lakibebe Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Истината е, че скандал няма. Първоизточникът е именно Флори Мумаджеси, чието парче „Nallane 2" в дует с Dj Вики става хит още с премиерата си през декември 2016 г. Авторът е предоставил правата за парчето си на споменатите изпълнители. Така че и дума не може да става за кражба. Постваш тук това кое ти отговаря Ами това? Простотия, та дрънка, няма спор – напук на тоалетите „Филип Плейн" и „Балмен", с които се кичи родената в малко градче Галена, напразно мислейки си, че класа се постига само като се загърнеш със скъпи дрехи. Хубаво е да се сети за посредственото си кръчмарско творчество с дъх на смядовска яхния следващия път, когато позира за някое луксозно списание в иначе стилна черно-бяла сесия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Готови ли сме за поредния к*рвенски клип и помия с текст за кучки? :1000 (27): Гергана била гостувала в Канал 3 и казала, че днес снима клип. Между другото, песента с Лазар почти е ударила 1 милион гледания. :1000 (19): За сравнение, показванията на тоталния комерс на Соня Немска са само 533 069. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Чалгата залезе...така че и форума да се закрива Залязва българската чалга, но не и балканската. С огромно удоволствие ти припомням, че преди 10 години любимата ти Камелия го предсказа с хирургическа точност. Между другото, честит ти панаир наречен "Бургас мези". Вероятно си забелязал, че нискокотиращите се пайнерски звездици ги няма там и се залага на сигурното - Весна Змиянац, Бобан Здравкович и хората на Слави (Борко Солтарийски, Грахич и Гъмзата). Румънеца и Енчев със Сашка "Ангелчето" го правят. Искаше Сашка и нещо пайнерско да уреди, но дъртия не дава отстъпки. Затова ще мине без неговите. В тази връзка да отбележа, че и при нас ще е така в края на август, когато ще се проведе "Видинският панаир". Пак хората на Слави в същия състав, Тони Дачева и едни такива сърби за много хиряди евро.... Миле Китич, Яшар Ахмедовски, Сузана Йованович, Медо Сакич и великите Хара Мата Хари. Ще има и снимки, да видиш, че само пайнерската чалга умира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Гнусен миндил. Като я видя и ми замирисва на фекалий. Татяна - фитнес програми и клизми ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 как може да има 10 МЛН. тази циганска песен ?!?!?!? бахти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 1 милион! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 2 млн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 О, Гергана снимала клип? Е дано поне до декември го видим... като и знам скоростта на тази... И като пусне сега песен, после 2022 ще може и да снима клип на нова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Много ми се иска да чуя този балкански мегахит на български! Дано някой се сети да го кавърдиса, в България песента има сравнително ниска популярност и би се харесало кавърчето, в случай че е направено както си трябва. Btw не знаех, че Даниел Ганев има участие в аранжимента. Радвам се, че има и българска намеса в проекта! Всичко е 6+, жалко, че в българската чалга нямаме такива хитове.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Много ми се иска да чуя този балкански мегахит на български! Дано някой се сети да го кавърдиса, в България песента има сравнително ниска популярност и би се харесало кавърчето, в случай че е направено както си трябва. Btw не знаех, че Даниел Ганев има участие в аранжимента. Радвам се, че има и българска намеса в проекта! Всичко е 6+, жалко, че в българската чалга нямаме такива хитове.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Проектите са коренно различни, приличат си единствено по припева и заглавието. Сръбската лично на мен много повече ми допада. