно. Ако не да ги осъдим. След като ги дооберем, ще им кажа на тебе да се сърдят. Освен това кой ти е казал че трябва да му връщаме каквото и да е. Да си е ползвал услугата в 18 месечен срок. Това да не ти е благотворително дружество. Ти докато продаваш хляб и сирене, връщаш ли им парите ако искат да си върнат сиренето и да си вземат парите. За това такива като теб си работят като касиери или общаци по строежи. Просто си нямате хал хабер от бизнес и закони... въшльо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Значи, айде пратете го този линк в Господарите. Само аз не съм гледал. Слави 100% го има и може да го пусне веднага. И без това го е гледал минимум 1000 пъти и се е похвалил на всички мадами, че са го давали по телевизора. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 По закон щял да си прибере парите хахахаахахах, та те са с куп висящи дела от ЧСИ, сметките им бяха празни,а фирмата в несъстоятелност. Вижда се кои са въшките. 10 служебни телефона нокиа с фенер ли са вече КОЛ център? Хаххаахахахахахаха - ха - ха. Прибери си вересиите. Иначе много точно се определи като анус, и на снимката в подписа това виждам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Хорааа, няма такава песен!! Най-бруталното нещо излизало тоя година. Дано някоя от наще я купи или поне плати да й направят песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Хорааа, няма такава песен!! Най-бруталното нещо излизало тоя година. Дано някоя от наще я купи или поне плати да й направят песен. Камелия да я купува. Ама кой ще рапира...? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Камелия да я купува. Ама кой ще рапира...? Вече й я прятих по инстаграм За рапирането тук виждам само Галин. Никой друг не би паснал в партията на Буба. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Слави 100% го има и може да го пусне веднага. И без това го е гледал минимум 1000 пъти и се е похвалил на всички мадами, че са го давали по телевизора. :1000 (29): Да между другото. Камерата ме обича. Топ момент ми е дето ми слагат ореолче. Истински фен на Ангелския глас :1000 (29): По закон щял да си прибере парите хахахаахахах, та те са с куп висящи дела от ЧСИ, сметките им бяха празни,а фирмата в несъстоятелност. Вижда се кои са въшките. 10 служебни телефона нокиа с фенер ли са вече КОЛ център? Хаххаахахахахахаха - ха - ха. Прибери си вересиите. Иначе много точно се определи като анус, и на снимката в подписа това виждам. Ама ти си по добре запознат със счетоводството на фримата от главната ни счетоводителка бе. Ами да, за да не плащаме данъци и каквото и да е, фирмата е в несъстоятелност. За какво са ни банкови сметки. Че държавата да смуче през тях ли. 1/3 от фирмите в БГ функционират така . Още по сладкото е че кеша идва на върха на пирамидата, където е брат ми, а МОЛ никога няма да се прибере в БГ и да го занимават тъй като е словенец. Води си записки как да излезеш от блатото. Няма да повтарям. Ами докосни ме, като ти приличам на анусче Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Вече й я прятих по инстаграм За рапирането тук виждам само Галин. Никой друг не би паснал в партията на Буба. Да, от фолка няма друг подходящ. Освен да привика някой от рапа - Димчо. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Пепе и с тотални флопове, чуждоезикови при това, прави 2 млн. гледания за 2-3 месеца .. КРАЛИЦА! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Да, от фолка няма друг подходящ. Освен да привика някой от рапа - Димчо. :1000 (29): С Галин си се тачат, а и Пайнера нали си пие уискито с нея, ще й го отпусне за 1 дует. Майтапа на страна, но тая песен сигурен хит. Дори и да не я напряви никой, ще си я слушам с кеф. Както слушам Баленсиага и Клинка, пак на Буба и Джала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 С Галин си се тачат, а и Пайнера нали си пие уискито с нея, ще й го отпусне за 1 дует. Майтапа на страна, но тая песен сигурен хит. Дори и да не я напряви никой, ще си я слушам с кеф. Както слушам Баленсиага и Клинка, пак на Буба и Джала. Ти може би си заправил, че преди 2-3 години нахейти Мая. :1000 (29): Ето тази песен я дадох за някакъв пример и тогава скочи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Швестерския химн падна под 50 000 гледания. Очаквам до седмица да замръзне на под милион Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Ти може би си заправил, че преди 2-3 години нахейти Мая. :1000 (29): Ето тази песен я дадох за някакъв пример и тогава скочи. От Клинка насам и от един дует на Северина с Джала, редовно слушам сръбско и по-конкретно техния канал. Иначе преди можех да слушам само Цеца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Слави 100% го има и може да го пусне веднага. И без това го е гледал минимум 1000 пъти и се е похвалил на всички мадами, че са го давали по телевизора. :1000 (29): :roll1: Къртиш Значи, Тони Дачева се е оправила здравословно, така ли да разбирам? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 :roll1: Къртиш Значи, Тони Дачева се е оправила здравословно, така ли да разбирам? Не разбрахме какво е имала, освен диабета. Изясни ни! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Пореден провал за Галена не и е вече първи, втори или трети. Какво правим сега , жената е отчаяна за хит , като луда се чуди какво да направи , минаха и номерата вече с готовите цигански хитове , Стораро старши същото положение , не му писна да краде - казвам да краде ,защото той никога не купува права , защо да ги дава за права като може да си купи гледания с тях. Много се радвам,че балона вече е спукан. Поздравления Галенови хахах! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Пореден провал за Галена не и е вече първи, втори или трети. Какво правим сега , жената е отчаяна за хит , като луда се чуди какво да направи , минаха и номерата вече с готовите цигански хитове , Стораро старши същото положение , не му писна да краде - казвам да краде ,защото той никога не купува права , защо да ги дава за права като може да си купи гледания с тях. Много се радвам,че балона вече е спукан. Поздравления Галенови хахах! Адски злобно мангасарче :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Пореден провал за Галена не и е вече първи, втори или трети. Какво правим сега , жената е отчаяна за хит , като луда се чуди какво да направи , минаха и номерата вече с готовите цигански хитове , Стораро старши същото положение , не му писна да краде - казвам да краде ,защото той никога не купува права , защо да ги дава за права като може да си купи гледания с тях. Много се радвам,че балона вече е спукан. Поздравления Галенови хахах! Чакам момента в който ще ти затвори миризливата уста. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Пореден провал за Галена не и е вече първи, втори или трети. Какво правим сега , жената е отчаяна за хит , като луда се чуди какво да направи , минаха и номерата вече с готовите цигански хитове , Стораро старши същото положение , не му писна да краде - казвам да краде ,защото той никога не купува права , защо да ги дава за права като може да си купи гледания с тях. Много се радвам,че балона вече е спукан. Поздравления Галенови хахах! Симпатизирам ти, но не може ли да се кефиш на Преслава без да плюеш по Галена? Страшно злобно се изказваш на моменти. Звучиш все едно Галена ти е набила някакви комплекси. Няма смисъл от тоя хейт. Отстрани не изглеждаш ок. Казвам го с най-добри чувства. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Не разбрахме какво е имала, освен диабета. Изясни ни! Мисля, че е имала рак, който е преборила засега. Поне с такива впечатления останах. Върти ми се, че като беше зле и нямаше продукция и участия, някъде бях чел, че страдала от "коварна болест". Почти съм сигурен за един форумец, че знае по-детайлно за какво става въпрос, но не знам дали ще се реши да разкаже. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари