Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Швестерския химн падна под 50 000 гледания. Очаквам до седмица да замръзне на под милион :girl_witch:

А дано!

А Емилия мачка с гледания, направила е над 200К от вчера и беше номер 1 в Трендинг. :1000 (33):

Сподели в други сайтове

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Ани Хоанг спомена, че турне ще има през август? С песни като "Шефката" би било забележителен провал.... който дори аз бих поискал да видя с очите си. :whistling:

Юли месец е и то средата... какво турнето...

image.png

Сподели в други сайтове

:Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05:

Песните от 94 година са ТОП! Имах албума на видео касета, но не знам къде съм я забил. Бих си купил едно видео само за да си я пусна пак. В YouTube емоцията не е същата. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Ани Хоанг спомена, че турне ще има през август? С песни като "Шефката" би било забележителен провал.... който дори аз бих поискал да видя с очите си. :whistling:

Какво турне пък през август, да го бяха оповестили...

Плюс това и да има, точно пък Хоанг ли ще вземат на турнето... те топ имената им вече не предизвикват елементарен интерес, че Хоанг...

Сподели в други сайтове

Ааа... няма такава зарибявка, не мога да я спра. Тая песен била много якаа :happyppl:

:1000 (29): :1000 (29):

Шсе сетиш. :3fdb8960598fa63e: Обожавам я. Половината гледания съм ги навъртял аз.

От OstapBender разбрах за тази. Новата ми любима:

Погледът ти вика "бум-бомба", гори като процесора на компа :girl_witch:

Сподели в други сайтове

Ти навъртай гледания за любимата шефка.

Сега ще й купя гледания. :3fdb8960598fa63e:

Хора, на колко секунди отчита 1 гледане? 30? 40?

Сподели в други сайтове

20-30 секунди.

Как става номера с оня сайт? Искам и аз.

Е, трябва да се набуташ с пари, ако искаш и ти. Аз преди няколко месеца го бях пуснал онова прозорче за купени гледания за 1-2 дни и ми дадоха някакви бонуси + още един бонус от нищото преди 3-4 дни. С насъбраните точки мога да купя към 3000 гледания. Нищо не са, но да ударим едно рамо на Смядовската Персефона, белким влезе в Трендинг.

Сподели в други сайтове

Е, трябва да се набуташ с пари, ако искаш и ти. Аз преди няколко месеца го бях пуснал онова прозорче за купени гледания за 1-2 дни и ми дадоха някакви бонуси + още един бонус от нищото преди 3-4 дни. С насъбраните точки мога да купя към 3000 гледания. Нищо не са, но да ударим едно рамо на Смядовската Персефона, белким влезе в Трендинг.

Ако гледанията не са от БГ, ще влезе в Трендин през крив макарон.

Сподели в други сайтове

Ако гледанията не са от БГ, ще влезе в Трендин през крив макарон.

Нещо те удари нервата. :3fdb8960598fa63e: Поздрави, карми, криви макарони....

Сподели в други сайтове

Бях чела, че ако гледаш клип споделен във фейса не отчита гледания, а само ако го отвориш. Дали е така?

Сподели в други сайтове

Бях чела, че ако гледаш клип споделен във фейса не отчита гледания, а само ако го отвориш. Дали е така?

Мисля, че не.

Сподели в други сайтове

Внимавай нали знаеш ние мангасаряните какво крием отдолу , че ако те хвана ще те разчекна на живо!

Какво криеш отдолу? Патка с парафин ли?

Толкова ли е секси Danger, че така необуздано заявяваш, че ще го дупчиш? :3fdb8960598fa63e:

:happyppl:

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

Какво криеш отдолу? Патка с парафин ли?

Толкова ли е секси Danger, че така необуздано заявяваш, че ще го дупчиш? :3fdb8960598fa63e:

:happyppl:

Уникална! Тези дни съм се сетил за нея, дано Преско пак убие с някой такъв хит. :Vishenka_05: Макар че последните ѝ 2-3 песни от Драганински както не стават хитове... :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...