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Единственото слушаемо от най-новите е това на Емануела и Джордан, всичко останало е ужас пълен, пък този тийзър от Татяна... Бива ли толкова еднакви клипове и песни една след друга, не им стават никакви хитове и те продължават. Сега слушах и Кали, боза и половина и тя ми рапира... Този дует на Галена и Цветелина толкова се бави, Деси я няма, Преслава, Азис, на Галин нещо не ме кефи, Емилия ги отсрами, но нейната песен е толкова тъжна, че просто не мога да я слушам винаги, само от време на време, Анелия напуска сто песни, към този момент не помня и какви бяха... Положението е страшно, никога не сме имали такова лято като сегашното. Честно казано тотално съм се преориентирал към сръбско като ми се слуша такава музика, там и текстове и музика са топ, всичко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Мале, мале... абе тая Татяна не й ли писна едно и също да дъвче вече сума ти години. Клипове - евтинджос, дори и да струват 10к, пак изглеждат евтино. Текстове - тъпи кифленски за изпадняци. Няма лошо, ама тая чалгоретина не сменя текста от 2 години. Направо ми иде да я псувам. Толкова е анти. Повръща ми се като се сетя за "творчеството" й. Да беше спряла някъде след До три. То и без това нищо след това, което е пускала не се помни. И да, единственото слушаемо е на Галин. Отвратителни песни - Валя, маля, Каля,... При Тони Дачева мелодията бива, бих си я пускал от време на време. Ето това е музика, босненска: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Дебора си е намерила тъпкач от Германия. Има готова песен от Боби Павлов и ще снима в Испания до началото на Август. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Дебора си е намерила тъпкач от Германия. Има готова песен от Боби Павлов и ще снима в Испания до началото на Август. Това е да разполагаш с пари и да не знаеш как да ги харчиш. :1000 (29): Като има тъпкач, да си купи песен от по-добър композитор, не от този бездарник. :1000 (29): Какви са тези 28463 победи на песента на Анелия и Крум в signal.bg? Това реално ли е? :1000 (29): :1000 (29): Хубава е песента, но нещо не ми се връзва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Това е да разполагаш с пари и да не знаеш как да ги харчиш. :1000 (29): Като има тъпкач, да си купи песен от по-добър композитор, не от този бездарник. :1000 (29): Какви са тези 28463 победи на песента на Анелия и Крум в signal.bg? Това реално ли е? :1000 (29): :1000 (29): Хубава е песента, но нещо не ми се връзва. Просто гласуват много малко хора. Класацията е мъртва от месеци. Почти никой не я следи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Преси пак се уреди лисицата - избра да забременее в най-мъртвата година, когато всеки пуска боклуци и няма шанс да я изпреварят Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Какво общо има тази шитня с песента на Стоян освен заглавието? На Стоян е мегахит, направи 20 млн. за един месец. Ако някой го гепи, ще отскочим от дъното за 2-3 месеца. ------------- Баладата на Емилия днес направи 1 млн. и все още номер 2 в Трендинг. Много се радвам, че хората оцениха тази песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Райна Терзийска генерира милион гледания с новия си трак. -А., в еуфория ли сме? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Абе стига са правили мазнотии, да пуснат нещо модерно и фолкаджийско. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Райна Терзийска генерира милион гледания с новия си трак. -А., в еуфория ли сме? Имам чувството, че бавно, но сигурно се връщаме към 2012 година, когато изпадахме в транс, че някоя песен е направила 2-3 млн. в тубата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Имам чувството, че бавно, но сигурно се връщаме към 2012 година, когато изпадахме в транс, че някоя песен е направила 2-3 млн. в тубата. Ами като за Райна е много добре .. е, виж ако Галена и Преслава бяха направили милион за 15 дни щеше да е флоп :1000 (29): Факт, че гледанията тази година вървят по-бавно, което е супер нелогично, при положение че с всеки изминал ден абонатите в канала се увеличават. Но с толкова смотани песни, какво да очакваме Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Ами като за Райна е много добре .. е, виж ако Галена и Преслава бяха направили милион за 15 дни щеше да е флоп :1000 (29): Факт, че гледанията тази година вървят по-бавно, което е супер нелогично, при положение че с всеки изминал ден абонатите в канала се увеличават. Но с толкова смотани песни, какво да очакваме Мисля, че освен отдръпване от попфолка (което, няма какво да се лъжем, е факт), тия мистрии са спрели масово да купуват гледания и затова разликата е толкова очевадна. Непонятно ми е как само преди 2 години не беше проблем да изкарат по няколко песни с по 20 млн, някои от които към днешна дата клонят към 25 млн. И буквално само за 2-3 месеца през 2017 нещата зациклиха. Подозирам ги, че преди това са пазарували яко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Или за теб съм вече нищооо :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари