Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Истината е, че скандал няма. Първоизточникът е именно Флори Мумаджеси, чието парче „Nallane 2" в дует с Dj Вики става хит още с премиерата си през декември 2016 г. Авторът е предоставил правата за парчето си на споменатите изпълнители. Така че и дума не може да става за кражба.

;)

Постваш тук това кое ти отговаря 1000%20(29).gif
Ами това?
Простотия, та дрънка, няма спор – напук на тоалетите „Филип Плейн" и „Балмен", с които се кичи родената в малко градче Галена, напразно мислейки си, че класа се постига само като се загърнеш със скъпи дрехи. Хубаво е да се сети за посредственото си кръчмарско творчество с дъх на смядовска яхния следващия път, когато позира за някое луксозно списание в иначе стилна черно-бяла сесия.
:bn:
Сподели в други сайтове

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Готови ли сме за поредния к*рвенски клип и помия с текст за кучки? :sick: :1000 (27):

Гергана била гостувала в Канал 3 и казала, че днес снима клип. Между другото, песента с Лазар почти е ударила 1 милион гледания. :1000 (19): За сравнение, показванията на тоталния комерс на Соня Немска са само 533 069.

Сподели в други сайтове

Чалгата залезе...така че и форума да се закрива

Залязва българската чалга, но не и балканската. С огромно удоволствие ти припомням, че преди 10 години любимата ти Камелия го предсказа с хирургическа точност. Между другото, честит ти панаир наречен "Бургас мези". :g2: Вероятно си забелязал, че нискокотиращите се пайнерски звездици ги няма там и се залага на сигурното - Весна Змиянац, Бобан Здравкович и хората на Слави (Борко Солтарийски, Грахич и Гъмзата). Румънеца и Енчев със Сашка "Ангелчето" го правят. Искаше Сашка и нещо пайнерско да уреди, но дъртия не дава отстъпки. Затова ще мине без неговите. В тази връзка да отбележа, че и при нас ще е така в края на август, когато ще се проведе "Видинският панаир". Пак хората на Слави в същия състав, Тони Дачева и едни такива сърби за много хиряди евро.... Миле Китич, Яшар Ахмедовски, Сузана Йованович, Медо Сакич и великите Хара Мата Хари. Ще има и снимки, да видиш, че само пайнерската чалга умира.

Сподели в други сайтове

Много ми се иска да чуя този балкански мегахит на български! Дано някой се сети да го кавърдиса, в България песента има сравнително ниска популярност и би се харесало кавърчето, в случай че е направено както си трябва.

Btw не знаех, че Даниел Ганев има участие в аранжимента. Радвам се, че има и българска намеса в проекта! Всичко е 6+, жалко, че в българската чалга нямаме такива хитове..

Сподели в други сайтове

Много ми се иска да чуя този балкански мегахит на български! Дано някой се сети да го кавърдиса, в България песента има сравнително ниска популярност и би се харесало кавърчето, в случай че е направено както си трябва.

Btw не знаех, че Даниел Ганев има участие в аранжимента. Радвам се, че има и българска намеса в проекта! Всичко е 6+, жалко, че в българската чалга нямаме такива хитове..

Сподели в други сайтове

Единственото слушаемо от най-новите е това на Емануела и Джордан, всичко останало е ужас пълен, пък този тийзър от Татяна... Бива ли толкова еднакви клипове и песни една след друга, не им стават никакви хитове и те продължават. Сега слушах и Кали, боза и половина и тя ми рапира... Този дует на Галена и Цветелина толкова се бави, Деси я няма, Преслава, Азис, на Галин нещо не ме кефи, Емилия ги отсрами, но нейната песен е толкова тъжна, че просто не мога да я слушам винаги, само от време на време, Анелия напуска сто песни, към този момент не помня и какви бяха... Положението е страшно, никога не сме имали такова лято като сегашното. Честно казано тотално съм се преориентирал към сръбско като ми се слуша такава музика, там и текстове и музика са топ, всичко.

Сподели в други сайтове

Мале, мале... абе тая Татяна не й ли писна едно и също да дъвче вече сума ти години. Клипове - евтинджос, дори и да струват 10к, пак изглеждат евтино. Текстове - тъпи кифленски за изпадняци. Няма лошо, ама тая чалгоретина не сменя текста от 2 години.

Направо ми иде да я псувам. Толкова е анти. Повръща ми се като се сетя за "творчеството" й. Да беше спряла някъде след До три. То и без това нищо след това, което е пускала не се помни.

И да, единственото слушаемо е на Галин. Отвратителни песни - Валя, маля, Каля,...

При Тони Дачева мелодията бива, бих си я пускал от време на време.

Ето това е музика, босненска:

Сподели в други сайтове

Дебора си е намерила тъпкач от Германия. Има готова песен от Боби Павлов и ще снима в Испания до началото на Август.

Това е да разполагаш с пари и да не знаеш как да ги харчиш. :1000 (29): Като има тъпкач, да си купи песен от по-добър композитор, не от този бездарник. :1000 (29):

Какви са тези 28463 победи на песента на Анелия и Крум в signal.bg? Това реално ли е? :1000 (29): :1000 (29): Хубава е песента, но нещо не ми се връзва.

Сподели в други сайтове

Това е да разполагаш с пари и да не знаеш как да ги харчиш. :1000 (29): Като има тъпкач, да си купи песен от по-добър композитор, не от този бездарник. :1000 (29):

Какви са тези 28463 победи на песента на Анелия и Крум в signal.bg? Това реално ли е? :1000 (29): :1000 (29): Хубава е песента, но нещо не ми се връзва.

Просто гласуват много малко хора. Класацията е мъртва от месеци. Почти никой не я следи.

Сподели в други сайтове

Преси пак се уреди лисицата - избра да забременее в най-мъртвата година, когато всеки пуска боклуци и няма шанс да я изпреварят :3fdb8960598fa63e:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Какво общо има тази шитня с песента на Стоян освен заглавието?

На Стоян е мегахит, направи 20 млн. за един месец. Ако някой го гепи, ще отскочим от дъното за 2-3 месеца.

-------------

Баладата на Емилия днес направи 1 млн. и все още номер 2 в Трендинг. Много се радвам, че хората оцениха тази песен.

Сподели в други сайтове

Райна Терзийска генерира милион гледания с новия си трак. :Vishenka_05:

-А., в еуфория ли сме?

Имам чувството, че бавно, но сигурно се връщаме към 2012 година, когато изпадахме в транс, че някоя песен е направила 2-3 млн. в тубата.

Сподели в други сайтове

Имам чувството, че бавно, но сигурно се връщаме към 2012 година, когато изпадахме в транс, че някоя песен е направила 2-3 млн. в тубата.

Ами като за Райна е много добре .. е, виж ако Галена и Преслава бяха направили милион за 15 дни щеше да е флоп :1000 (29):

Факт, че гледанията тази година вървят по-бавно, което е супер нелогично, при положение че с всеки изминал ден абонатите в канала се увеличават. Но с толкова смотани песни, какво да очакваме :gun_bandana:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Ами като за Райна е много добре .. е, виж ако Галена и Преслава бяха направили милион за 15 дни щеше да е флоп :1000 (29):

Факт, че гледанията тази година вървят по-бавно, което е супер нелогично, при положение че с всеки изминал ден абонатите в канала се увеличават. Но с толкова смотани песни, какво да очакваме :gun_bandana:

Мисля, че освен отдръпване от попфолка (което, няма какво да се лъжем, е факт), тия мистрии са спрели масово да купуват гледания и затова разликата е толкова очевадна. Непонятно ми е как само преди 2 години не беше проблем да изкарат по няколко песни с по 20 млн, някои от които към днешна дата клонят към 25 млн. И буквално само за 2-3 месеца през 2017 нещата зациклиха. Подозирам ги, че преди това са пазарували яко.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...